Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Utorrent --> Option --> Preferences --> General --> Start uTorrent on system startup

Благодаря,готово:)

На български е:

uTorrent --> Опции --> Настройки --> Основни --> Автостартиране на uTorrent

:wors:

Толкова гледах в тези настройки преди да попитам тук,и пак не го видях....тцтцтц:wors:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Дори и да се налагаше преинсталация,тя отнема 2 сек....

Ем не исках да си разбутвам торентите,които сийдвам,та затова:)

настройките на utorrent се пазят в: run > %appdata% копраш папката uTorrent някъде - преинсталираш win, пак пишеш в run %appdata% и копираш папката обратно и като стартираш utorrent ще продължи да сийдва/дърпа торентите които са били преди инсталацията... (ако по някаква причина се сгъби торента - с триенето на въпросната папка се ресетват всички настройки...)

Отскоро си смених торент клиента с utorrent 2.0. Искам да попитам има ли опция при стартиране да даден торент да излезне прозорец на който може да се избира кои файлове от торента да се свалят или пропуснат?

ако торента позволява ... винаги пита ... така че отговора е ДА !

Успехи !

ако торента позволява ... винаги пита ... така че отговора е ДА !

Успехи !

При мен не пита.

Торента започва да се сваля без да пита кои файлове ще се дърпат (повече от 1 са)

Само след като стартирам торента в самата програма , на Файлове мога да дам пропусни.

Къде се намира тази опция в настройките на програмата да пита?

и все пак ако не пита: отиваш в опциите> UI Settings>when adding torrents> и слагаш отметка на show a windows taht displays the files inside the torrent

и все пак ако не пита:

отиваш в опциите> UI Settings>when adding torrents> и слагаш отметка на show a windows taht displays the files inside the torrent

Отметката е има, но не се получава

http://store.picbg.net/pubpic/43/13/d48410abb0714313.PNG

Вече тествах с няколко торента, при изключен utorrent и включен , все тая.

След 30 мин.

Окрих защо не излиза прозореца.

Липсваше тази отметка (сигурно неволно съм е махнал при настройката на uttorent)

http://store.picbg.net/pubpic/00/B0/2066c02bd73400b0.PNG

Благодаря на отзовалите се!

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Имам периодични проблеми с utorrent http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif .При силен сийд (6-7мб/с) употребата на рамта скача супер много(преди малко беше на 95%,в таск мениджъра си показва,че utorrent ползва 40мб,но при спиране му си спада до нормалните при мен 22-23%).Пробвах с bittorent-няма проблеми,чист съм и от гадинки.Някакви идеи? ОС windows 7 x64,utorrent 2.0 18488

Редактирано от pogrebnyak (преглед на промените)

нормално можете да опитате как ще е с напълно спряно кеширане, но това може да доведе до рязко падане на скоростите

Как да направя тези два бутона активниза да мога да местя задачите.

при едновременно заредени в програмата няколко задачи и настройка за 1 активен процес на сваляне бутоните определят реда на стартиране на следващите задачи

Не мога да свалям фаилове над 7гб, а има достатъно мяасто на диска? Изписва ми това - "Един или повече файла надвишават лимита на фаиловата система и немогат да будат записани правилно" Как се оправя това?

чрез смяна на файловата система от FAT32 на NTFS

Като пусна да свалям някой торент доста често взе да става,нета ми спира,нито торента се сваля,нито сиидвам нещо,нито пък в някой сайт мога да влезна.След като затворя µTorrent и всичко се оправя преди ставаше рядко ама сега е 50/50 има сиитъри за торентите ама скороста ту се качва на мах ту слиза на 0.Къде е причината в компа или доставчика?Решение?Доста тъп проблем преди не обръщах внимание ама сега 1 нещо не мога да сваля без проблем.

Според мен проблемът е в µTorrent. Откъде си го свалил? Пробвай с друг торент клиент. Примерно с http://www.bittorrent.com/btusers/download/? Ако проблемът е същият значи е нещо в компа...

Здравейте!

Да, проблема е в самия µTorrent! По - точно във всички "alpha" версии. Те 99% са бъгливи и недоискусурени! Ползвай само версиите "stable", в краен случай "beta".

Успех! :D

Редактирано от SGenchev (преглед на промените)

Като пусна да свалям някой торент доста често взе да става,нета ми спира,нито торента се сваля,нито сиидвам нещо,нито пък в някой сайт мога да влезна.След като затворя µTorrent и всичко се оправя преди ставаше рядко ама сега е 50/50

има сиитъри за торентите ама скороста ту се качва на мах ту слиза на 0.Къде е причината в компа или доставчика?Решение?Доста тъп проблем преди не обръщах внимание ама сега 1 нещо не мога да сваля без проблем.

Пробваите с тези настроики

Публикувано изображение

Понякога utorrent използва портовете на браузерите и наи-вероятно от там идва проблема.

При мен поне даде ефект.

Успех.

Редактирано от Nikola_ss (преглед на промените)

защо като пусна торент но голям от 10GB уторент ми замръзва.по точно започва да работи много бавно.разбрах че проблема не е хардуерен.и си мисля че е от кеша на торент клиента........ако е от там как да го настроя че да нямам проблем :biggrin:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.