Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Няма начин да бъдат избегнати, поради факта, че ти сваляш файл, пуснат от доста сийдъри и когато някой от тях изключи програмата, ти си препратен към друг сийдър..така губиш мб-ти. Но те не са много и няма проблем :down:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Да бъдат избегнати не, но могат да се намалят. Намали броя на конекциите и пробвай при забранен DHT какво ще стане. При мен ги намалих и загубите ми намаляха. Поздрави!

• 4 седмици по-късно...

Нещо не ми се отваря сайта. Публикувано изображение

Публикувано изображение ето го сайта

Публикувано изображение

.. прати една снимка с настройките ако само ти можеш да влизаш :speak:

• Администратор

Публикувано изображение ето го сайта

Публикувано изображение

.. прати една снимка с настройките ако само ти можеш да влизаш :angry:

Настройките са според скоростта

Публикувано изображение

А сайта май вече не същвствува Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

http://img.data.bg/i.php?show=94265&ct...qw679q3ak96#img

имам в предвид за utorrenta.Толкова място ли трябва да заема...?

И акоо не какво да направя?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Зависи, къде си дал да запазва свалените файлове. Така и на мен преди време ми отчиташе, че еМуле-то заема няколко гигабайта :-), не знам, дали и при теб е точно такъв случая, но друго обяснение - нямам.

ми знаи тя е в ц-то ест а свалените неща са ми в д-то и ненам... значи няма проблеми

От вчера съм на БТК ADSL, utorrent до сега ми изписваше: Мрежата ОК, а сега ми изписва: Грешка в NAT и в торент тракерите пише че съм Недостъпен иначе всичко си работи и даунланда и ъплауда.DHT ми е забранена и сега и преди.Какъв е проблема и как да го разреша.

Отвори сваления торент файл отново и задай да сваля там, където са наличните файлове. Програмата трябва да направи хеш проверка и да продължи да сваля/сийдва. Иначе няма начин програмата да си създаде файла ако си го изтрил.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Ами не съм сигурен, но си мисля че проблема се дължи на това, че портовете които използваш се блокират от самия модем. Трябва ти пренасочване на портовете от модема към ПЦ-то. БТК-то за фирми я правят тази услуга, за частни лица не знам.

Редактирано от Miteto (преглед на промените)

А няма ли да се оправи ако зададе на програмата да ползва друг порт ?

Съмнявам се, но тук трябва и някой друг потребител на БТК АДСЛ да каже. Сега не знам какво е положението, но преди време БТК затваряха почти всички портове - вероятно от грижа за сигурността на клиентите си :beer: . Преди няколко месеца трябваше да администрирам един линукс рутер, звъннах на поддръжката на БТК и им казах им че ми трябва еди кои си портове и ги помолих да пренасочат всичките портове на модема към въпросния рутер, казаха ОК обаче ми пуснаха само тези портове които им бях казал че са ми необходими. Трябваше да спретна малък панаир по телефона за да ми пуснат всичките портове. В този случай е най-добре, да се пробва на някой он-лайн скенер на портове, или някой доверен приятел с необходимия софтуер за сканиране да се открие отворен порт, въпреки че вероятността е много малка. Поздрави.

Ами аз 2 години бях към БТК АДСЛ,и не съм имал проблеми,сега съм на някаква лайнярка-кабеларка,ползвам същите настройки на програмата (не съм пипал ОС и програмите от както бях към БТК),и нямам проблеми.

Сега не знам какво е положението, но преди време БТК затваряха почти всички портове - вероятно от грижа за сигурността на клиентите си

И сега е така,ако се обади на help-desк-а,и обясни точно и ясно каво иска,ще му помогнат.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

http://img71.imageshack.us/img71/8311/scre...06192825mv5.png

Показва жълт знак и пише че няма входящи връзки и ако иконата не е зелена значи има проблемс мрежата .Впоследствие иконата става червена и пише че не може да бъде видян от другите заради защитна стена.Аз съм със Outpost.Между другото DNT-то трябва ли да е включено?Благодаря.

Имаш ли реален IP?

http://img214.imageshack.us/img214/58/scre...06194740nk9.png Да.С bitkometa нямах проблеми.Когато иконата е червена пише че трябва да се отвори порт.

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

Цъкни Аутпост на обучаващ режим(да стане иконата му в трея въпросителна) , стартирай юторент и като те пита какво да прави с него му дай allow all activity of this aplication. Taka със сигурност няма да е от стената.

Цъкни Аутпост на обучаващ режим(да стане иконата му в трея въпросителна) , стартирай юторент и като те пита какво да прави с него му дай allow all activity of this aplication. Taka със сигурност няма да е от стената.

Така съм направил.

Така съм направил.

Ами жълтичкото ако свети няма страшно. Може да е от липса на сорсове или от друга магария. Виж ако има червено петна - начи страшну. От преференциите виж кой порт си разрешил за кънекции. И дай на файъруол-а да го пропуска. Ако имаш раутер трябва да дадеш да се форуърдва този порт. И като си нагласиш сетингите има уизърд дето ти проверчва кънективитито, пак из префенециите беше. Натискаш копчето и той ти казва дали си свършил рабоатата или не. Ааааааа, може доставчика да забранява съответния порт, сложи някой хипер нестатндартен и пробвай с него. Успех. Ако има зорове ще помагаме с каквото можем ;)

И аз имах същия проблем, когато бях с двете програми. В последствие смених защитната стена. Често при инсталация на защитна стена получавам подобни проблеми с p2p клиентите, въпреки че слагам програмите в exeptions и т.н. но съм се отказал от много стени поради тази причина.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.