Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте на всички :) .Преди около 2 месеца си свалих този торент клиент много съм доволен при свалянето ,но при качването имам проблем -качва например половин един час със 2.2 мб и спира да качва.Оставям го да сийдва цяла нощ а на сутринта съм качил едва 2 гига байта.Като спре да качва спирам сийда и пак го пускам веднага и почва да си сийдва с 2.2 мб,минесе половин час и аиде пак отново. Какво ли не пробвах да го настроя както трябва,пък торентите където сиидвам имат повече лийчари отколкото сийдъри.Някакви идеи?Моля помогнете ми защото искам да сийдвам цяла нощ http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

еми незнам,но защо да ми е ограничен ъплоуда през деня като седя на компа и като ми спре сийда спирам го и пак го пускам и така си работи вчера например за един ден качих 41 гб просто на половин един час сийда ми изчезва и качвам с 30 кб http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

еми незнам,но защо да ми е ограничен ъплоуда през деня като седя на компа и като ми спре сийда спирам го и пак го пускам и така си работи вчера например за един ден качих 41 гб просто на половин един час сийда ми изчезва и качвам с 30 кб http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

За сийд пари ли ти дават, или просто си оправяш коефицента? Пробвай програмата Halite, има добри отзиви за нея, казват че като се закачи не спира да сийдва, докато не спреш програмата.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

ще я пробвам ,да коефициент искам да понатрупам че реитига в замунда ми е малък и получих съобщение от администратора че ако не си повиша ретинга ще бъда изключен до един месец

Моля за помощ. От няколко дни при сваляне на торенти с уТорент при по-висока скорост - 4-5MB/s процесора се товари почти на 100% даже компютъра блокира. Забелязах, че в такива ситуации vsmon.exe товари 40-50% и като прибавиш и torrent.exe и загиваш. С двуядрен процесор AMD 64 5600 съм и RAM 2 GB. Благодаря предварително!

Не съм много на Ти с тези неща, относно версията на utorrenta както и новата 2.0.2, така и 2.0.1 вършат същата глупост.

Инсталирай си 1.8.4 или 1.8.5 при връзки 100-пиъри25 и 2 слота.Допълнително ограничи качването до 40-45кб...зависи да не бави нета и от доставчика също.Ако не бързаш сваляй с по-ниска скорост от неограничена--250-300кб...забравих да кажа,че никога няма да инсталирам версия почваща с 2...заради 100% натоварен процесор! :)

Редактирано от peter69pl (преглед на промените)

Инсталирай си 1.8.4 или 1.8.5 при връзки 100-пиъри25 и 2 слота.Допълнително ограничи качването до 40-45кб...зависи да не бави нета и от доставчика също.Ако не бързаш сваляй с по-ниска скорост от неограничена--250-300кб...забравих да кажа,че никога няма да инсталирам версия почваща с 2...заради 100% натоварен процесор! :blink:

Инсталирах 1.8.5 - същия проблем.

Сигурен ли си,че не си лепнал вирус?Щом проблемът е от няколко дни причината може да е другаде а не в торент клиента!

Сделах един торент по указания на един тракер, но там беше за BitComet, а аз ползвах utorrent. Изобщо вида не пасва, но то май няма какво толкова да се обърка. Имам само един въпрос, трябва ли да има отметка пред Initial seeding и какво ще рече това (този вид е по подразбиране):

Публикувано изображение

Сделах един торент по указания на един тракер, но там беше за BitComet, а аз ползвах utorrent. Изобщо вида не пасва, но то май няма какво толкова да се обърка. Имам само един въпрос, трябва ли да има отметка пред Initial seeding и какво ще рече това (този вид е по подразбиране):

Публикувано изображение

Сделал один торент по указания одного тракера......... и т.д. Вот!Так надо написат по русский.

Понял?

Сделал один торент по указания одного тракера......... и т.д. Вот!Так надо написат по русский.

Понял?

ой, ой, ой... единичката се премести от пиърите в сийдърите... от берачите към сеячите...

остава да се тества...

Initial seeding: you seed less data but the overall speed of the swarm will be greater

Публикувано изображение

бъкел не разбрах

Може и да греша, но махайки отметката, сийдването се увеличи...

The intent of strictly limiting the uploading of duplicate pieces is that a super seeder will upload fewer bits than a standard seeder would before peers begin to complete, though it does not necessarily mean that the initial seed will complete in less time.

грубо казано, не пускаш повтарящи се парчета към "общността", и по принцип по-бързо предаваш "съвкупността от информация", което не означава не непременно по-бързо като време

грубо казано, не пускаш повтарящи се парчета към "общността", и по принцип по-бързо предаваш "съвкупността от информация", което не означава не непременно по-бързо като време

Благодаря за отговора. Доколкото разбрах, когато някой сваля от мен, той има достъп само да несваленото, грубо казано.

Мога само да гадая дали включено беше пречка да се сваля от мен, защото двама лийчъри стояха на нула, след първият който изтегли, а превода и буквален и преносен ме объркваше.

мда, в обши линии на теория трябва да е така - тегли несваленото а тва за пиърите -не е само от теб, и от тях зависи но това не би трябвало да е пречка

Редакция: Всъщност е маловажно. Днес отново сийдвах, после чезна от сийдърите... не ми е толкова важно.

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Сигурен ли си,че не си лепнал вирус?Щом проблемът е от няколко дни причината може да е другаде а не в торент клиента!

Сканирах с всичко, което имам инсталирано - НОД, СПАЙБОТ, МЕЙЛЕАР, но нищо не открих.

Проблемите почнаха след ъпдейта с най-новата версия на уТорент.

Виж мога да те посъветвам да деинсталираш и да почистиш регистрите с най-доброто дето имаш,възможна пълна деинсталация .Рестартирай и инсталирай версията от която си доволен.Ако пак има проблем дано някой от баш-разбиращите да ти помогне! :rolleyes:

Виж мога да те посъветвам да деинсталираш и да почистиш регистрите с най-доброто дето имаш,възможна пълна деинсталация .Рестартирай и инсталирай версията от която си доволен.Ако пак има проблем дано някой от баш-разбиращите да ти могне! :wors:

Тази идея и аз я подкрепям, защото и при мен имаше проблем. Но така и не разбрах откъде се появи. След добро почистване, минах на версия 1.8 и сега всичко върви добре.А още повече, за да бъда честен, бях го поомазал с разширените настройки. Някой беше постнал шот с няколко снимки и аз видял не видял, може и да съм пообъркал нещата.От версия 1.8 съм абсолютно доволен.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Забелязвам, че след спиране на програмата, процеса не се спира. И нещото което ме дразни е, че след като я затворя се започва някакъв луд флуд от адреси: 94.228.210.41 / 94.228.210.47 и 94.228.210.93. Това го разбирам от Malwarebytes, която постоянно ги блокира и не спира да ми святка долу в трея. Предполагам, че това е от някой торент, но дали е нормално процеса да не се спира със затваряне на програмата?

Забелязвам, че след спиране на програмата, процеса не се спира. И нещото което ме дразни е, че след като я затворя се започва някакъв луд флуд от адреси: 94.228.210.41 / 94.228.210.47 и 94.228.210.93. Това го разбирам от Malwarebytes, която постоянно ги блокира и не спира да ми святка долу в трея. Предполагам, че това е от някой торент, но дали е нормално процеса да не се спира със затваряне на програмата?

Не е нормално!Хм,при мен се получава същото отскоро не много често с Опера!Само таск мениджъра помага... :wors:

Може би трябваше да спомена, че съм с Windows 7.

Хм! Мисля, че проблемът се реши само като му дадох да е съвместим с Уин-Виста. При задаване да се стартира като администратор не се зарежда със стартиране на Уиндоус.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.