Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Някой може ли да даде точните настройки на µTorrent 1.8.4

Настройките на програмата се пазят в settings.dat който се намира или в application data или в user data - зависи какъв Уиндоус ползваш.

settings.zip

П.с: Не забравяй да си пачнеш със tcpz halfopen кънекциите до максимално разрешената квота от 2000 такива.

П.с: за най лесно достигане на мястото където се поставят настройките на utorrent ползвай %appdata% като променлива - изписва се горе адресната лента на експлорер или в рън командата на старт менюто

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Някое знае ли как може да се смени иконата на програмата и тази в taskbar-а с друга? Смених wida na toolbar-а, смених и статус иконите, но тази на програмата не можах.  Четох в официалният форум на uTorrent, пробвах, но така и не стана промяната. Ползвам Windows Vista.

слагаш в %appdata% main.ico за стартиращата иконка има change icon в properties за системния трей мисля че беше tray.ico пак в %appdata%

Точно така нищо не стана с и без разширение .ico 

я сложи 1 снимка коя точно иконка искаш да смениш...и коя си си харесал

надявам се си разбрал че под

%appdata%
горе имах предвид в папката на utorrent в тази директория?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Някое знае ли как може да се смени иконата на програмата и тази в taskbar-а с друга? Смених wida na toolbar-а, смених и статус иконите, но тази на програмата не можах.  Четох в официалният форум на uTorrent, пробвах, но така и не стана промяната. Ползвам Windows Vista.

Дай десния бутон на мишката върху иконката, която искаш да смениш и дай Change Icon, след това дай Browse... И намери къде се намира иконата, която искаш да поставиш. :rolleyes:

Здравейте, от 3 години вече ползвам програмата за теглене от торенти Utorrent, даже наскоро преди 2 седмици и правих последен ъпдейт. Започна да прекъсва тегленето на файлове и ми изписва едно и също съобщение за грешка. Имам място на хард диска ми - 750 GB са ми и двата хард диска Sata-2. Ето и конфигурацията ми: Intel Gigabyte, Socket 478 / Cpu 2,4 Ghz / Ram - 2 Gb ddr / Video-Card Nvidia Geforce-4 Mx 440 with Agp-8x 128 Mb и двата ми хард диска - всеки от тях е 750 Gb Sata-2. Тук съм сложил и screen-shot на грешката която ми дава Utorrent. Надявам се някой да ми помогне. Благодаря Ви предварително.

post-248378-1260718232,22_thumb.jpg

Редактирано от USAF (преглед на промените)

Сложи версия която дават във официалния сайт че е Stable.И аз имах такъв проблем като сложих няква 2.х.х бета ..

Сложи версия която дават във официалния сайт че е Stable.И аз имах такъв проблем като сложих няква 2.х.х бета ..

Аз като я теглих пише че е Sтабле, даже можеш да провериш и ти като влезеш в сайта им. Версията е 1.8.5 която е актуална. Страхувам се да не е нещо хардуерно от хард диска, но той е нов..... даже е в гаранция още. Аз между другото в настройките бях задал в опцията "Изчакване" - Максимален Брой Активни Торенти ( Качване или Свалене ): 50

- Максимален Брой Аактивни Задачи за Сваляне: 40

Сийдвай До [ По Подразбиране ] / Коефицент 150 %

Да не е причината от това което зададох ?

най-вероятно да - предвид факта че компонентите са морално остарели (да не кажа за изхвърляне) подобен голям брой задачи едновременно е нормално да попречи на нормалната работа на програмата и дисковете

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

най-вероятно да - предвид факта че компонентите са морално остарели (да не кажа за изхвърляне) подобен голям брой задачи едновременно е нормално да попречи на нормалната работа на програмата и дисковете

Е как ще са остарели хард дисковете ??? Че аз миналата година 2008 Декември ги купувах със заявка, и даже са още в гаранция. Samsung Sata-2 750 Gb са ми и двата хард диска с 32 Мб кеш. За дъното и процесора и видео-картата може да се каже че остаряват, но никога не можем да догоним тавана на най новите конфигураций - особено компютрите там няма таван. Там развитието е със хипер-бързи темпове. Ти от момента в който си купиш най-новата последна конфигурация, последен мощен процесор и т.н. - то в момента на покупката компютъра вече е остарял, защото само след няколко месеца веднага ще излезе още по нов и мощен компютър, и ти пак оставаш назад :cool: Просто да има една машина която да е долу-горе стабилна и да ми върши работа, и предимството че може да се ъпгрейдва, ( в случая както съм направил при описаното по горе ) ми е достатъчно. :) Нямам намерение всяка Сряда и всеки Петък да си купувам нови компютри :clap: Но нека не се отклоняваме от темата и да не правим сравнение на стари и нови Pc, но имаш ли идея дали да променя някоя настройка в Utorrent ?

"This error message indicates a problem with trying to read or write to a device, such as a hard disk, CD drive, or network drive. This issue may occur for any of the following reasons:

- Windows is trying to use a transfer mode that the CD drive cannot use.

- The hardware that you are trying to access is damaged or failing.

- The device drivers for the hardware are faulty or incompatible.

- There is a connection problem, such as a bad cable.

- The CD that you are trying to access is damaged."

източник.

С две думи - най-вероятно хардуерен проблем ...

Е как ще са остарели хард дисковете ??? Че аз миналата година 2008 Декември ги купувах със заявка, и даже са още в гаранция. Samsung Sata-2 750 Gb са ми и двата хард диска с 32 Мб кеш. За дъното и процесора и видео-картата може да се каже че остаряват, но никога не можем да догоним тавана на най новите конфигураций - особено компютрите там няма таван. Там развитието е със хипер-бързи темпове. Ти от момента в който си купиш най-новата последна конфигурация, последен мощен процесор и т.н. - то в момента на покупката компютъра вече е остарял, защото само след няколко месеца веднага ще излезе още по нов и мощен компютър, и ти пак оставаш назад :cool: Просто да има една машина която да е долу-горе стабилна и да ми върши работа, и предимството че може да се ъпгрейдва, ( в случая както съм направил при описаното по горе ) ми е достатъчно. :) Нямам намерение всяка Сряда и всеки Петък да си купувам нови компютри :clap: Но нека не се отклоняваме от темата и да не правим сравнение на стари и нови Pc, но имаш ли идея дали да променя някоя настройка в Utorrent ?

кой говори за дисковете?

извинявай но дъното и видеото ти не просто почват да остаряват ами......

цялостната окомплектова по всяка вероятност не може да насмогне на многото задачи и остарялото оборудване

дали обаче има хардуерен проблем е относително

имате ли достатъчно свободно място в системния дял?

кой говори за дисковете?

извинявай но дъното и видеото ти не просто почват да остаряват ами......

цялостната окомплектова по всяка вероятност не може да насмогне на многото задачи и остарялото оборудване

дали обаче има хардуерен проблем е относително

имате ли достатъчно свободно място в системния дял?

Да, имам място и на двата хард диска: на единия имам свободно място 300 GB, а на другия имам 250 GB свободно място. Рестартирах компютъра, отново пуснах uTorrent първите 2 часа всичко вървеше нормално, но после пак започна да дава тези същите грешки. Не знам какво да си мисля вече, дали трябва да променя настройките на uTorrent ? Не мога да тегля нормално, а това което тегля не са просто филми а софтуер който ми е необходим и спешен..... Няма начин - не сме милионери да си купуваме софтуер когато ни потрябва - добре че са тези торенти. Иначе ако нямам необходимите програми които ми трябват - все едно автомобил без бензин или нафта...... Ти променял ли си някога настройките на uTorrent ?

Провери си рам паметта за грешки  и твърдите дискове за лоши сектори. Преди това си замери напреженията на захранването с мултицет. Огледай дъното и захранването за надути кондензатори.

Не мога да местя задачите нагоре и надолу, тоест не мога да ги подредя в програмата както аз искам. Бутоните просто не реагират. Пробвал съм различни версии и все е така

ами мисля че неорганизираното подреждане не е възможно? а ако говориш за стрелките "нагоре" надолу" те имат доста по-различна функция от това което май искаш

uTorrent1.8.5 сваляне или сиид,нета тотално заспива,мнения и препоръки как да оправя проблема.

uTorrent1.8.5 сваляне или сиид,нета тотално заспива,мнения и препоръки как да оправя проблема.

с нод32 ли си?

ами мисля че неорганизираното подреждане не е възможно?

а ако говориш за стрелките "нагоре" надолу" те имат доста по-различна функция от това което май искаш

При биткомет функцията на бутоните е такава, явно ще си остана с него

Да

Така, следвай стъпките:

отвори нод32 и натисни F5 от клавиатурата, след това отиди на web access protection - HTTP,HTTPS - Web browsers

и махни отметката на uTorrent после 0К и всичко трябва да е наред:eek:

Аз също съм с uTorrent 1.8.5(build 17414) и постоянно има проблеми с тегленето и сийдването,сменям портовете,но червеното кръгче си остава.Какво да правя?Кой порт да сложа?

От скоро ползвам м-торента и съм доволен от него. Преди него бях с биткомет 070. От някакъв тракер ми поискаха да сийдвам отдавна изтеглен филм и не можах да се оправя. С биткомета нямаше проблеми, сложа в папката изтеглените неща и изтрия току що започнатите. Програмата си прави проверка и почва сийда. Същото направих няколко пъти с м-торента, но не стана. Готовите файлове си стоят, но не ги познава и започва отначало. Малко объркано обясних, но дано някой да даде съвет.

проверете дали пътя е същия и дали няма разминаване макар и с 1 папка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.