Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Аз имам същия проблем с червения удивителен в uTorrent. Аз обаче го забелязах, като си смених доставчика. Преди да си сменя доставчика всичко си беше наред. Иконата винаги си беше зелена и никога не ставаше жълта или червена. Но от деня, в който сложих кабелът на новия ми доставчик, а именно Мегалан ООД, иконата започна да става жълта и по-често червена, но никога зелена, както трябва да бъде. Ползвам вградената в Windows защитна стена, но не е от нея. Пропуснал съм uTorrent, както и порт през защитната стена. Като кликна на иконката ми се отваря прозорец за нагласяне на настройките за връзка и порт, та от там като проверя порта дали е ОК, ми излиза грешка, която преди да си сменя доставчика, никога не съм я имал. Обърнах се и към доставчикът ми да питам дали случайно не са забранили някои портове, но ми казаха, че не са забранявали никакви портове. Сега и все още се чудя как може да се оправи този проблем. При мен явно е проблем, защото ъплоуда ми е по-нисък от преди. А Интернет връзката ми е по-добра от преди. Как може да се оправи това?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Аз имам същия проблем с червения удивителен в uTorrent. Аз обаче го забелязах, като си смених доставчика. Преди да си сменя доставчика всичко си беше наред. Иконата винаги си беше зелена и никога не ставаше жълта или червена. Но от деня, в който сложих кабелът на новия ми доставчик, а именно Мегалан ООД, иконата започна да става жълта и по-често червена, но никога зелена, както трябва да бъде. Ползвам вградената в Windows защитна стена, но не е от нея. Пропуснал съм uTorrent, както и порт през защитната стена. Като кликна на иконката ми се отваря прозорец за нагласяне на настройките за връзка и порт, та от там като проверя порта дали е ОК, ми излиза грешка, която преди да си сменя доставчика, никога не съм я имал. Обърнах се и към доставчикът ми да питам дали случайно не са забранили някои портове, но ми казаха, че не са забранявали никакви портове. Сега и все още се чудя как може да се оправи този проблем. При мен явно е проблем, защото ъплоуда ми е по-нисък от преди. А Интернет връзката ми е по-добра от преди. Как може да се оправи това?

Сигурно е някакъв бъг.Не му обръщай внимание и моят е така.Нали работи?

на мен пък ми се получава удивителна с червен цвят и пише че защитната стена ограничава трафика---НО юторент има достъп до интернта??? Защо е така?

При мен скороста е на нула(неограничена)инямам такъв проблем.Сваля и сийдва без проблеми.
  • 2 седмици по-късно...

нормално ли е скоростта на сваляне с Free Download Manager да е десетки кб, а на торента 3-4 по едно и също време на деня

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Виж дали няма долу едно червено или жълто триъгълниче ако да проблема си е при теб може да го решиш като щракнеш върху тръгълника и щракнеш "Тестване на порта" ако в резултата се покаже надписа "ERROR" тогава µTorrent няма пълноценна връзка с интернет тоест блокиран му е порта ако си с рутер отвори (препрати) съотверния порт към µTorrent (като преди това го нагласиш да е статичен друг вариянт е да си пуснеш UPnP на компа и на рутера това ще направи автомарично присвояването на порт

Виж дали няма долу едно червено или жълто триъгълниче

къде долу

и друго- upload speed е няколко пъти по=голяма

за първи път го ползвам и не знам така ли трябва да е

Когато теглиш, ограничавай ъплоуд скоростта. Ъплоуда може да заема целия капацитет и за това да се получава така. А торента който теглиш, има ли достатъчно сийдъри, защото скоростта ти зависи от скоростта на ъплоуд на тези, с които си се свързал/а.

Виж тези теми за uTorrent и сигурно ще намериш решение.Междудругото има и настройки за торента.

Успех!

нормално ли е скоростта на сваляне с Free Download Manager да е десетки кб, а на торента 3-4 по едно и също време на деня

Не, не е нормално, разбира се (това може да се дължи и на слаб сийд, но при uTorrent може и да не е тази причината)! И това се дължи най-вероятно от едната камара настройки, който трябва да направиш, за да стартираш нормално този иначе лек, но адски досаден (именно заради това) торент клиент!

П.П. Съвет: слагай си BitComet, за да ти е мирна главата (но не е за препоръчване от 0.70 версия нагоре!)

ако да проблема си е при теб

може да го решиш като щракнеш върху тръгълника и щракнеш

"Тестване на порта"

ако в резултата се покаже надписа "ERROR" тогава µTorrent

няма пълноценна връзка с интернет тоест блокиран му е порта

ако си с рутер отвори (препрати) съотверния порт

към µTorrent (като преди това го нагласиш да е статичен

друг вариянт е да си пуснеш UPnP на компа и на рутера

това ще направи автомарично присвояването на порт

мен по някога ми се показва триъгълника, понякога !. на скороста мисля че е нормална няма ЕРРОР!

ако да проблема си е при теб

може да го решиш като щракнеш върху тръгълника и щракнеш

"Тестване на порта"

ако в резултата се покаже надписа "ERROR" тогава µTorrent

няма пълноценна връзка с интернет тоест блокиран му е порта

ако си с рутер отвори (препрати) съотверния порт

към µTorrent (като преди това го нагласиш да е статичен

друг вариянт е да си пуснеш UPnP на компа и на рутера

това ще направи автомарично присвояването на порт

мен по някога ми се показва триъгълника, понякога !. на скороста мисля че е нормална няма ЕРРОР!

При мене е винаги червен кръг с удивителна/никога не е ставал зелен триъгълник/ и нямам проблем с ъплоуд и данлоуд скоростта.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

значи пускам да се тегли някой филм и си почва без проблем но след 5 минути теглене някаде.... спира и ми изписва Грешка:Data is invalid или в другия случаи ми изписва Data is inncorect.. какво значи това как може да се оправи .. моляви помогнете ми ще съм ви много благодарен

С всеки свален торент/филм ли е така?Проблемът само при сваляне на филми ли се появява? Ако не може торента да е повреден, ако с всеки е така, пробвай да изтриеш напълно програмата, почисти регистрите, рестартирай и инсталирай на ново. Може и проблемът да се оправи.. Също така да си бутал нещо по настройките на клиента?

Редактирано от krisku (преглед на промените)

С всеки свален торент/филм ли е така?Проблемът само при сваляне на филми ли се появява?

Ако не може торента да е повреден, ако с всеки е така, пробвай да изтриеш напълно програмата, почисти регистрите, рестартирай и инсталирай на ново.

Може и проблемът да се оправи..

Също така да си бутал нещо по настройките на клиента?

ам.. тук таме бутах ама вече непомня кво... я кажи кои регистри да изтрия.. :P

ам.. тук таме бутах ама вече непомня кво... я кажи кои регистри да изтрия.. :P

Моите настройки на торента са направени така,така,така итака.Дано това ти помогне.Поне за сега работи без проблем.

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

За да не отварям друга тема, ще питам тук. Аз също имам проблем с uTorrent 1.6, но при мен проблема е друг. На мен не може да ми се отвори файла който искам да сваля и ми се появява ето това :

Публикувано изображение

после отивам в опции на папките, но незнам какво да направя. Публикувано изображение

За да не отварям друга тема, ще питам тук. Аз също имам проблем с uTorrent 1.6, но при мен проблема е друг. На мен не може да ми се отвори файла който искам да сваля и ми се появява ето това :

Публикувано изображение

после отивам в опции на папките, но незнам какво да направя. Публикувано изображение

Отвори някоя папка,после-Tools,folder options,file types.Намираш разширението "torrent" и избираш програма за асоцииране-т.е. торент клиента ти.И готово! :wors:

Отвори някоя папка,после-Tools,folder options,file types.Намираш разширението "torrent" и избираш програма за асоцииране-т.е. торент клиента ти.И готово! :wors:

Или аз съм много тъпа, или ти много сложно го обесняваш. Но абсолютно нищо неразбрах.

Или начина с Drag&Drop който е вграден в uTorrent ... хващаш един торент файл и го преместваш в uTorrent ( като преди това uTorrent-а да се е появил на десктопа, смисъл да може да вкараш нещо в него или да отвориш ) по просто обяснение не можах да измисля. Надявам се да се справиш ...

Или аз съм много тъпа, или ти много сложно го обесняваш. Но абсолютно нищо неразбрах.

Когато си стартирала торента след това да не си местила сетъпа в друга папка?

П.С:Изтрий го почисти регистрите и го статирай наново.

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

Опитай това.Отваряш uTorrent->Опции->Настройки->Основни.Най-отдолу има опция Асоцииране с торенти кликваш на нея.След това отдясно слагаш отметка на Провери асоциациите при старт.След това натискаш приложи и ОК. Публикувано изображение

Защо като мина през прокси в uTorrent-а не ми отчита seeder-и и съответно не може да тръгне да се тегли дадения файл/ове. Нещо по настройките на проксито ли бъркам...или има друга причина. Мерси предварително на помогналите.

Защо трябва да настройваш проксито?Аз така си карам както съм я инсталирал.Само промених някои други неща.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.