Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Най-вероятно все пак ти е пуснат браузера но се е минимизирал до такава степен че без обстойно вглеждане в монитора не можеш да го видиш. При мен се криеше горе в дясно :ph34r:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

И на мен ми се е случвало, но наистина никъде го няма по екрана, обаче в Диспечера на задачите стои неговия процес. Спираш го и отново си го пускаш ФФ.

Имам проблем. Когато влезна през Мозила във фейсбук снимките на профилите не се визуализират, докато на IE се показват. Какво да направя?

Имам проблем. Когато влезна през Мозила във фейсбук снимките на профилите не се визуализират, докато на IE се показват. Какво да направя?

Ъпдейт на флаш (за мозила)

ако си инсталирал добавка от типа adblock - чел съм,че те правят такива проблеми.вероятно трябва да включиш фейсбук в изключенията или както там е(не съм ползвал такава добавка).

Здравейте,има ли опция на Firefox да може да се върне към по стара версия(от 5 към 4)или само чрез преинсталация,че много ме хваща яд-пускат нова версия,а не са си оправили добавките-най-вече заради добавката MediaPlayerConnectivity-не мога без нея да гледам тв. п.п.Ако има подобна такава за 5цата може да ми я кажете.Благодаря предварително!!!

Здравейте,има ли опция на Firefox да може да се върне към по стара версия(от 5 към 4)или само чрез преинсталация,че много ме хваща яд-пускат нова версия,а не са си оправили добавките-най-вече заради добавката MediaPlayerConnectivity-не мога без нея да гледам тв. п.п.Ако има подобна такава за 5цата може да ми я кажете.Благодаря предварително!!!

http://www.oldapps.com/firefox.php

При отваряне на новия Firefox 5.0, иконата не се pin-ва към таскбара на Windows 7, а се отваря като нова инстанция и така имате две икони на Firefox.

Може би Firefox не е зададен като браузер по подразбиране (default browser)

Firefox will pin itself to the Win7 task bar when setting Firefox as the default browser.

Зададен е за браузър по подразбиране.

Проблемът се появи, след обновяване до версия 5.0 на Firefox.

Здравейте, някой успял ли е да реши този проблем?

Редакция: Имам предвид съвместимостта с MediaPlayerConnectivity

Редактирано от adasha (преглед на промените)

Абе защо ми се струва, че петицата е някак си по-бавна в сравнение с по-старите версии? Някой забелязал ли е същото?

Имам един проблем ! След обновяване на версията 3.6.18 почна да ми се отварят два прозореца.Искам да премахна този където е на мозила-та сайта.

Имам един проблем ! След обновяване на версията 3.6.18 почна да ми се отварят два прозореца.Искам да премахна този където е на мозила-та сайта.

настройки->основни->начална страница - там напиши адреса,с който искаш да стартира Firefox.

как мога да забраня на ФФ да отваря страници или с Adblock+ директно да ги блокира? т.е. искам да забраня думата por-n (без тирето) в домейните на сайтовете, така че, когато се пробва да се отвори сайт, съдържащ в домейна си думата, същия да не може да се отваря/блокира? надявам се да сте ме разбрали :whist: благодаря предварително!

Здравейте имам голям проблем,преди 2 дни ми се обнови мозилата от 4 на 5 и търсачката въобще не ми допада - направо в здравето ми бърка! Чудех се какво да правя и инсталирах стара версия 3,оправи се и я обнових с 4 и всичко си беше ОК,мисля,че спрях и обновленията,но нещеш ли,обнови се пак на 5 и пак стана така търсачката,пробвах същия номер - не става! търсачката ми е така! А сега ето точно какво искам: Искам от тази търсачка - http://store.picbg.net/pubpic/71/3E/e0fdfc48ab4e713e.JPG Да стане пак на тази любимата ми - http://store.picbg.net/pubpic/75/C2/83d8403d0fa075c2.jpg Моля ви помогнете ми,надявам се има начин.

Здравейте имам голям проблем,преди 2 дни ми се обнови мозилата от 4 на 5 и търсачката въобще не ми допада - направо в здравето ми бърка! Чудех се какво да правя и инсталирах стара версия 3,оправи се и я обнових с 4 и всичко си беше ОК,мисля,че спрях и обновленията,но нещеш ли,обнови се пак на 5 и пак стана така търсачката,пробвах същия номер - не става! търсачката ми е така!

А сега ето точно какво искам:

Искам от тази търсачка - http://store.picbg.net/pubpic/71/3E/e0fdfc48ab4e713e.JPG

Да стане пак на тази любимата ми - http://store.picbg.net/pubpic/75/C2/83d8403d0fa075c2.jpg

Моля ви помогнете ми,надявам се има начин.

Проблема не е във версията на Mozilla Firefox, просто Google обновяват дизайна на търсачката си, и ще е така независимо какъв браузър ползваш и каква е неговата версия.

Проблема не е във версията на Mozilla Firefox, просто Google обновяват дизайна на търсачката си, и ще е така независимо какъв браузър ползваш и каква е неговата версия.

Тогава защо се оправи за кратко ? И като сложа версия 2 си е старата търсачка?

Тогава защо се оправи за кратко ? И като сложа версия 2 си е старата търсачка?

При мен днес също на моменти се появява старата лента, вероятно още я изпробват, изпипват или има някакви проблеми при функционалността й които се изглаждат, въпреки че ползвам Google Chrome и не променям нито версията или настройките му. Пак ти казвам няма връзка между лентата на търсачката и браузъра.

При мен днес също на моменти се появява старата лента, вероятно още я изпробват, изпипват или има някакви проблеми при функционалността й които се изглаждат, въпреки че ползвам Google Chrome и не променям нито версията или настройките му. Пак ти казвам няма връзка между лентата на търсачката и браузъра.

Братле не е така,имам и IE и на него му е старата търсачка,както и на версия 2 на мозилата е старата търсачка,а и докато мозилата ми която ползвам не се беше обновила на 5,си беше ок. Даже и двата пъти точно така ми изчезна търсачката. Незнам може и да си прав,но тези неща не съвпадат.

Редактирано от jean-claude van damme (преглед на промените)

Братле не е така,имам и IE и на него му е старата търсачка,както и на версия 2 на мозилата е старата търсачка,а и докато мозилата ми която ползвам не се беше обновила на 5,си беше ок. Даже и дмата пъти точно така ми изчезна търсачката. Незнам може и да си прав,но тези неща не съвпадат.

В момента пуснах IE и при мен е новата лента. Може просто актуализирането на браузъра ти да е съвпаднало с момента, в който Google са обновили дизайна на търсачката си и от там да идва това недоразумение. Google рядко правят козметични промени, но когато това стане се стремят да изпипат всичко, затова в момента има това колебание в дизайна й. При мен почти всеки рефреш на търсачката ми дава ту новата лента, ту старата. Така че няма връзка между версията на браузъра и дизайна на търсачката. Ако самата лента не ти харесва това, това вече е друг въпрос. Честно казано и на мен не ме грабва особено, но ще свикнем. :yanim:

В момента пуснах IE и при мен е новата лента. Може просто актуализирането на браузъра ти да е съвпаднало с момента, в който Google са обновили дизайна на търсачката си и от там да идва това недоразумение. Google рядко правят козметични промени, но когато това стане се стремят да изпипат всичко, затова в момента има това колебание в дизайна й. При мен почти всеки рефреш на търсачката ми дава ту новата лента, ту старата. Така че няма връзка между версията на браузъра и дизайна на търсачката. Ако самата лента не ти харесва това, това вече е друг въпрос. Честно казано и на мен не ме грабва особено, но ще свикнем. :yanim:

Разбирам,Благодаря! Честно да ти кажа това е най-голямата глупост правена от Google,старата търсачка е милион пъти по добра,то си личи на снимките дето съм постнал. Поне да бяха дали избор на хората. Най-ме дразни това,че сайта в зелено е точно под сините букви.

Пуснат е firefox 5. Tази версия се води изглаждаща, нещо като сервизен пакет. Разработчиците казват, че са фиксирали над хиляда неуредици в 4-ката. Обновете си браузъра и готово.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.