Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Manual Instructions ги пробвах преди доста време, а първите два варианта с програмите не намират някакъв файл и ми дава грешка.

Някакъв друг вариант за деинсталиране на тази програма?

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, имам 2 проблема и един въпрос относно мозила 4.0.1. Първият проблем е ,че имам инсталиран гугъл тулбар,който ми предлага превод на страницата всеки път ,когато не е на бг.Настройвам го да не предлага превод от настройките на тулбара,но явно не ги запаметява и пак си е същото. Вторият проблем е ,че като започна да пиша в полето за търсена на гугъл тулбар и нали започват отдолу да се предлагат варианти на търсене ,като избера с мишката някой от вариантите ,той не се вписва в полето.Вписва се само ако с стрелките от клавиатурата слезна до него и дам ентер. А въпросът ми е ,има ли добавка или друг начин ,чрез който да се покаже коя добавка колко време бави браузера,както се показва при ИЕ9?

1.Главно го ползвам за да си превеждам страници,заради онова маркерче което ти оцветява думите които си задал за търсене и заради отметките...

След излизането на Firefox 4,бях отложил използването му на личната си машина,заради проблем с интегрирането на Internet Download Manager в 4-ката,понеже хлапето си беше свикнало с бутона за теглене,появяващ се на всеки видео клип.

Тези дни потърсих за решение на проблема,и се оказа,че създателите на Internet Download Manager вече имат решение - Add-on който безпроблемно се интегрира в браузъра и не прави никакви проблеми.Инсталирането на FlashGot също върши работа,но ето предложеното от сайта на Internet Download Manager:

1- Оpen Firefox 4

2- Paste the link to the addressbar and Go/Enter

3- Wait for the download

4- Install

5- Restart Firefox

6- Enjoy.

Ето и въпросният линк

http://www.internetdownloadmanager.com/idmmzcc/idmmzcc.xpi
Ето и алтернативен
http://tabinda.net/file/idmmzcc-7.2.8.xpi

Сега и любителите на Internet Download Manager могат пълноценно да си ползват Firefox 4!

• 2 седмици по-късно...

Хора ФФ4 много ми сече в някои по-тежки сайтове (изцяло флаш сайтове), компютърът ми е малко слаб, има ли начин да се оптимизира в такъв тип сайтове? Т.к. се принуждавам да използвам хром от вр на вр. EDIT:имам adblock.

Редактирано от Svetli4 (преглед на промените)

Здравейте, някой може ли да ми каже как да подкарам клипчетата от Vimeo.com използвайки Firefox 4.0.1. С друг браузър ми ги отваря , например Google Chrome.Мозилата е прясно инсталирана както и Flashplayer 10.3.181.14. Предварително Благодаря!

Не съм сигурен дали така ще стане, но пробвай да изтеглиш и Adobe Shockwave Player, пък току-виж се е оправило. Можеш да го намериш тук: http://get.adobe.com/shockwave/

15d33c4feb2d6df9.JPG

Изникна невиждан от мен проблем на всички мои браузъри, явно е от интернета... Ако може да помогнете.

Ако темата не е за тук, моля да я преместите на правилното място.

Редактирано от driveller (преглед на промените)

ами честно казано рядко се вижда по-точно, ясно и кратко съобщение в windows среда

internet options>connections>lan settings съдържат настройките за системно proxy

Здравейте, някой може ли да ми каже как да подкарам клипчетата от Vimeo.com използвайки Firefox 4.0.1. С друг браузър ми ги отваря , например Google Chrome.Мозилата е прясно инсталирана както и Flashplayer 10.3.181.14. Предварително Благодаря!

Евреите казват Мелех ха улям, аз интерпретирам - firefox e мелех ха браузерим.

Този браузър позволява с лекота да модифицираш USER_AGENT и да се представяш за каквъвто искаш или ти е нужно за момента.

...

И други браузери го могат и дори по-лесно, но си прав-в случая може да е решение

Къде е това internet options>connections>lan settings?

Нищо, което да се връзва на firefox 3.x или na firefox 4.х под windows, или под linux. Понятие, което обслужва недарозумението Internet Explorer браузър. По този път конфигурираш прокси. Брой го за сватбарски изстрел.

Дай линкове към това "Vimeo.com", за да видим какво е. Наскоро те правиха редизайн на сайта си.

сорка за редакцията. Наскоро залях клавиатурата с бира и още е надървена.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

Извинявам се че се намесвам, но в четвъртата версия имам проблем, който го нямаше в предишните - страничната лента с несортираните отметки (unsorted bookmarks sidebar) се загуби и не виждам никъде как да си я възстановя. Използвам я постоянно и отсъствието и ми затруднява работата много. Иначе отметките си ги има в историята, но не мога (по-скоро не знам как) да си върна лентата. Моля, помогнете? Готово, открих го - Ctrl-B, показване/скриване на лентата. Приятна вечр!

Редактирано от instrument (преглед на промените)

здравейте аз имам същия проблем година и нещо гледах онлайн бтв,от десетина дена насам ми дава същата грешка при зареждане клиповете ги гледам но онлайн не може спрях стената но това не помогна пробвах с интернет експлорер - пак същото от други сайтове гледам онлайн без проблем някакви идеи?

Понеже ми трябва autocompletа на Мозилата, да попитам: http://www.google.com/firefox/ Онзи ден си, така да се каже, преинсталирах Мозилата, щото ми крашваше в половината сайтове.Минах на 4, след това пак на 3, но все дава един проблем.Запазих си C:\Documents and Settings\user\Application Data, копвам ги в новата Мозила и отначало всичко е добре, но 24 часа по-късно ги няма.Това вече 3ти ден.Я кажете кои отметки трябва да дам, зада не го прави този проблем?

Ето какво се случи имах инсталиран уторент на пц-то след като един приятел ми го ъпдейтна самият уторент свали някаква програма незнам точно каква е но ми е на менюто в мозилата След това инсталирване на този файл имам чуството че пц-то ми се затормозява , и още по голямия проблем е че ми изписва че липсва "javascript" Ето и снимки Ето как ми изглеждат сайтовете Станах банален с тези редакции но само да добавя че си свалих опера и не ми дава проблем с джава скрипт или нещо подобно и ми показва в нормален вид сайтовете явно е от менюто което съм свалил в мозила

post-245936-0-39888200-1307392789_thumb.

post-245936-0-59218700-1307393687_thumb.

Редактирано от porata (преглед на промените)

Ето какво се случи имах инсталиран уторент на пц-то след като един приятел ми го ъпдейтна самият уторент свали някаква програма незнам точно каква е но ми е на менюто в мозилата

Махни добавката (чрез Tools - Addons).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.