Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте и аз ползвам µTorrent но имам проблем със свалянето.Започвам да свалям със 120кб/с и след около 1 минута скоростта ми пада на 40кб/с .Антивирусната ми е Kaspersky Internet Security 2006 6.0.1.411 а защитната ми стена е на WINDOWS.Някой ако може да ми помогне.Благодаря предварително. ;)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

DHT е нужен ако теглиш от тракери, които ползваш без регистрация, без него или няма да тръгне или ще е много бавно. Имало експлойти, дрън дрън. Относно порта, най-добре да е голяма цифра, например 55555. Ръчно можеш да я проеняш от настройките.

на иконата има във кръгче има удивителна,като сложа показалеца отгоре ми изписва неможе да се свърже защитна стена/рутер ограничава мрежовия жи трафик. трябва да отворите порт за да могат другите да се свързват с вас. кажи ми кажо да направя сега показа триъгалник с удивителна и писше няма входящи връзки ако иконата нее зелена може да има проблем с мрежата

Редактирано от tosho06 (преглед на промените)

Тошко, при теб проблемът със скоростта го създава анти-вирусната ти програма! Тази версия на Касперски ужасно забавя скоростта, като причината, според мен, е във взискателната филтрация на трафика от защитната стена! При теб нещата опират, или да смениш самата анти-вирусна, или просто версията на програмата! Ако си фен на руската програма, като мен, ти препоръчвам да си сложиш версия - 6.0.0.303; с нея няма да го имаш този проблем, който имаш с версията, с която си в момента, едва ли проблемът на действащата при теб версия на Касперски ще бъде разрешен! Пробвай да изключиш Касперски и наблюдавай трафика, дали се увеличава!

Тошко, при теб проблемът със скоростта го създава анти-вирусната ти програма!

Тази версия на Касперски ужасно забавя скоростта, като причината, според мен, е във взискателната филтрация на трафика от защитната стена!

При теб нещата опират, или да смениш самата анти-вирусна, или просто версията на програмата!

Ако си фен на руската програма, като мен, ти препоръчвам да си сложиш версия - 6.0.0.303; с нея няма да го имаш този проблем, който

имаш с версията, с която си в момента, едва ли проблемът на действащата при теб версия на Касперски ще бъде разрешен! Пробвай да изключиш Касперски и наблюдавай трафика, дали се увеличава!

МЕЛЛ пробвах,изключих kaspersky,даже му дадах изход.Направо го изключих,оба4е разлика никаква.Други идеи ако имаш добре дошли.БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ.

;):P

• 2 седмици по-късно...

Здравейте !! Имам такъв проблем с нюторента: Сваля около 1 минута и изписва: There is not enough space on the disk. И спира да сваля. Искам да помоля за помощ,дали може да се оправи това. Благодаря

Това означава, че нямаш достатъчно свободно място на диска.

Здрасти Станли !!!

Файла ,който искам да сваля,е едно двд в MDF формат-4.29гб,а свободното място е 6,5гб.

Благодаря ти за вниманието :angry:

Здрасти Станли !!!

Файла ,който искам да сваля,е едно двд в MDF формат-4.29гб,а свободното място е 6,5гб.

Благодаря ти за вниманието :rolleyes:

Виж тук коментара на Miteto.
  • 4 седмици по-късно...

От около седмица 99% от времето "Статус"-а на всеки един торент е "офлайн (прекъснат)":

Публикувано изображение

Съответно това води до по-трудно започване на свалянето на нови задачи, по-бавна скорост на сваляне(поради намирането на по-малко пиъри).

Бях с версия 1.6, вчера сложих най-новата бета - промяна няма.Уточнявам, че нищо не съм пипал по firewall-a(ZoneAlarm) или по самия клиент.

отивате на settings>firewall>settings>rules...>добавяте си програмата.Също така долу в дясно има едно копче templates-от там можете да и дадете пълен достъп-аз така направих с мюторент и сега си дърпа с пълна пара. Това е за всички които имат проблеми със скоростта при KIS. EDIT:Оправих се с Web ui.Бачка перфектно.

Редактирано от achovd (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Вместо увод:Знам, че Ви е писнало то мойте проблеми с прословутия ми компютър. Имам този торент downloader, но имам проблем с него-/не знам дали е от Kaspersky-всичко уж е разрешено.\ Вместо зелената иконка ми се получава жълтия трийгълник с "!". Като се опитам да тествам порта ми показва, че не е отворен. Какво мога да направя, защото тотално се срива скороста или въобще е кръгла 0? Благодаря!

<font face="Arial Black">Не. Дори съм сложил мрежата като Trusted. Ще дам и снимка ако трябва. С кое копче от клавиатурата ставаше това?</font>

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

<font face="Arial Black">Не. Дори съм сложил мрежата като Trusted. Ще дам и снимка ако трябва. С кое копче от клавиатурата ставаше това?</font>

Ако не си с реално IP ще е така. Няма да можеш да ползваш DHT, но пак ще можеш да си теглиш от торенти. Просто иначе ще можеш да качваш и сваляш по-бързо.

Обърни се към доставчика си на нета!Дано си изкарал добри оценки на изпитите-И Ломоносов и Джон Атанасов са добри-но са с различени и то доста профили !

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

Еми с реално ИП съм? Други идей. ПП) 5 по Български, 4.5 по математика.

• 2 седмици по-късно...

хара помогнете ми защо не се инсталира lenguage pack и не мога да направя програмата на български опитах какво ли не и не става какъв може да е проблема предварително благодаря

хора помогнете ми защо не се инсталира lenguage pack и не мога да направя програмата на български опитах какво ли не и не става какъв може да е проблема предварително благодаря

Той си идва с вградени езици и от опциите си избираш български ! Няма какво да инсталираш допълнително ! Настройки-основни и избираш език !

Първо отиваш в сайта на uTorrent и сваляш файлчето с езиците. След това го копираш там, където се намира самото EXE на uTorrent-а. По принцип в C:\Program Files\uTorrent. Стартираш uTorrent-а и би трябвало вече да имаш всички езици в опциите и да можеш да си избираш. Току що го направих това, защото още не си бях качил езиците и всичко е наред. Успех!

Незнам защо не се получава сложих езиковия файл при ехе файла в папката utorrent, но не се получи слад това пробвах като преименувах езиковия файл на utorrent.exe.lang.txt защото така бях чела във форуми но не се получи отново какъв може да е друг проблема.

А с коя версия си на uTorrent?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.