Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Щом казваш.

Редактирано от tulski (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Имам следния проблем- микро торента зацикля на моменти (след като го изключа) и след това не иска да се пусне-дава ми че програмата работи но не отговаря.Процеса не иска да се затвори от таск мениджъра и микро торента може да се стартира само след рестарт на системата.Идеи как да го оправя?С Уин 7 съм и версия 2.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, Имам проблем свързан с utorrent, когато го пусна да ми сийдва торент задачите сърфирането из интернет става невъзможно. Дори и да качва с 10-15 кб, пак е невъзможно браузването. Четох из разни форуми, но стигнах до извода, че никой не е разрешил този проблем. Изчистих разни грешки с SpeedUpMyPC, но нищо не се подобрява. Обобщено, не мога да сърфирам из интернет докато е пуснат utorrenta, не искам да го сменям, защото другите торент клиенти ми създават по-ужасни проблеми. Най-странното е, че имам спомени как си е работил нормално, но в последствие отново същото и незнам до кога. Моля за адекватни мнения.

Редактирано от garigazari (преглед на промените)

Здравейте,

Имам проблем свързан utorrent, когато го пусна да ми сийдва торент задачите сърфирането из интернет става невъзможно. Дори и да качва с 10-15 кб, пак е невъзможно браузването. Четох из разни форуми, но стигнах до извода, че никой не е разрешил този проблем. Изчистих разни грешки с SpeedUpMyPC, но нищо не се подобрява. Обобщено, не мога да сърфирам из интернет докато е пуснат utorrenta, не искам да го сменям, защото другите торент клиенти ми създават по-ужасни проблеми. Най-странното е, че имам спомени как си е работил нормално, но в последствие отново същото и незнам до кога.

Моля за адекватни мнения.

ако си с ХР прочети това

ако си с ХР прочети това

Ехх, това като го прочетох се зарадвах, но уви не ми помогна. Нека някой ако има идеи да пише, като гледам не съм само аз с този проблем, в други форуми също се намират такива хора?

Ехх, това като го прочетох се зарадвах, но уви не ми помогна. Нека някой ако има идеи да пише, като гледам не съм само аз с този проблем, в други форуми също се намират такива хора?

Има много лесно разрешение на проблема ти. BiTTorrent се нарича.

то щото двете са много различни неща де...... garigazari - да беше споменал коя версия си ли, кво ли? както и с каква ос си?

то щото двете са много различни неща де......

garigazari - да беше споменал коя версия си ли, кво ли? както и с каква ос си?

Не съм много на Ти с тези неща, относно версията на utorrenta както и новата 2.0.2, така и 2.0.1 вършат същата глупост.

Можеш да пробваш:

опции -> изчакване -> максимален брои активни торенти (качване сваляне) ~5-6

опции -> изчакване -> максимален брои активни задачи за сваляне ~5-6

Публикувано изображение

опции -> лимит -> максимална скорост (КБ/с):[0:неогр.] ~800 (За качване)

опции -> лимит -> общ максимален брои връзки: ~50

опции -> лимит -> максимален брои свързани пиари за торент ~15

опции -> лимит -> брои слотове за качване на торент ~4

Публикувано изображение

Ако продължава да прави проблем може да намалиш още стоиностите.

Забележка:

Така са написани с Българския превод на програмата.

Дано да има някакво облекчение.

Успех.

П.П

Освен това мисля че има значение на кои порт ще работи.

Редактирано от Nikola_ss (преглед на промените)

Здравейте аз имам следния проблем с Уторента. Имам го от доста време но от скоро ми прави следния проблем: Когато се рестартирам комютъра като кликна на иконката не иска да се пусне трябва да го изтегля на ново и да го инсталирам. Опитах се да го изтрия от ADD or remove programs но не стана не ми дава да го изтрия ;х и всеки път когато реша да тегля нещо трябва първо да го изтегля наново. Някой може ли да ми помогне... Ако нещо скайп: unbelievable.boy или пишете тук. Благодаря предварително

като го пуснеш провери в task manager дали няма работещ процес на уторр тва го имаше на някоя от старите версии - твоята коя е?

като го пуснеш провери в task manager дали няма работещ процес на уторр

тва го имаше на някоя от старите версии - твоята коя е?

Братле вчера ми влезе някакъв вирус в компа и немога да исползвам нито TaskManager нито Regedit или каквото и да е било. И достапът ми до всички игри е забранен немога да ги пускам ;х А уторрента отдавна ми го прави този проблем... Ако можете да помогнете :С

като го пуснеш провери в task manager дали няма работещ процес на уторр

тва го имаше на някоя от старите версии - твоята коя е?

Братле вчера ми влезе някакъв вирус в компа и немога да исползвам нито TaskManager нито Regedit или каквото и да е било. И достапът ми до всички игри е забранен немога да ги пускам ;х А уторрента отдавна ми го прави този проблем... Ако можете да помогнете :С

<a href=http://www.skepter.com/ >free ads San Diego</a>

Значи проблема ми е следния-като ми се включи юторнета и започна да свалям някой торент ,всички браузери стават много бавни и изобщо мисля че целия нет си става по бавен.Незнам да ли е от настройките на юторента или си е от самия него.

Някой ако може да ми помогне ще съм му много благодарен.

Задай му лимит за сваляне и качване ! Десен бутон на иконата и слагаш по-малка скорост !

преди не ми е ставало така .беше си нормално .а сега изведнъж стана това. незнам.сигурно версията не е стабилна... п.п.-аз дори и да не свалям, а само да си стои включен -пак става същия проблем.

Редактирано от MasterPrankster (преглед на промените)

Започнах да свалям последния сезон на LOST, като отметнах само сериите, които ми трябват и стига до определен процент и ми изписва това. Къде може да е проблема?

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Започнах да свалям последния сезон на LOST, като отметнах само сериите, които ми трябват и стига до определен процент и ми изписва това. Къде може да е проблема?

В Замунда. Отказан ти е достъп.

Доп.: Друго възможно обяснение (след справка с FAQ на uTorrent)- някаква друга програма извършва операции с файловете, които сваляш.

Редактирано от Suggs (преглед на промените)

Значи сигурно вече от около 2години ползвам uTorrent и никакви проблем, обаче тия дни след като пусна торент след известно време ми показва грешка - "Грешка:Исканата операция не може да бъде извършена с файл с отворена секция,нанесена от потребителя" и спира тегленето.Показва го много често

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Аз го ползвам от 3 години и нямах никакви проблеми, докато не взе да вади същите грешки и си мислих, че тракера ми отказва достъп, но сложих " Бъгавата" комета и хоп...проблемите изчезнаха. Не пробвах с bittorrent, защото програмите ползват еднакъв енджин.

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

за тези които им е бавен или имат някакъв проблем с Utorrent нека да изтеглят ето това и да си настроят торент клиента както е показано на картинката: --> Изтегли това!

edit:тези настройки от картинката която ще изтеглите не съм ги правил аз,но вършат работа.Никога досега не съм имал проблеми с Utorrent.Надявам се и на вас да помогнат.

@ viiipeer и при мен понякога така ми прави торентите,спира ги.Но това става единствено само когато отворя торента и то преди да се е изтеглил или се опитам да го редактирам по някакъв начин.Но ти щом не си правил нищо такова се надявам да е до настройките на самият торент клиент.

Редактирано от chino_sz (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.