Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

В DHT е истината.

Но защо са ви тези коефиценти. Необходими ли са в момента? Свалям от 10-на български тракера и никой не ги следи и не ме задължава с нищо. А и във всичките има магнитни линкове при които няма отчитане на трафик. Не съм срещал и скоро понятие "златни торенти".

Редактирано от KTT (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Магнитите не се отчитат, всички свалят тях, а ти не получаваш нищо.

Сийдва се до коефициент 1, всичко друго няма смисъл.

Вземи и го деинсталирай с отметката от контрол панел и после изчисти всички стари настройки от папката AppData свързани с торент клиента.Инсталирай го на чисто и си виж прокси сървъра в настройките-трябва да е на НЯМА. :)

Извинявайте сигурен съм,че е писано но не можах да намеря, интересува ме как да скрия рекламата в utorrent версия 3.3 ?

Благодаря.

Публикувано изображение

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торент клиента.

Извинявайте сигурен съм,че е писано но не можах да намеря, интересува ме как да скрия рекламата в utorrent версия 3.3 ?

Благодаря.

Публикувано изображение

Заповядай:

Preferences->Advanced->присвояваш стойност false на редовете, които започват с offers..., рестартираш торент клиента.

http://helpbg.info/fackir/2012/12/remove-advertisement-utorrent/

http://windows7bg.com/topic/8012-как-да-премахнем-рекламите-от-µtorrentbittorrent/

Проблема ми е че както сийдвам например 3мб/с след около 20-30 минути изведнъж скоростта пада на 5-6кб и така си остава докато не излезна от програмата и пак вляза. С версия 2.2.1 съм пробвал съм и по-новите там е още по зле. От какво може да е проблема? 

Проблема е само като съм свалил чужди торенти и ги сийдвам.

Имам един мой торент качен който си се сийдва постоянно с 4-5mb/s

Редактирано от Producenta (преглед на промените)

баба яга ви се е ядосала?

а на нас ни се счупи кристалната топка....макар че: http://www.kaldata.com/forums/topic/209207-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%87%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5/

айде сега седнете и дайте възможно най-много информация за торрентите, клиента, сървъра и т.н.

Няма значение какви торенти са от къде са сваляни и от българските тракери и от piratebay пак така се получава...

Проблема ми е че както сийдвам например 3мб/с след около 20-30 минути изведнъж скоростта пада на 5-6кб и така си остава докато не излезна от програмата и пак вляза. С версия 2.2.1 съм пробвал съм и по-новите там е още по зле. От какво може да е проблема? 

Проблема е само като съм свалил чужди торенти и ги сийдвам.

Имам един мой торент качен който си се сийдва постоянно с 4-5mb/s

Toва си е от  настройки в уторент.Отвори настройките,срещу лимит има отметки,за ограничаване на скороста,махни ги.После срещу протокол,махни отметката на „Включи контрол на скороста(uTP)„.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Няма значение какви торенти са от къде са сваляни и от българските тракери и от piratebay пак така се получава...

Моят съвет е ако имаш пак проблеми и след поста на Димитър59 вземи и деинсталирай от контрол панел с отметката за настройките торент клиента и си инсталирай BitTorrent но само някоя от версийте 7.6.1-примерно 27279.Менюто,настройките,изгледа и т.н всичко ти е като uTorrent-едно към едно.Влез в настройките и направи това което те е посъветвал Димитър59 в предният пост и виж как ще ти работи торент клиента.Разликата е че в BitTorrent няма skin като в uTorrent но ми прави впечатление че скоростта на сваляне и качване както и захапването на пиъри е на малко по високо ниво. :)

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Пак същото  :(   сийдва с висока скорост 15-20 минути. След това пърите с които съм свързан си остават същия брой, но скоростта пада до 5-50кб/с. Пробвах и Битторента пак е така (А то каква е разликата между utorrent и bittorent че не виждам такава  :D )

Пак същото  :(   сийдва с висока скорост 15-20 минути. След това пърите с които съм свързан си остават същия брой, но скоростта пада до 5-50кб/с. Пробвах и Битторента пак е така (А то каква е разликата между utorrent и bittorent че не виждам такава  :D )

Да не ти прави проблем рутера-?Да не му забива WLAN-a?Колкото до разликата между торент клиентите-и аз не мога да я видя.Може би BitTorrent има малко по висока скорост на качване и сваляне....не знам.Все едно да ме питаш каква е разликата в двигателите на новите модели коли Шкода и Фолксвагените освен в производителите на коли.Може би някой друг ще отговори. :huh:

п.п Ти при деинсталирането от контрол панел сложи ли отметката за премахване на всички настройки за да можеш после на чисто да инсталираш версията на BitTorrent-7.6.1 на чисто?

Оправих се :D бях сложил отметката ама деинсталирах битторент и пак го инсталирах и настроих сега дотук вече 40 минути няма никакво падане. Благодаря много :)

А иначе попринцип съм без рутер.

Оправих се :D бях сложил отметката ама деинсталирах битторент и пак го инсталирах и настроих сега дотук вече 40 минути няма никакво падане. Благодаря много :)

А иначе попринцип съм без рутер.

Дано всичко да е наред.Виж поста по горе на Димитър 59 и махни двете отметки в настройките.И аз бях с uTorrent две години и с 2/3 от версийте,ама от няколко дена съм с BitTorrent с 7.6.1 и да ти кажа честно като че ли много по добре работи.Рама е стабилен,скоростта на сваляне и качване е малко по висока но най вече ми харесва(поне за сега) че в статус на тракера при uTorrent когато имам 30 файла на Замунда все ще има някой офлайн или грешка-за известно време,а при BitTorrent за сега всичко си е нормално и пише работи- няма проблеми със статуса на тракера.Все пак ще изчакам и да не го хваля че е по добър от uTorrent.. :bubblegum:

Ето почти пълна информация на торент клиентите,съвместимост с операционни системи,възможности,производители и така нататък и т.н  :shock11:

ЛИНК ЗА ИНФОРМАЦИЯТА

Вече съм напълно обеден че няма разлика между двете програми :D по тия графики. Само където и аз забелязвам вече че на bittorrenta я няма дразнещата грешка към тракерите както ти казваш.

Редактирано от Producenta (преглед на промените)

Има случаи когато някои файлове се качват до около коефициент 1.500 и после умират и не се сийдват.За да продължат да теглят от теб просто влез в настройките и промени минималната стойност от 150=1.500 коефициент на 5000= 50 изтегляния или на 10000 което значи минимум 100 изтегляния на другите от теб.                                                

Публикувано изображение

Един приятел има голям проблем с utorrent - автоматично му запаметява торентите в my documents. Пробвахме всичко и не се оправя.

Не би трябвало да има проблем ако е посочил двете папки за запаметяване-в торен клиента се записва файла а в браузера се посочва изтегления тракер при зареждането му.

Публикувано изображение

Има два различни торента в замунда"Маша и Медведь",единият е до 21 епизод ,а другият до 26-ти. На уин7 х64 и Utorreent 3.3 ,свалям първият торент и като опитам да сваля и вторият ми дава ,че торента вече го имам и дали да го зареди отново.Изтрих първият торент,рестартирах ,но пак ми казва че го има,а аз го изтрих ?!? Не мога да сваля вторият торент.Много шантава работа.как ще го имам като го изтрих и от коша и реснах машината?Няма го и в utorrent ,проверих и в папката където стоят торент файловете и там го няма.

Има два различни торента в замунда"Маша и Медведь",единият е до 21 епизод ,а другият до 26-ти. На уин7 х64 и Utorreent 3.3 ,свалям първият торент и като опитам да сваля и вторият ми дава ,че торента вече го имам и дали да го зареди отново.Изтрих първият торент,рестартирах ,но пак ми казва че го има,а аз го изтрих ?!? Не мога да сваля вторият торент.Много шантава работа.как ще го имам като го изтрих и от коша и реснах машината?Няма го и в utorrent ,проверих и в папката където стоят торент файловете и там го няма.

Имаш файловете някъде по диска. Не може да да изписва, че го имаш, а фактически да го нямаш. Просто не е възможно.

Имаш файловете някъде по диска. Не може да да изписва, че го имаш, а фактически да го нямаш. Просто не е възможно.

Ето настройките ми,къде другаде може да го има файла,защото в тази папка го няма?

http://store.picbg.net/pubpic/33/29/bf032229f1453329.JPG

Ето настройките ми,къде другаде може да го има файла,защото в тази папка го няма?

http://store.picbg.net/pubpic/33/29/bf032229f1453329.JPG

Тц, това е директорията където се съхраняват самите торент файлове, а не съдържанието им. Търси файловете другаде.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.