Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Ако имаш в предвид самото филмче,съм го изтрил.Нямам го никъде.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

E точно това направих.Но и знам точно къде беше ,защото беше филмче за един познат да му го запиша на диск и го бях сейвнал на видимо място.Записах му го и го изтрих с десен бутон в уторент върху торента и дадох "изтрий и торента и съдържанието".

Неправилно си настроил,местоположението на свалените файлове.На снимката,която си качил.В директорията се маркира само най-горната отметка,след което ръчно,отдясно с бутончето задаваш,къде искаш да се свалят торентите.Долните три,които са маркирани при теб, не са нужни.

Излезе някакъв странен проблем.Едното нещо е,че всички .torrent файлове се запазват в директорията от шота.Но проблемният го няма там.Не може всички да се записват там а само този да не е.Другото е че го бях търсил торента с грешно име.Сега с правилното име излиза това :

Публикувано изображение

Но не могат да се изтрият,дори и под сейв мод!При първият ми опит да ги изтрия излезе грешка: "0x80004002: no such interface supported" като иконите не бяха както сеха на ИЕ ,а с иконка на земята(не знам на какво е).След неуспешни опити за изтриване ми се стартираше ИЕ.Чак след опит за изтриване под сейв мод ,се смениха иконите на ИЕ,но така и не можах да ги изтрия.

Има два различни торента в замунда"Маша и Медведь",единият е до 21 епизод ,а другият до 26-ти. На уин7 х64 и Utorreent 3.3 ,свалям първият торент и като опитам да сваля и вторият ми дава ,че торента вече го имам и дали да го зареди отново.Изтрих първият торент,рестартирах ,но пак ми казва че го има,а аз го изтрих ?!? Не мога да сваля вторият торент.Много шантава работа.как ще го имам като го изтрих и от коша и реснах машината?Няма го и в utorrent ,проверих и в папката където стоят торент файловете и там го няма.

чети правилно "пише ти че вече имаш торента, искаш ли да добавя тракерите от файла" - казваш да и  ще получиш още peer/seed-ъри

Направих двата варианта от тази тема ,от първият отговор.Като пробвах да ги изтрия ,не се изтриха и затворих прозореца.След като направих ново търсене,вече не ги намираше,но мюторент-а  продължава да ми изкарва същото съобщение и да не мога да сваля торента.Сега с търсене в Computer не излиза нищо, а пак ми казва че съм го имал!?!

Публикувано изображение

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Излезе някакъв странен проблем.Едното нещо е,че всички .torrent файлове се запазват в директорията от шота.Но проблемният го няма там.Не може всички да се записват там а само този да не е.Другото е че го бях търсил торента с грешно име.Сега с правилното име излиза това :

Публикувано изображение

Но не могат да се изтрият,дори и под сейв мод!При първият ми опит да ги изтрия излезе грешка: "0x80004002: no such interface supported" като иконите не бяха както сеха на ИЕ ,а с иконка на земята(не знам на какво е).След неуспешни опити за изтриване ми се стартираше ИЕ.Чак след опит за изтриване под сейв мод ,се смениха иконите на ИЕ,но така и не можах да ги изтрия.

иконите са на интернет експлорер щото си дал даги отваря с него... преди това си дал да ги отваря с firefox...

разбери че ако някой файл няма графична икона няма смисъл да посочваш програма с която да го отвари - пак няма да се отвори файла.

Направих двата варианта от тази тема ,от първият отговор.Като пробвах да ги изтрия ,не се изтриха и затворих прозореца.След като направих ново търсене,вече не ги намираше,но мюторент-а  продължава да ми изкарва същото съобщение и да не мога да сваля торента.Сега с търсене в Computer не излиза нищо, а пак ми казва че съм го имал!?!

Публикувано изображение

това как се казва торент файла няма никакво значение - като отвориш файла с торент клиента(той гледа съдържанието на торент файла и името не го инересува) - той вижда, че този торент  го имаш и предлага само да заредиш тракерите от него...

иконите са на интернет експлорер щото си дал даги отваря с него... преди това си дал да ги отваря с firefox...

разбери че ако някой файл няма графична икона няма смисъл да посочваш програма с която да го отвари - пак няма да се отвори файла.

Ок,но след като имат икона,значи трябва да се отворят.Нямам файл без икона,и дефолтният ми браузер е мозила(и за това е била планетката както казваш).Не знам как са се променили на ИЕ.Но проблема си остава и не знам как да го отремонтирам.

Ок,но след като имат икона,значи трябва да се отворят.Нямам файл без икона,и дефолтният ми браузер е мозила(и за това е била планетката както казваш).Не знам как са се променили на ИЕ.Но проблема си остава и не знам как да го отремонтирам.

ще се отворят, но само ако са с правилната икона. то е като оня лаф от тест за инелигентоност "браво ти си първия, който успя да закрепи триъгълна призма в квадратен отвор, и конус в триъгълен"... инсталираш си utorrent и вътре в настройките проверяваш дали е включена проверката за асоциации на файловете при стартиране на програмата...

ще се отворят, но само ако са с правилната икона. то е като оня лаф от тест за инелигентоност "браво ти си първия, който успя да закрепи триъгълна призма в квадратен отвор, и конус в триъгълен"... инсталираш си utorrent и вътре в настройките проверяваш дали е включена проверката за асоциации на файловете при стартиране на програмата...

Имаш в предвид да я преинсталирам ли? Ето и както си е в настройките:

Публикувано изображение

Имаш в предвид да я преинсталирам ли? Ето и както си е в настройките:

Публикувано изображение

това стига, няма нужда от преинсталация, но явно иконите си стоят от програмата с която си пробвал да отваряш файловете преди да инсталираш торент клента, въпреки че асоциирането би трябвало да ги оправи...

това стига, няма нужда от преинсталация, но явно иконите си стоят от програмата с която си пробвал да отваряш файловете преди да инсталираш торент клента, въпреки че асоциирането би трябвало да ги оправи..

То сега ги няма изобщо,но програмата си знае нейното.Не знам как да го оправя това!

Някой може ли да ми каже защо сийдвам с толкова малка скорост-около 8-9 МБ/сек,като в повечето време даже и изобщо не иска да се качва.Без рутер съм,свалям си спокойно с 7-8 МБ/сек,но каато дойде време за сийдване настават проблемите.Моля помогнете,че вече доса си скапах рейтинга без да сийдвам.

Редактирано от chenkata123 (преглед на промените)

Някакви идеи?

Защо не влезеш в Windows Explorer и горе в дясно в търсачката не пуснеш да ти се търси файла в системата?Като ти намери името се опитай да го изтриеш или ако не става го преименувай за да можеш да си свалиш другият. :)

Защо не влезеш в Windows Explorer и горе в дясно в търсачката не пуснеш да ти се търси файла в системата?Като ти намери името се опитай да го изтриеш или ако не става го преименувай за да можеш да си свалиш другият. :)

Там е проблема(по-назад в темата съм написал)  ,че няма такъв файл.Търсачката не намира нищо.

Честно казано съм в пълен шах!

@gibson58

• [*]Изтегли и разархивирай
Duplicate File Finder (малка, портативна програмка) [*]Стартирай DupFinder.exe (за Windows 7 - с десен бутон като администратор) [*]На Add Path добави дялa на който изтегляш по принцип файлове (музика, филми, програми...) чрез uTorrent [*]На File types to search... набери
*.torrent
[*]Натисни бутона Start Search [*]Виж кои са повтарящите се торенти, кликни на плюсчето да се разгънат резултатите, после 2-пъти в/у избрания резултат и Open Folder за да намериш локацията му.

Ако знаеш разширението на филма, можеш да търсиш и него по същия начин, примерно:

*.avi
Така ще установиш дали имаш дубликати от вече изтеглените файлове.

EDIT: Малко бързам днес и затова редактирам повече!

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Сега виждам долу вдясно на една иконка пише: "Няма входящи връзки Ако иконката не е залена,може да има проблем с конфигурацията на мрежата" И това ту се показва,ту изпише,че мрежата е ОК.Ей сега дигнах до към 250 МБ/сек и след 3-4 секунди пак спря качването,като през повечето време абсолютно нищо не качва.Да не би някакви настройки просто трябва да сменя?Преди гледах в vbox някакъв правеше някакви настройки за по-бърз сийд в самия utorrent,ама сега  не мога да намеря клипа.

здравей те

не мога да сидвам излиза ми този надпис

[2013-04-25 11:16:39]  Error opening Windows firewall: 0x80070005 Access is denied.  

с вин хр съм и у торент 3.3 последна стабилна версия

моля отговорите да бъдат като за аджамия

предварително благодаря

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.