Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Не иди в контрол панел "Добавяне и Премахане на Програми" там има отметка (show updates)която като я маркираш ти изизат Updates и деинсталираш просто Update който си инсталирал днес , вчера и тнт. Но незнам дали това може да е причина ... ти пак чак да стигаш до преинсталиране :down: Само деинсталирай Update който си инсталирал и :cheers: Toвa e

Редактирано от Magical_WaRFIedal (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Благодаря за съвета, Magical_WaRFIedal. Изтрих го и вече всичко е наред :)

Има ли превод на български за Torrent 1.7.7 Build 8179? В опцията за смяна на език няма нищо друго освен английски!

и аз имам този проблем, изтеглих езиковия файл и копирах го в папката на uTorrent но в настройките излиза, че има само английски език и нищо друго. дори промених името на езиковия файл на uTorrent но и това не помогна.

и аз имам този проблем, изтеглих езиковия файл и копирах го в папката на uTorrent но в настройките излиза, че има само английски език и нищо друго. дори промених името на езиковия файл на uTorrent но и това не помогна.

Изтегли си по предна версия на utorrent и след ъпдейта би трябвало де се обърне на български,ако не стане провери на какъв регион си в регионалните езици на контролния панел. Публикувано изображение

От 2006 година съм с uTorrent и никога съм нямал проблеми до онзи ден.Купих нов процесор,дъно и памет и се наложи да преинсталирам WINDOWS.Естествено всичко започнах отначало като намиране на съответните програми които имах при старите части и тяхното инсталиране.Изтеглих си и си инсталирах отново uTorrent1.7.7 Тъй като не съм компютърен спец може би съм объркал някои от настройките предполагам защото от онзи ден започна един проблем.Имам 11 торента в програмата като от един тегля а другите 10 ги държа естествено за повишаване на коефициента.Забелязах как постепенно всички торенти почервеняха.Въпреки това торента който тегля продължаваше да тегли а от останалите дърпаха от мен.В това положение ако реша да тегля нов торент то той се появява до останалите и вместо да започне да се тегли той също почервенява и си стои на 0% въпреки че има достатъчно потребители от които да тегля.Освен това установих че коефициентите ми стоят непроменени от тракерите от които тегля въпреки че се вижда от програмата че уж тегля и че се тегли от мен. Очаквам компетентното ви мнение по проблема.

От 2006 година съм с uTorrent и никога съм нямал проблеми до онзи ден.Купих нов процесор,дъно и памет и се наложи да преинсталирам WINDOWS.Естествено всичко започнах отначало като намиране на съответните програми които имах при старите части и тяхното инсталиране.Изтеглих си и си инсталирах отново uTorrent1.7.7

Тъй като не съм компютърен спец може би съм объркал някои от настройките предполагам защото от онзи ден започна един проблем.Имам 11 торента в програмата като от един тегля а другите 10 ги държа естествено за повишаване на коефициента.Забелязах как постепенно всички торенти почервеняха.Въпреки това торента който тегля продължаваше да тегли а от останалите дърпаха от мен.В това положение ако реша да тегля нов торент то той се появява до останалите и вместо да започне да се тегли той също почервенява и си стои на 0% въпреки че има достатъчно потребители от които да тегля.Освен това установих че коефициентите ми стоят непроменени от тракерите от които тегля въпреки че се вижда от програмата че уж тегля и че се тегли от мен.

Очаквам компетентното ви мнение по проблема.

Пробвай да я обновиш до бета версия.

Торентите в програмата са ми от 4 различни тракера и на всеки от тях статуса е OFFLINE. Продължава процеса на сваляне и качване но в самите тракери показателите на свалено и качено си остават едни и същи защото статуса е прекъснат. Очаквам помощ от потребителите тук. Благодаря предварително!

Да започна така.Малко ми е скоростта на seed и искам да кача 1 задача в два или повече торрент тракери.Провах какво ли не но не се получава при мен се получават 2 задачи и няма как да стане да станат 1.Както виждате на снимката по долу .

Публикувано изображение

Искам да знам как може да стане ето така

Публикувано изображение

за да може да си помагам със сиида от два или повече тракери.

Мерси предварително

Редактирано от Miro-Ispania (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

От 2006 година съм с uTorrent и никога съм нямал проблеми до онзи ден.Купих нов процесор,дъно и памет и се наложи да преинсталирам WINDOWS.Естествено всичко започнах отначало като намиране на съответните програми които имах при старите части и тяхното инсталиране.Изтеглих си и си инсталирах отново uTorrent1.7.7

Тъй като не съм компютърен спец може би съм объркал някои от настройките предполагам защото от онзи ден започна един проблем.Имам 11 торента в програмата като от един тегля а другите 10 ги държа естествено за повишаване на коефициента.Забелязах как постепенно всички торенти почервеняха.Въпреки това торента който тегля продължаваше да тегли а от останалите дърпаха от мен.В това положение ако реша да тегля нов торент то той се появява до останалите и вместо да започне да се тегли той също почервенява и си стои на 0% въпреки че има достатъчно потребители от които да тегля.Освен това установих че коефициентите ми стоят непроменени от тракерите от които тегля въпреки че се вижда от програмата че уж тегля и че се тегли от мен.

Очаквам компетентното ви мнение по проблема.

Торентите в програмата са ми от 4 различни тракера и на всеки от тях статуса е OFFLINE.

Продължава процеса на сваляне и качване но в самите тракери показателите на свалено и качено си остават едни и същи защото статуса е прекъснат.

Очаквам помощ от потребителите тук.

Благодаря предварително!

Присъединявам се към въпроса. Така описан, проблемът е същият като моя. Нека някой наистина да обясни и да предлжи ефективно разрешение, а не отговор от рода "Обнови си версията"

С последните бета версии на 1.8, като спра някой торент и му дам Remove and Delete .torrent в папката, където се свалят торент файлчетата (%AppData%\uTorrent), .torrent си остава. Някой да знае нещо по въпроса?

здравейте,от както сам преинсталирал уиндоуса не мога да ползвам юторент. той ми беше вграден с Нлайт ,но стара версия...като дам да тегял някой торент избирам например дял Д папката музик-->давам ОК а то пише немога да запаметя файла в Е(ДВДустройството).сложих най-новата версия и пак същото...някой знае ли нещо за проблема?

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

С последните бета версии на 1.8, като спра някой торент и му дам Remove and Delete .torrent в папката, където се свалят торент файлчетата (%AppData%\uTorrent), .torrent си остава. Някой да знае нещо по въпроса?

Торент-файла си остава записан в папката в която е зададен и ако се наложи след време да се сийдва този торент,кликваш върху него и си готов.Иначе трябва да се изтрие ръчно от папката.Това е така направено при всички торент клиенти(програми).

Торент-файла си остава записан в папката в която е зададен и ако се наложи след време да се сийдва този торент,кликваш върху него и си готов.Иначе трябва да се изтрие ръчно от папката.Това е така направено при всички торент клиенти(програми).

Оказва се, че проблемът е във Firefox 3.0. При свалянето на .torrent файлчето Firefox го записва като Read-only. От там идва цялата бъркотия. Сега пробвах да сваля .torrent с IE7 и файлчето не е Read-only. Затова uTorrent не го изтрива от %AppData%\uTorrent.

• 3 седмици по-късно...

ето го моя проблем.кликам на съответния торент файл.отваря ми се прозорец и ме пита къде да запиша(казвам му например E:\),но прозореца не е през торент клиента,а през уиндоус.после ,за да вкарам файла в торент клиента влизам в E:\ и оттам цъкам пак на иконата и тогава чак влиза в торент клиента.проблема ми не фрапиращ,но дразни с многото си операции.прегледах настройките на торента.смярам,че са ок.моля някой да даде съвет.мерси. П.С. надявам се да не съм го описал объркващо wink.gif

а с какъв браузър отваряш торрента от сайта? на ИЕ трябва да дадеш Open вместо Save, за да отвори торрента с торрент-клиента ти а не да го сейфва на Мозила има няколко опции и можеш да и укажеш дали да го запази или да го отвори с клеинта - на 2-ката не помня вече как беше (търси file managment в опциите) но Лиско 3: tools->options-->Applications; намираш торрентите и сменяш действието и все пак е по-добре да си пазиш торрентите, за по нататък (поне според мен),а за това има нкк опции

Нскоро си сложих втори компютър.Него използвам за рутер.И от тогава ми излезе червеното кръгче и грешката в порта.Как трябва да отворя този порт?Дали да не сложа мрежовата карта,на този с който свалям?

На вас сама ли се ъпдейтва тази програма

:P

Понеже при мен не ще-та все трябва да й търся последната версия

Е 1.8 доживяхме-не е финал-ама като не ще да се качи върху старата

Публикувано изображение

Стои си на 1.7.7 и не мърда

:beer:

В един тракер беше качена версия 1.8 (май финалната), но аз си го ъпдейтвам от самата програма (Help ---> Check for Updates). Все още няма ъпдейт и аз съм с 1.7.7 Публикувано изображение

Нскоро си сложих втори компютър.Него използвам за рутер.И от тогава ми излезе червеното кръгче и грешката в порта.Как трябва да отворя този порт?Дали да не сложа мрежовата карта,на този с който свалям?

Каква е операционната система на маршрутизатора ти?

Каква е операционната система на маршрутизатора ти?

Смених лан картата и всичко се оправи.Сега порта е отворен.

Редактирано от lozi74 (преглед на промените)

Този проблем го имах и аз предлагам следното решение:запаметяваш си някъде utorrent.lng файла,при мен се получи така,че като влезе друг потребител не можеше да го ползва езиковия файл и го взех и го копирах отново в папката програм файлз и стана.

неприятно е ако компютъра се ползва от 3-4 човека.иначе за съответния поптребител програмата си го копира и си го съхранява във C:\Documents and Settings\потребител\Application Data\uTorrent

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.