Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

и съвсем нормално зеленото кръгче или триъгълниче или квото там се появява, няма много голямо значение на един пловдивски доставчик, когато прекараш нет-а през неговото си прокси, това винаги си седи жълт триъгълник, обаче нет си има, дърпа/качва си и всичко е ок - така че ако всичко опстанало ви е наред, не се бутайте сами между шамарите, заради една икона

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Имам проблем с uTorrent-а. Спря ми тока и след, което като пуснах компа всички торенти от програмката бяха изчезнали. Какво да направя?

напиши в run: %AppData% и потърси там папката на програмата - в нея се пазят торрентите (някой от тях) бърз въпрос (вече е решен, но....): някой имаше ли проблем с ъпдейтите от RC4 към RC7 и след това към Stable версията? при мен упорито нещеше да се ъпне - въпреки проверката и наложен ъп към бета версии

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Здравейте!

Вчера ми се рестартира компютъра от токов удар докато играех една игра,в същото време бях пуснал една игра да се тегли.След като си ресна включих uTorrent-а и той както знаете започна проверка на истегленото до момента и стигна до 34%.До тяк добре,но като се загледах и какво да видя,някои работи ни отговарят.Вижте сами: тук

Версията ми е последната( Stable ).Като отида в директорията ми исписва на файла Size:4.00GB,Size on disk:1,46GB.Това бъг в програмата ли е или трябва на ново да тегля?

вид файлова система на външния?

фат? нтфс? (предполагам че е фат)

какъв е точния текст на грешката?

файловата система е Фат32, а грешката е:

There is not enough space on disk, при

положение че имам 200 гб свободни

и това става само ако се опитам да тегля

.x264 файлове и по големи от 5 6 ГБ.

и ще продължава да става винаги когато теглиш файлове по-големи от 4Гб - смени си файловата система на нтфс фат не поддържа файлове по-големи от 4гб

На някой да му работи последната версия 1.8 :rolleyes: Няколко дена работи при мен и спря,та се върнах пак на 1.7.6 Нещо не са я доизпипали явно :)

как точно спря?

работи си идеално

Странна работа

;)

Ми така-не иска да работи изобщо 1.8

Теглих я и от официалния сайт-пак същата работа,не тръгва

До вчера нищо й нямаше,теглеше-днес не ще

Та се приземих на стара версия

1.7.6 тегли

пак никъв отговор - как не ше да тегли червена иконка отляво на торрента? жълтия триъгълник долу в статус бар-а? само с определен торрент и/или тракер или с всички хайде човеко няма да ти теглим думите с ченгел

пак никъв отговор - как не ше да тегли

червена иконка отляво на торрента?

жълтия триъгълник долу в статус бар-а?

само с определен торрент и/или тракер или с всички

хайде човеко няма да ти теглим думите с ченгел

Те така-не ще-най-напред чака няколко секунди,после стрелкичката става червена

Няма жълт триъгълник

Пробвах поне от 5 различни торент тракери,какъвто и да е торент

Не и не-не мърда

зашитна? дори и уиндоуската? при мен си сиидва вече около 5 часа (малко повече) 10-ина торрента с обща скорост ~1-1.5МБ от арена и замунда да ги беше оставил малко да позагреят - да се вържат към тракера - тва не е като от чешмата форсирана криптирана връзка или никаква криптирана връзка - нито един ISP не е ангел

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

зашитна?

дори и уиндоуската?

при мен си сиидва вече около 5 часа (малко повече) 10-ина торрента с обща скорост ~1-1.5МБ от арена и замунда

да ги беше оставил малко да позагреят - да се вържат към тракера - тва не е като от чешмата

форсирана криптирана връзка или никаква криптирана връзка - нито един ISP не е ангел

Нямам никакви защити,не ми трябват

Мен си ме пази бай НОД-вече 3 години

Не искат да се вържат,нито чакат да загреят-мъчих ги близо половин час-различни торенти,от различни тракери

BitTorrent като пуснах-всичко си тръгна веднага без проблем

Здравейте, Имам следния проблем с u torrent- версия последна бета и понеже досега не съм се занимавал с торенти реших да попитам по-вещите. Инсталирах го онзи ден и в началото като ми искаше отворен порт, за да мога да тегля по-бързо, не можах да намеря такъв. И в момента тегля от pirratebay с 1-20 kbps. От Арена ако имам голям късмет вдига около 900 - 1000kbps, иначе си стои на около 300kbps, което си е мъка. Ако може да ми отговорите къде е проблема , ще съм ви много благодарен. Операционната с/ма е Vista 64, с Avira Premium scurity suite съм, пробвах с изключен нацяло файъруол, и все същото. Дали проблема е в този порт който не мога да отворя, Интернета ми е от LAN доставчик и може да съм с нереален IP. Посъветвайте ме отворен порт ли да търся или да сменя торент клиента или да си пускам реален IP зада ми се вдигне скоростта щото иначе ми изписва че един филм ще го тегля 3 години като благосклонно намаля на 2 дори 1 година ;) Благодаря предварително!

Здравейте,

Имам следния проблем с u torrent- версия последна бета и понеже досега не съм се занимавал с торенти реших да попитам по-вещите.

Инсталирах го онзи ден и в началото като ми искаше отворен порт, за да мога да тегля по-бързо, не можах да намеря такъв.

И в момента тегля от pirratebay с 1-20 kbps. От Арена ако имам голям късмет

вдига около 900 - 1000kbps, иначе си стои на около 300kbps, което си е мъка. Ако може да ми отговорите къде е проблема , ще съм ви

много благодарен. Операционната с/ма е Vista 64, с Avira Premium scurity suite съм, пробвах с изключен нацяло файъруол, и все същото.

Дали проблема е в този порт който не мога да отворя, Интернета ми е от LAN доставчик и може да съм с нереален IP.

Посъветвайте ме отворен порт ли да търся или да сменя торент клиента или да си пускам реален IP зада ми се вдигне скоростта щото

иначе ми изписва че един филм ще го тегля 3 години като благосклонно намаля на 2 дори 1 година :)

Благодаря предварително!

Не мисля че ОС-то има значение

Пусни си реален IP-за да имаш достъп

Аз от замундата 4 GB филм за половин-един час го тегля-зависи от сийдърите,моята скорост иначе си е над 5 МВ в секунда

P.S.Aquaris,както вече казах се приземих на 1.7.6

И всеки път при стартирането на програмата ми излиза съобщение с надпис:

"Имаме нова версия-1.8

Искате ли да обновите?"

ОК

Излиза друг прозорец-"Възникна проблем при обновяването.Извинявайте за безпокойството"

Та като казвам че 1.8 не е в ред-не лъжа

Самите те си го признават

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Благодаря haidukpikaso ОС наистина няма значение. Попаднах на една информация в нета и се оказа че проблема се оправя или с реално IP или ако ISP реши да ми отвори някой порт на който да наглася utorrent да слуша. Та ще видим като си поговоря с тях какво ще стане.

@haidukpikaso еми мояединствен проблем е лиспата на автоъпдейт от RC4 към RC7 и след това към двете стабилни версии - но тва не е болка за умиране точно затва или всички версии трябва да ги класифицират като бета или като нова стабилна версия - и без това я обновяват през 2 часа

@haidukpikaso еми мояединствен проблем е лиспата на автоъпдейт от RC4 към RC7 и след това към двете стабилни версии - но тва не е болка за умиране

точно затва или всички версии трябва да ги класифицират като бета или като нова стабилна версия - и без това я обновяват през 2 часа

Мда,правилно

Абе важното е нещо да дърпа

Но като си свикнеш с една програма...

Тя ти става не само част от компчето,става и част от теб,като приятелче ти е-поне при мен е така

Публикувано изображение

В началото бях с BitLord

Ама нали съм меломан-та в един сръбски сайт искаха само теглене с utorrent

Тя и лека,и бърза-влюбих се моменталически и само нея си признавам от тогава

Ще видим-до кога ще излиза тоя надпис

Нека я усъвършенстват,аз за никъде не бързам

Публикувано изображение

хаоахахиахиаха неска само смешки пускам аз одеве юторр-а (известен че има нова версия) да видя дали ще се ъпне сам - за моя огромна изненада стана. е да беше бавно но пък може би е заради виста или и аз незнам след малко естествено си се ресна сам, обновен до 11...незнам си колко и пущинята се беше боцнала сама на български - пфффф все съм виждал насаждане ама чак пък да ми натресат бг при настройка на англ btw, откога 1.8 върви с езиковите пакети и локализации?

хаоахахиахиаха неска само смешки

пускам аз одеве юторр-а (известен че има нова версия) да видя дали ще се ъпне сам - за моя огромна изненада стана. е да беше бавно но пък може би е заради виста или и аз незнам

след малко естествено си се ресна сам, обновен до 11...незнам си колко и пущинята се беше боцнала сама на български - пфффф

все съм виждал насаждане ама чак пък да ми натресат бг при настройка на англ

btw, откога 1.8 върви с езиковите пакети и локализации?

Това сигурно е нова екстра

Преди питаше за езика-сега направо на български си пише

Заповядайте-за бг потребители-обновена бъгната

;)

P.S.На мен още ми пише ''Извинете за безпокойството''

За Виста сега-скоро и за ХР

да бе след поста ъпдейтнах на виртуала - от последната 11813 пише че ще свали и всички локализации и преводи айде сега всички фенове на бг превода на програмите ще луднат

След ъпгрейд от 1.7 към 1.8 на мюторента неще да сваля само единствено от замунда. Защо така? Преди нямаше ама абсолютно никакъв проблем. Настройките не са пипани!

Редактирано от trackerr (преглед на промените)

След ъпгрейд от 1.7 към 1.8 на мюторента неще да сваля само единствено от замунда. Защо така? Преди нямаше ама абсолютно никакъв проблем. Настройките не са пипани!

Има тема по въпроса в Замунда. Ако искаш да работиш с тракера, ще се поинтересуваш. В Замунда и в някои чужди тракери, 1.8 не работи, защото го спира NOD32. Трябва да се направят едни настройки на НОД-ът и всичко е наред.

Има тема по въпроса в Замунда. Ако искаш да работиш с тракера, ще се поинтересуваш. В Замунда и в някои чужди тракери, 1.8 не работи, защото го спира NOD32. Трябва да се направят едни настройки на НОД-ът и всичко е наред.

Е и аз съм с НОД-а

Къде трябва да се направят тези настройки-за да тръгне 1.8

:headphones:

Е и аз съм с НОД-а

Къде трябва да се направят тези настройки-за да тръгне 1.8

:headphones:

На ЛС става ли ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.