Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

не това е проблема - това е по-скоро от разрешението на проблема: в момента защитната стена на уиндоус (или целия сървиз) е спрян използвай си последната стабилна версия на 1.8.1 (от днес): има разрешени доста проблеми, и все пак е важно да има сиидъри и тракера да е у ред: един голям и известен бг тракер примерно 3-и месец се лигави

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

не това е проблема - това е по-скоро от разрешението на проблема: в момента защитната стена на уиндоус (или целия сървиз) е спрян

използвай си последната стабилна версия на 1.8.1 (от днес): има разрешени доста проблеми, и все пак е важно да има сиидъри и тракера да е у ред: един голям и известен бг тракер примерно 3-и месец се лигави

Последната версия ползвам, тракера си е "у ред", има сийдъри, самата мрежа на университета не ми позволява....май де, айде да не философствам понеже ако знаех кое как става нямаше да питам :)

Има ли начин торент клиента да минава през нещо като прокси?

мда, има - избираш си прокси и указваш на ю-то да го ползва днешната стабилна версия превъзхожда по мое мнение с много предишните в подписа ти сега е модерно да се добави ДАНС - ако можеш

• 3 седмици по-късно...

Здравейте !! Имам такъв проблем: Пуснах да свалям този торент Gamma Ray-Gothenburg 1990-10-02 video 8 MPEG rip.mpg,след малко спира и ми изписва: the process cannot access the file because it is being used by another process. Искам да помоля за помощ. Благодаря предварително.

здравейте. имам проблем при качването на торенти.до днес теглих торенти от чужди тракери и ги качвах на нашия локален тракер,като торента който съм изтеглил и който съм качил на нашия тракер ми излизаха като две отделни задачи в уторента.обаче от днес когато реша да кача,тва което съм изтеглил от другаде и го сийдвам в уторента ми изписва ,че торента вече съществува и дали искам да заредя тракера то него.променях името на торанта който качвам , но без резултат.отново ми изписва същото съобщение.може ли някой да помогне ,искам да са като две отделни задачи,за да виждам по отделно колко съм качил в двата тракера .

Сигурен ли си, че правиш торента с друг passkey? Щото само когато са ЕДНАКВИ.. само тогава пише, че вече съществува...

Сигурен ли си, че правиш торента с друг passkey? Щото само когато са ЕДНАКВИ.. само тогава пише, че вече съществува...

извинявай за въпроса ,но какво имаш предвид с passkey.правя го по същия начин от един месец и съм нямал проблем.до днес не съм сменял нищо по торента,и винаги се е получавало.били са две различни задачи

Изтеглил съм едни филми от чуждестранен сървър. От мен дърпат в несвяст от чужбина-нека дърпат. Въпроса ми е че същите филми от същия сайт се опитват да изтеглят от България няколко човека от няколко дена но за тях от дни няма сиид. Никога не виждам някой от България да тегли от мен. Също не само аз сийдвам от България, знам поне няколко човека... А аз филмите по 4.5Г ги изтеглих за по 2.5 часа Що е така ? Защо не могат да теглят колегите? (други неща те могат да теглят, клиента им работи)

Има проблем с Юторент.Добавен е в изключенията на защитната стена(COMODO) и му е отворен порт,но иконата от долу е червена и пише че защитна стена или рутер ограничават трафика...давам да тества порта и пише Eror еди кой си порт does not appear to be open.

здравейте. имам проблем при качването на торенти.до днес теглих торенти от чужди тракери и ги качвах на нашия локален тракер,като торента който съм изтеглил и който съм качил на нашия тракер ми излизаха като две отделни задачи в уторента.обаче от днес когато реша да кача,тва което съм изтеглил от другаде и го сийдвам в уторента ми изписва ,че торента вече съществува и дали искам да заредя тракера то него.променях името на торанта който качвам , но без резултат.отново ми изписва същото съобщение.може ли някой да помогне ,искам да са като две отделни задачи,за да виждам по отделно колко съм качил в двата тракера .

@gydi това че ти не си видял някой с бг знаменце не значи че няма не се доверявайте сляпо на GeoIP датабазата, дори и да е с последния ъпдейт - още повече че половината ип-та в бг се разпознават като чуждестранни

Имали начин uTorrent да се отваря сам при стартиране на Windows.. ?

Може!

Влез в НАСТРОЙКИ-ОСНОВНИ и на отворилия се прозорец на настройките,направи отметка на"Стартиране заедно с Windows" Публикувано изображение

Може!

Влез в НАСТРОЙКИ-ОСНОВНИ и на отворилия се прозорец на настройките,направи отметка на"Стартиране заедно с Windows" Публикувано изображение

Мерси много :comp_virus:

Редактирано от GReeN_LeaF (преглед на промените)

ееее дяволите го взели как Публикувано изображение:angry: да накарам иконата на връзката да свети зелено с Comodo Firewall съм и съм отворил потт обаче тегля само от 25сиидъра от общо(3000+) и само с 400Кб/с ,като преди теглех с 1МБ/с

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

може просто да няма връзка към тракера - честно срещано явление напоследък с един български тракер в Нидерландия пробвайте да разрешите напълно входящия и изходящия TCP/IP/UDP трафик за програмата от настройките на защитната Ви стена

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Здравейте,имам следния проблем:когато кликна върху линка на даден торент не го отваря направо с uTorrent,ами трябва да го запиша някъде и след това да го стартирам с uTorrent??Това стана откакто си смених версията от 1.7.7 на 1.8.1 ,може ли да се оправи че така много ме дразни.

в настройките на програмата асоциирайте *.torrent файовете с нея (в раздел "Основни/General)

Може ли някой да ми помогне за настройката на uTorrent 1.8.1. Инсталирах го, свалих 1 филм, а днес нито сваля, нито качва. Пише това: DHT- Не е разрешена Обмен на пиъри- Не е разрешен Открий локални пиъри-Не е разрешено An attenpt was made to access a socket in a way forbidden by its access permissions.

Не става нищо,направих това което ме посъветва Aquaris асоциирах торент файлове с uTorrent,но същата работа-първо ги записвам на десктопа и след това ги отварям.Само дето се смени иконата на файла. :P

това вече зависи от настройките на интернет-клиента който използвате: за Firefox се променя от опциите (3.х - Applications и сменяш действието за *.torrent файловете, 2.х - вече не помня къде беше) за ие - при отварянето на *.torrent файл би трябвало да са налични опциите "Open" и "Save"...... за Опера попитайте във важната тема - потребителите там би трябвало да знаят

Благодаря на Aquaris за съвета,проблема е бил в браузъра а не в торент клиента.Всичко си е както трябва вече. :cheers:

Има една настройка на програмата Net.Low_CPU - намира се в разширените настройки на програмата - препоръчително да е на True за да не ви папа процесора на 100% ако сте с процесор със по малко от 2 ядра... Често срещано е при малките процесори с по малко от 2 ядра това явление....

При мен тази настройка е на false,процесора ми е двуядрен Core 2 Duo E 4500 значи не трябва да я променям така ли?

Моля отново за помощ! Инсталирам 5-и utorrent и все не тръгват. Какво означава това : An attenpt was made to access a socket in a way forbidden by its access permissions. Нещо трябва ли да променя в настройките? :speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.