Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте! Единствено с версиите µTorrent 1.8.4 мога да тегля със скорост с мах. 800 - 900 kb/s, като същата се достига и с всички версии на Битторент. А с всяка друга на µTorrent (напр. 2.** и 3) се достига скорост не по - висока от 30 - 40 kb/s. Не е фатално, но ми е интересно каква може да е причината.

Поздрави!

Явно версиите 2.х и 3.х се прецакват от един момент нататък и това води до лошо разпределяне на ресурсите и операциите, което пък води до падане на скоростта или излишно натоварване на системата. При мен забелязах, че ако програмата има проблеми със затварянето като дълго изчакване или оставане като резидентна в системата (показва я в Task Manager>Processes), въпреки че е била затворена, след това се появяват и различни проблеми - напоследък взеха да се пускат много теми за проблеми с uTorrent. Надявам се в следващите версии да се оправят тези проблеми, защото това е хубава програмка - аз лично съм си свалил доста ценни неща с нея, които са имали малък сийд. :P

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

при мен всичко си е наред с версия 3.0 - 25583

• 2 седмици по-късно...

Здравейте преди известно време установих че имам проблем с програмата за теглена на торент файлове а именно юторент. Значи проблема е следния когато включвам програмата и заредя някой торент, тя започва да си тегли, обаче ми спира достъпа до интернет напълно. Ами така да се каже когато използвам програмата дори когато тя е спряна и не тегли нищо не мога да вляза в интернет (нито в гугъл нито никъде) абсолютно нищо, не знам какво да правя и се обръщам към вас за помощ. Не вярвам проблема да може да реши като се обърна към доставчика така че искам някакъв съвет или препоръка от вас, не само за самия проблем а и за друга програма за теглене чрез торенти. Мерси!

Защо мислите,че програмата е виновна? Опитахте ли да ползвате Интернет без нея?!

Една лесна проверка! Деинсталирайте и кажете имате ли Интернет. Иначе...мисля -Системата ми е инфектирана...

Защо мислите,че програмата е виновна?

Опитахте ли да ползвате Интернет без нея?!

ами без нея си работи добре, пробвах версиите: 3.0, 2.2 сега съм с 1.5. може ли да ми предложите нещо друго за да сравня как ще се държи.

Ще Ви предложа класическата 1.8.5 преди излизането на тежките версии. ---------------------------------------------------- Но е желателно напълно да деинсталирате и изтриете предходната! Ако говорим за ХР...тя няма проблеми...

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Ще Ви предложа класическата 1.8.5

преди излизането на тежките версии.

----------------------------------------------------

Но е желателно напълно да деинсталирате

и изтриете предходната!

Ако говорим за ХР...тя няма проблеми...

за XP говорим и искате да кажете че програмата не прави проблеми така ли?

Да!

Необяснимо защо ми забиваше процесора на 100% още с първата двойка!

Да не казвам,че някои тракери препоръчват даже 1.7.7! ;)

примерна основна настройка:

Публикувано изображение

---

Брой връзки е важното- горното според бързината на нета Ви!

И все пак...рядко на макс,за да удължите живота на харддиска!

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

ами без нея си работи добре, пробвах версиите: 3.0, 2.2 сега съм с 1.5. може ли да ми предложите нещо друго за да сравня как ще се държи.

В предишния си пост съм предложил BitTorrent.

Ако ще се слагат по-предишни версии на uTorrent, е хубаво при деинсталиране да се даде изтриване на настройките на програмата.

Успех!

Това писах. Чакаме да обясни дали и как е решил проблема!

Преди две три седмици изръчках всички версии от 1.7 до 3.0 и се спрях на 2.04 - поне при мене тя работи най-добре.

Това писах.

Чакаме да обясни дали и как е решил проблема!

Ами знам ли сега сякаш е нормално всичко, не с времето си най- добре ще се разбере все пак мерси за отделеното време и помощта!!!

Добре,но пояснете коя версия ползвате,за да проследят всички следящи проблема и решението му! Най-вероятно... :)

Добре,но пояснете коя версия ползвате,за да

проследят всички следящи проблема и решението му!

Най-вероятно... :no-no:

Тази която ми бяхте препоръчали, май беше 1.8.5 да тази беше.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,

от доста време работтя с м-торент и не съм имал проблеми. Днес обаче - изобщо не иска да стартира - като цъкна на иконката.

Когато влязох в сайта от който тегля ми изписва:

UL Скорост 0.00 kB DL Скорост 0.00 kB Достъпен Waiting for stats Порт Няма

Някакви идеи как да оправя проблема : )

Здравейте,

от доста време работтя с м-торент и не съм имал проблеми. Днес обаче - изобщо не иска да стартира - като цъкна на иконката.

Когато влязох в сайта от който тегля ми изписва:

UL Скорост 0.00 kB DL Скорост 0.00 kB Достъпен Waiting for stats Порт Няма

Май няма сийдъри за този торент или има проблем в самия сайт. ;)

Здравейте имам следния въпрос. Как да си вмъкна или добавя rss към uTorent от ###### ? Някой ако е опитен в тази дейност нека да отговори. А и също така да обясни как се прави за избрани торенти а не за всички нови.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте на всички аз имам следния проблем. Когато вляза в uTorrent (версия:3,0) и си пусна нещо да ми се тегли (няма значение дали е филм или игра) ми дава грешка („достъпът отказан“). Отдавна работя с uTorrent-а, но досега не ми е правело такъв проблем.

Редактирано от Tokataa98 (преглед на промените)

Най добре качи снимка. Коя ОС?

Само с тази програма ли не става?Пробвай с друга и пиши дали е същия ефекта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.