Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Виж мога да те посъветвам да деинсталираш и да почистиш регистрите с най-доброто дето имаш,възможна пълна деинсталация .Рестартирай и инсталирай версията от която си доволен.Ако пак има проблем дано някой от баш-разбиращите да ти помогне! :whist:

Почистих регистрите с RegSupreme Pro, както винаги, както и Темп. Обаче пуснах

Process Explorer и установих, че vsmon е свързан с ZoneAlarm - защитната стена.

До сега при трафик не товареше толкова процесора?

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Здравейте,

За съжаление ще трябва и аз да се оплача. Та, направо - преди много време обновявах µTorrent абсолютно редовно докато не дойде момента да излезе версия 1.8.5 и нещо се обърка. Както си даунлоудвах или сийдвах и изведнъж скоростта драстично намаляваше до някакви незначителни нива (няколко КБ/сек) и след това си тръгваше отново когато си поиска. Всичко беше наред до този момент с версия 1.8.2, но реших да използвам по-често тракера SceneHD, а там версия 1.8.2 е забранена. Сложих всички версии до версия 2.0.4 (това мисля беше най-новата и тази, която не е банната там), но резултат няма. Все същото крашване.

В интернет се натъкнах на този форум и на следните мнения:

А:"This is my fault... thank u MethodActor, but I should have been clearer with my problem... It's not utorrent itself that stops, its the downloads.... i'll wake up or come back from work to find the downloads just stuck there with zero peers and seeders... but when I restart the program, they instantly begin again like nothing happened... As I said earlier, I cannot monitor my torrents while I sleep or go to work, so is there anyway to fix the DOWNLOADS from just stopping (As i also mentioned earlier, I should have been more specific with my problem."

B:"I suggest you read this thread. The problem your having is the TP's SSHTunnel program is crashing and exiting. Sometimes is displays a dialog *saying* it crashed, other times it crashes silently. I suspect you are seeing the silent type. Right-click on TP tray icon, change location (even to same one), and things will start back up.

Many others have complained about this and we're counting on SUPPORT to find and fix this extremely annoying problem *SOON*."

Какво мислите по въпроса? Възможно ли е да е това понятие "TP's SSHTunnel" (тук изобщо не зная за какво иде реч)? Вие имате ли подобни проблеми като мен с версиите след 1.8.2?

Поздрави,

sake

Нямам такива проблеми с "Уторента".Версията ми е същата като вашата.

Защо просто не смените торент клиента и да забравите за проблемите.

Подобни проблеми при уторент се получават при едновременното стартиране на много торент-задачи.Случвало ми се е буквално всичко да спре.

Из настройките на програмата има функция,която гласи:Нещо от сорта на "максимум еди си колко активни връзки.." увеличете ги.

Другото,което може да се пробва е - сменете порта.. 

Ненам какво друго би причинило този проблем http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Порта е наред защото е отворен в рутера ми и защото до този момент с версия 1.8.2 никога не е имало проблеми. Относно Global Maximum Number of Connections - там всичко е наред (и увеличени и намалени отново прекъсва, а когато не прекъсва просто не достига ъплоуд скоростта, до която стигаше преди).

Дайте ми по-актулни настройки на µTorrent 2.0.4, че нещо не е както трябва. Прави ми някакви проблеми със скоростта и кънекшъна с други пиъри. Недостъпен съм?! Чудя се, ако си кача по-стара версия, дали няма да се оправи? EDiT: Как да си отворя порт?

Редактирано от OuTbReAk (преглед на промените)

Здравейте,

Ще опиша проблема си подробно и старателно. Надявам се, че няма да ви домързи да прочетете всичко, но вече една седмица не намирам решението му, а по принцип се водя за средно образован интернет потребител :biggrin:

Заповядайте поредния ребус предоставен от мен :ph34r:

След доста промени на настройки и различни оптимизации получих следния незадоволителен резултат от използването на uTorrent програмата (до преди това скоростите просто "крашваха", трябваше или да чакам за да се възстановят и отново да крашне програмата или просто да я рестартирам): BG up/down - 6; International down - 6, но upload-a е точно на 30% от това, с което качвах преди по чуждите тракери. Наистина съм безкрайно учуден, при положение, че HDD настройките явно са направени коректно, uTorrent поддържа максималните скорости, за които плащам и като че ли изглежда, че всичко е наред, но не. Не намирам логика за случващото се при положение, че българските скорости са по-високи от международните, а тях успявам да си ги поддържам без никакъв проблем.

Използвам WinXP SP3 x86 и имам статично IP. Порта е отворен, firewall-а е изключен, рутера е нагласен да пропуска трафика през съотвения порт, NOD32 е нагласен да не следи тракфика минаващ през uTorrent и пак нещо не е наред.

Нека продължа нататък с направените тестове:

Преди седмица нямах абсолютно никакъв проблем докато не реших да сменя версия 1.8.2. Оттогава имам нещо като лимит на скоростта (800 КБ/сек). Досега нямах абсолютно никакъв проблем да качвам с 20 мбпс интернационален ъплоуд.

Инсталирай последната версия на програмата или пробвай 1.7.7.

Изпробвах и с най-новия билд на версия 2.0.4 и с версия 1.7.7. Няма резултат. Сега ще копирам нещата, които вече съм ги тествал. Много се надявам някой да успее да ми помогне. От може би вече седмица се мъча да оправя проблема, но засега решение не намирам. Та:

Днес е неделя и имах повече време да местя компютри, да сменям кабели и т.н. Та, прехвърлих един пак от 55 ГБ от настолния на лаптопа. След това го заредих в uTorrent на лаптопа и започнах да го сийдвам (само аз съм сийдъра) и към мен се включиха съответно лийчърите. Тръгна много добре, но както и при настолния скоростта закова на 800 КБ/сек. Оттук си правя изводите, че проблема не е в настолния компютър, а и не е в рутера, защото и без него пробвах.

В последните дни смених сигурно 10 различни билда и 3 различни версии (без да споменаваме колко различни видове настройки правих) и няма резултат, т.е. най-добрия е да стига ъплоуда до 800 КБ и да не крашва. Вие имате ли някаква идея коя програма/кой процес може да взаимодейства директно с интернационалния upload? Малко смешно звучи, но на практика точно това е дилемата защото всичко останало е както трябва.

За да не чета цялата тема.. тествахте ли ъплоуд с нещо различно от торенти?

Да' date=' тествах с 5-6 успоредни сесии към rapidshare. Всяка една от тях си поддържа средна скорост от около 300 КБ/сек, което е нормално според мен.[/quote']

Искам само да кажа още веднъж за да бъде ясно за всички, които имат желанието да ми помогнат - BG UPLOAD/DOWNLOAD - всичко е идеално, международен DOWNLOAD - 6, куца единствено и само интернационалния UPLOAD!

Определено не виждам логиката къде е :) . Ъплоуда си го имам от доставчика защото си качвам в rapidshare, megaupload и т.н. конкурентни/успоредни сесии правя и си качвам съвсем нормално, но просто p2p протокола е нещо "омазан". Също така пусках и така добре познатите на всички оптимизитори, които се разпространяват из мрежата (http://www.speedguide.net/downloads.php).

Е, оттук нататък сте вие. Надявам се, че ще имате някакво разумно обяснение на случващото се.

Поздрави,

А.Д.

• 1 месец по-късно...

Здравейте на всички, някой знае ли някакви оптимални настройки на Utorrent за да може да ми се сийдват задачите с по-голяма скорост.Да поясня че когато сийдвам попринцип не тегля нищо така че няма смисъл да барам по настройките за 'download'.Благодаря предварително :P

Редактирано от chino_sz (преглед на промените)

Еми ако си с АДСЛ - мислиш ли че ще можеш да сийдваш с голяма скорост :P

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Здравейте на всички, някой знае ли някакви оптимални настройки на Utorrent за да може да ми се сийдват задачите с по-голяма скорост.Да поясня че когато сийдвам попринцип не тегля нищо така че няма смисъл да барам по настройките за 'download'.Благодаря предварително :)

Коя ти е най - голямата скорост на качване която си засичал ?

еми около 470 kb/s и досега не съм качвал с повече, но тъй като съм човъркал по програмата и то неведнъж реших да не би да съм направил нещо грешно.И не съм на БТК АДСЛ.

edit: ето и един тест който си направих: Публикувано изображение

Макар че незнам до колко това отговаря на реалното.

еми около 470 kb/s и досега не съм качвал с повече, но тъй като съм човъркал по програмата и то неведнъж реших да не би да съм направил нещо грешно.И не съм на БТК АДСЛ.

Преинсталирай си µTorrent^а. Можеш да го изтеглиш безплатно от тук

1. този тест няма много общо с реалността

2. ти правиш измерването до сървър, който ти е под носа

3. Помисли върху възможността хората, които теглят от теб да са на другия край на страната или даже да не са в Европа

Здравейте! Може да звучи глупаво, но въпроса ми е следния: мога ли да имам 2 uTorrent-та на 1 уиндоуски акаунт и как?

някъде бях срещал описание мисля че във форума на маймунда в общи линии трябва да се смени името на папката в appdata или нещо подобно беше

да знам че е така, затова си смених торент клиента.Преди ползвах Utorrent,който е доста добър, но сега си инсталирах Azureus и останах доволен от него.Макар че малко ми се бъгва от начало.

Нормално ли е uTorrent-а да товари толкова процесора, при положение, че в момента не свалям нищо ?

Публикувано изображение

Минах на др.интернет оператор и забелязвам ,че много малко теглят от мене или пък с 10-20к.Като бях на Виваком си ограничавах ъплоуда щото интернета спираше, сега на новият доставчик не теглят от мен.Нещо при мен ли трябва да настроя или от доставчика е.Близоо е той.долу онази зелена иконка в повечето случаи е жълта с удивителен.ДНТ мрежата нали трябва да е изключена.

Редактирано от mrawkata (преглед на промените)

ами то си пише пуснете си NAT-PNP\UPnP и си отворете порт ако сте с рутер

NAT-PNP\UPnP са чекнати в програмата.Имам комшия IT специалист и каза ,че доставчика трябва да ми отворят порт или да ми дадат паролата за модема и той щял да отвори порт ф---ол ли нещо такова каза.

Може би някой вече е забелязал една странна "новост" в поведенито на uTorrent в последните два Bild-а на версия 2.2 Stable.При изключен аутоъпдейт и стартиране Comodo ме информира за връзка с 208.72.192.133 (USA bittorrent.com).Ако обаче блокирам тази заявка на програмата няма никакъв начин да активирам торент.В лога на Comodo се появяват два записа за заявка-горепосочения и съответния трекер ,който ми е нужен.Излиза,че не може да се работи с uTorrent без да се разреши връзка с USA!Поразрових се в настройките ,изключих btapps.auto_update_btapps - няма промяна.Малко след това след търсене с GOOGLE открих появил се коментар във форума на uTorrent.Има отговор ,че това ще се поправи в следващ ъпдейт.Добре,но току що сваления µTorrent 2.2 Build 23071 Stable пак си иска Обама.Неприятно,така ли ще е вече?

Нормално ли е uTorrent-а да товари толкова процесора, при положение, че в момента не свалям нищо ?

Публикувано изображение

Моят в момента е под 2500К при 35 торента и до 15 активни --ползвам изпитаният 1.8.5 17414. :)При сваляне има незначителна разлика.

Редактирано от peter69pl (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Когато си изключа компютъра ми изписва съобщение.post-182447-0-17333800-1290329846_thumb.Цъкам "retry"-нищо.Цъкам "cancel" и се оправя,но при следващото изключване отново се показва. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.