Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Каквато и версия да слагаш от новите-все товарят щом си с лаптоп.Аз изпробвах повече от 20 версий и 3.0.0 се държи най-добре и то компилацията 25440.Рама държи около 70-80 МБ.и след 3-4 дена достига до 150-200 МБ.При по горните версий РАМ паметта започва от 70-80 МБ.но след 3-4 дена достига до 1 ГБ.Проблемът е че и процесорът при тях след време започва да се товари и да забавя работата на лаптопа и то не при сваляне а само при по висока скорост на качване до колкото при сваляне в началото диска яко забива на 100% в зависимост от големината на свалящият се файл.Предполагам че това се дължи че сме с лаптопи и вътре има по малко транзистори и кондензатори и колкото и да е добър не може да поема товарите които би поел един добър компютър.Все пак и версията 3.0.0 по нищо не отстъпва на по новите версий.

:no-no:  "Лапа" значи черпи, използва, а не че съм с лаптоп, :)  пробвах и тази версия, товари процесора при сваляне и постоянно ми дава претоварване на диска. Какви са настройките за кеша при теб?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

:no-no:  "Лапа" значи черпи, използва, а не че съм с лаптоп, :)  пробвах и тази версия, товари процесора при сваляне и постоянно ми дава претоварване на диска. Какви са настройките за кеша при теб?

Инсталирайте си 3.1.3, ако искате стабилна версия!

Изобщо не го "ЛАПА".

Дай съвет коя компилация на 3.1.3 не забива диска на 100% като пусна да свалям примерно два файла от по 2-3 ГБ.и не товари лаптопите.Съмнявам се да съществува такава на uTorrent но не мога да споря защото не знам.Ако има такава веднага ще я пробвам.Все пак ще съм ти благодарен ако ми дадеш съвет защото на мен ми писна да търся версия която да работи спокойно.    П.П Настройките ми на кеша не съм ги пипал-почти всичко си е стандартно.http://prikachi.com/images/552/5886552x.png     http://prikachi.com/images/559/5886559U.png      http://prikachi.com/images/561/5886561a.png

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Аз съм с лаптоп и последната версия на торента с непрекъснато сийдване и повече от 20 МВ РАМ не ми взима.Нито лаптопът ми забива при теглене на повече от един торент.Настройките ми са по подразбиране,но не като посочените в горния пост.

всяка

разберете че memory leak-а няма нищо общо с програмата (или ехе-то ако щете)

настройките зависят от машината с която разполагате - в частност hdd, мрежова карта и тук-там процесор (силно зависим от способностите на ланката......която от своя страна е доста зависима и от драйвърите)

забравих да спомена: има значение и скоростта с която дърпате - пак зависи от доставчика и ланката....и от пиърите......

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Аз съм с лаптоп и последната версия на торента с непрекъснато сийдване и повече от 20 МВ РАМ не ми взима.Нито лаптопът ми забива при теглене на повече от един торент.Настройките ми са по подразбиране,но не като посочените в горния пост.

При мен в първите секунди на стартиране започва от 45 МБ.а за твойте 20 не мога и да си помисля да ги държа постоянно.Рама ми е 4 а процесора 2.20 гигахерца.Не мога да си обясня защо е така.Шините ли са по слаби или кондензаторите в лаптопа са недостатъчни-не знам.Ти с твойте 20 МБ.на лаптоп или компютър ги подържаш?

На тригодишен лаптоп със същите характеристики като твоя.В момента сийдва три активни торента и заема 19 МВ РАМ.

http://prikachi.com/images/25/5888025y.png

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

На тригодишен лаптоп със същите характеристики като твоя.В момента сийдва три активни торента и заема 19 МВ РАМ.

http://prikachi.com/images/25/5888025y.png

Абе хора ... за какви 2-3 торента говорите, моята идея е както в момента сийдвам около 160 торента от които активни не по-малко от 30 да не дърпа толкова ресурси, новите версии смучат РАМ, старите ЦПУ ....

Абе хора ... за какви 2-3 торента говорите, моята идея е както в момента сийдвам около 160 торента от които активни не по-малко от 30 да не дърпа толкова ресурси, новите версии смучат РАМ, старите ЦПУ ....

Говориме за свалящи се-поне аз за такива говоря.Имам към 100 торента но съм ограничил на 12 сваляне и качване.Ако пусна за сийдване 5 файла по 1МБ.скорост или 10 по 500КБ.качване на файл не е ли едно и също.Просто и 50 активни да имам за сийдване то по голяма скорост не бих постигнал защото или лаптопа или рутера или доставчика ще ме ограничат до позволеното. http://prikachi.com/images/432/5888432p.png  -след 15 мин.работа                                      http://prikachi.com/images/611/5888611j.png  -след 1 час работа

3.1.3 27498

О.К. Виждам че е 998 К-доста голяма като последните версий но все пак благодаря.Ще я пробвам и дано се държи добре.Пробвах първата build  3.1.3 -26837 и лаптопа след сваляне взе да ври и кипи а вентилатора щеше да изфръкне-грееше яко.Сега съм с 3.1.3-27327 и вече няколко часа се държи много добре.Грее леко и не вдига обороти.Процесорът и паметта са в доста добри показатели.Ако започне да ми правят проблеми ще инсталирам и предложената от теб 27498.

О.К. Виждам че е 998 К-доста голяма като последните версий но все пак благодаря.Ще я пробвам и дано се държи добре.Пробвах първата build  3.1.3 -26837 и лаптопа след сваляне взе да ври и кипи а вентилатора щеше да изфръкне-грееше яко.Сега съм с 3.1.3-27327 и вече няколко часа се държи много добре.Грее леко и не вдига обороти.Процесорът и паметта са в доста добри показатели.Ако започне да ми правят проблеми ще инсталирам и предложената от теб 27498.

Сега инсталнах последната на 3.1.3 - uTorrent 3.1.3 Build 27498 и май за сега се справя. И KGKulata, защо ограничваш броя на торентите и скоростта за качване и сваляне, не е ли по-добре торент програмата да си го прави автоматично и когато някой дърпа от теб и ако е сам, да успее да стигне максималната скорост която ти позволява доставчика, а не ти която си задал, много скъндзав сийдър си ако така ги правиш нещата. Аз например имам торенти от които смучат с 2-3 и дори 4 МВ, като в същото време самата програма намаля скоростта на сийд на останалите активни и след време пак автоматично променя състоянието, т.е. зависи кой, от къде и с каква позволена скорост смуче от теб. Естествено, че локален лийчър ще смуче с по-голяма скорост от един от USA, например, ама ти като си ограничил на 500КБ на торент както си дал примера ....

Редактирано от jiktak70 (преглед на промените)

Искам да попитам как мога да премахна рекламите които ми се появяват постоянно над торентите които ме прризовават да тегля всевъзможни програми и всякакви други глупости. Дразнещо е и много често се бъркам и без да искам ги пускам да се теглят. Така и не можах да намеря начин да го махна. Благодаря предварително.

Искам да попитам как мога да премахна рекламите които ми се появяват постоянно над торентите които ме прризовават да тегля всевъзможни програми и всякакви други глупости. Дразнещо е и много често се бъркам и без да искам ги пускам да се теглят. Така и не можах да намеря начин да го махна. Благодаря предварително.

Preferences->Advanced->присвояваш стойност false на редовете, които започват с offers..., рестартираш торент клиента.

http://helpbg.info/fackir/2012/12/remove-advertisement-utorrent/

http://windows7bg.com/topic/8012-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%C2%B5torrentbittorrent/

Редактирано от jiktak70 (преглед на промените)

Твоят въпрос с рекламите го писаха 1000 пъти ама не мога да ти покажа снимка.Влез в настройките и цъкни върху разширени.Премести към края и ще видиш да пише на един от редовете на английски офис спонсоред торент или нещо подобно.Просто го маркирай и отдолу го сложи на изкл. и после о.к.Рестартирай торент клиента и няма да ти досаждат рекламите. По въпроса на JIKTAK 70-Приятелю,просто дадох пример.Скоростта на качване не съм я ограничил-тя е на фул и достига до 6 МБ-толкова ми позволява рутера и лаптопа.Торентите са ми активни всичките но съм дал да се сийдват не повече от12.Просто раздели 12 на 6МБ.скорост и примерно 100 на 6МБ.-все е еднаква скоростта.Ако някой спре да се сийдва просто захапва друг от стоте активни торента.Ограничил съм само скоростта на сваляне на 3.5 МБ.защото при  любимите ми версий а това са 3.2.2-28198,28246,28326-.любими заради начина на изписване на торентите-курсив,та над 3.5 МБ.сваляне започват яко да ми товарят лаптопа и дори да ми блокира торент клиента като забиват цифрите и не може да се отваря и затваря нормално страницата му.

JIKTAK70 -един съвет:Не пускай линкове от сайта FileHippo за да не те достигне гнева на capnemo.Колегата ми каза че не е желателно да се пускат линкове от неоторизирани сайтове и понеже е експерт който следи за реда във форума може да отнесеш някоя забележка.

На FileHippo нищо му няма.

Когато излезе версия на utorrent или друга програма (която решат да поддържат за изтегляне), я качват на сървърите си и съответно е налична, дори когато официалния сайт не предлага по-стари версии. От доста време свалям оттам и не съм имал проблеми. Така че, теглете си спокойно.

Аngel,явно не ми разбра поста.Аз също свалям всичко от въпросният сайт и за сега съм много доволен от него.Въпросът е че получих Л.С от capnemo че  не е желателно да се пускат линкове от въпросният сайд във Kaldata.

Ако става въпрос за последна версия на програма, която е налична в каталога на kaldata.com има резон.

Но за по-старите версии или ако не се поддържат от kaldata освен да се изтеглят от друго място или някой да ги качи от компютъра си някъде - не става иначе.

При мен ставаше въпрос за версия 3.0.0 и понеже я нямаше в Кaldata нито пък в сайта на uTorrent понеже е старичка я дадох във форума като линк от въпросният сайт понеже в него ги има всичките излезли до сега версий и в крайна сметка-гледай да не се повтаря от неоторизирани сайтове.Длъжен съм да се съобразя с предупреждението на колегата и затова дадох и съвет на jiktak 70 :no-no:

• 2 седмици по-късно...

При опит да изтегля примерно някоя игра или филм ,компютърът ми почва да цепи все едно съм пуснал CS на пентиум 3 ! Само когато е пуснат uTorrent става този проблем и се появи преди 3-4 дена , нямам никаква идея на какво се дължи !

При опит да изтегля примерно някоя игра или филм ,компютърът ми почва да цепи все едно съм пуснал CS на пентиум 3 ! Само когато е пуснат uTorrent става този проблем и се появи преди 3-4 дена , нямам никаква идея на какво се дължи !

Ако си с версия 3...нормално.О...ха я тая програма,аз за кво не смея да обновявам.До преди месец бях с 2.0.4 и си викам,чакай да я сменя(от куртоазия сигурно) с 2.2.1 :)

Няма страшен проблем с уторент! Има страшни версии!Новите особено,не са направени за старите по слаби компютри и е нормално това,че ги товарят.Деинсталирай тази версия и си инсталирай по стара,която да не ти товари.С по стара версия може и с по голяма скорост да сваляш.

Eми прав си станаха някакви ъпдейти и стана някакъв лаг не чуван ,не видян направо е страшна работата . Дали е от версията ? Имам спомен че и преди това бях със v3 ! Но ако трябва ще я деинсталирам и ще сложа v2 ! Странното е че играя Crysis 3 на 1280 към 1024 на всичко медиум ,и един уторрент да прави шашми ?

Редактирано от ShOkO/LaDkO (преглед на промените)

u Torren не трябва да е постоянно включен защото като качваш и ти човърка харда .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.