Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Има нещо което никой не спомена и това е торедо протокола и IPv6

нод 32 тази антивирусна програма не знам дали е чувала за тези протоколи

но доста се товари ако ги няма

п.с.

защо имам чувството че цялата тая работа е на ХР със сервизен пакет 2 и изключени ъпдейти

Редактирано от saentist (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Има нещо което никой не спомена и това е торедо протокола и IPv6

нод 32 тази антивирусна програма не знам дали е чувала за тези протоколи

но доста се товари ако ги няма

п.с.

защо имам чувството че цялата тая работа е на ХР със сервизен пакет 2 и изключени ъпдейти

С windows 7 съм и деинсталирах антивирусната и пак е така...

Някакви промени по настройките на µTorrent след инсталацията правил ли си? Каква ти връзката с интернет от техническа страна?

С модем на бтк съм.

Дефрагментирах и забелязах че нещо не е наред. Възможно ли е да е от това ? Виж те прикачения фаил по доло :)

post-323896-0-62215600-1335075294_thumb.

Редактирано от Fearless1989 (преглед на промените)

ip v6 в България няма - така че е безсмислено това да се включва, същото важи и за QoS - това за да работи трябва да са маркирани пакетите от рутера и всички гетуеи по веригата и е главно за стрийм или приложения които са зависими от времето (примерно програма за продажба на самолетни билети - такава е amadeus) за да се ползва нет на windows му трябва само tcp-ip (за влизане в компютри от локалната мрежа трябва clients fo microsoft network, а за да влизат в твоя компютър трябва протокола "file sharing and printing"). колкото повече протоколи, толкова по бавно

Редактирано от the professor (преглед на промените)

the professor земи да си редактираш поста за в часта за ipv6 защото точно той е в основата на тередо протокола

относно по нататъшни философски твърдения се загледай над списъка с пиъри

http://en.wikipedia.org/wiki/Teredo_tunneling

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb457011.aspx

Публикувано изображение

Ако имаш firewall ще видиш, че дори без активен торент програмата иска връзка със сървъра на BitTorrent и други, което е причина за минималния трафик.

Поздрави.

Да де знам, аз точно това питам, че дори да няма торенти пак ги има кв/б това е нормално така ли? При сички които ползват програмата ли ги има??

Когато uTorrent-а ми е включен страниците в Интернет зареждат много бавно, а когато го изключа всичко си върви нормално. Как да направя така, че uTorrent-a да е включен и страниците да си зареждат нормално? Ще се радвам ако ми отговорите на този въпрос. Благодаря предварително!

Редактирано от the_ghost (преглед на промените)

Да има го и без никакви торенти...това съм го забелязал че е от доста години,дори и с предишни версии си е било така.

Когато uTorrent-а ми е включен страниците в Интернет зареждат много бавно, а когато го изключа всичко си върви нормално. Как да направя така, че uTorrent-a да е включен и страниците да си зареждат нормално?

Ще се радвам ако ми отговорите на този въпрос. Благодаря предварително!

А тази тема за какво е? И ограничете броя на връзките, които прави програмата

А тази тема за какво е? И ограничете броя на връзките, които прави програмата

Как по-точно да ги огранича тези връзки?

Как по-точно да ги огранича тези връзки?

В тази тема вероятно е обяснявано десетки пъти как се прави, прочетете я
  • 1 месец по-късно...

Здравейте! До днес съм нямал такъв проблем, не иска да ми стартира програмата, а ето и каква грешка ми дава: http://prikachi.com/images/408/4860408c.png Сийдвам доста торенти, затова не искам да го инсталвам на ново... Благодаря предварително! :)

Споменах горе, че ако няма друг начин ще я деинсталирам... Чакам други мнения!

Здравейте!

До днес съм нямал такъв проблем, не иска да ми стартира програмата, а ето и каква грешка ми дава:

http://prikachi.com/...08/4860408c.png

Сийдвам доста торенти, затова не искам да го инсталвам на ново...

Благодаря предварително! :)

Просто я разкаракй и сложи некомерсиалния и вариат - QBITTORRENT...
  • 1 месец по-късно...

Някой може ли да ми каже къде е настройката за избиране на определен файл от торент. Например сериал който е 4 сезона аз искам да си изтегля само 2-рия, а utorrent ми тегли и четирите сезона.

Някой може ли да ми каже къде е настройката за избиране на определен файл от торент. Например сериал който е 4 сезона аз искам да си изтегля само 2-рия, а utorrent ми тегли и четирите сезона.

Просто махаш отметките на това което не искаш да се сваля...

Публикувано изображение

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Публикувано изображение

Точно така! Май само на utorrent я има тази опция, поне на версиите на които съм бил на bitcomet и flash get я нямаше. Голямо предимство си е, ако нета ти е бавен или нямаш достатъчно място на хард диска :)

Редактирано от ivan93bg (преглед на промените)

Точно така! Май само на utorrent я има тази опция, поне на версиите на които съм бил на bitcomet и flash get я нямаше. Голямо предимство си е, ако нета ти е бавен или нямаш достатъчно място на хард диска :)

Проблема е там че тоя прозорец когато свалям нещо не ми се показва,а направо почва да ми дърпа торента,а аз искам да го активирам отново.

Публикувано изображение

Проблема е там че този прозорец не се появява, а започва направо да тегли торентите. Искам да знам откъде да го активирам отново.

след като почнат да се слалят отдолу отиват на фаилове и избираш това което не ти трябва Публикувано изображение

след като почнат да се слалят отдолу отиват на фаилове и избираш това което не ти трябва Публикувано изображение

Да това е което ми трябваше,а за този прозорец има ли начин да го пусна или.. не иначе благодаря на всички за бързия отговор. :P

Има начин , но тъпо са го направили - първо тази настройка трябва да е включена:

Публикувано изображение

Ако ползваш новия изчистен изглед без детайли, трябва да си превключил на стария изглед от този бутон:http://i.imgur.com/ulL2f.png

Да това е което ми трябваше,а за този прозорец има ли начин да го пусна или.. не ...

Авторът, за да нямаш достъп до менюто за избор има общо взето 2 причини:

1. Теглиш торент от магнитен линк - тогава не можеш да правиш подбор.

2. Ако не торентите не са магнитни, опитай така:

Публикувано изображение

П.П. Ние се избихме тук с колегата, ама пък ще си имаш картинката на 2 езика :)

Благодаря на всички за бързите отговори. Проблема е оправен. :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.