Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Препоръчан отговор

Няма начин да бъдат избегнати, поради факта, че ти сваляш файл, пуснат от доста сийдъри и когато някой от тях изключи програмата, ти си препратен към друг сийдър..така губиш мб-ти. Но те не са много и няма проблем :down:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да бъдат избегнати не, но могат да се намалят. Намали броя на конекциите и пробвай при забранен DHT какво ще стане. При мен ги намалих и загубите ми намаляха. Поздрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Публикувано изображение ето го сайта

Публикувано изображение

.. прати една снимка с настройките ако само ти можеш да влизаш :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор

Публикувано изображение ето го сайта

Публикувано изображение

.. прати една снимка с настройките ако само ти можеш да влизаш :angry:

Настройките са според скоростта

Публикувано изображение

А сайта май вече не същвствува Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

http://img.data.bg/i.php?show=94265&ct...qw679q3ak96#img

имам в предвид за utorrenta.Толкова място ли трябва да заема...?

И акоо не какво да направя?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Зависи, къде си дал да запазва свалените файлове. Така и на мен преди време ми отчиташе, че еМуле-то заема няколко гигабайта :-), не знам, дали и при теб е точно такъв случая, но друго обяснение - нямам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От вчера съм на БТК ADSL, utorrent до сега ми изписваше: Мрежата ОК, а сега ми изписва: Грешка в NAT и в торент тракерите пише че съм Недостъпен иначе всичко си работи и даунланда и ъплауда.DHT ми е забранена и сега и преди.Какъв е проблема и как да го разреша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как се възстановява изтрита торент задача с mTorrent.Файловете са налични

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отвори сваления торент файл отново и задай да сваля там, където са наличните файлове. Програмата трябва да направи хеш проверка и да продължи да сваля/сийдва. Иначе няма начин програмата да си създаде файла ако си го изтрил.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами не съм сигурен, но си мисля че проблема се дължи на това, че портовете които използваш се блокират от самия модем. Трябва ти пренасочване на портовете от модема към ПЦ-то. БТК-то за фирми я правят тази услуга, за частни лица не знам.

Редактирано от Miteto (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А няма ли да се оправи ако зададе на програмата да ползва друг порт ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Съмнявам се, но тук трябва и някой друг потребител на БТК АДСЛ да каже. Сега не знам какво е положението, но преди време БТК затваряха почти всички портове - вероятно от грижа за сигурността на клиентите си :beer: . Преди няколко месеца трябваше да администрирам един линукс рутер, звъннах на поддръжката на БТК и им казах им че ми трябва еди кои си портове и ги помолих да пренасочат всичките портове на модема към въпросния рутер, казаха ОК обаче ми пуснаха само тези портове които им бях казал че са ми необходими. Трябваше да спретна малък панаир по телефона за да ми пуснат всичките портове. В този случай е най-добре, да се пробва на някой он-лайн скенер на портове, или някой доверен приятел с необходимия софтуер за сканиране да се открие отворен порт, въпреки че вероятността е много малка. Поздрави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз 2 години бях към БТК АДСЛ,и не съм имал проблеми,сега съм на някаква лайнярка-кабеларка,ползвам същите настройки на програмата (не съм пипал ОС и програмите от както бях към БТК),и нямам проблеми.

Сега не знам какво е положението, но преди време БТК затваряха почти всички портове - вероятно от грижа за сигурността на клиентите си

И сега е така,ако се обади на help-desк-а,и обясни точно и ясно каво иска,ще му помогнат. Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://img71.imageshack.us/img71/8311/scre...06192825mv5.png

Показва жълт знак и пише че няма входящи връзки и ако иконата не е зелена значи има проблемс мрежата .Впоследствие иконата става червена и пише че не може да бъде видян от другите заради защитна стена.Аз съм със Outpost.Между другото DNT-то трябва ли да е включено?Благодаря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имаш ли реален IP?

http://img214.imageshack.us/img214/58/scre...06194740nk9.png Да.С bitkometa нямах проблеми.Когато иконата е червена пише че трябва да се отвори порт. Редактирано от mihtar (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цъкни Аутпост на обучаващ режим(да стане иконата му в трея въпросителна) , стартирай юторент и като те пита какво да прави с него му дай allow all activity of this aplication. Taka със сигурност няма да е от стената.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цъкни Аутпост на обучаващ режим(да стане иконата му в трея въпросителна) , стартирай юторент и като те пита какво да прави с него му дай allow all activity of this aplication. Taka със сигурност няма да е от стената.

Така съм направил.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така съм направил.

Ами жълтичкото ако свети няма страшно. Може да е от липса на сорсове или от друга магария. Виж ако има червено петна - начи страшну. От преференциите виж кой порт си разрешил за кънекции. И дай на файъруол-а да го пропуска. Ако имаш раутер трябва да дадеш да се форуърдва този порт. И като си нагласиш сетингите има уизърд дето ти проверчва кънективитито, пак из префенециите беше. Натискаш копчето и той ти казва дали си свършил рабоатата или не. Ааааааа, може доставчика да забранява съответния порт, сложи някой хипер нестатндартен и пробвай с него. Успех. Ако има зорове ще помагаме с каквото можем ;)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах същия проблем, когато бях с двете програми. В последствие смених защитната стена. Често при инсталация на защитна стена получавам подобни проблеми с p2p клиентите, въпреки че слагам програмите в exeptions и т.н. но съм се отказал от много стени поради тази причина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...