Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

ако не ползвате магнити спрете DHT-то, за да има достатъчно ресурс за ....(уфф) обявяването на тракера пък и кво толкова, не е като да е спрял света да се върти

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

ако не ползвате магнити спрете DHT-то, за да има достатъчно ресурс за ....(уфф) обявяването на тракера

пък и кво толкова, не е като да е спрял света да се върти

как се спира това дхт и защо да го спирам? какво пречи като работи
http://prikachi.com/...68/5571868U.png Виж снимката и си изкарай статуса постоянно на екрана като мен а не да го ровичкаш отдолу.За отчитане на коефициента си провери в настройките на ВРЪЗКИ- прокси сървъра да ти е на НЯМА и в ПРОТОКОЛ- скрапето да ти е без отметка.

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Проблема се оправи от самосебеси, вече ми изписва РАБОТИ, да се надяваме утре, че ще ми отчете всичко свалено и качено!

http://prikachi.com/...16/5571916g.png Ако не си си оправил прокси сървъра и скрапето може и да не ти отчете коефициент.

http://prikachi.com/...16/5571916g.png Ако не си си оправил прокси сървъра и скрапето може и да не ти отчете коефициент.

Тези работи са ми така,с тикчетата, но това го изкарах сега както каза горе и ми пише обновяване.. а не РАБОТИ както при вас, защо така, възможно ли е от това да не ми отчита какво качвам, че не пише РАБОТИ?

То ще си пише работи но от време на време и ще се обновява-това не е проблем.Ако ти пише грешка пък рестартирай файла.

То ще си пише работи но от време на време и ще се обновява-това не е проблем.Ако ти пише грешка пък рестартирай файла.

Значи пишеше обновяване... после се оправи писа РАБОТИ, сега гледам пак на всичките торенти пише обновяване... после сиг пак ще пише работи, това не е проблем така ли? Защото ми казаха, че когато пише обновяване не отчитало нищо от каченото и сваленото, трябвало да пише работи, пък то ту работи ту обновяване, ?

Ами торент клиента за да се сийдва от време на време си търси и пациенти.После ще поработи около 30-40 или 60 мин. и пак ще реши да се обнови.Това не е проблем.

Ами торент клиента за да се сийдва от време на време си търси и пациенти.После ще поработи около 30-40 или 60 мин. и пак ще реши да се обнови.Това не е проблем.

Значи вече 20 мин ми пише обновяване е нормално така ли? А през това време докато пише обновяване отчита ли в тракера каченото?
http://www.filehippo...nload_utorrent/ Аз на твоето място щях да си инсталирам тази версия а старата щях да я изтрия.Не знам с коя версия си и от къде теглиш и какви настройки си пипал.Деинсталирай старата и всичко от папката AppData свързано с uTorrent и си качи на чисто новата версия.

Какво е това сега? Не разбирам английски

С тази версия съм бе човек.. явно не ме разбираш какво питам..

http://www.filehippo...nload_utorrent/ Аз на твоето място щях да си инсталирам тази версия а старата щях да я изтрия.Не знам с коя версия си и от къде теглиш и какви настройки си пипал.Деинсталирай старата и всичко от папката appdata свързано с uTorrent и си качи на чисто новата версия.

10 пъти деистанлирах, не става, никакви настройки не съм пипал, просто когато му скимне си работи това когато не обновяване,

Тогава го остави така да си обновява,работи или може и да пише scrape o.k и си виж утре как ще е коефициента.Ако вдигаш коефициента на Замундата по добре спри файловете на Арената и Bitdox защото(поне при мен) и изяждат сийдването.Ако имам 20 Замунда, 20 Арена,20 Bitdox,20 Avatar и 20 Energy то ми се сийдват само Арена и Bitdox а пък другите е чист късмет ако някой се намести.

Еми те модераторите на замунда ми казаха, че щом пишело обновяване нямало да сийдва и нямало да отчита, трябвало да пише работи, пък то се мени, оф ебаси работата........... нищо не разбирам. :mad:

Еми те модераторите на замунда ми казаха, че щом пишело обновяване нямало да сийдва и нямало да отчита, трябвало да пише работи, пък то се мени, оф ебаси работата........... нищо не разбирам. :mad:

Е много ясно ,че ще се мени то зависи и от нет доставчик и скорост,моментно състояние,състояние на тракера,пиъри,лийчъри,сийдъри и т.н.!

Прочети предният ми пост 1357.Това е от мен.С друго не мога да ти помогна-просто сравнявай бавно мойте настройки от снимките с твойте. П.П.Понеже прочетох че не разбираш английски като мен ето ти съвет:Не знам какъв браузер ползваш,дали Internet Explorer,Opera,Maxthon или Mozilla,но ти препоръчвам да минеш на Гугъл Хром. http://www.google.co...oice/index.html За мен като цяло браузерите са еднакви но Хромът е направен за такива като нас където не владеят езици.Инсталирай го и го ползвай само него.Плюсът му пред останалите браузери е че в какъвто и чужд сайт да влезеш веднага ти се превежда автоматично с български превод и не ти е нужно да си блъскаш главата какво пише.

Здравейте!Ще съм ви много благодарен,ако ми кажете как да махна тая досадна лента:

Публикувано изображение

В тази версия го няма това:

Публикувано изображение

След като я инсталираш ще ти предложи ъпдейт - не ъпдейтвай, защото в новата версия са досадните реклами...

Ако я искаш ми драсни едно ЛС.

Сложих по стара версия и стана, с новата не става и с твоите настроики....... сега върви всичко, обаче някога ми дава грешка при сийд, с червеното и трябва да ресна торента, защо така ? И когато го ресна после пак дава грешка от какво ги получава грешките?

Ако ти дава грешка под (статус)значи трябва на ново да заредиш тракера в торент клиента ,но ако ти дава грешка в(статус на тракера )и след рестарт на файла пак,това значи да го оставиш така.След обновяване се оправя.Тази грешка и при мен я дава само в Замунда и то след свалянето на някакъв примерно филм,но след известно време се оправя.Прочете ли 1359 пост където ти писах за Хрома? П.П. Щом ти върви със старата версия значи трябва да върви и с новата.След рестарт на торент клиента започва сийдването но явно ти бързаш и не изчакваш да ти се заредят тракерите.След рестарт е нужно повече време докато се зареди торент клиента,да набере пиъри(около 340) и да заработи нормално всичко.Нужни са ти около 1-2 часа за пълно зареждане и обновяване на всичко-затова не ти се получават нещата.Скоростта на качване може и веднага да достигне след рестарт до 4-5 МБ.но за зареждането на торент клиента трябва време и търпение особено и ако файловете в торент клиента са много.

Ако ти дава грешка под (статус)значи трябва на ново да заредиш тракера в торент клиента ,но ако ти дава грешка в(статус на тракера )и след рестарт на файла пак,това значи да го оставиш така.След обновяване се оправя.Тази грешка и при мен я дава само в Замунда и то след свалянето на някакъв примерно филм,но след известно време се оправя.Прочете ли 1359 пост където ти писах за Хрома? П.П. Щом ти върви със старата версия значи трябва да върви и с новата.След рестарт на торент клиента започва сийдването но явно ти бързаш и не изчакваш да ти се заредят тракерите.След рестарт е нужно повече време докато се зареди торент клиента,да набере пиъри(около 340) и да заработи нормално всичко.Нужни са ти около 1-2 часа за пълно зареждане и обновяване на всичко-затова не ти се получават нещата.Скоростта на качване може и веднага да достигне след рестарт до 4-5 МБ.но за зареждането на торент клиента трябва време и търпение особено и ако файловете в торент клиента са много.

Въпроса ми е следния, както при мен даваше празно или пък вместо празно дава грешка в тоя случай не отчита каченото от торента нали?

Не.След рестарт всички са празни,и остават така докато не захапят някой да ти тегли.Обновяват се и после работят или са scrape o.k Замунда отчита коефициента само веднъж на 24ч.-в 5 сутринта.

И аз имам проблем с У торент, когато натисна през гугъл хром да тегля торент примерно в замунда, ми изписва ТВЪРДЕ ДЪЛЪГ ПЪТ... През мозила нямам този проблем, но защо го прави през гугъл хром, аз ползвам повече него, някой да знае какво става? С една дума не мога да тегля торент файлове през Гугъл Хром

Редактирано от cegavara (преглед на промените)

Някой по запознат с uTorrent може ли да ми каже за информация какво значи RC-1 или RC-2 и т.н.Повечето uTorrent клиенти имат само номер но понякога излиза версия с номер и съкращението RC.Понеже не вярвам да е сложено само за украса или разнообразие и явно значи че торент клиента съдържа нещо различно от другите uTorrent без RC.Какво значи съкращението и каква е разликата в торент клиентите с и без съкращението?

Някой по запознат с uTorrent може ли да ми каже за информация какво значи RC-1 или RC-2 и т.н.Повечето uTorrent клиенти имат само номер но понякога излиза версия с номер и съкращението RC.Понеже не вярвам да е сложено само за украса или разнообразие и явно значи че торент клиента съдържа нещо различно от другите uTorrent без RC.Какво значи съкращението и каква е разликата в торент клиентите с и без съкращението?

За RC виж тази картинка, може и да ти помогне:

Публикувано изображение

Ето малко повече за RC: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080614150650AAVsqlk

Поне аз разбирам, че е релийз, малко преди финалната версия. :)

Картинката е от Wikipedia.

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.