Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Ако говорите за рекламата долу вляво за Torrent Plus, то има възмножност да се скрие рекламата и всичко приключва...

Не говоря за реклатама която се появява когато тръгна с двоен клик да отварям папката във която се е свалил торента.

И за тва че не може Юторент да ползва връзката на 100%. С КюБит достигнам без проблем 13 МБ/с от повечето БГ тракери а със ЮТ тва няма как да стане.

Просто не мога да разбера защо трябва да се кланям на програма дето от ден на ден става все по замърсена и по не рентабилна при положение че има достатъчно много безплатни алтернативи. и за да не каже някой че говоря врели некипели ще приложа Скрийн за тва за което говоря.

Eто за това става дума като в RC версията нямаше бутон за скриване на съобщението - гледам сега се е появил.

post-44851-0-52463300-1328969392_thumb.p

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Не говоря за реклатама която се появява когато тръгна с двоен клик да отварям папката във която се е свалил торента.

И за тва че не може Юторент да ползва връзката на 100%. С КюБит достигнам без проблем 13 МБ/с от повечето БГ тракери а със ЮТ тва няма как да стане.

Просто не мога да разбера защо трябва да се кланям на програма дето от ден на ден става все по замърсена и по не рентабилна при положение че има достатъчно много безплатни алтернативи. и за да не каже някой че говоря врели некипели ще приложа Скрийн за тва за което говоря.

Eто за това става дума като в RC версията нямаше бутон за скриване на съобщението - гледам сега се е появил.

post-44851-0-52463300-1328969392_thumb.p

Скоро не ми се е налагало да тегля програми и не съм наблюдавал подобен ефект. Предполагам, това става само на файлове с разширение .exe?

Скоро не ми се е налагало да тегля програми и не съм наблюдавал подобен ефект. Предполагам, това става само на файлове с разширение .exe?

нЕ с всички - за тва преминах на QBitTorrent.

А и другата разлика - къде са 7.9 и къде са 11 и нагоре МБ/с?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И аз имам такова впечатление, че новите версии не позволяват да ползваш 100 % от връзката. Каквито и настройки да им правиш, явно имат някакви " ограничители " на скорост, особено ъплоуд, сийд свързване с пиъри и т.н. Който е да речем на Мег..ан и има извънземен интернет него може да не го бърка, но за хора с по - слаб нет е неприемливо торент - програмата допълнително да ти ограничава връзката.

И аз имам такова впечатление, че новите версии не позволяват да ползваш 100 % от връзката. Каквито и настройки да им правиш, явно имат някакви " ограничители " на скорост, особено ъплоуд, сийд свързване с пиъри и т.н. Който е да речем на Мег..ан и има извънземен интернет него може да не го бърка, но за хора с по - слаб нет е неприемливо торент - програмата допълнително да ти ограничава връзката.

Досега винаги съм теглил на максимална скорост от доставчика - 8MB/Sec и не съм намирал разлика със стари версии. Даже обратното, минах принудително към нова версия, понеже с версия 2.2.1, когато пусна да се тегли торент и нета "изчезва" и се налага да спирам торента и да резетвам адаптера.

Здравейте! Нещо съм объркал и когато отворя нов таб в Опера при включен Юторент ми се появява това:

Публикувано изображение

Знаете ли каква може да е причината?

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Досега винаги съм теглил на максимална скорост от доставчика - 8MB/Sec и не съм намирал разлика със стари версии. Даже обратното, минах принудително към нова версия, понеже с версия 2.2.1, когато пусна да се тегли торент и нета "изчезва" и се налага да спирам торента и да резетвам адаптера.

За ъплоуда не споменаваш нищо ! За сваляне всичко дърпа добре.

Аз съм с последна стабилна версия и ъплоуда ми е нормален (т.е. същия както с предните версии). Само че това зависи от торентите които сийдваш и моментното им търсене. Аз например се принуждавам да си спирам uTorrent, като играя Skyrim, че като скочи над 2МБ/с и ми понасича... Е със старите текстури си работеше.

Толкова, колкото ми е ъпа от доставчика.;-)

И То е точно така. Само за да си купиш платената версия на програмата. Аз за тва я разкарах.

И ОС = Е?! Защото ако е ХП това се разрешава с пачване на half open connections до възможният им максимум.

И То е точно така. Само за да си купиш платената версия на програмата. Аз за тва я разкарах.

И ОС = Е?! Защото ако е ХП това се разрешава с пачване на half open connections до възможният им максимум.

В подписа.

Оправих си дерта с Юторент. Та, ако на някой му се случи да знае... Оказа се, че в бързото избиране съм сложил връзка към сайт в момент, когато съм бил цъкнал да сваля торент-файл от този сайт. И така, когато отворя нов таб и отида на празна страница/ бързото избиране торентчето се зарежда. Махнах връзката и досадата изчезна.

Искам да попитам тази настройка на uTorrent за какво служи и ако има отметка на нея ограничава ли скоростта на сваляне и качване на торентите.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

екстремно грубо казано е другото име на QoS....леееееееко лимитиране на трафика така че хем да имаш нет, хем да теглиш с прилична скорост

Абе пичове защо като изтегля някой филм и го сийдвам отчита някакви минимални download speed, и на статистиката ги отчита download todey a нищо не съм теглил за деня само сийд. Какви са тия минимални kb

Абе пичове защо като изтегля някой филм и го сийдвам отчита някакви минимални download speed, и на статистиката ги отчита download todey a нищо не съм теглил за деня само сийд. Какви са тия минимални kb

Това е нормално, особено ако сийдваш с високи скорости. Наблюдава се и при Биткомет. Този малък доунлоуд е защото торент - клиента комуникира и обменя информация с тракера и другите торент - клиенти с които е свързан. Мисля, че това " явление " се наблюдава само при високи скорости. При слаб сийд не съм го забелязвал.

Редактирано от tulski (преглед на промените)

Здравейте! Имам един малък проблем с µTorrent. У нас имаме 2 компютъра и 1 лаптоп. И когато пуснем програмата на единия компютър и тръгна да свалям нещо скоростта на интернета на останалите спада значително. Как мога да оправя това, ако изобщо има решение. (Ползвам интернет на Vivacom с рутер) :speak:

Редактирано от unbelievable.boy (преглед на промените)

Здравейте! Имам един малък проблем с µTorrent. У нас имаме 2 компютъра и 1 лаптоп. И когато пуснем програмата на единия компютър и тръгна да свалям нещо скоростта на интернета на останалите спада значително. Как мога да оправя това, ако изобщо има решение. (Ползвам интернет на Vivacom с рутер)

Здравейте! Имам един малък проблем с µTorrent. У нас имаме 2 компютъра и 1 лаптоп. И когато пуснем програмата на единия компютър и тръгна да свалям нещо скоростта на интернета на останалите спада значително. Как мога да оправя това, ако изобщо има решение. (Ползвам интернет на Vivacom с рутер) :speak:

ограничите броя на връзките и честотната лента, която се ползва от програмата

ограничите броя на връзките и честотната лента, която се ползва от програмата

Прощавайте, но можете ли да ми обясните как?

Прощавайте, но можете ли да ми обясните как?

След като сте намерили точната тема за програмата направихте ли си труда да прегледате постовете, там сигурно поне 10 пъти е обяснявано

След като сте намерили точната тема за програмата направихте ли си труда да прегледате постовете, там сигурно поне 10 пъти е обяснявано

Не за съжаление, интернетът ми е бавен като охлюв в момента и едвам мога да дам "refresh" на страницата защото сестра ми тегли някакви глупости от другия компютър и не желае да го спре... Сега ще се опитам но това са 60 и косур страници.

Здравейте! Свалих версията 3.1.2. и програмата си подреди файловете по азбучен ред . Със старата бяха по дати . Мога ли да ги подредя пак по дати и как ? Благодаря предварително !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.