Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Ами жълтичкото ако свети няма страшно. Може да е от липса на сорсове или от друга магария. Виж ако има червено петна - начи страшну. От преференциите виж кой порт си разрешил за кънекции. И дай на файъруол-а да го пропуска. Ако имаш раутер трябва да дадеш да се форуърдва този порт. И като си нагласиш сетингите има уизърд дето ти проверчва кънективитито, пак из префенециите беше. Натискаш копчето и той ти казва дали си свършил рабоатата или не. Ааааааа, може доставчика да забранява съответния порт, сложи някой хипер нестатндартен и пробвай с него. Успех. Ако има зорове ще помагаме с каквото можем :baby:

И какво по точно трябва да направя?

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 335k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

много често се получава така, че като тегля някой торент и сий-да на другите ми окапва и става 0кб/с на абсолютно всички торенти. пробвах с препоръчителните настройки от програмата за моята връзка и пак не се получава Публикувано изображение

Това се получава само като теглиш, нали? Нормално е... настройка при доставчика ти!

Като сваляш (предполагам с 1 и нагоре MB/s) ти се пълни uplink-а (с информация за това кой пакет е пристигнал, кой не е наред, кое парче от файла трябва да се свали и тем подобни данни), така информацията, която се опитваш да сийдваш няма канал и за това ъплоуда ти седи на 0 или по-скоро на 0.1 - 0.2 kb/s :)

Като сваляш (предполагам с 1 и нагоре MB/s) ти се пълни uplink-а (с информация за това кой пакет е пристигнал, кой не е наред, кое парче от файла трябва да се свали и тем подобни данни), така информацията, която се опитваш да сийдваш няма канал и за това ъплоуда ти седи на 0 или по-скоро на 0.1 - 0.2 kb/s :)

Предполагам, че точно в това се състои проблема. И аз съм с този торент клиент, като и при мен се получават подобни неща особено когато съм пуснат да се свалят повечко файлове и скоростта на сваляне е по-висока. При по-малко свалящи се файлове и при по-ниска скорост нямам проблем с отчитането на скоростта на ъплоуда ...

АЗ също имам един малак проблем.Като пусна да се сваля през utorren-та нещо започва да се сваля но стрелкичката ми стои в червено-не трябва ли да е синя?

Аз също с у-торент, но с версия 1.5. И при мен иконката първо жълта и след това става червена, като ми показва същото съобщение като на втората картинка по-горе. Аз съм с уиндоуския файъруол и съм разрешил всичко, но това не помага. Това обаче не ми пречи да свалям и да качвам с прилична скорост. Що се отнася до цвета на стрелките принципно активните при сваляне наистина са в синьо, но и при мен понякога стават червени, но продължават да се свалят. Може би е някакъв бъг ...

Аз също с у-торент, но с версия 1.5. И при мен иконката първо жълта и след това става червена, като ми показва същото съобщение като на втората картинка по-горе. Аз съм с уиндоуския файъруол и съм разрешил всичко, но това не помага. Това обаче не ми пречи да свалям и да качвам с прилична скорост. Що се отнася до цвета на стрелките принципно активните при сваляне наистина са в синьо, но и при мен понякога стават червени, но продължават да се свалят. Може би е някакъв бъг ...

Не е бъг а по-скоро грешка на тракера.Цъкни на торента който сваляш и по надолу виж статуса на тракера пише статус:Connection limit exceeded!You may only leech from one location at a time.И при мене е ставало така но се е оправяло.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

Не е бъг а по-скоро грешка на тракера.Цъкни на торента който сваляш и по надолу виж статуса на тракера пише статус:Connection limit exceeded!You may only leech from one location at a time.И при мене е ставало така но се е оправяло.

Да, така е. Вярно, че се е оправяло. Мисълта ми беше, че независимо от цвета на стрелката свалянето и съответно ъплоудването продължават т.е. на мен на практика това не ми е пречело ...

Да, така е. Вярно, че се е оправяло. Мисълта ми беше, че независимо от цвета на стрелката свалянето и съответно ъплоудването продължават т.е. на мен на практика това не ми е пречело ...

Значи не пречи че стрелкичките стоят в червено.Благодаря ви.

Значи не пречи че стрелкичките стоят в червено.Благодаря ви.

Поне на мен не ми пречи, след като и свалянето и ъплоуда продължават. Ако обаче дадения файл не се сваля или не се сийдва тогава е налице проблем и нямам представа на какво може да се дължи или как да се оправи. Обикновено в такива случаи се препоръчва рестартиране на клиента. Например когато имаше пролем с тракера на датата всичките ми торенти от там бяха с червени стрелки и не работеха. След рестарт при мен нещата се оправиха ...

От доставчика ти е,аз преди имах проблем само с този клиент при предишния ми доставчик.Ако ги питаш естествено ще кажат че не е от тях.Решението е да ползваш друг клиент или да смениш доставчика.

Upload и download са ти в един канал и за това се получава така явно. Тоест от доставчика ти е. Може да си нагласиш максимална скорост за download половината, която ти е по принцип скоростта и така ще оставиш другата половина за upload.

При мене се получава следното: Когато uTorrent ми е активен,не мога да влизам в интернет с нито един браузер.Иначе торент клиента е доста лек.Не товари рамата,но пък се получава това.За това минах пак с BitComet.С нея нямам такъв проблем.Приятели ми казаха,че БитКомет товари рам паметта,а uTorrent харда.Така ли е?

Приятели ми казаха,че БитКомет товари рам паметта,а uTorrent харда.Така ли е?

Няма такова нещо. Говоря за мюторент-а.

Получава се така, понеже uTorrent ползва целия капацитет на интернет връзката ти. За да го избегнеш може от Options -> Preferences (Ctrl+P), в ляво Connection да зададеш за Maximum download и за Maximum upload стоиности малко по-ниски от максималната скорост, с която сваляш/качваш. Например, ако сваляш/качваш с 30 KB сложи по 20 KB за максимуми и би трябвало проблема да изчезне.

При мене се получава следното:

Когато uTorrent ми е активен,не мога да влизам в интернет с нито един браузер.Иначе торент клиента е доста лек ...

И аз имам подобен проблем когато у-торента ми е активен и свалям или сийдвам с голяма скорост. По принцип нямам проблем с отварянето на страници обаче не мога да ползвам практически Скайп защото връзката е като "насечена". Предполагам, че дадения съвет в горния пост ще ми помогне, поради което ще опитам да огранича стойностите на даунлоуд и ъплоуд ...

Редактирано от qazzaq (преглед на промените)

на мен пък ми се получава удивителна с червен цвят и пише че защитната стена ограничава трафика---НО юторент има достъп до интернта??? Защо е така?

един потребител е писал за че е сменил стената а ниакои може ли да каже как се смениа тази стена като иджа с инсталациата на виндолс/а

един потребител е писал за че е сменил стената а ниакои може ли да каже как се смениа тази стена като иджа с инсталациата на виндолс/а

Ако говориш за Firewall то спираш тази на уиндоуса и си слагаш друга.

Ако говориш за Firewall то спираш тази на уиндоуса и си слагаш друга.

Даи ниакав пример за тази стена.Име или саит

Даи ниакав пример за тази стена.Име или саит

http://kaldata.com/comments.php?id=16230&a...ht=outpost.Това трябва да ти свърши работа .Има и много други стени,но и тази ще ти свърши работа.Добра е.

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.