Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Значи проблемът е следния, като пусна нов торент да се тегли започва нормално, но след няколко минути нещо става и интернет връзката се разпада. Аз съм на бтк adsl и след като рестартирам модема всичко се оправя както трябва да е. Несъм сигурен дали проблема е в програмата, несъм пробвал други подобни. Ако някой може да удари рамо да разреша този дразнещ проблем ще е супер. :P п.с. ползвам 1.8.5 версия

Редактирано от galinskii (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 340,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Ограничил ли си броя на връзките ? В толкова много теми е обяснявано. Разгледай настройките на uTorrent : Preferences - Bandwidth - Global maximum number of connections - да е под 200

да.. оправих го и междувременно ъпдеитнах на 2.0 версията.. пуснах торент да тегля за сега е добре.. мерси :P

Еми като за начало. Ако имаш пач кабел влезни в рутера и увеличи TTL лимита.

След това изтегли TcpZ и пачни Tcp-Ip halfopen connections до максимално разрешения брой от ОС...

П.с: Изключително важно е колко изходящи сесии са ти отпуснати от БТК.

нямам пач кабел http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Еми купи си и си пренастрой ТТЛ на рутера. Питай съпорта от БТК колко е максимума който ти отпускат и го задай.

Имам следния проблем-като тръгна да свалям нещо по-голямо,например HD филм на дял Е от харда ми,на който имам най-мн свободно място,по някое време ми дава Cyclic redundary check-някаква такава грешка,а компа ми е нов и не е нормално да е от харда.С Windows 7 съм,имате ли някакви идеи как да го оправя?

Здравейте ...имам следния проблем с уторента Първо да кажа че съм с уиндоус7 /не знам коя версия /антивирусна avg .Та ...за сваляне си свалям няма проблем скороста ми е прилична /до 2.4мб/, обаче със сийда има някакъв проблем .Сийдвам около 5мин добре и после нищо спира ,давам му изход пускам го пак 5мин добре и пак спира да сийдва .Ако може да ми кажете защо така ....благодаря предварително....

Добър е, но е много нахален... махам го от стартъп програмите и като го вкл. отново е там.

Добър е, но е много нахален... махам го от стартъп програмите и като го вкл. отново е там.

Еми така става като не четеш внимателно като го инсталираш. По време на процеса на инсталация си има опция да го махнеш от стартъпа на програмите.

Еми така става като не четеш внимателно като го инсталираш. По време на процеса на инсталация си има опция да го махнеш от стартъпа на програмите.

И не само. От Опции -> Настройки ->Основни -> Автостартиране.

А махна ли отметката от "Автостартиране на uTorrent" в настройките?

Ето и колегата го е предложил.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Здравейте.От скоро съм п/з рутер и докато е активна програмата/utorrnent-с нея съм от години/ не ми се отварят страниците...и няма значение,дали има или няма активни торенти...щом я затворя и всичко си е наред...пробвах пак старата версия 1.8.4/сега съм с 2.0/,но ефект никакъв.Иначе си свалям без проблеми-~5-6Мб/с.....Благодаря предварително

Здравейте.От скоро съм п/з рутер и докато е активна програмата/utorrnent-с нея съм от години/ не ми се отварят страниците...и няма значение,дали има или няма активни торенти...щом я затворя и всичко си е наред...пробвах пак старата версия 1.8.4/сега съм с 2.0/,но ефект никакъв.Иначе си свалям без проблеми-~5-6Мб/с.....Благодаря предварително

Отговора на въпроса ти...

П.с: Преди да пачнеш Tcp Ip Half-open Connections няма да е зле да запиташ доставчика ти точно колко ти е лимита. След това отиваш в настройките на програмата и задаваш примерно 50 изходящи сесии.:rolleyes:

Ето това са моите настройки на uTorrent с които нямам абсолютно никакви проблеми с отварянето на каквито и да е страници:

Публикувано изображение

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Някой да има идея от какво е причинен моя проблем с cyclic redundary check?Да си форматирам харда ли трябва за да се оправи или да сменям версията на микроторента,сега съм с 1.8.5.

А махна ли отметката от "Автостартиране на uTorrent" в настройките?

Ето и колегата го е предложил.

Да!

Някой да има идея от какво е причинен моя проблем с cyclic redundary check?Да си форматирам харда ли трябва за да се оправи или да сменям версията на микроторента,сега съм с 1.8.5.

Да скапващ се харддиск. След като програмата ти изписва такова съобщение значи не успява да пише върху някой сектор на харддиска ти. Извода е прост - сваляш Hiren's Boot Cd 10 правиш тест на харда с тула на производителя, след което стартираш hdd regenerator и го оставяш да замаскира и лошите сектори на харда ти.

В тази тема като моя проблем с utorrent не намерих. А той е следния: До преди няколко дена нямах никакви проблеми с версия 2.0. Какво се обърка незнам,но сега,когато свалям торент процесора се натоварва на 100% и всяка друга дейност почти спира.Отварянето на която и да е папка става много бавно,а да не говориме за браузърите. В същия момент дърпането на Ram не е много- 30-35%.Опитах с по стари версии 1.8.4 и 1.8.5 и пак процесора на 100%.И това е така само докато свалям. Щом се свали и всичко се оправя и сиидвам без проблеми. Някакви идеи по проблема?

Пак не мога да сийдвам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ! Със версия 1.8.5 RC3 съм,и долу не е зелено,а жълто ! Възможно ли е,антивирусната ми да прави този проблем - с Авир-а съм !

Сложих новата стабилна версия, обаче има някакъв проблем. Ще се радвам на малко помощ.При същите настройки, като предишните версии(скорост на качване,брой конекции, слотове и т.н./, ми дава доста по - ниска скорост на качване, отколкото имам. Около 50-60% по - ниска. Каква може да е причината. Пробвах и към български, и към чужди тракери, на торенти с голям брой лийчъри. Когато сийда трябва да е на макс, тя ми дава наполовина по - ниска скорост. Има и две непознати за мен настройки, които може би са свързани с проблема. Bandwidth management(включи контрол на скоростта) и автоматичното пренасочване в съветника за конфигурация. Тези двете настройки, как е по - добре да бъдат ? П.П.Иначе със свалянето няма проблеми.

Редактирано от socrates (преглед на промените)

Пак не мога да сийдвам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ! Със версия 1.8.5 RC3 съм,и долу не е зелено,а жълто ! Възможно ли е,антивирусната ми да прави този проблем - с Авир-а съм !

не това е заради липсата на port forwarding...

Отговора на въпроса ти...

П.с: Преди да пачнеш Tcp Ip Half-open Connections няма да е зле да запиташ доставчика ти точно колко ти е лимита. След това отиваш в настройките на програмата и задаваш примерно 50 изходящи сесии.:)

Ето това са моите настройки на uTorrent с които нямам абсолютно никакви проблеми с отварянето на каквито и да е страници:

Публикувано изображение

ок,обаче не ми дава да сваля "отговора"..иначе пробвах тези настройки от снимката,но ефект никакъв. Р.Р.Слагах и Bitcomet-a и нищо......видях,че най-долу по средата иконката е червена или оранжева и като дам мишката в/у нея ми изписва това от снимката:

post-220084-1266752406,57_thumb.png

Редактирано от booyaatribe (преглед на промените)

слагаш отметка на : Провери асоциациите при старт - както е на картинката

Пробвал съм го. Проблема не е uTorrent a в Windows. Нещо със секюритито е предполагам. Въобще не мога да асоциирам файл с програма. Не само с торента. Когато отидеш в асоцииране в уиндовс въобще не ти разрешава , тоест не ти излиза в списъка програма за асоцииране нито при броузване, излизат отгоре само програми дошл с уиндойса.

ок,обаче не ми дава да сваля "отговора"..иначе пробвах тези настройки от снимката,но ефект никакъв. Р.Р.Слагах и Bitcomet-a и нищо......видях,че най-долу по средата иконката е червена или оранжева и като дам мишката в/у нея ми изписва това от снимката:

Промени си порта на който стартира програмата.

Пачна ли Tcp Ip Half-open Connections с програмата която ти дадох за целта. Ако е така и наистина сега не можеш да сийдваш пробвай да свалиш и инсталираш големия брат на Utorrent - BitTorrent и кажи как стоят нещата след като си го инсталирал. Разлика в интерфейса и в настройките на програмата няма.

Промени си порта на който стартира програмата.

Пачна ли Tcp Ip Half-open Connections с програмата която ти дадох за целта. Ако е така и наистина сега не можеш да сийдваш пробвай да свалиш и инсталираш големия брат на Utorrent - BitTorrent и кажи как стоят нещата след като си го инсталирал. Разлика в интерфейса и в настройките на програмата няма.

При опит да сваля въпросната програма ми излиза ето това:

post-220084-1266869686,2_thumb.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.