Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Не е до настройки. Колкото по-бързо се свалят файлове, толкова повече е цялостното натоварване на системата. Тук голяма роля играе и самата ти конфигурация. Когато дискът е претоварен, скоростта автоматично се намалява за да се избегне това. Препоръчвам ти да ъпгрейднеш системата си с повече рам, или по-бърз процесор.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Не е до настройки.

Колкото по-бързо се свалят файлове, толкова повече е цялостното натоварване на системата. Тук голяма роля играе и самата ти конфигурация.

Когато дискът е претоварен, скоростта автоматично се намалява за да се избегне това. Препоръчвам ти да ъпгрейднеш системата си с повече рам, или по-бърз процесор.

Системата ми е : Notebook, Core 2 Duo 7500 (2.2 Ghz), 2 x 1GB RAM, 160 HD (5400 RPM), nVidia 8600 GS (256 MB)

Проблемът е само с utorrent, при Биткомет няма пренатоварване, много ми е странно.

Мисля, че не е до системата ?

Системата ми е : Notebook, Core 2 Duo 7500 (2.2 Ghz), 2 x 1GB RAM, 160 HD (5400 RPM), nVidia 8600 GS (256 MB)

Проблемът е само с utorrent, при Биткомет няма пренатоварване, много ми е странно.

Мисля, че не е до системата ?

Пробвай да не е от сиковия кеш.

На моята кофа съм настроил така:

post-132587-1202736777_thumb.jpg

Здравейте, имам проблем и въпрос.. Значи, :

През uTorrent тегля със скорост под 100 кб/с, а през BitComet със скорост над 700 кб/с, някога достига и до 1200 кб/с.

Това е проблема, а въпроса е:

Има ли някаква програма с която да си увелича скоростта на теглене на файлове през торент-клиента uTorrent? Знам, че има няк'ви за BitComet, ама за другия клиент не знам..

Ааа, и за ъплоуд да си кача скоростта, щото през Комета качвам със 120 кб/с, а през торента със 2-3 кб/с

Ако може да се направи нещо, ви моля да помогнете ! Предварително благодаря ! Публикувано изображение

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Здравейте, имам проблем и въпрос.. Значи, :

През uTorrent тегля със скорост под 100 кб/с, а през BitComet със скорост над 700 кб/с, някога достига и до 1200 кб/с.

Това е проблема, а въпроса е:

Има ли някаква програма с която да си увелича скоростта на теглене на файлове през торент-клиента uTorrent? Знам, че има няк'ви за BitComet, ама за другия клиент не знам..

Ааа, и за ъплоуд да си кача скоростта, щото през Комета качвам със 120 кб/с, а през торента със 2-3 кб/с

Ако може да се направи нещо, ви моля да помогнете ! Предварително благодаря ! Публикувано изображение

Не може при еднакви други условия да сваляш веднъж със 100 друг път с 1200 кб/с и да качваш венъж с 2-3 друг път с 120 кб/с. Още повече че трудно се постигат "еднакви" условия.

Това което можеш да провериш в уторента е дали долу в средата иконката е зелено кръгче или жълт триъгълник (тоест дали има проблеми с връзката) и дали нямаш някакви лимити в настройките за сваляне и качване

Редактирано от yanpet (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!Със utorrent 1.7.5 съм и наблюдавам следния проблем:когато сложа отметка за ограничаване на скороста за ъплоуд или даунлоуд(примерно 1000 кб) ако някой тегли от мен или аз от някъде скороста е доста над 1000 кб-та,твъпреки,че съм сложил отметки!Доста ми товари компа и май мисля да се върна към версия 1.6.0 -там всичко си беше о`кей!Някой да е имал подобен проблем ?

Здравейте!Със utorrent 1.7.5 съм и наблюдавам следния проблем:когато сложа отметка за ограничаване на скороста за ъплоуд или даунлоуд(примерно 1000 кб) ако някой тегли от мен или аз от някъде скороста е доста над 1000 кб-та,твъпреки,че съм сложил отметки!Доста ми товари компа и май мисля да се върна към версия 1.6.0 -там всичко си беше о`кей!Някой да е имал подобен проблем ?

Във настройките (Preferences/Bittorrent) има една опция "Limit local peer bandwidth", включи я да видиш ще има ли ефект.

Актуалната верия е 1.7.7, по-добре сложи нея вместо да се връщаш назад.

• 2 седмици по-късно...

Добро утро,ранобудници.Незная дали е задаван този въпрос,но ще се радвам на някакво обяснение,а може и решение.Ползвам µTorrent 1.7.7,проблема е,че след като изтегля някой торент се сийдва 2-3 дена ,а после ми изчезват всички фаилове от компютъра,все едно не съм го теглила и се налага да го тегля 2 път.Какво ги трие,и защо?Този месец ми го направи за 3 път.Не правя нищо.Нито ги трия нито ги местя.Просто ги оставям да се сийдват и след няколко дена като си пусна компа няма нищо.Безследно изчезнали.Само µTorrent ми показва че има грешка защото тези фаилове липсват на моя компютър.Дори даунлоуд иконата липсва ,все едно не съм ги теглила.Крайно неприятно е.

Има ли превод на български за Torrent 1.7.7 Build 8179? В опцията за смяна на език няма нищо друго освен английски!

Препоръчвам на всички с високи скорости да минат на последната алфа!Аз например на бая дърта щайга дърпам с по 5 до 8 мб/с и няма проблеми.Но по принцип като теглиш със здрава скорост е нормално харда да се натоварва и просто да зяпаш докато се изтегли и компа се освести.

Здравейте,при мен uTorrent използва почти 100% от рамта (512mb)при сваляне с 2-3МБ,с бит комета версия 0.70 нямам този проблем.А ми се струва че кометата работи и по-стабилно,дори дърпа с по-голяма скорост.Това е при моята машина която не е много мощна.Дано съм помогнал.Успех!

Мале, мале, малееее! Аз тегля с 300 кб/с, а ъплоудвам с 590 кб/с

Ето вижте:

Публикувано изображение

Аз такова чудо не съм виждал. Важното е, че скоростта е постоянна. До преди 6 часа беше 30 кб/с, после стана 300 кб/с, от около 3 часа е 590 кб/с. Пада до 520 кб/с и пак се вдига. ;)

От какво може да е това нещо?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

може да се е свързал някой лийчър близо до тебе в стария ми апартамент със един съсед развивахме до 3мб през торент връзка : )

Мале, мале, малееее! Аз тегля с 300 кб/с, а ъплоудвам с 590 кб/с

Ето вижте:

Публикувано изображение

Аз такова чудо не съм виждал. Важното е, че скоростта е постоянна. До преди 6 часа беше 30 кб/с, после стана 300 кб/с, от около 3 часа е 590 кб/с. Пада до 520 кб/с и пак се вдига. ;)

От какво може да е това нещо?

Значи, не са кб/с (кбита/с), а са кБ/с (кБайта/с).

Чукни долу на таба "Пиъри" и виж там адресите на тези които теглят от теб. Сигурно има някой от твойта локална мрежа

• 2 седмици по-късно...

Здравейте имам малък проблем с uTorrent,проблема е следния след като се обнови до последната ВЕТА (1.8 Build 9137) загубва връзка с тракера на замунда,когато съм с последната финал версия ( 1.7.7 Stable)нямам този проблем. Сега някои ще кажат да си стоя с финала,ама аз искам да видя и новите бетички.Та проблема ми нагледно: post-4996-1206259967_thumb.jpg Предварително благодаря на отзовалите се

Редактирано от mek (преглед на промените)

Когато е включен utorrent не мога да отварям уеб страници. Не свалям нищо, само качвам (има трафик). Ограничил съм връзките на utorrent до 50, но колкото и да са няма промяна. Спра ли програмата всичко се оправя и сайтовете вече се отварят без проблем. Нямам защитна стена, с Win XP SP2 съм. Как да реша проблема ?

Когато е включен utorrent не мога да отварям уеб страници. Не свалям нищо, само качвам (има трафик). Ограничил съм връзките на utorrent до 50, но колкото и да са няма промяна. Спра ли програмата всичко се оправя и сайтовете вече се отварят без проблем.

Нямам защитна стена, с Win XP SP2 съм.

Как да реша проблема ?

Здравей,преди около 2 месеца го имах същия проблем,излезе от невиделица бях много доволен от utorrent версия 1.8.6 ,но,какво ли не се опитвах и нищо не ставаше и в крайна сметка се върнах на BitComet 0.61 и за сега нямам проблеми с него.

Поздрави!

Когато е включен utorrent не мога да отварям уеб страници. Не свалям нищо, само качвам (има трафик). Ограничил съм връзките на utorrent до 50, но колкото и да са няма промяна. Спра ли програмата всичко се оправя и сайтовете вече се отварят без проблем.

Нямам защитна стена, с Win XP SP2 съм.

Как да реша проблема ?

А колко ти е разрешената (платената) скорост на качване и с колко качваш с уторента. Ако той ти е заел цялата лента е нормално да имаш проблеми със свалянето. Нали за да отвориш някаква страница трябва и да изпратиш заявка (т.е да качиш) и после да започнеш да сваляш. Ограничи си upload-a на не повече от 75% от максималната разрешена
  • 1 месец по-късно...

Здравейте, Имам един лаптоп с Vista. Пусна ли uTorrent Интернетът във Firefox изчезва. Просто не може да зареди нито една страница. Седи бял екран и ми пише Waitng for xxx.com to respond, а различните IM клиенти си работят без проблем. Когато спра uTorrent, положението е така още 10 минути, след което интернета като че ли се отпушва и всичко започва да лети. Имам още един компютър в мрежата, който със uTorrent включен продължава да си работи съвсем прилично. На какво се дължи проблемът? Изключвах DHT, променях броя на конекциите, но нищо не помага.

Има ли превод на български за Torrent 1.7.7 Build 8179? В опцията за смяна на език няма нищо друго освен английски!

Публикувано изображение

При мен защо има и български

Здравейте,

Имам един лаптоп с Vista. Пусна ли uTorrent Интернетът във Firefox изчезва. Просто не може да зареди нито една страница. Седи бял екран и ми пише Waitng for xxx.com to respond, а различните IM клиенти си работят без проблем. Когато спра uTorrent, положението е така още 10 минути, след което интернета като че ли се отпушва и всичко започва да лети. Имам още един компютър в мрежата, който със uTorrent включен продължава да си работи съвсем прилично. На какво се дължи проблемът? Изключвах DHT, променях броя на конекциите, но нищо не помага.

И при мен се забавя браузването - "... той ти е заел цялата лента". Зависи колко торента са активни, колко връзки имаш за един торент...

Отговора може би е през един пост над твоя :P .

ПП.

Ако не знаеш колко ти е 75-80% от разрешената скорост за upload, в Options/Preferences->Connection:Upload сложи отметка на Automatic.

Редактирано от trosho (преглед на промените)

И при мен се забавя браузването - "... той ти е заел цялата лента". Зависи колко торента са активни, колко връзки имаш за един торент...

Отговора може би е през един пост над твоя :wors: .

ПП.

Ако не знаеш колко ти е 75-80% от разрешената скорост за upload, в Options/Preferences->Connection:Upload сложи отметка на Automatic.

Само където това става само на лаптопа, дори да спра всички торенти. Само ако отворя utorrent и всичко спича. На другите компютри в мрежата не наблюдавам този проблем. Затова и питам тук за помощ.

Само където това става само на лаптопа, дори да спра всички торенти. Само ако отворя utorrent и всичко спича. На другите компютри в мрежата не наблюдавам този проблем. Затова и питам тук за помощ.

Съжалявам, нямам голям опит нито с лаптоп, нито с Vista.

Но като гледам във форума за Windows, както и във форума на µTorrent, много хора имат проблем с µTorrent и Vista. При XP големи проблеми не съм имал (за браузването си увеличавам "Number of simultaneous HTTP 1.x connections" от 4 на 10 - с TuneUp System Optimizer).

Някои казват да се изключи DHT Network. Други предлагат в опция BitTorrent да се намали Global Max connections на 230 и да се установи броя на upload slots на 4. Трети пък - да си смениш антивируса.

Но истината, според мен, е написана ето тук - какви са стъпките в зависимост от проблема.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте

Днес си инсталирах ъпдейт за SP3 след което се появи проблем в µTorrent. В полето Tracker Status ми дава Offline (Timed Out) на всяка втора задача в клиента.. сийда също започна да куца сериозно Публикувано изображение Някой може ли да помогне, може ли да се отстрани проблема без да се налага да преинсталирам Windows?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.