Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Ползвам портабъл на версия 6 и сега ми излезе съощение за новата 7-ма версия, интересуваме ако я ъпдейта пак ли ще бъде портабъл или ще се инсталира отделно?

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

ако е *.paf.exe мисля че не се ъпдейтваше сама....колкото и да изкача съобщението

Teствайте си браузъра. Аз съм неoтлъчно с firefox. От два месеца с Firefox 7. На The HTML5 test заработва 298 точки. Първенец е Google Chrome 13 с 341т. (голям праз). Както и очаквах, гомняният браузър е 9 дупка на кавала. Гледам някакво изчадие се пръкнало IE 10 с жалките 231т. И като си помисля колко узери се давят с шестицата...

бел.авт.

HTML5 e стандарт, на когото се възлага надежда да изглади различията межди HTML и XHTML. Както винаги индусите, работещи в микромеката корпорация не са в час и всеки с техния браузър е лишен от хиляди уеб-техники.

Значи това което искам е много лесно. Някаква критика за лисицата. Понеже имам да правя презентация за нея, ама ми е и любим браузър нещо не мога да намеря критика. Ако може някой от феновете не ИЕ, Опера и т.н да се развихрят и да напишат някой ред критика за Firefox ще съм благодарен :)

Значи това което искам е много лесно. Някаква критика за лисицата. Понеже имам да правя презентация за нея, ама ми е и любим браузър нещо не мога да намеря критика. Ако може някой от феновете не ИЕ, Опера и т.н да се развихрят и да напишат някой ред критика за Firefox ще съм благодарен ;)

Е какво не можеш, просто напиши какво не ти харесва или какво искаш да е малок по различно, толкова ли е трудно, да помислиш и рефлектираш нещо сам!

Редактирано от FlagOfHate (преглед на промените)

В google има достатъчно информация за плюсове и минуси на Mozilla. Помъчи се малко както те е посъветвал колегата FlagOfHate.

В google има достатъчно информация за плюсове и минуси на Mozilla. Помъчи се малко както те е посъветвал колегата FlagOfHate.

Е па аз не мога да намеря. Хайде помогнете, Едно толквоа елементарно нещо искам и толквао ен може да ми отговорите...

Гълта много памет ! Има още много да се желая в тази насока ! В сравнение с IE9 когато трябва да се отварят много табове е по-бавна ! Мои наблюдения !

Здравейте,с последната версия съм на мозила.Имам около 17-18 отметки,а в адрес бара ми се показват само 12.Как да направя всички да се виждат? П.С:Това наистина ме дразни ужасно много..ако знаете споделете мнението си. :(

редактирайте имената с нещо по-късо въобще изтрийте имената и оставете само фавиконите използвайте код, за да добавите втори ред на bookmarks toolbar кое точно решение ви устройва - последното е най-сложно, първите 2 са най-предпочитани

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

играя една игра в фейсбук и изключително много ми забива,дава ми че зарежда но в същият момент се появява че приставкат се е сринала и до дотам,може ли някой да ме посъветва нещо

Преинсталирай си приставката. Ако пак не стане преинсталирай цялата мозила. Ако пък имаш някаква информация съхранена в браузера използвай програмата MozBackup за копие на информацията и после си е връщаш ако искаш.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте отново,

Реших да си сменя името на бенифицента в гугъл адсенсе, защото рега е на братовчед ми....

За да сменя името на бенифицента трябва да се свържа с тях. Като цъкна на линка ми показва че трябвало някакъв протокол...

Ето пикове:

Линк за връзка с тях (където пише се свържете с нас)

Публикувано изображение

Грешката

Публикувано изображение

Редактирано от Stanko2121 (преглед на промените)

Здравейте.Интересно ми е има ли смисъл от добавките Flashblock и Adblock,при наличието на Noscript ??

Доколкото забелязвам Noscript има функционалността и на двете,или съм в грешка?

Searching...

Редактирано от grufekt (преглед на промените)

По-скоро при наличие на NoScript Flashblock е излишната, тъй като NS блокира флаш съдържанието освен ако потребителя не щракне за да го активира. (В mozillazine имаше нещо от сорта на Do not use both FlashBlock and NoScript together (NoScript includes Flash-blocking functionality)) ABP лично за мен е задължителен и не ме вълнува колко ресурси ще заеме Firefox+ABP+NS.

целите на двете приставки са доста различни: докато АВ+ (в комбо с ЕНН) е насочена към блокиране основно на реклами и ненужно/натрапчиво съдържание, NS фокусира върху блокирането на много повече елементи по кода и крайния резултат е един вид зареждане на текстови файл с http линкове в браузъра

Koга, по дяволите, FF стигна от версия 4 до версия 7!?!

Мерси за точните отговори :)

Koга, по дяволите, FF стигна от версия 4 до версия 7!?!

Като че ли играят по свирката на гогле

Редактирано от grufekt (преглед на промените)

какво подяволите е това plugin container? и защо ми точи толкова? и определено въпроса след това е КАК подяволите да го махна!?post-283323-0-47149000-1318782293_thumb.

1. разделяне на плъгини и браузър в 2 отделни процеса - чупи се само плъгина, но не и браъзура 2. флаш, флаш, флаш 3. паметта Ви е сложена, за да се ползва а 160 МВ са капка в морето колкото и малко рам да имате 4. май имаше начин да се махне, но идеята е глупава

RealPlayer съвместим ли е с 7-цата, защото някъде бях чел, че не е? Става дума за сваляне на видеото от различни сайтове - youtube и др.

Редактирано от Mr.Bonev (преглед на промените)

Пробвах на виртуална машина една програмка (Adware) - Pic Pick. Заедно с инсталирането на програмата се получава доста неприятен проблем, прехвърляне (редирект) на браузърите през dealbd.mystart.com. Пробпемът се решава лесно, поне за IE и Firefox.

За Firefox:

about:config

и Enter

После сe въвежда с Copy/paste:

keyword.url

И се замества (след двойно щракване на Enter String Value) с ето тази стойност:

http://www.google.com.my/search?q=
Това решава проблема...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.