Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Запознай се с Лили и ще си говорим! Там как хубаво се събират всички щот най-малкия се оказа най-голямото магаре!

Аз се запознах първо с нея ;):)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Аз се запознах първо с нея ;):)

Начи го раздаваш а ла Съни на опъце и от наобратно. браво на теб. Аз тоз път за разкош я почнах от средини ефекта беше горе доле същиио. Се си е разкошна поредицата.

Начи го раздаваш а ла Съни на опъце и от наобратно. браво на теб. Аз тоз път за разкош я почнах от средини ефекта беше горе доле същиио. Се си е разкошна поредицата.

Минаталата година ми попадна Лили ,та се запознахме и после реших и Роуз да прочета. Много ми харесаха двете. После имах опити да започна другите,но не ми се струваха интересни, нещо не е бил момента. И сега нямаше какво да чета ,а ми се четеше нещо за запада и реших да ги подхвана пак, но под ред :)

Събирам препоръки за други подобни книги. ;)

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

• Автор

Събирам препоръки за други подобни книги. :whist:

Точно за каубой ми е трудно да дам препоръка, но ако ти се чето нещо за пустоща в Америка, а не за балове и лондонски джентълмени - препоръчвам горещо "Края на дъгата" на Ребека Брандуйен, както казва Боби "разкошен роман", с удоволствеи бих му дръпнала един стабилен коментар в някоя от подтемите, но не знам къде точно да го причисля :whist:

Пете, добре дошла в клуба на тези, които четат и исторически, и съвременни. Публикувано изображение

Мерси за топлото посрещане Гане, определено подценявах съвременните книжки, което повече няма да си позволя.

Сега ми остава само още една голяма стъпка - да се запозная с Норчето, обещала съм си след сесията да сгъна някоя нейна поредичка!

Да се върна на темата, почнах "Аристократът", но съм едва на 30 страница...до тук всичко върви супер - главната я превръщат от грозното пате в лебед, а главния от футболист в лорд, и надушвам брак по неволя в 21 век - идилия! Въпреки малкото, което съм прочела се посмях доста, събирайки погледите на околните :whist:

Да се върна на темата, почнах "Аристократът", но съм едва на 30 страница...до тук всичко върви супер - главната я превръщат от грозното пате в лебед, а главния от футболист в лорд, и надушвам брак по неволя в 21 век - идилия! Въпреки малкото, което съм прочела се посмях доста, събирайки погледите на околните :cool:

Това е медена-маслена книжка отвсякъде...просто разкошна!Двамцата главните пък са бонбони,няма такива сладури.Футболистът е голям шемет,не знам дали си стигнала дотам,където изтърси пред Дафни,че това не можела да бъде тя,защото Дафни била грозна :blink: Голям цирк е с него,а в добавка невинната девойка с викторианско възпитание...просто бомбастична комбинация. :wors:Бракът няма да е по неволя,щото момъкът ще му дойдат любовни терзания на главата...А после като се връщат в Щатите си е направо приказно...ще има и малко драма накрая,ама много малко.Книжката е трепач!

Аз да се похваля......преди малко дочетох Дивачката на Мери Джо Пътни и трябва да кажа, че напълно затвърждавам мнението си за прекрасния стил на авторката, нейното невероятно умение да увлича и въздейства! В самата книга става дума за двама близнаци Кайл и Доминик, който от деца не са в особено близки отношения, но по - големия, наследника - Кайл моли Доминик за услуга, да се представи за него и да ухажва от негово име една необикновена девойка. След много уговорки Доминик се съгласява. За въпросната дама се говори, че е луда, ненормална която не говори с никой, тъй като в детството си е преживяла ужасен кошмар в Индия и смъртта на родителите си. Трябва да кажа, че бях трогната от невероятото отношение на Доминик към Мериъл, толкова внимателен и търпелив.....а тя всъщност не беше луда просто различна, с душа на творец...разбираха се без думи....Мериъл просто се бе затворила в себе си, щастлива по своему...докато не дойде той, да я следва на всякъде да й покаже колко самотна е била...Те просто се влюбиха или по - точно той се влюби, защото тя не знаеше какво точно значи това, но знаеше че го желае и от тук голям смях, защото бавно и методично започна да го съблазнява! Доминик се видя в чудо, защото я ухажваше от името на брат си и беше въпрос на чест за него. После ме спечели завинаги, защото когато спаха заедно, за първи път той я накара да проговори и й призна кой е всъщност, призна й любовта си.....абе много сладък! После следват препятствията и тестовете за тях, няма да разказвам повече за да ви е интересно! Друго нещо, което ме впечатли беше, че най - добрите приятели на Доминик се оказаха едни стари познайници от другата прекрасна поредица - Падналите ангели на Мери Джо Пътни, а именно Кенет Уайлдинг Кимбъл (приятеля на Майкъл и Катрин) и неговата съпруга Ребека (те и двамата са художници и съм сигурна че и тяхната история е невероятна)Книгата е страхотна, отношенията между двамата братя се разглеждат подробно и пътя, който изминава Мериъл с помощта на Доминик е труден и изпълнен с много емоции! Препоръчвам книгата горещо, наистина си заслужава!

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Минаталата година ми попадна Лили ,та се запознахме и после реших и Роуз да прочета. Много ми харесаха двете. После имах опити да започна другите,но не ми се струваха интересни, нещо не е бил момента. И сега нямаше какво да чета ,а ми се четеше нещо за запада и реших да ги подхвана пак, но под ред :angry:

Събирам препоръки за други подобни книги. :wors:

Ох, направо ме настъпваш по мазола Публикувано изображение И аз тези дни съм на вълна Дивия Запад. Първото име, което ми щуква в чутурата като стане въпрос за неверотяно силни романи на тази тематика е чичко Лейчо.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif А други подобни книги, за които се сещам на прима виста:

Търсещи сърца, Завинаги твоя – Дороти Гарлок

Опасен мъж, Анита Милс

Златото на колорадо

Боса пред олтара и Кид - Джоан Джонсън

Корона на славата- Евелин Роджърс

Страст и Падналият ангел – Катрин Харт

Сватбен хазарт – Кейт Лоуган

Обещанието на Тъндър и Отвъд хоризонта – Конито

Люби ме тази нощ – Нан Раян

Тексаската Лили – Патриша Райс

Условие за капитулация – Шърл Ханке

Любовта на черния конник – Шърли Бъзби

Аз да се похваля......преди малко дочетох Дивачката на Мери Джо Пътни и трябва да кажа, че напълно затвърждавам мнението си за прекрасния стил на авторката, нейното невероятно умение да увлича и въздейства! В самата книга става дума за двама близнаци Кайл и Доминик, който от деца не са в особено близки отношения, но по - големия, наследника - Кайл моли Доминик за услуга, да се представи за него и да ухажва от негово име една необикновена девойка. След много уговорки Доминик се съгласява. За въпросната дама се говори, че е луда, ненормална която не говори с никой, тъй като в детството си е преживяла ужасен кошмар в Индия и смъртта на родителите си. Трябва да кажа, че бях трогната от невероятото отношение на Доминик към Мериъл, толкова внимателен и търпелив.....а тя всъщност не беше луда просто различна, с душа на творец...разбираха се без думи....Мериъл просто се бе затворила в себе си, щастлива по своему...докато не дойде той, да я следва на всякъде да й покаже колко самотна е била...Те просто се влюбиха или по - точно той се влюби, защото тя не знаеше какво точно значи това, но знаеше че го желае и от тук голям смях, защото бавно и методично започна да го съблазнява! Доминик се видя в чудо, защото я ухажваше от името на брат си и беше въпрос на чест за него. После ме спечели завинаги, защото когато спаха заедно, за първи път той я накара да проговори и й призна кой е всъщност, призна й любовта си.....абе много сладък! После следват препятствията и тестовете за тях, няма да разказвам повече за да ви е интересно! Друго нещо, което ме впечатли беше, че най - добрите приятели на Доминик се оказаха едни стари познайници от другата прекрасна поредица - Падналите ангели на Мери Джо Пътни, а именно Кенет Уайлдинг Кимбъл (приятеля на Майкъл и Катрин) и неговата съпруга Ребека (те и двамата са художници и съм сигурна че и тяхната история е невероятна)Книгата е страхотна, отношенията между двамата братя се разглеждат подробно и пътя, който изминава Мериъл с помощта на Доминик е труден и изпълнен с много емоции! Препоръчвам книгата горещо, наистина си заслужава!

Ох,Йори,направо ми изхвръкна сърчицето след тоя коментар...От толкова време й точа лиги на таз книжка...все се колебаех дали ще ми хареса,макар че досега всичко от Пътни,не само,че ми е харесвало,ами направо ме е замайвало.Наистина има страхотен стил!А историите винаги са шестица.Благодаря много затова,че разсея мъглата и разясни по-конкретно за какво става дума,в най-скоро време ще й видя сметката с най-голямо удоволствие.

Публикувано изображение

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Миа няма да съжаляваш, гарантирам! Вече знам къде ще я сложа в моя топ 100!

Миа няма да съжаляваш, гарантирам!

Вече знам къде ще я сложа в моя топ 100!

Точно заради Дивачката Мери Джо Пътни ми е от най-най любимите авторки (както и заради страхотното романче Ангелът-мошеник). Прекрасна, абсолютно съвършена книга. И познай- класацията ми топ 100 е наполовина готова (още се пече Публикувано изображение), но Дивачката е на заслуженото 10 място, толкова обичам романа. А когато съм го давала и на жени, които не си падат особено по любовните романи, пак е обирал суперлативи. Тоест се харесва на хора с различни вкусове, не само от наш'та порода.

• Автор

Аз си дочетох "Аристократът" на Каултър, уж ми беше четиво за градския транспорт, но уви стана ми интересно и не можах да я оставя! С една дума - много сладко книжле, главните страхотни заедно и по отделно, особено Дафни - обожавам такива героини - кротки, плахи, свити и под подходящото внимание се превръщат в страхотни жени! Сюжета - без интриги и кримки, което го превръща в перфектно ненатоварващо четиво. Много ми харесаха жаргонните изрази, които авторката беше вкарала, заради които на места съм се смяла с глас! Чете ми още нещичко в неделната утрин (всъщност обяд), но не съм решила какво...и както често става в такива случай в петте свободни часа вместо да прочета някоя книга, аз ще се чудя коя да е ;)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Аз съм на вълна Джейн Ан Кренц. Снощи изядох"Между редовете"/лековато четивче/,онзи ден "Истина или предизвикателство"/и тук има паранормално,което е просто върхът/,а днес ще мятам "Осъзнати сънища"-имам гооолеми очаквания ;)

• Автор

Аз преполових "Лъвът" на Кони Мейсън, до тук става книжлето, приятно е - класически брак по неволя между саксонка и нормандец...малко ми напомня на "Лъвското сърце", с разликата че главната Ариана ми лази 100 пъти повече по нервите, много заухав материал е...Като за рицарски роман главният се държи супер яко, а главната тепърва ще има да му се реваншира според мен! Очаквам голяма интрига със злодеите и до тук тръпна в напрежение кой точно ще се окаже най-големият!

Най-накрая имах малко свободно време да приключа с Дейзи и дори да подхвана Ваялид...дано най-накрая мърморкото Джеф да си намери майстора в лицето на една янки :speak: След като поредицата е толкова обсъждана ми е интересно да разбера как бихте подредили според вашите лични симпатии братята Рандолф и невестите им?

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Аз преполових "Видение в бяло" и до тук много ми харесва. Има страхотни описания на сватби и оригинални решения на разни проблеми. Главната е енергична, работи с размах и е много забавна. Единствения й проблем е, че се страхува ужасно много от обвързвабе и затова прави глупости с главния, а той е един грамаден тромав сладур който е невероятно притеснителен и все се извинява, все внимава какво прави и какво ще си помислят останалите, и е тоооолкова сладък. Учител е в местната гимназия, и главната като го види в час как се отдава напълно на работата си, направо си премира по него, а сложи ли си очилата, завалата едва се сдържа да не му скочи. Наистина книжката е ненатоварваща, няма интриги, убийства или нещо от сорта. Общо взето е за борбата на една жена да превъзмогне страха си от обвързване, и мъжа който я обича безрезервно и е готов да даде всичко за нея. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Едва ще дочакам следващата книга, която ще е за Ема, а тя е най-сладката, мила и романтична душа от четерите приятелки :cool:

Взех си Риск да я прочета отново.Чета я за около...ъъъъ 7-ми път. Ако не сте я чели,разказва се за Мадлен-издънка на род на френски метреси,след френската революция е оставена в манастир.В Англия живее майка и двете и сестри/метреси естествено/Та майката изчезва,а двете лели вече позастаряват :computer2:И средства нямат и викат Мадлен в Англия.Същевременно Себастиян д'Арси е английски благородник отдаден на своите изследвания в областта..на секса :cool: Пише книга за удоволствието и има за цел да създаде идеалната метреса.Та двете лели имат за цел да пробутат Мадлен на него за метреса,но той отказва да се занимава с невинно момиче.Мадлен подслушва разговора им с него и след като той отказва решава да поеме нещата в свои ръце.Явява му се на вратата с бележка на врата,че я е спечелил при някакъв облог/игра и тя е новата му готвачка.Представя се за Миньон и така...следват доста комични ситуации.След като преспиват заедно той започва да я обучава за куртизанка.Но в крайна сметка се влюбва в нея и си я иска само за себе си.

Взех си Риск да я прочета отново.Чета я за около...ъъъъ 7-ми път.

Ако не сте я чели,разказва се за Мадлен-издънка на род на френски метреси,след френската революция е оставена в манастир.В Англия живее майка и двете и сестри/метреси естествено/Та майката изчезва,а двете лели вече позастаряват ;)И средства нямат и викат Мадлен в Англия.Същевременно Себастиян д'Арси е английски благородник отдаден на своите изследвания в областта..на секса :baby: Пише книга за удоволствието и има за цел да създаде идеалната метреса.Та двете лели имат за цел да пробутат Мадлен на него за метреса,но той отказва да се занимава с невинно момиче.Мадлен подслушва разговора им с него и след като той отказва решава да поеме нещата в свои ръце.Явява му се на вратата с бележка на врата,че я е спечелил при някакъв облог/игра и тя е новата му готвачка.Представя се за Миньон и така...следват доста комични ситуации.След като преспиват заедно той започва да я обучава за куртизанка.Но в крайна сметка се влюбва в нея и си я иска само за себе си.

Аз я имам, но това, че я обучава за куртизанка досега ме е спирало да я прочета. :)

Никакъв шанс да я прочета.Не обичам действието или героите да не са англичани,шотландци или в мнооого краен случай американци. Особено предубедена съм към френското....

Така...аз довърших "Островът на дъгите" от Катрин Стоун.Книгата е прексрасна,много динамична и вълнуваща.Персонажите са чудни,особено Алекса и Робърт,които бяха толкова сладки и трогателни,че ми скъсаха сърцето направо.Отвсякъде бликаше любов,от всеки един герой...Накратко Алекса има по-малка сестра - Катрин,която смята за съвършена и се страхува,че не е показала обичта си към нея през всичките тези години.Всъщност това се отнася и за двете сестри...всяка една от тях иска да покаже на другата колко я обича и колко много се гордее с нея,но се страхува да не бъде отблъсната и така до един ден,в който Катрин,която е пианистка,трябваше да замине за града,където живее сестра й Алекса поради служебни ангажименти...Тогава Катрин се запозна с Джеймс-приятелят на Алекса и между двамата припламна искра без дори да осъзнават,те се влюбиха един в друг.Никой не признаваше пред другия,просто тайно се обожаваха и желаеха.Това не беше проблем,не си мислете,че Катрин се е опитвала да отмъкне мъжа на сестра си.Алекса и Джеймс само спяха заедно,тяхното не беше любов,а по-скоро чисто приятелство със страстни изблици.Двамата ходеха навсякъде заедно - дори и на една вечеря,където щеше да присъства Хилари(враг на Алекса още от тийн годините)Въпросната Хилари беше омъжена за един сенатор,гиздав момък,който Алекса презираше първоначално заради арогантснотта му...Но по-късно умираше от любов по негоПубликувано изображениеТой и тя станаха любовници и сенатора(Робърт) дори поиска развод на сърпугата си,за да може да се ожени за Алекса,но оная пикла завъртя така нещата,че да се отложат с месеци,освен това предизвика раздялата на Алекса и Робърт,като ги накара взаимно да се съмняват в любовта на другия...и така се сложи край на тяхната връзка,която завърши с бебе в корема.Оттук почват толкоз трогателни моменти,че не могат да се опишат.Алекса реши да остави детето за осиновяване,да го даде анонимно на сестрата на Робърт,която не може да има деца...и така и стана.Тя се съсипа от мъка за детето си.През това време любовта на Джеймс и Катрин се беше развихрила,макар още никой да не знаше за връзката им,но родителите на Джеймс бяха убити и той се затвори в себе си,скъса с Катрин,за да не вгорчава и нейния живот и почна да се занимава с антитерористични дейности,преговори и т.н.Катрин се поболя от мъка по загубената любов...Имаше концерти из цяла Европа и се надяваше да види Джеймс на някой от тях,но той все не идваше...Робърт през това време напусна жена си и отиде при Алекса,за да се опитат да поговорят,да си разяснят какво ги беше разделило така бързо и болезнено.Двамата се сдобриха,но тя не му каза,че имат дъщеря и че тази дъщеря той мисли за своя племенница. :) Но той забелязваше тъгата в очите й,въпреки че отново бяха заедно,виждаше,че има нещо,което остава скрито за него и след един инцидент с Алекса(катастрофа),разбра истината.Тя му разказа,двамата ми разбиха сърцето.За щастие си върнаха дъщеричката.Сестрата на Робърт се усети каква е ситуацията и настоя да си вземат детето.Двамата се ожениха и завижяха щастливо.Но Джеймс и Катрин продължаваха да страдат...Джеймс непрекъснато пътуваше,искаше да забрави Катрин,но не можеше.Тя от своя страна продължаваше с турнето.Запозна се с много хора,сред тях и известния принц на Островът на дъгите,който беше изумен не само от красотата и таланта й,но и от това,че я позна.Позна в нея изгубената принцеса на Островът на дъгите.Двамата прекарваха много време заедно,тя ходеше на Остворът при него и скоро се влюби в нежния и мил мъж,който я успокояваше и я караше да се чувства сигурна.Но не можеше да забрави Джеймс,тяхната любов беше всепоглъщаща и магическа.Принц Ален знаеше,че Катрин е негова браточедка,законна наследничка на трона,но не й каза,не от страх да не загуби короната си,а от страх да не загуби любовта си.За нещастие,какво във всяка книга,имаше злодей и това беше сестрата на принца - Натали.Тя беше влюбена в полубрата си,искаше двамата да са заедно,беше наследила лудостта си от жестокият им баща.Беше причинала много злини на много невинни хора и никой не подозираше за това...до една нощ,когато Джеймс беше разбрал,че Катрин е принцеса и искаше да я спаси...Последва сблъсък между него и Ален,двама влюбнени мъже,които търсеха вината в другия,но накрая лудата Натали размаха пистолета и показа кой е истинския виновник.Ален я изведе от къщата за да защити Катрин,а Джеймс го последва за да спаси него самия от лудостта на сестра му,която щеше да го убие.Моторницата,в която бяха тримата избухна и Натали умря,но двамата мъже се спасиха.Ален се оказа,че няма кръвна връзка с Катрин,той не е наследник на кралската корона,но Катрин му я подари,подари му кралството,което той обичаше повече от живота си.Той от своя страна я накара да отиде при Джеймс и й призна нещо,което тя самата вече знаеше-че мъжът,който обича не е Ален,а Джеймс.Катрин се върна при него и завижяха щастливо. ;) Това е книжката най-общо,имайте предвит,че пропускам много съществени моменти,но просто е невъзможно да се разкажат,адски динамичен и заплетен е сюжета.От мен оценка 10!

Ям, ям, не знам откога не съм писала в тази тема. Но както виждам е доста отдавна, затова смятам да наваксам.(:

Тъкмо приключих даскало, взех си всички изпити и от днес седнах да уча за матури, но през свободното си време изчетох няколко книги. Малко да наваксам пропуснатото.

Изчетох на Нора Робъртс "Завещанието" - супер готина книжка, главните бяха невероятно готини и остроумни, да не забравя и хапливите им езици. След нея подхванах "Завръщането на Рейф" - също ми хареса ужасно много. Следващите бяха "Френска целувка" - влюбих се в графа (: и последната беше "Ирландска магия". Останах очарована от начина а писане на Норчето, невероятно увлекателен е и супер обогатен с описания и действия. Винаги ти задържа вниманието и смятам да подхвана следващите нейни книги, но преди това ще привърша поредицата за братята на Рейф.(:

Понеже имах непрочетени на Макнот няколко книги, подхванах "Двойна радост" и след нея "Спомни си кога". И двете ми харесаха много. Джудит Макнот е все така много добра в описанията си, но не знам защо "Гордост" и "Нощни шепоти" са ми любимите от съвременните й. Остава ми да прочета само "Съвършенство" и "Рай". Да видим кога ще ги подхвана.

И днес най-сетне привърших на един дъх "Магията на тропика" на Лоуел. Невероятно забавна, романтична и лека книжка. Останах очарована за пореден път от начина на изразяване на тази писателка. Потапя читателя в свят на романтика и красота, но същевременно има и действие.

Сега се чудя дали да подхвана на Лоуел "Където е сърцето", на Кренц "Опасна магия" или на Макнот "Съвършенство". Голямо колебание, защото и трите ми се четат.(:

Ям, ям, не знам откога не съм писала в тази тема. Но както виждам е доста отдавна, затова смятам да наваксам.(:

Тъкмо приключих даскало, взех си всички изпити и от днес седнах да уча за матури, но през свободното си време изчетох няколко книги. Малко да наваксам пропуснатото.

Изчетох на Нора Робъртс "Завещанието" - супер готина книжка, главните бяха невероятно готини и остроумни, да не забравя и хапливите им езици. След нея подхванах "Завръщането на Рейф" - също ми хареса ужасно много. Следващите бяха "Френска целувка" - влюбих се в графа (: и последната беше "Ирландска магия". Останах очарована от начина а писане на Норчето, невероятно увлекателен е и супер обогатен с описания и действия. Винаги ти задържа вниманието и смятам да подхвана следващите нейни книги, но преди това ще привърша поредицата за братята на Рейф.

Понеже имах непрочетени на Макнот няколко книги, ................................

И днес най-сетне привърших на един дъх .............................................

Сега се чудя дали да подхвана на Лоуел ...........................................

Пиленце,ти наистина ли ходиш на училище?Кога успяваш бе мила? :);):wors:
  • Автор

Миа прекрасен коментар, чак ти завидях че я четеш за първи път! Тъй като си разказала пефектно сюжета, мога само да те допълвам...

Въпреки, че Катрин според мен изпълняваше функцията на главна героиня - моята любимка бе Алекса, просто историята им с Робърт бе толкова вълнуваща, трогателна, няма такава любов! Има моменти свързани с тях, които са ми останали толкова силно запечатани в съзнанието и за които щом се сетя почвам да плача - когато Алекса помогна на Брин след спонтанния аборт...когато бяха за пръв път заедно в "Скалата на розите"...в началото на връзката им Алекса буквално излекува душевните рани на Робърт! След това когато се разделиха заради оназ шавнрантия Хилъри, направо ми идеше да трОша мебели, после когато Алекса даде дъщеричката си на сестрата на Робърт пак много рев...и накрая когато всичко се нареди, там вече се разбих от щастлив рев!

Колкото до другата любовна история тази на Джеймс и Кат, също беше много интересна и емоционална, пък и цялата кримка около Кат поддържаше доста добре напрежението в романа.

Четиримата главни герои бяха перфектни, чист еталон - нито веднъж докато съм чела книгата не са ме подразнили с действие или мисъл, адмирации за което към авторката! Много ми допадна контрастта между Алекса и Кат, различни като деня и нощта, но чрез общия живот, трудности и перипетии, както и хубавите неща те преоткриха обичта си една към друга и отново се сближиха!

А Джеймс и Робърт, оххх мъжете мечта Публикувано изображение, намерете ми един такъв и директно се понасям към олтара ;)

Не знам какво още да кажа за тази книга...мога да изброявам до утре любими моменти, но красотата им се губи, ако просто ги цитирам няма да се усети силата им...Мога само да препоръчвам книжлето, не вярвам да остави някой читател равнодушен, независимо дали е почитател на съвременния поджанр! Аз лично съм я чела минимум 10 пъти, а днес си я поприпомних за 11 :)

В обощение - Перфектната драма, страхотна интрига и адски много любов във всичките й възможни измерения!

Петя, Миа, коментарите ви са просто вдъхновяващи! Сигурна съм, че всеки, който ги прочете и не е запознат с книгата, най-малкото ще е силно изкушен да я заръфа на момента. Моя милост направи това още докато я сканираше. Гледам да не се поддава на подобни пориви, защото зачета ли се в книга докато я снимам, замина... Ще си разваля репутацията на бърз сканировчик! Интересното в "Островът на дъгата" е, че наистина като че ли второстепенната двойка беше по-въздействаща, но пък това не дразнеше. Можете да си представите, че както напоследък съм в настроение да чета и гледам драма, бях изразено доконата от историята на Алекса и Робърт. Особено когато се разбра, че Алекса е бременна и после, макар да й се късаше сърцето, даде детето си, защото знаеше че приятелката й със сигурност ще го обгради с любов и грижи, и то ще има истинско семейство. А да не говорим за сестринската обич, която също беше зачекната, и за "невъзможната" любов между Джеймс и Кат, всичко това те удря в сърцето, така е написано. И аз се превъзнесох с едни силни думи, ще прощавате, но буквално от средата на книгата до края бършех сълзи! Въобще, бих казала, че книжката ми се отрази много благотворно, прочетох я в точното време и с точното настроение! :ph34r:

И с "Дейзи" приключих. За Тейлър си бях създала предствава за малко момче и сега ми беше странно,че е пораснал. Сладури са с Дейзи. Хен колко бързаше да се отърве от тях.Искаше сватбата да е на мига :ph34r:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.