Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

признавам,че не съм прочел всички постове,обаче кажете как да махна жълтата звездичка в адресната лента.от настройките съм задал незапомняне на отворени страници,но явно не е оттам.може ли да се махне въобще?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

леко имам проблемче значи имам два компа в на нас и съм с proxy ама нещо на 2 не иска да ми сваля нито един торрент или пише hostname not found или connection closed by peer какво да направа нов utorrent или някакви по така настройки ??

Здравейте! И аз имам проблем с uTorrent. Когато добавя нов торент за сваляне стреклата вместо синя става червена и скоростта не се покачва. Какво да направя?

от кой тракер (сайт)? поизчакай малко, докато се конектне към тракерите защитни стени?

По принцип от arenabg.bg си дърпа без проблем,но от ###### не може да свали нищо.Пробвах и да изчакам, но не стана

Опитайте bittorrent от доста време го ползвам и съм доволен от него. Публикувано изображение

По принцип от arenabg.bg си дърпа без проблем,но от ###### не може да свали нищо.Пробвах и да изчакам, но не стана

Странно,при мен си дърпа и от замунда.

Опитайте bittorrent от доста време го ползвам и съм доволен от него. cool.gif

Аз пък изобщо не съм доволен от него.

Редактирано от Stralis (преглед на промените)

замунда напоследък имат проблеми с тракера така че спокойно - не е от тебе а и аз скоро не съм пускал торренти и незнам как е положението - всъщност от 2 седмици: последно дръпнах TOCA Race Driver 2 именно от замунда сигурен ли си че има достатъчно сиидъри? пак питам: Защитна стена (Firewall)? @solid snake колко по-ясно трябва да се направи заглавието на темата, за да ти стане ясно че е за uTorrent?

Ако наистина замунда имат проблеми с тракера,те съветвам да изчакаш известно време - 2-3 дни и пак да опиташ,ако и тогава не стане сложи друга версия на uTorrent-а.

еми едва ли е от версията аз съм пробвал последните 20-ина (иначе са повече) бети на 1.8 (в момента съм с RC4) и не дава проблеми никъде поне отчита ли колко сиидъри има? дай му малко времe (или зор с Forced)

еми едва ли е от версията аз съм пробвал последните 20-ина (иначе са повече) бети на 1.8 (в момента съм с RC4) и не дава проблеми никъде

Може и да не е от версията,на мен не ми прави никакви проблеми.Все пак ако не се оправи,струва си да опита да сложи друга версия. ;)

здравейте всички, и аз имам проблемче с uTorrent под Windows Vista обаче. Проблема се изразява в това че като седи известно време вкл. юторента се оказва че рамта е задръстена с 600-700 мб само от юторента и РС-то започва да става леко тромаво, не съвсем, но се усеща че нещо не му е как требе и проблема се оправя с един рестарт на юторента и по късно пак същия буламач. Машината от подписа е с въпросната проблематика и като го усетя това забавяне виждам в Task Manager-a че използваната памет е около 1,3-1,4 GB /по послендни спомени/ и след като го изключа торента памета пада рязко на 600 mb. Ползвам uTorrent 1.8 Build 11549 RC5 и проблема го гледам от още както почна 1.8 бета , честно казано не съм надниквал как се държи с 1.7.7 Публикувано изображение

Благодаря предварително на отзовалите се!!! :P

еми това си зависи от броя на торентите заредени в програмата в момента, колко от тях се сиидват и колко не, с каква скорост, сваляш ли в момента и т.н. а и ти на практика за кво си ги зел тия 2 Гб рам ако ще стоят празни? сложи си 1.7.7 и виж как е - но 1.8 е по-добра

Нямаш връзка с торент тракера или файла е изтрит

Един лек въпрос: Защо задачите ми които съм свалял от торенти(независимо кои) в последствие ми изчезват. Не от папката в която ги свалям, а от самата програма. И да съм по-точен - ден два могат да се сийдват и след това-без тях. Със µTorrent 1.8 съм.

Редактирано от conev_14 (преглед на промените)

Здравейте, имам един проблем с мю-торрент , като се опитам да свалям .x264 файлове на външния хард и ми дава грешка че нямам достатъчно място за запис, апък аз си имам 200 ГБ свободни, моля ако някой има същия проблем ако може да помогне ;) !!! Мерси, предварително!!!

вид файлова система на външния? фат? нтфс? (предполагам че е фат) какъв е точния текст на грешката?

Значи аз имам един проблем. Долу постояно ми седи някво жълто триъгълниче /с удивителна/ и пише, че има проблем! Какво да правя?

Мрежата ти нещо не е в ред.Нормално трябва да е зелено кръгче с отметка.И пише "Всичко е наред мрежата ви работи както трябва".

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.