Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Започнах "Шотландска кръв" на Арнет Лем

Съвсем скоро я четох, не ми хареса въобще, ама хич. Страшно скучна, главния беше не мой тип - мъжага или готин бизнесмен, ами чакащ на жена си парите.

Gioiella, ти сподели.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Тъкмо преключих "Омагьосана" ;) Страхотна беше.... Още веднъж благодаря за книжката момичета :blink:

Съвсем скоро я четох, не ми хареса въобще, ама хич. Страшно скучна, главния беше не мой тип - мъжага или готин бизнесмен, ами чакащ на жена си парите.

Gioiella, ти сподели.

Наистина малко така излиза.Човекът е освободен,връща се и смята всичко постигнато от Клеър/Джоана за свое.Дойде си на готово и веднага поиска подчинение.Иначе има и забавни моменти,най-вече с малкия Алисдър.Но като цяло не е от книгите,които ме грабват толкова много.

Тази нощ си легнах в ранни призори, макар че имам малко ранобудно чудовище :ph34r: , за което знаех, че няма да ме остави да се излежавам много много. Но си заслужаваше недоспиването...Приключих Лили (най-сетне :speak: ) Книгата за Лили и Зак вече е любимата ми от цялата поредица, засенчвайки по-малко всички останали. Книгата е пълна с хумор и типичното Рандолфско твърдоглавие, преди въпросният Рандолф да си признае, че е безвъзвратно и безнадеждно влюбен. Лили е едно малко съкровище или е по-добре да кажа малко природно бедствие, което завлича всичко и всички по пътя си, просто такава малка чаровница, няма как да остави хората безразлични :P ...всъщност ордите мъже, които я следват на всяка крачка и лесното достигане до сърцата на хората го доказват - оставяла ме е без дъх от смях. От самото начало тя просто вгорчи живота на Зак, миличката беше толкова сладко невинна, а аз непрекъснато се чудех каква ще е следващата каша, в която ще забърка и себе си и него. Моментите, в които думичките "отново ме уволниха" бяха на лице, гарантираше нова доза смях. Изобщо много ми хареса цялата книга, отношенията им, как една свещеническа дъщеря може до такава степен да шокира един комарджия, докато се опитва да превлече вниманието му :) Моментът, когато се събраха всички Рандолф ми е един от любимите, срещата с любимите герои стопли сърчицето ми. :)

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Тази вечер приключих "Острова на дъгите" на Катрин Стоун.Наистина разстърстващ и завладяващ роман и става един от любимите ми..Всички герои много ми харесаха.Естествено без лошите.Впечетли ме Изабел която се отказа от дъщеря си,за да я предпази и много се зарадвах на сцената на която двете се видяха..Харесаха ми и двете любовни истории и жертоговноста на Александра да осигори на дъщеря си щастлив живот.Сцената в коята признава на Робърт за детото им и молбата да пази тайната им и както той се съгласява наистина е емоционална и после как сестра му им връща детото им.Спирам дотук защото мога си пища цял ден за него.Наистина превъзходен роман пълен със страхотни сцени.Препоръчвам го на тези,които още не са чели.Романът наистина си заслужава :)

Вчера ми беше изключително скучно на работа и прочетох цяла книга :P "Сърца в пламъци " беше. Разказва се за Кристен,норвежка...единствено момиче в голямо семесйтво пълно с мъже.Промъква се на кораба на брат си,защото не и позволяват да отплава с него.Намират я на втория ден и тя си пътува с братовчедите и приятелите..накрая се оказва,че те не са тръгнали да търгуват ,а да нападат някакъв манастир.В крайна сметка ги разгромяват и ги пленяват.В началото крият ,че е жена,но главният Ройс разбира и я прибира като робиня.Тя си го харесва..решава,че той е нейния мъж,спат заедно...той се опъва доста,оковава я с разни вериги.Накрая всичко свършва доста комично с майката и бащата на Кристен. Забавна книга беше,не е от запомнящите се,но има доста хумор и е интересна. Сега мисля да чета Пустинен пламък,която съм я чела преди години и не помня нищо от нея..освен,че главната героиня не беше голяма красавица :speak:

Вчера ми беше изключително скучно на работа и прочетох цяла книга :P "Сърца в пламъци " беше.

Тази е в поредица с "Зимни огньове"(за майката и бащата) и "Отдай ми любов"(за Селиг). На мен мн ми харесаха и трите,третата е най-лека.

Токущо прочетох "Хубавата непозната" на Хедвиг Куртс-Малер.Книгата е приятно и леко четиво.Започва стова,че двамата главни се виждат на един карнавал в Ница и се влюбват от пръв поглед,но не успяват да се запознаят.Нашият не смее да направи крачката,защото неусигорен материално за усогори един добър живот за тази,която би взел за съпруга.Нашата е бедна компшаньонка на една графиня.Но тя загубва работат си при нея,защото графинята почива при операция.Затова Харди(главната) отива на гости при богата си братовчедка Мия,докато си намери друго работно място.Мия е весела и палава личност,но изключително недоверчива по отношение на мъжете,защото мисли,че повечето се стремят към нейните пари,а не към самата нея.Там Харди получава писмо в което е уведомяват,че е наследница на голямо богатство,но за да получи има едно условие.Трябва да живее три месеца и след това да се омъжи за граф Гюнтер Нордау(а това нашия главен герой,но тя не знае :P ),другия наследник.Според завещанието,ако един от наследниците се откаже получава само половината от наследството.Докато Харди се чуди какво да прави,Мия и предлага да си сменят места и тя се представи за наследницата и нашата се съгласява.Междувременно нащия главен герой също е уведомен за завещанието в присъствието на най-близкия си приятел.Нашия е първоначално е много доволен от него защото вече като е богат ще може да потърси нашата,която нарича "хубавата непозната",но и притеснен,защото се страхува,че може другата наследница може да се влюби в него,когато вече е влюбен в друга.За това неговия приятел предлага двата да си разменят роли и той да се представи за наследника.И така двете разменени двойки пристига в къщата и междувременно всяка от тях по отделно споделят тайната си със управителя на къщата.Той от своя страна обещава да запази тайната им и се заблява докато гледа играта им.Когато двете двойки се виждат на обядат,главните са щастливи,че са се намерили,а между Мия и приятелят на нашият припламва искра,но Мия е много недоверчива към него.Минават месеци докато двете двоики се опознаят и още повече се влюбват без да ракриват истинските си самоличности.Докато една сутрин Харди не издържа повече на маскарада и признава всичко на Гюнтер,както и той на нея и признават любовта си.Междувременно това правят и другата двоика и всичко завършва с двете сватби.Наистина приятна история.Не знам ли да ли сте чели този автор,но всичко която съм чела от него ми е харесвало :rolleyes:

Токущо прочетох "Хубавата непозната" на Хедвиг Куртс-Малер.Книгата е приятно и леко четиво.Започва стова,че двамата главни се виждат на един карнавал в Ница и се влюбват от пръв поглед,но не успяват да се запознаят.Нашият не смее да направи крачката,защото неусигорен материално за усогори един добър живот за тази,която би взел за съпруга.Нашата е бедна компшаньонка на една графиня.Но тя загубва работат си при нея,защото графинята почива при операция.Затова Харди(главната) отива на гости при богата си братовчедка Мия,докато си намери друго работно място.Мия е весела и палава личност,но изключително недоверчива по отношение на мъжете,защото мисли,че повечето се стремят към нейните пари,а не към самата нея.Там Харди получава писмо в което е уведомяват,че е наследница на голямо богатство,но за да получи има едно условие.Трябва да живее три месеца и след това да се омъжи за граф Гюнтер Нордау(а това нашия главен герой,но тя не знае :P ),другия наследник.Според завещанието,ако един от наследниците се откаже получава само половината от наследството.Докато Харди се чуди какво да прави,Мия и предлага да си сменят места и тя се представи за наследницата и нашата се съгласява.Междувременно нащия главен герой също е уведомен за завещанието в присъствието на най-близкия си приятел.Нашия е първоначално е много доволен от него защото вече като е богат ще може да потърси нашата,която нарича "хубавата непозната",но и притеснен,защото се страхува,че може другата наследница може да се влюби в него,когато вече е влюбен в друга.За това неговия приятел предлага двата да си разменят роли и той да се представи за наследника.И така двете разменени двойки пристига в къщата и междувременно всяка от тях по отделно споделят тайната си със управителя на къщата.Той от своя страна обещава да запази тайната им и се заблява докато гледа играта им.Когато двете двойки се виждат на обядат,главните са щастливи,че са се намерили,а между Мия и приятелят на нашият припламва искра,но Мия е много недоверчива към него.Минават месеци докато двете двоики се опознаят и още повече се влюбват без да ракриват истинските си самоличности.Докато една сутрин Харди не издържа повече на маскарада и признава всичко на Гюнтер,както и той на нея и признават любовта си.Междувременно това правят и другата двоика и всичко завършва с двете сватби.Наистина приятна история.Не знам ли да ли сте чели този автор,но всичко която съм чела от него ми е харесвало :rolleyes:

я това много свежо звучи! Има ли я във фанито да си я дръпна?

Започнах Брачна авантюра...не мисля, че има смисъл и аз да я превъзнасям, за нея е изписано достатъчно. Само да кажа, че аз съм поредната омагьосана от авторката и книгата :eek: Снощи за два часа прочетох стотина страници и ако сега не бях на работа, да я бях опаткала. Страхотна е :eek:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Чета "Интимно предателство" на Ейдриън Басо. Малеееееееееее супер сладка книжка. Бащата на главната продава имението в което тя живее на нашия, той е дук и не знае за съществуването на главната. Взима имението за подарък на брат си, който скоро ще се жени. Щом вижда обаче главната, той е пленен от нея. Тя е на 24, живее доста скромно в запусналото имение напълно забравена от баща си. Не е имала дебют защото баща й е профукал зестрата й. На 24 тя смята, че живота нищо не може да й предложи, и се появява главния срутвайки нестабилните основи на всичко което има. Една нощ главната взе че се накърка и се отдаде на главния, а той й каза, че ще има защитата на името му, и тя си помисли, че той ще се ожени за нея, а той се радваше, че се е съгласила да му е любовница. СЛедват страхотно сладки срещи, по времето на които се влюбват силно един в друг, но главния е патил веднъж женен за студена лоша жена и затова колкото и да се влюбва в главната отказва да се замисля за нещо по-сериозно, а след като тя повдига въпроса за брак, той стъписан й обяснява, че я иска за любовница. Изпокараха се и се разделиха с уговорката, че ако е бременна ще го уведоми. Мили чакаше ли чакаше да научи, че е бременна за да изтърчи при нея, а тя като разбра за бебето му писа, но едни по погрешка откраднаха писмата и те така и не стигнаха до главния. Така един ден главния си намира основание да иде при нея и дзак, наща с един грамаден корем, скараха се, поревах си малко с главната, после главния почна да крои планове да я спечели. Супер сладка книжка, има малко сълзи и едно две места на които да ти се прииска да ступаш главния, но се чете с такава лекота, че няма да усетите малкото време през които главните не са заедно. :yanim::clap::)

Чета "Интимно предателство" на Ейдриън Басо. Малеееееееееее супер сладка книжка. Бащата на главната продава имението в което тя живее на нашия, той е дук и не знае за съществуването на главната. Взима имението за подарък на брат си, който скоро ще се жени. Щом вижда обаче главната, той е пленен от нея. Тя е на 24, живее доста скромно в запусналото имение напълно забравена от баща си. Не е имала дебют защото баща й е профукал зестрата й. На 24 тя смята, че живота нищо не може да й предложи, и се появява главния срутвайки нестабилните основи на всичко което има. Една нощ главната взе че се накърка и се отдаде на главния, а той й каза, че ще има защитата на името му, и тя си помисли, че той ще се ожени за нея, а той се радваше, че се е съгласила да му е любовница. СЛедват страхотно сладки срещи, по времето на които се влюбват силно един в друг, но главния е патил веднъж женен за студена лоша жена и затова колкото и да се влюбва в главната отказва да се замисля за нещо по-сериозно, а след като тя повдига въпроса за брак, той стъписан й обяснява, че я иска за любовница. Изпокараха се и се разделиха с уговорката, че ако е бременна ще го уведоми. Мили чакаше ли чакаше да научи, че е бременна за да изтърчи при нея, а тя като разбра за бебето му писа, но едни по погрешка откраднаха писмата и те така и не стигнаха до главния. Така един ден главния си намира основание да иде при нея и дзак, наща с един грамаден корем, скараха се, поревах си малко с главната, после главния почна да крои планове да я спечели. Супер сладка книжка, има малко сълзи и едно две места на които да ти се прииска да ступаш главния, но се чете с такава лекота, че няма да усетите малкото време през които главните не са заедно. :yanim::clap::)

Звучи супер, значи усещанията ми за книгата са били правилни. :) Когато я сканирах се бях зачела и познай кой момент оцелих... когато тя раждаше, щях да се попикая от смях как в къщата не беше останала нито една жена, главната започваше да ражда, а брата на главния се видя в чудо, защото беше останал единствен у дома. Публикувано изображение

Звучи супер, значи усещанията ми за книгата са били правилни. :) Когато я сканирах се бях зачела и познай кой момент оцелих... когато тя раждаше, щях да се попикая от смях как в къщата не беше останала нито една жена, главната започваше да ражда, а брата на главния се видя в чудо, защото беше останал единствен у дома. Публикувано изображение

Абе,аз не съм редовна.Сега ми звучи като страхотна книга,а преди два месеца като я минах,хич не я кльопнах. :yanim::clap::)

Аз пък от едната крайност в другата . Тъкмо приключих с "Прегърни ме силно" на Брийн Джилбърт, където имаше най-много две целувки в цялата книга, то сега чета "Последният женкар" на Кони Мейсън, където пък през три страници има секс сцени, които продължават и те три страници. Абе, ще се откажа вече да чета Конито. Прекалено ми идва в някои моменти.

Аз пък от едната крайност в другата . Тъкмо приключих с "Прегърни ме силно" на Брийн Джилбърт, където имаше най-много две целувки в цялата книга, то сега чета "Последният женкар" на Кони Мейсън, където пък през три страници има секс сцени, които продължават и те три страници. Абе, ще се откажа вече да чета Конито. Прекалено ми идва в някои моменти.

Дам, Конито не е лесна за четене, но като се абстрахира човек от многото любовни сцени, историите й са много хубави. Поне за мен. Направо ви завиждам, че имате време да четете.Публикувано изображение Последната книга, която изпапках на една порция беше Онази нощ на Линда и то в болницата след раждането. Оттам насетне съм прочела Принцът се жени на Кристина Дод и сега може би от две седмици съм зациклила първите странички на Вкусът на греха на Конито. Изглежда интересна, но за сега време йок. А докато четях Принцът се жени си спомних, че някой беше коментирал превода на книгата. На места направо ми идеше да цвиля от смях. Публикувано изображение Думи като брато, готино и т.н. Публикувано изображение Като обърнах да видя преводачката, тя се оказа ТОЙ Публикувано изображение Тия дни си взех "С дъх на жасмин" на Барбара Делински и ми се струва интересна (а и тъничка), та мисля Конито да почака, докато видя какви ги дроби Барбито. public/style_emoticons/default/baby.gif

Оу да, беше много забавно, милия Тристан в чудо се видя, аз да си кажа честно по резюмето бях супер заблудена. Мислих си, че е нещо за дивия запад, нина що така, ама като я почнах, толкова бързо ми мина през ръцете, горещо я препоръчвам. plqsak нинам що не ти е харесала, аз съм направо очарована, и много й се радвам, че от бая време не съм попадала на свясна историческа нкига и тази просто ме стопли

О това е много кофти ситуация -направо е шок и ужас :baby: за съзнанието и възприятията.

Нооо аз съм със лека пристрастеност към Конито и нейните колежки,които пишат по-пикантно;)

Харесва ми дивата и неудържима страст м/у главните и най-важното няма изневери и извращения.

Ама то такова аз си отглеждам развратно подсъзнание :blink:

А нощес си прочетох "Не вярвай на никого"-абсолютна 10.

Жани,мерси пак че я качи :)

Препрочетох "Прелъстена невинност" на Джоана. За мой срам в един момент ми дойде на акъла, че освен, че е хубаа книга, друго не помнех, затова все едно я прочетох отново за пръв път. Уникална книжка е. Главната героиня премина през толкова премеждия, отвлекоха я от улицата, дадоха й афродизиак, после я изведоха от страната в сандък, а тъпия слуга не беше пробил дупки и тя не ситга, че беше схавната и овързана ами и едва не се удуши, после трябваше да се прибори с главния, да играе на прислужница на сестра му, за капак никой не й вярваше, че е благородна дама, а върхът беше като лелята на главния накара слугите да я бият с пръчка, но въпреки многото премеждия любовната история е толкова хубава, че просто думи нямам. Страхотна главна, страхотен главен, страхотна любов и уникално страхотна книга :clap: :clap: :clap:

Препрочетох "Прелъстена невинност" на Джоана. За мой срам в един момент ми дойде на акъла, че освен, че е хубаа книга, друго не помнех, затова все едно я прочетох отново за пръв път. Уникална книжка е. Главната героиня премина през толкова премеждия, отвлекоха я от улицата, дадоха й афродизиак, после я изведоха от страната в сандък, а тъпия слуга не беше пробил дупки и тя не ситга, че беше схавната и овързана ами и едва не се удуши, после трябваше да се прибори с главния, да играе на прислужница на сестра му, за капак никой не й вярваше, че е благородна дама, а върхът беше като лелята на главния накара слугите да я бият с пръчка, но въпреки многото премеждия любовната история е толкова хубава, че просто думи нямам. Страхотна главна, страхотен главен, страхотна любов и уникално страхотна книга :cool::baby::clap:

Абсолютно подкрепям!Това ми е една от най-любимите книги.Наистина превъзходни герои и прекрасна любовна истрия!

Аз сега съм захванала "След полунощ" на Т.Медейрос и за пореден път се убеждавам,че тази авторка е несравнима...Още съм в началото,но книгата е повече от обещаваща и изключително забавна! :)

Аз казах по-напред,че чета Пустинен пламък на Ивлин Роджърс.Казха и,че съм я чела отдавна,но не я помня.спомените ми бяха за скучновата суха история,обаче сега много ми харесва :whist: Страхотна е и някак чувствата между героите са представени страхотно. Разказва се за Джейн,25 годишна"стара мома",която издирва брат си,който е отплавал 14 годишен/мисля../ с кораб и е изчезнал.Няма подкрепата на семейството си,които са вятърничави и самос е опитват да я контролират.Тя не е класическа красавица от любовен роман-висока,мургава,чернокоса и суха...Запознава се с Андрю-капитан на търговски кораб,който е шотландец и е незаконороден.Първоначално искаше от него да я откара до Триполи,за да търси брат си.Той не се съгласи..в крайна сметка тя отиде там,той също.Постоянно се засичаха някъде,той я спасяваше.В момента съм на мястото,където вече пътуват през пустинята с керван до малък град,където вероятно се намира братът на Джейн.Тя отдавна е влюбена в него,той също,но не го осъзнава,също така спят заедно.Има интрига,опитват се да я убият,заради издирването на брат и..и така :yanim: Много ми харесва романа ис е надявам и края да е хубав.

Чета "Дамски пасианс" на Боби Смит. МНого е яка засега. Започва как главния е малък прибира се у дома с баща си и заварват майка му с любовник. Баща му и майка му се скарват и той я изгонва, а после се самоубива. От тогава главния не вярва в любовта и бракът. Главната пък е бедно момиче от крайните квартали. Когато е малка баща й умира и тя живее само с майка си и когато тя се разболява главната решава да започне да играе покер на парахода на един свой познат. И така на масата за покер двамата се запознават. Главния е с най-добрият си приятел и двете му дечица. Прятеля му подхвърля, че двамата с главата са хубава двойка, и след неуспешен опит една лигла й семесйтвото й да впримчат главния в нежелан брак, от който го спасява главната, той измисля план. Отива да играе карти с нея и залага огромна сума. Главната губи, но няма парите, а главния точно това и чака. Казва й, че ще й опрости дълга, ако тя се ожени за него. Той иска да има жена която да го спаси от постоянните домогвания на момичета и семействата им да го впримчат в брак и страшно много иска да има дете. Сделката им е, че след като се оженят ще са заедно докато тя зачене, а след като роди ще я осигури финансово и ще й позволи да прави каквото си иска, всеки ще си живее живота както му харесва. И тя няма друг изход освен да се съгласи с него. Много са сладки двамата :):clap::eek:

Чета "Дамски пасианс" на Боби Смит. МНого е яка засега. Започва как главния е малък прибира се у дома с баща си и заварват майка му с любовник. Баща му и майка му се скарват и той я изгонва, а после се самоубива. От тогава главния не вярва в любовта и бракът. Главната пък е бедно момиче от крайните квартали. Когато е малка баща й умира и тя живее само с майка си и когато тя се разболява главната решава да започне да играе покер на парахода на един свой познат. И така на масата за покер двамата се запознават. Главния е с най-добрият си приятел и двете му дечица. Прятеля му подхвърля, че двамата с главата са хубава двойка, и след неуспешен опит една лигла й семесйтвото й да впримчат главния в нежелан брак, от който го спасява главната, той измисля план. Отива да играе карти с нея и залага огромна сума. Главната губи, но няма парите, а главния точно това и чака. Казва й, че ще й опрости дълга, ако тя се ожени за него. Той иска да има жена която да го спаси от постоянните домогвания на момичета и семействата им да го впримчат в брак и страшно много иска да има дете. Сделката им е, че след като се оженят ще са заедно докато тя зачене, а след като роди ще я осигури финансово и ще й позволи да прави каквото си иска, всеки ще си живее живота както му харесва. И тя няма друг изход освен да се съгласи с него. Много са сладки двамата :):clap::eek:

Чела съм я. Супер готина книжка и си заслужава отделеното време.

А аз иначе съм подхванала на Норчето "Да прескочиш границите". Нямам думи, както и останалите и книги, и тази е много добра. Главните са просто убиец.(:

Чета "Дамски пасианс" на Боби Смит. МНого е яка засега.....

Абсолютно страхотна е книжката.Нея и "Изкушение" на Катрин Харт съм ги признала като най-сладурските комарджийски истории:)

А аз онази вечер голямо чудене се чудих какво да почна и се хванах за "С дъх на скандал"

на Сандра Браун.И бях всмукана в историята,не оставих книгата до 3ч сутринта ,за да я прочета.

Много ,много отдавна не бях чела толкова увлекателна и изпълнена с емоции книга.

Минах през цялата гама от гняв,ярост,предателство,безпомощност,отмъщение,романтика,любов и още и ощееее.

Потресена бях на доста моменти/главната е изнасилена в последната година в гимназията от трима нейни познати,след което забременява и си ражда син,главния -намира жена си и 6месечния си син задушени от камината/.

Борбата и на двамата да продължат живота си-тя с цел да отмъсти ,а той носещ се по течението.

Тази книга ме разтърси доста здраво и чак днес имам сили да почна нещо друго.

Два дни я преживявах отново и отново-така че силно я препоръчвам на всички;)

Нааааааай-накрая ми се отвориха два,три дена свободни и си завърших Роуз :) Много интересна и забавна, каквито и суперлативи да сипя вече е направено отдавна от другите.

Започнах следващата за Медисън, интересно ми стана защото само за него не се споменаваше кой знае какво в "Роуз" и не знаех какво да очаквам. Но и той се оказа голямо плямпало. Има обаче един момент, който ме притесни :lol6: Когато Джордж разказва на Медисън за Роуз и вмъква тука едно изречение — "Тя се яви по една обява за икономка и бързо ни вкара в правия път.

Беше точно по времето, когато Монти умря." Аз ли нещо не съм разбрала или...за кой Монти става въпрос :eek: :eek:

Ааа и да не забравя да споделя един цитат, който ме подлуди от смях :popcorn2::biggrin: — Знаете ли, ако сестра ми говореше така… искам да кажа,

ако имах сестра, защото в семейството сме само момчета, което със сигурност

създаваше големи проблеми на майка ни, тъй като горката женица просто не смогваше да

се грижи за домакинството от осем мъже… не че има жена, която да може да се оправя с

сем мъже, или дори с един, тъй като жените са деликатни по природа и не им е дадена

способността да се справят с боричканията и кавгите на седем момчета…

— Мамка му! — изсъска Фърн. — Кога ще минете на същността?

Няма да се изненадам, ако ми кажат, че печелите делата си,

като подлудявате противниците си.

аз прочетох Шотладска красавица на Патриша Грасо и другите от поредицата,като цяло много интересно-имаше си от всичко сплетни,любов,интриги,раздори обаче от цялата поредица най ми хареса Любимецът на кралицата,книжката за Мидас,останалите на места са доста блудкави,едни диалози,в които не знам дали по вина на преводачите или просто авторката така е решила,но репликите са просто ужасни,самите изрази и думи придават нещо фалшиво на мислите и чувствата на героите,като тъпа и елементарна латино сапунка,друго сравнение не ми идва на ум :speak: ще речеш,че не разговарят графове и херцози или мъж и жена,които се обичат ами някакви тъпанари нямащи нищо общо един с друг:например в една от книгите на гости на главните герои идва една вдовица и за да вбеси главната лъже съпругът и,че й е позволила да вземе нейния любим кон за да идат заедно с главния на езда,дотук добре,но идва главната и започва да крещи защо тая и е взела коня и моли съпругът й да и каже да го остави и да вземе друг кон и тук вече гениалните мисли на нашия човек:понеже трябвало да се угажда на гостите той не може да каже на вдовицата да остави коня,а разчита съпругата му да прояви гостоприемство(забележете към жената която през цялото време флиртува със съпругът й и обижда нея)и чак да се извини :) и за завършек двамата си вдигат скандал и той май я удряше или нещо такова(не съм много сигурна)или май я изгони и спокойно си отиде на езда нямам думи...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.