Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Препоръчан отговор

Защото микро-торента не се инсталира,той е само един файл работещ без инсталация.Само се асоциира с разширението.А за да премахнеш тази асоциация следващия път като сваляш,посочи да ти сваля с БитКомета .А можеш да си поиграеш и с регистрите и да махнеш всичко където се споменава микрото.После инсталирай БитКомета наново и вече ще си ОК

Със здраве :clap:)

Благодаея , оправих го, наистина бил един файл който не е инсталационен , а си го възприема като дефолт,просто го изтрих ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

µTorrent 1.5.1 Build 464 Beta

µTorrent е невероятно лек torrent клиент, който обаче по функции задминава много от тромавите си събратя. Програмата представлява ефикасен и богат на опции BitTorrent клиент, който използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности, очаквани от най-мощните инструменти за теглене на torrent-и. Инструментът позволява стартиране на множество едновременни тегления, интелигентно употребяване на трафика, задаване на приоритетни нива за теглените файлове, лимитиране на upload/download скоростите (общо или само за отделен торент), моментално продължаване на прекъснати сваляния, UPnP поддръжка, генериране в реално време на диаграма, отчитаща скоростта на трансферите, водене на логове и др.

Новостите са:

- Change: Redesigned settings dialog (I still need icons for the categories)

- Change: Better uPnP support with certain routers

- Change: Auto Shutdown Windows available from a menu

Публикувано изображение

Download:

µTorrent 1.5.1 Build 464 Beta

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Търсейки повече информация за този приятен торент-клиент, попаднах на този сайт, където се дават препоръчителни настройки според скоростта на вашата връзка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търсейки повече информация за този приятен торент-клиент, попаднах на този сайт, където се дават препоръчителни настройки според скоростта на вашата връзка.

Мерси за сайта, доста е добър!!!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

При качване на торент или по точно при сийда му ми изписва на Tracker Status: - Failure:Моля свалете торента отново.PID системата е активна,а PID не е открит в торента.Ако е нещо от настроиките или друго даите съвет как да го оправя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При качване на торент или по точно при сийда му ми изписва на Tracker Status: - Failure:Моля свалете торента отново.PID системата е активна,а PID не е открит в торента.Ако е нещо от настроиките или друго даите съвет как да го оправя.

Да не си преместил сваления торент или готовия файл на друго място...защото тогава не се засича торента и дефакто няма сийд.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

НЕ несъм

Това става с µTorrent

А тракера ли с t.alein.org

Явно си с ISP evo.bg и аз също,аз съм и с uTorrent,снощи свалих няколко GB-та.Проблема не е от тракера.Ако имаш защитна стена,провери настройките и.

Това май е отговора на проблема ти ->

Аха разбрах къде е проблема.

Като качиш торент трябва после да го свалиш от тракера преди да почнеш да го сийдваш заради този PID.

Пробвай да го дръпнеш.

Редактирано от randb (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

да на evo съм проверих в настроиките и нее от тях Кажи тогаз как точно сийдваш свои торенти и като го кача даго изтегля като няма сийдари нали аз ще съм пъвия как да го сваля

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

да на evo съм проверих в настроиките и нее от тях

Кажи тогаз как точно сийдваш свои торенти

и като го кача даго изтегля като няма сийдари нали аз ще съм пъвия

как да го сваля

Ами ако няма сийдващи ще ти се наложи да изчакаш докато се появи такъв.Ако погледнеш в alien отстрани на всеки торент си пише дали има в момента сийдващи,пиъри и личъри.Не можеш да сийдваш нещо което не си изтеглил,трябва първо да свалиш нещо Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

качвам торента с постер с коментари с всичко после ми показва изтегли изтеглям задавам път до файла от който съм направил торент файлапускамго зареждасиго ими изписватогаз за PID

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

качвам торента с постер с коментари с всичко после ми показва изтегли изтеглям задавам път до файла от който съм направил торент файлапускамго зареждасиго ими изписватогаз за PID

Давам ти видео файл в който подробно е обяснено как се качва торент файл в t.alien,ако и това не помогне нямам с какво друго Публикувано изображение

ftp://85.217.177.80/

Досега никога не съм имал проблеми с t.alien не знам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

до сега и аз процедирах така като бях с комента ама сега с този клиент не става

Еми щом не става и не ти върши работа го махаш, и връщаш стария :yanim: лично аз с uTorrent не съм пробвал да ъплоудвам файлове към тракера.Ама и ти в началото не обясни много добре какво искаш да направиш :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Или не си направил самия торент докрай... или не си задал точната папка от която да сийдва...

Послепис: А и като качиш торент... след това трябва да изтеглиш тоя торент който си качил (задаваш му да се тегли в същата папка където е самото инфо - така прави само проверка) ... и от него да сийдваш...(за да ти е с твоя пид) ...

ти явно това не си направил...

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Хора ще ми помогнете ли да си намеря хубава програма за торенти? Колкото пъти съм сложил някоя или е била на trial или е искяля ключ. Дайте някъв линk pls! :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора ще ми помогнете ли да си намеря хубава програма за торенти? Колкото пъти съм сложил някоя или е била на trial или е искяля ключ. Дайте някъв линk pls!

:P

uTorrent безплатна,малка и върши много работа :wors:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси. Оправих си проблема.А и няма нищо общо стова което стемидавали за съвети.

Не винаги магическата топка на съфорумците помагачи работи ;) Може би ако беше дал по-точно обяснение на проблема ти, щеше да има точния съвет... Все пак - радвам се, че проблемът ти се е оправил!

Със здраве!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси. Оправих си проблема.А и няма нищо общо стова което стемидавали за съвети.

Ами хубаво, че си си оправил проблема, ама що не споделиш как си си го оправил( не че ме интересува, но други може да ги интересува)? Все пак затова е форума, за да си помагаме взаимно и след време ако някой създаде подобна тема, веднага ще му я затворят, само защото вече я има, макар, че нищо не е ясно от нея!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...