Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Ми това май е единственото обясненение, че липсват файлове от торентите,най-добре преинсталирай utorрent и виж дали ще има грешки.Или си сложи BitTorrent държи се много стабилно и няма никакви проблеми с него. Ти си решавай.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

За да не отварям нова тема ще пиша в тази. Имам един стационарен компютър и един лаптоп. И на двете машини имам инсталирана ОС Windows XP Pro+SP3, браузер Firefox и μTorrent (не е uTorrent). На лаптопа всичко е наред, но не мога да накарам стационарната машина да работи с магнет. Излиза съощение „Файрфокс не може да намери приложение с което да отвори този вид приложение“. Рових се в настройките на μTorrent, но не намерих опция за този проблем. Не знам и къде да ровя в ФФ.

Редактирано от еди (преглед на промените)

Искам да изтегля от "magnet:?xt=urn:btih:OHKP7QNJSJ34U2ZCCDINQ3YXT76VMGKX", но не иска да почне да тегли.

пуснете си dht (в статус бара десен бутон на надписа DHT:disabled и избираме enabled,както и разрешете използванвето му или за конкретния торрент (от таб tracker>DHT>десен бутон>use dht) или за всички въобще (от настройките)

За да не отварям нова тема ще пиша в тази. Имам един стационарен компютър и един лаптоп. И на двете машини имам инсталирана ОС Windows XP Pro+SP3, браузер Firefox и μTorrent (не е uTorrent). На лаптопа всичко е наред, но не мога да накарам стационарната машина да работи с магнет. Излиза съощение „Файрфокс не може да намери приложение с което да отвори този вид приложение“. Рових се в настройките на μTorrent, но не намерих опция за този проблем. Не знам и къде да ровя в ФФ.

офф: дали ще хо напишеш μTorrent или utorr или уторр, ще те разберем - то е (почти) едно и също

а сега и за двамата: ъпдейтнете си торрент клиентите до моментната финална версия 2.2 и ги асоциирайте с magnetURLs

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Те редовно се обновяват и на двете машини. Както и да е успях да си оправя проблема. А той беше в една отметка дето я нямаше за проверка на асоциациите при стартиране. После ФФ ме попита дали да отвори магнет с мторент и всичко се оправи. Благодаря.

• 3 седмици по-късно...

An error has occurred! Port 38467 does not appear to be open. ^ Това ми го показва с койято и версия нa юторент да съм. Отворих го през рутера но пак не се получава. Ruter: TP-Link TL-WR340G AV:KIS`11 OS:W7

От известно време забелязвам, че не ми показва иконата в system tray-я. Стартира ми се заедно с Уиндоус-а, но няма икона а си работи. Скоро попаднах на една подобна тема, но я подминах - сега се опитвам да я намеря и не мога. Някакви идеи? OS:Windows 7

Този проблем се получава най-често при ъпгрейд от стара към нова версия... и предимно при Windows 7. При мен беше така - деинсталирах програмата. Рестарт. Разреших да се виждат скритите папки и изтрих всичко където пишеше utorrent. Ако имаш възможност почисти и регистрите. Аз ползвам Reg Organizer, но предполагам, че и CCleaner ще свърши работа. После инсталирай пак uTorrent.

Този проблем се получава най-често при ъпгрейд от стара към нова версия... и предимно при Windows 7. При мен беше така - деинсталирах програмата. Рестарт. Разреших да се виждат скритите папки и изтрих всичко където пишеше utorrent. Ако имаш възможност почисти и регистрите. Аз ползвам Reg Organizer, но предполагам, че и CCleaner ще свърши работа. После инсталирай пак uTorrent.

Ще пробвам! Благодаря!

Аз се отказах от uTorrent всеки ден излизат едва ли не нови версии и наистина се констатират проблеми,примерно като отворя свален торент в папката в която е свален, не ми показва всички файлове от торента-в случая филм,а например само субтитрите.Като го отворя в секция даунлоуд там си е всичко,не е кой знае какво но ме изнервяше. И аз инсталирах и деинсталирах няколко пъти и минах на BitTorrent със него няма проблеми.

И това не помогна!

И това не помогна!

Коя версия слагаш? Сложи някоя по-стара и стабилна или най-добре смени торент клиента:rolleyes:

Здравейте, имам следния проблем с този торент клиент. От известно време, на който и торент да тръгна да свалям, програмата забива (даже и Windows 7цата официално ме уведомява за това). Програмата си влиза в нормален режим на работа(от-забива) 4-5 минути след като е създадена заявката за сваляне на торент. Пробвах с преинсталация, но нищо не помогна, все така става. Имате ли някъкво обяснение на проблема, и можете ли да ми помогнете да го оправя. Благодаря предварително!

както и с коя версия на програмата въпреки идентичния интерфейс 2-те са доста различни utorrent =/= bittorrent

Слагам 2.2 Stable. Най-лесно е да пробвам по-стара версия, но идеята да се открие защо се получава така а не да бягаме от проблема :speak:

utorrent v.2.2

BitTorrent v.7.2

Антивурсна - Nod но не е пусната

Firewall-a е на рутера, на компа е свалена

Еми щом не е пусната,не би било зле да се замислиш за наличие на вируси...

А като сваляш торент иконката която диагностицира свързаността долу в десния ъгъл на uTorrent в какъв цвят е-оранжева,зелена,червена?

Еми щом не е пусната,не би било зле да се замислиш за наличие на вируси...

А като сваляш торент иконката която диагностицира свързаността долу в десния ъгъл на uTorrent в какъв цвят е-оранжева,зелена,червена?

Зелена е на utorrnet-a а другият клиент няма нищо в ъгъла. Колкото до антивирусната - нямам вируси сканирам регуларно, но не я пускам нон- стоп да работи, просто няма смисъл.

Бе щом казваш може и така да е,за пръв път чувам антивирусна да работи от време на време,но... Ми освен да пробваш с някой различен торент клиент и ако пак има проблеми да пуснеш тема тук в раздел за проверка на вируси...но ти си решаваш...

Хора, нещо не мога да намеря папката в която е инсталиран uTorrent, няма я в С/Програмни файлове, нито намерих преки пътища в старт менюто, нито в "Деинсталиране или промяна на програма" я намирам. При повторно инсталиране направо си пуска програмата без да ме пита къде да бъде инсталирана и другите там въпроси. Сега за да я пусна трябва всеки път да стартирам exe.-тo :rolleyes:

Хора, нещо не мога да намеря папката в която е инсталиран uTorrent, няма я в С/Програмни файлове, нито намерих преки пътища в старт менюто, нито в "Деинсталиране или промяна на програма" я намирам. При повторно инсталиране направо си пуска програмата без да ме пита къде да бъде инсталирана и другите там въпроси. Сега за да я пусна трябва всеки път да стартирам exe.-тo :)

Погледни тук ,за целта трябва да си дал отметка да ти се показват скритите папки .C /user/ името на които е регистриран / App Data / Roaming/

Погледни тук ,за целта трябва да си дал отметка да ти се показват скритите папки .C /user/ името на които е регистриран / App Data / Roaming/

Да, тази папка я намерих, но в нея са само използваните торенти, не е инсталационната. Все още Windows не отчита, че uTorrent е инсталиран или поне не дава такива признаци. Някакви други идеи?

Да, тази папка я намерих, но в нея са само използваните торенти, не е инсталационната. Все още Windows не отчита, че uTorrent е инсталиран или поне не дава такива признаци. Някакви други идеи?

Операционната ти система няма ли търсачка? Опитай да намериш файла "utorrent.exe" (без кавичките) в дял C: .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.