Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Здравейте, с лаптоп асус Х50 ГЛ съм, от скоро (2 дни) усешам, че когато тегля нещо с юторент, CPU-то ми се натоварва много, лаптопа започва да насича ,скоростта на нета пада драстично. ОС е уин хп СП3 ,преинсталиран преди1 седмица точно. Също така в таск менажера, когато започне да насича лаптопа, няма видими процеси, които да дърпат рам , но в первформънс цпу-то ми е на 70-80 процента. Версията на юторента е изпитаната стара 1.8.3, но предполагам не е от нея, зящото винаги съм бил с нея. Най вероятно нещо се е сбъгясало, но не знам какво. Съвети и помощ приемам всякаква, за което ви благодаря

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Потърси в Настройки - Допълнителни - Дисков кеш, кои са ти отметнати. В мрежата има доста съвети за това. Обикновено помагат. :)

Потърси в Настройки - Допълнителни - Дисков кеш, кои са ти отметнати. В мрежата има доста съвети за това. Обикновено помагат. :)

То потърси е лесно, ама дай на английски, че на бг не се ориентирам, ама грам. Къде да търся

Пробвай и друго. Изключи indexing service. Има вероятност заради многото файлове на харда ти, тоя процес да товари процесора ненужно. Това се случва при XP твърде често, когато файловете на хард диска са големи или хардът се е понапълнил. Затова е добре за по-сигурно тоя процес да е изключен. Ако не ти помогне, няма да ти навреди изобщо. http://newiaqua.royalsbg.com/article-1085.html

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Пробвай и друго. Изключи indexing service. Има вероятност заради многото файлове на харда ти, тоя процес да товари процесора ненужно. Това се случва при XP твърде често, когато файловете на хард диска са големи или хардът се е понапълнил. Затова е добре за по-сигурно тоя процес да е изключен. Ако не ти помогне, няма да ти навреди изобщо.

http://newiaqua.roya...ticle-1085.html

Благодарско ще пробвам. Днес не ми е насичал грам, снощи пуснах malwarebytes да сканира, интересното е, че откри 7 заразени обекта, които изтрих и сслед рестарта не е правил никакви проблеми, да чуккна на дърво.

Интереснотое, че уина-диска ,ползвам от 2 години вече ,проблеми не съм имал, а всички програми, които качвам, са ми на диск, не са сваляни от нета. МСН не съм пускал, само скайп и, свалям файлове от достоверни източници. Откъде ли може да са тези заразени обекти?? Опитах всички програми работят, не е крак, или кейген.

Благодарско ще пробвам. Днес не ми е насичал грам, снощи пуснах malwarebytes да сканира, интересното е, че откри 7 заразени обекта, които изтрих и сслед рестарта не е правил никакви проблеми, да чуккна на дърво.

Интереснотое, че уина-диска ,ползвам от 2 години вече ,проблеми не съм имал, а всички програми, които качвам, са ми на диск, не са сваляни от нета. МСН не съм пускал, само скайп и, свалям файлове от достоверни източници. Откъде ли може да са тези заразени обекти?? Опитах всички програми работят, не е крак, или кейген.

Прегледай линка който ти дадох, има най-общи насоки, но може и да помогне за още по-добра работа. Примерно с изключване на разните му тулбари и ненужни процеси, които се инсталират понякога по незнаен начин :) Колкото и да внимава човек, винаги е възможно да пропусне нещо при инсталация на дадена програма и от там да му се омаца системата.

Прегледай линка който ти дадох, има най-общи насоки, но може и да помогне за още по-добра работа. Примерно с изключване на разните му тулбари и ненужни процеси, които се инсталират понякога по незнаен начин :) Колкото и да внимава човек, винаги е възможно да пропусне нещо при инсталация на дадена програма и от там да му се омаца системата.

Прочетох, направих някои изменения със самия юторент. Преди малко пак се появи насичането... Когато спря юторента се оправя на секундата

Вирусите и малварето си ги влачиш от интернета при свалянето и дори при посещаването на страници. Според мене си провери системата за вируси и с някой онлайн скенер безплатен - може да засече нещо... Тук във форума също помагат за проверка за зловреден софтуер в един раздел - можеш да пуснеш тема и там... В краен случай опитай с друга торент програма, ако това по-горе не помогне и не е вирус...

Здравейте, пак проблем с uTorrent, значи пускам си аз за сваляне игричка, филм, обаче пустата програма не иска да сваля. Инетернета си е добре има и сийдъри, не мога да разбера какъв е проблема. Става въпрос за версия 1.8.5. Обикновено използвам точно тази версия. Ако е нужна повече информация само кажете.

Здравейте, пак проблем с uTorrent, значи пускам си аз за сваляне игричка, филм, обаче пустата програма не иска да сваля. Инетернета си е добре има и сийдъри, не мога да разбера какъв е проблема. Става въпрос за версия 1.8.5. Обикновено използвам точно тази версия. Ако е нужна повече информация само кажете.

Здравейте,

Бихте ли ми помогнали в настройките -

с версия 3.1.2 съм, на български е, но не мога да се оправя.

Става въпрос за теглене на отделни файлове от торента - а не да речем на всичките 20 и кусур серии, трябват ми само някои.

Не знам дали беше същата програма, но помня че преди тегленето ми излизаше списъка с файловете и махах човките на тези, които не ми трябват

:(

Публикувано изображение

на отбелязаното място да има отметка

другия вариант е да спреш торента и тогава да избираш кой файлове да тегли от тук:

Публикувано изображение

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Благодаря ти много, нямаше отметка

:wors:

Никога нямаше да го открия това чудо къде е скрито

Деинсталирай тази версия, почисти с CCleaner. Изтегли си версия 2.0.4 , инсталирай си я и виж какво ще е положението. Спри и автоматичното обновяване, а ако отново има проблем, ще пипнем и някои настройки...

Направих всичко което трябва но ефект няма. И с тази версия забива постоянно

Направих всичко което трябва но ефект няма. И с тази версия забива постоянно

сменете версията на клиента или минете на друг клиент

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Сменях торент клиентите но пак забива самият торент. Явно проблема не е в торент клиента

Коя версия на м торент е най-добра? Старите версии не са ли по-добри?

Коя версия на м торент е най-добра?

Старите версии не са ли по-добри?

Старите версии май са по добри. Но е страшно важно на каква ос ще я ползваш. Аз лично замених програмата -> QBitTorrent - причината заради последните глупости дето наблъскаха в нея и ти казват купи си платената версия. Да не говроя че поради незнайно какви обстоятелства с QBitTorrent тегля с над 15 мб/ са Юторент не мога да откина дори 7 а връзката ми позволява....

Коя версия на м торент е най-добра?

Старите версии не са ли по-добри?

Не!

колеги елиминирайте субективния фактор и тогава давайте такива дефинитивни отговори

Не!

Няма как да се съглася че новите версии са по добри от старите при положение че не ползват на 100% капацитета на връзката. Че навсичкото отгоре след като свалиш торента ти наблъскват кутийка с надпис купете си платената версия с АВ ала бала и дъра бъра.

колеги елиминирайте субективния фактор и тогава давайте такива дефинитивни отговори

Ето Елиминирам субективния фактор и казвам. Юторент вече не е това което беше в началото и тва ме отблъсна от тази програма.

Няма как да се съглася че новите версии са по добри от старите при положение че не ползват на 100% капацитета на връзката. Че навсичкото отгоре след като свалиш торента ти наблъскват кутийка с надпис купете си платената версия с АВ ала бала и дъра бъра.

Ето Елиминирам субективния фактор и казвам. Юторент вече не е това което беше в началото и тва ме отблъсна от тази програма.

Ако говорите за рекламата долу вляво за Torrent Plus, то има възмножност да се скрие рекламата и всичко приключва...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.