Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Задаваш на uTorrent да сваля точно там, където е свалял биткомета. Добавяш ръчно торент-файлчето (ако не го пазиш си го дръпни от сайта) от File->Add Torrent на това, което искаш да сийдваш. uTorrent ще тръгне да прави проверка и като го намери ще започне да го сийдва.

Благодаря ;) Чудесен си. Направих го, стана

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

• 1 месец по-късно...

претоварен диск72'DHT:294 пиъра претоварен диск100'DHT:294 пиъра. Може ли някой да ми обясни,къде трябва да търся проблема!

Да беше споменал (така между другото) за коя програма иде реч, защото кристалната ми топка е на ремонт

Mtorrent

Погледни дали имяш свободно пространство на диска

на vista C-34 свободни гигабайта,а на Data E-108 гигабайта

Пробвай да увеличиш cache размера на 64MB от µTorrent > Preferences > Advanced > Cache Колко торента се опитваш да сваляш едновременно? Ако намалиш броят им не се ли опрявя. Пробвай да изместиш директорията в която се свалят на диск D:. uTorrent, > Options > Preferences > Directories

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

Пробвай да увеличиш cache размера на 64MB от µTorrent > Preferences > Advanced > Cache

Колко торента се опитваш да сваляш едновременно? Ако намалиш броят им не се ли опрявя. Пробвай да изместиш директорията в която се свалят на диск D:. uTorrent, > Options > Preferences > Directories

Благодаря ви за вниманието и все пак не мога да го разбера!!Значи като свалям торент от 7-8стотин мегабайта няма проблем,а като торента е от 1,37гб-веднага се показва предупреждение(претоварен диск).Задавам ограничение за сваляне от Mtorrent-а до 1000kb/s и пак си ме известява за "моят проблем".Редно ли е да пипам по настройките на програмата!

Благодаря ви за вниманието и все пак не мога да го разбера!!Значи като свалям торент от 7-8стотин мегабайта няма проблем,а като торента е от 1,37гб-веднага се показва предупреждение(претоварен диск).Задавам ограничение за сваляне от Mtorrent-а до 1000kb/s и пак си ме известява за "моят проблем".Редно ли е да пипам по настройките на програмата!

Ами редно е да се пипат настройки на програмата, нали за това са сложени, да се направи оптимална за всеки!

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

Мда и аз от както минах на новата версия на мюторент,при сваляне на файлове по големи от 700 мб. ми показваше претоварен диск и харда се въртеше като луд.Но минах пак на 1.7.7 и за сега не ми се е показвало това съобщение,и дано не се покаже.В някой теми дискутират проблема,че диска си заминавал и можел да те остави,но като гледам май все повече хора почнаха да имат същият проблем (поне в новата версия на програмата).Направи една дефрагментация на диска,незнам колко това ще помогне но не зле да опиташ.

някой да има проблеми с бг версията на µTorrent 1.8.3 Build 15658 Stable в настройките на първа страница с отметката за детайлната информация? неправилно визуализиране/отрязан текст?

някой да има проблеми с бг версията на µTorrent 1.8.3 Build 15658 Stable

в настройките на първа страница с отметката за детайлната информация? неправилно визуализиране/отрязан текст?

Май съм само аз. :help:

Публикувано изображение

благодаря, и за снимката. изтрих си моята...

:cheers:

Станахме двама :blow out candles:

При мен си е добре... (оставате си само двамата) Публикувано изображение

т.е. остава си той и хммм...1 друг потребител от форума аз съм с 1.9 при това на английски, но и с бг няма подобни "красоти" не съм сигурен дали е правилната версия...само предполагам,

Значи аз имам рутер и един персонален компютър с wireless pci карта. Значи, като тегля има добра скорост, но при качване малка. А има и едно малко триъгълниче, което пише, че трябва да е зелено за да има добра връзка. Значи ето ги настройките който трябва да направя на порта - http://portforward.com/english/route...3/Utorrent.htm

Искам да разбера как да си разбера какво ми е ip-то и дали е static.Мерси предварително.

Редактирано от Dwaine (преглед на промените)

Значи аз имам рутер и един персонален компютър с wireless pci карта. Значи, като тегля има добра скорост, но при качване малка. А има и едно малко триъгълниче, което пише, че трябва да е зелено за да има добра връзка. Значи ето ги настройките който трябва да направя на порта - http://portforward.com/english/route...3/Utorrent.htm

Искам да разбера как да си разбера какво ми е ip-то и дали е static.Мерси предварително.

От тоя линк който си дал нищо не виждаме :speak:Публикувано изображение

За IP-то има много начини... примерно start menu - run - пишеш cmd и след това пишеш ipconfig

или отваряш тази страница http://www.ripe.net/ Публикувано изображение

Добре, а сега правя всичко и няма връзка с порта. Някой има ли представа защо е така. С 1.8.2 версия съм. Трябва ли IP-то да е статично за да стане или има друг начин, щото не знам кво е.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте всички.

Значи ето за какво искам да се обърна за вашата помощ. Преди няколко месеца си смених интернета защото всичко ни спряха(онлайн тв, тракер, дц++ и т.н.) та минах на Бтк защото баща ми не искаше да се дупчи никъде. Избрах Бтк поради причината, че Ъплоуда е 600kb и свалям много по-бързо от стария нет. Обаче попаднах на следното нещо: Донлоуда го оставяме на страна той си е 6 точки. Когато сваля един торент и започна да го сийдвам, това го правя с същата скорост с която сийдвах и на стария нет - а именно 130 кб. Значи разбрах, че с Уторент скоростите са по-високи но същатата работа, пак 130кб сийд. Казаха ми, че с настройки мога да си повиша сийда да не е обичайното 130 а примерно 200 кб и т.н. И мисълта ми е някой знае ли как се правят тия настройки и ако знае да помогне.

Благодаря ви предварително!

и с тва бтк като си оправиш настройките и после ще има да се чудиш защо нямаш нет докато сиидваш стой си на 130....да не си минавал на бтк бургас е тва, голям град...засрамете се, все трябва да има свестни доставчици на поне 20МБит/с In/out скорост

Здравейте всички.

Значи ето за какво искам да се обърна за вашата помощ. Преди няколко месеца си смених интернета защото всичко ни спряха(онлайн тв, тракер, дц++ и т.н.) та минах на Бтк защото баща ми не искаше да се дупчи никъде. Избрах Бтк поради причината, че Ъплоуда е 600kb и свалям много по-бързо от стария нет. Обаче попаднах на следното нещо: Донлоуда го оставяме на страна той си е 6 точки. Когато сваля един торент и започна да го сийдвам, това го правя с същата скорост с която сийдвах и на стария нет - а именно 130 кб. Значи разбрах, че с Уторент скоростите са по-високи но същатата работа, пак 130кб сийд. Казаха ми, че с настройки мога да си повиша сийда да не е обичайното 130 а примерно 200 кб и т.н. И мисълта ми е някой знае ли как се правят тия настройки и ако знае да помогне.

Благодаря ви предварително!

Сиида зависи от свалящите този торент,ако няма интерес няма да имаш сиид,ако ще скороста на качване да ти е 7MG/S;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.