Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Java Console 6.0.26

Java Quick Starter 1.0

Microsoft .NET Framework Assistant 0.0.0

това са ми добавките

а иначе за преинсталирането- направих го снощи ;)

Изтри ли папката на Мозила преди преинсталацията намираща се тук:C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data, иначе, ако бъде оставена преинсталацията на браузера нищо не оправя.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Щом е нова инсталация, може да липсва нещо.

По списъка с добавките виждам, че имаш Java, значи може би нямаш Flash Player или някой друг plugin, който сайта използва.

Виж като посетиш страницата отгоре да не би да имаш лента Install missing plugins (или Инсталиране на липсващи приставки ако ти е на български).

Изтри ли папката на Мозила преди преинсталацията намираща се тук:C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data, иначе, ако бъде оставена преинсталацията на браузера нищо не оправя.

Да, винаги я трия.

Щом е нова инсталация, може да липсва нещо.

По списъка с добавките виждам, че имаш Java, значи може би нямаш Flash Player или някой друг plugin, който сайта използва.

Виж като посетиш страницата отгоре да не би да имаш лента Install missing plugins (или Инсталиране на липсващи приставки ако ти е на български).

Не, това почти никога не ми се е появявало.. Чак ако съм си преинсталирал Уиндолса наново.

Имам си всичко, казвам ти. Може би да е от компютъра ми нещо.. незнам вече.

Да, винаги я трия.

Не, това почти никога не ми се е появявало.. Чак ако съм си преинсталирал Уиндолса наново.

Имам си всичко, казвам ти. Може би да е от компютъра ми нещо.. незнам вече.

Някакъв допълнителен тулбар, примерно на Гугъл или на Демон тулс, или на Битторент? В краен случай може да се пробвате в темата за премахване на вируси, дали няма нещо да изкочи?!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Някакъв допълнителен тулбар, примерно на Гугъл или на Демон тулс, или на Битторент? В краен случай може да се пробвате в темата за премахване на вируси, дали няма нещо да изкочи?!

Едва ли, понеже цял живот съм си с антивирусна(нонстоп).. 1вата ми програма след инсталация на Уиндолс е антивирусна. И този вариант отпада.

А колкото до toolbar , никога не инсталирам такива toolbar-и..

Едва ли, понеже цял живот съм си с антивирусна(нонстоп).. 1вата ми програма след инсталация на Уиндолс е антивирусна. И този вариант отпада.

А колкото до toolbar , никога не инсталирам такива toolbar-и..

Ето как ми изглежда набора с приставки, работи перфектно:

Публикувано изображение

Така изглеждат разширенията:

Публикувано изображение

Машината е с Атлон 2 Х2 240 2Х2ГБ оперативна памет, HD 4670 512MB, при запуснати 11 подпрозореца включително 6 от тях с онлайн флаш игри обемът оперативна памет, който браузера ползува е 258МБ, не е спиран или рестартиран от седмици.

Ето как ми изглежда набора с приставки, работи перфектно:

Публикувано изображение

Така изглеждат разширенията:

Публикувано изображение

Машината е с Атлон 2 Х2 240 2Х2ГБ оперативна памет, HD 4670 512MB, при запуснати 11 подпрозореца включително 6 от тях с онлайн флаш игри обемът оперативна памет, който браузера ползува е 258МБ, не е спиран или рестартиран от седмици.

ето и мойте: post-283323-0-44261700-1311501662_thumb.

+ Veetle TV Player 0.9.18.0

Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library 3.0.2.629

Windows Presentation Foundation 3.5.30729.1

Незнам колега, всичко изглежда както трябва.

ето и мойте: post-283323-0-44261700-1311501662_thumb.

+ Veetle TV Player 0.9.18.0

Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library 3.0.2.629

Windows Presentation Foundation 3.5.30729.1

Незнам колега, всичко изглежда както трябва.

Аз Veetle не бих инсталирал на Лисицата, особено ако да речем Уиндоуса е 64битов, но всъщност при никакви обстоятелства.

deviantart "подпечатва" картинките си с логото си, което е в .png формат, това може в някои случаи също да даде проблем, но твърде рядко.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Защо с Firefox, последната актуална версия, не ми излиза звуковия превод в translate.google? Така като се замисля, досега май не ми е трябвало да прослушвам превода и преди, с по- старите версии, та проблема може да не е от сега. Иначе с ИЕ си е ОК.

FIEND проверихте ли дали в options>content на отметката load images automaticly в бутона exeptions не е добавен сайтът deviantart?

ето тук:

Публикувано изображение

или случайно да имате разширението на skype за mozilla firefox? известно е че то причинява такива проблеми

FIEND проверихте ли дали в options>content на отметката load images automaticly в бутона exeptions не е добавен сайтът deviantart?

ето тук:

Публикувано изображение

или случайно да имате разширението на skype за mozilla firefox? известно е че то причинява такива проблеми

нито първото, нито второто приятел. в exceptions няма нищо.

На някой от страниците ми се изписва: Сървърът не е намерен Firefox не може да намери сървъра fb-tc-2.farmville.com. Проверете адреса за правописни грешки, като например ww.example.com вместо www.example.com Ако не можете да заредите каквато и да е страница, проверете хардуера. Ако компютърът ви е зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъп до мрежата.

А сигурна ли си , че не ти прекъсва интернета ?

да, интернета си работи

Ако не ти отваря facebook имаш вирус.Отиди в този раздел там знаят какво да правят.

Най- вероятно фейса е бъгнал. Случва се и напоследък доста често. През IE отваря ли го?

Ами и през IE се отворих, но фб се отваря, а фермата не се отваря

Ами и през IE се отворих, но фб се отваря, а фермата не се отваря

Малеееее няма да можеш да обереш доматите ......... добре ,че моите са в градината , че да не се притеснявам ,че не мога да влеза във фермата :shock11:

Проблема е от там , едва ли е от теб :rolleyes:

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Здравейте, от години ползвам лисицата и досега не съм имал оплаквания, но преди няколко дни инсталирах една програма да ми оптимизира работата на компа, и явно от там нещо се е променило защото пипах и нет настройките, резултата беше, че фокса вече не иска да ми отваря Вбокс и ютуб, не ми пуска клипове а ми показва кода само, през експлоръра нямам такива проблеми само с нея, преинсталирах я пак същото и току що забелязах, че ако и дам да не помни историята този проблем го няма отваря си клиповете с лекота, ако и дам да помни пак се започват магарийте, вече се изнервих супер много, а знам, че този проблем е решим, просто не мога да го измисля. Ще бъда благодарен за малко акъл на заем! :bubblegum:

Не е там проблема, вече опитах, каква връзка има дали да помни историята, ако и забраня си работи всичко перфе, ако помни не мога да гледам...

Деинсталирай напълно(барабар с настройките).Може да ползваш Revo Uninstaller http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=44838 в умерен режим.Ако искаш да запазиш напр. пароли ->Mozbackup http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=42112

Здравейте! От вчера съм с Firefox 5.0.1-финалната, БГ, инсталирах я като надграждане на 3.6.16. Всичко си е наред, някои приставки не са съвместими, но не е беда. Впрочем, намерих съвет в БГ-блогосферата как с един ред в about:config се избягва чекинга за съвместимост. Важното е, че Fasterfox-а си работи и човек може да приложи някои стари трикове без да пише в настройките в браузера. Обаче: двата бутона за връщане на посетена страница и напред "back"/"forward" не ми работят. Изобщо не са активни /докато "хоум-страницата" и "рефреша" си работят/. Не става и с клавиша от клавиатурата. Бих казал, че изобщо не ми работи функцията "предишна"/"следваща" страница. Ще съм благодарен за съвет и решение на проблема.

post-22437-0-65271700-1312361740_thumb.j

post-22437-0-73046900-1312361752_thumb.j

Незнам защо но някои сайтове не ми ги отваря като датата и www.mtb-bg.com... :sobbing:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.