Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Само от даден сайт или изобщо?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

мм.... пробвай да го преинсталираш (uTorrent-a)... Друго не ми идва на ум :) Аз също използвам 3.0 и нямам проблем.... преди 1 минута изтеглих Двама мъже и половина E09E05 :)

И това не помогна. :)

П.П. И се опитвам да изтегля същото

При деинсталиране на програмата отбеляза ли да изтрие текущите настройки, за да стартира новата инсталация на чисто? :)

Отбелязах да изтрие текущите настройки и проработи, но имам само още един въпрос: как да си сложа български език на torrent-a

Отбелязах да изтрие текущите настройки и проработи, но имам само още един въпрос: как да си сложа български език на torrent-a

Ctrl+P или Options>Preferences

Публикувано изображение

Свали пакета с езиците http://www.utorrent.com/scripts/dl.php?build=25683&client=utorrent и го помести в %AppData%\uTorrent папката (честно казано при мен става и когато го сложа в *Program files\uTorrent папката, когато стартирам торента той сам премества файла където трябва). След това от настройките избираш езика.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, Ползвам версия 3 на uTorrent с Windows 7 64 бит. но имам проблем при стартиране на ОС програмата стои минимизирана в таскбар. И трябва всеки път да я затварям което ме дразни. Търсих в опциите на utorrent-а но не мога да го оправя.

Пробвах с тези 2 опции. При 1 ако я няма отметката програмата не стартира което е ясно, а при 2 стартира като е отворена на целия десктоп.

Ами от си пише - Define Minimize in UI Settings. E, отиди в UI Settings и избери Close to Tray и Minimize to Tray.

Благодаря много!

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

имам следния проблем с въпросният uTorrent когато е пуснат постоянно забива и ми изписва че няма връзка с програмата. Също и не мога да си отворя нито една страница в нета.

Компютъра е с Windows 7 64 битова версия.

post-307140-0-54335400-1325751338_thumb.

Деинсталирай тази версия, почисти с CCleaner. Изтегли си версия 2.0.4 , инсталирай си я и виж какво ще е положението. Спри и автоматичното обновяване, а ако отново има проблем, ще пипнем и някои настройки...

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Благодаря за отговора, ще изтрия тази версия и ще опитам с другата.

Благодаря за отговора, ще изтрия тази версия и ще опитам с другата.

Няма да я триете, а ще я ДЕИНСТАЛИРАТЕ, ще си почистите добре регистрите и тогава качете версията, която са ви посочили. Не забравяйте да и направите и основни настройки след инсталацията.
  • 2 седмици по-късно...

Привет,

прави ми впечатление, че пусна ли да свалям нещо с uTorrent веднага започва да ми лагва компютъра. Погледнах в Task Manager-а и видях, че uTorrent-а използва около 50% от процесора.

Нормално ли е да бъде така ?

Версията е 3.0 build 25806, редовно я обновявам. Бета версии, не ползвам.

Лаптопа е ASUS X59GL, 2GHz Dual-Core Intel T3200, 4GB RAM.

Операционната система е Windows 7 64bit.

Прилагам и снимка -

Публикувано изображение

Поразрових из Google за 64 битова версия на uTorrent и видях, че има някаква експериментална версия. Инсталирах нея и в момента натоварването на процесора е около 20-25%

И аз съм със 32 битов торент като твоя само че моя процесор не се е качвал на повече от 5%. Ползвай тази която е 32 битова и погледни да не си пипал нещо в приоритетите.

Както 32 битовия, така и 64 битовия клиент ми товарят на около 50% процесора. Погледнах приоритетите, на Normal са си, а и нямам спомен да съм бърникал там ...

Аз съм забелязъл, че uTorrent не е много лека програма

Затрих uTorrent с, помощта на yourUninstaller, изцяло. Изтеглих последната версия, от сайта на uTorrent, от официалния сайт на програмата. Пуснах да свалям един торент, натоварването беше около 10-15, най-много 20%. Изтрих и тази версия, отново така старателно. Изтеглих версия 2.2.1, за да пробвам там как е. Натоварването е абсолютно същото. Не е 5%, но не е и 50, което си е значителен напредък ! :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.