Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Коя система, кой utorrent на какъв хардуер?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Имаш в предвид скоростта на интернета предполагам. От настройките на клиента си ограничи броя връзки(conections) до 100 примерно. Експериментирай. Също може да ограничиш скоростите на качване и сваляне. Иначе програмата е много лека и не би трябвало да тормози машината.

Ето тук е обяснено как да настроим µТоррент според вашия Net... а не според настройките на комшията!!!

http://www.techsupportalert.com/content/op...rrent-speed.htm

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Реших да сменя стария BitComet с нещо ново, в случая uTorrent. Като разгледах сайта на програмата видях, че има и различни видове икони и реших да ги сменя. Следвайки инструкцията

Skin icons and bitmaps all need to go into %AppData%\uTorrent. %AppData% is a shortcut for the user's application data folder, and we use it here because on different versions of Windows, %AppData% is located in different places. In Windows XP, it's located at C:\Documents and Settings\Username\Application Data\, where Username is your Windows username. To locate the correct folder in any other version of Windows, hit Start, then Run, type %AppData%\uTorrent and hit Enter.

START -> Run -> %AppData%\uTorrent, но там нямаше файлове които да препокрия с моите (на картинката в синьо), затова просто ги копирах, но нямаше ефект. А и не мога да разбера, защо показва, че са 0 байта. Ако някой е имал същия проблем, моля да сподели как го е оправил. Благодаря! ;)

Публикувано изображение

Редактирано от rqc3r (преглед на промените)

Здравейте на всички значи преинсталирах си XP-то преди 2 седмици и имам от една седмица един много дразнещ проблем с µTorrent Нямам входящи връзки бях с Nod32 мислех си че той нещо пречи на торент клиента ми махнах Нода и пак си седи жълто триъгълниче от време на време става зелено но за кратко firewall ми е изключена Моля някой да ми даде идей от какво може да няма входящи връзки (компютъра ми е чист не съм инсталирал никакви защитни стени и тем подобни афиф локални пазачи имам 7-8 основни програми и толкова)

Редактирано от NIKOLAI885 (преглед на промените)

пробва ли с друг порт? енкрипция сложи ли?

пробва ли с друг порт?

енкрипция сложи ли?

Ами значи пробвах с друг порт но не се оправя енкрипция какво е ?При проверка на порта в сайта на utorrent ми дава това http://prikachi.com/files/689415D.jpg

Редактирано от NIKOLAI885 (преглед на промените)

смени порта с някой от сорта на 60ххх (някъде там бяха) някой сайтове имат ограничения за портовете из опциите виж encryption: сложи го на forced - мисля че беше в connection, разрови се

загуби?

NIKOLAI885:

Въпрос: Кой порт мога да използвам?

Отговор: Забранените портове са от 6881 до 6889. Използвайте по-големи от тези, препоръчителни са 5 цифрените - до 60000 : (Пример: 54321).

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Докато си зяпах Utorrenta днес забелязох нещо което не го бях забелязвал преди. Значи по принцип аз seed-вам максимално със 120-130к. Това което забелязох е че като сеедвам един ториент дигам 120-130к. А като пусна 10- 15 ториента на веднъж общата скорост пада до 80-100к. Довечера заминавам на почивка и искам да си пусна ториент клиента за да си оправя малко статуса във някой тракери. Та има ли начин да дигам тази макс скорост от 120-130к като съм пуснал всички ториенти?

Има начин и той е ако си смениш достачика на Нет иначе така ще е.

Ако пуснеш повече торента би трябвало скороста да се дигне или поне да остане съшата (ако не може повече нета) , а и зависи колко потребителя теглят от теб ако са малко няма да вдигнеш голяма скорост. Успех :angry:

Намали брои конекции от настроиките..Колкото повече торента, толкова повече клиенти и конекции, трафика ти се "губи" в съгласуването на твоят клиент с останалите.

Редактирано от badgad (преглед на промените)

Можеш ли да ми кажеш точно колко конекций е нормално да имам? (Преди малко бях на 300 ся го свалих на 100)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, значи като преинсталирам уиндоуса и инсталирам utorrent нямам нито един торент за сийд, ако някой може да помогне благодаря предварително! П.П Пробвах с търсачката, но намерих само как става при биткомет...

Здравейте, значи като преинсталирам уиндоуса и инсталирам utorrent нямам нито един торент за сийд, ако някой може да помогне благодаря предварително!

П.П Пробвах с търсачката, но намерих само как става при биткомет...

Христос Воскресе на всички!Привет колега!За да не се получава повече трабв ада си запазваш торентите някъде на D устройство например.Значи минаваш по следния път My Computer-Documents and Settings-името на твоя профил (примерно sopolin4o)-applicatin data-utorrent.Там ще намериш торент файловете,които сваляш или сийдваш,заедно с няколко файла пазещи данни за състоянието на торентите към момента.Копираш всичко това на другия дял,не този,на който инсталираш Windows и после по същия път си ги връщаш.Дано съм помогнал.Ако има въпроси питай.Поздрави! Публикувано изображение

Христос Воскресе на всички!Привет колега!За да не се получава повече трабв ада си запазваш торентите някъде на D устройство например.Значи минаваш по следния път My Computer-Documents and Settings-името на твоя профил (примерно sopolin4o)-applicatin data-utorrent.Там ще намериш торент файловете,които сваляш или сийдваш,заедно с няколко файла пазещи данни за състоянието на торентите към момента.Копираш всичко това на другия дял,не този,на който инсталираш Windows и после по същия път си ги връщаш.Дано съм помогнал.Ако има въпроси питай.Поздрави! Публикувано изображение

Воистина Воскресе!

Много благодаря колега, но при мен (applicatin data-utorrent) не се появява?

Редактирано от sopolin4o (преглед на промените)

защото е скрита папка по подразбиране %appdata% в адресното поле или в Run и от там ще се оправиш другия вариант е да зададеш на utorrent да запазва *.torrent файловете някъде, след свалянето (това става от опциите)

Create an empty file called settings.dat in the same folder so that settings will be written there. Launch utorrent.exe.

Не мога да прочета цялата тема за това се извинявам ако питам вече зададен въпрос. Та той е възможно ли е да настроя пс-то си така че когато го дам на sleep или Спящ мод програмката още да бачка или поне само да сийдва? Защото покрай тези ториенти пс-то ми не е спирано от поне 3 месеца и се усетих чак днес че с толкова много работа мога доста лесно да го прецакам. Мислех си и за сийд-бокс да си направя даже мисля че имам един стар пентиум във килера хврърлен ама не ми се занимава защото както казах пс-то е старичко едвам работи със windows 2000 и ми се струва че ще имам проблеми докато му настроя мрежите.

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.