Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спират Фейсбук за България като антикризисна мярка

Featured Replies

Малумна държава, не типично за нас, като се има предвид каква богата история имаме.

Оставаме си най-бедната страна в ЕС и скоро няма да има промяна.

Всеки чуждестранен инвеститор, който дойде тук си прави каквото си иска. Например EOH в тяхната си държава са си номер едно и не правят магариите, които тук ги правят. Той Бойко добре беше казал, че тоя който е подписвал договори с тях не е за прокурор а е направо за лудницата.

Тежко и горко на нас българските граждани, които ни стрижат като овце и се отнасят като животни с нас.

Гърците ревът, че ги режат при тях мин. раб. заплата е 650 ? а ние какво да кажем с нащи смешни 240 лв. :ph34r::ph34r:

• Отговори 53
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Един път и ББ да е прав за нещо.

• haidukpikaso, ако те познавах, една вечер ще пиеш и ще ядеш само за моя сметка!

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Типично, те оправиха другите проблеми, че с това се захванаха. Принципно аз не ползвам тази услуга, но ако за някои хора е отморяващо да си губят времето там след тежък работен ден, защо не ? Ами да н

Т'ва е бот, споко.

Само не виждам що народа се връзва на поразия....

Добре, че все пак някой се свръзва, защото иначе темата нямаше да бъде толкова весела.

Ей голям филм се получи покрай тая "новина"...lolz.gif

Ей голям филм се получи покрай тая "новина"...lolz.gif

Не филм ами сапунка ще направим... с 2000 - 3000 серии ала "Дързост и красота" :>

Относно Фейса дреми ми на.....аз там регистрация нямам.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Е, как няма да е вървежно? Само като си представя как някой "фермер" е хванал да пасе Катеринчето Михайлова, или да сипва помия в копанята на Ванчо Костов...а той рие ли рие с зурлата и се въргаля в калчицата, че нещо го е засърбяла крастата...

Упс, щях да се уплаша, щот Болен пак се е отвързал от синджира и ме залая - помислих си че ще ме ухапе, ма после се сетих , че миналата година го заведоха на един известен ветеринарен зъболекар (ББ), който му извади зъбките...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

поредната проба - грешка на бат бойковата чета....... :doh::speak:

хахаха кефиме как звучи само :lol6::P

Да си кажа честно, тази новина ми се вижда малко несериозна, да не кажа и абсурдна.

Не, че някой от цитатите на Борисов ме шокират - след изцепката с шефа на ЦРУ, нищо не може да ме изненада, ако ще да каже, че ще спрат производството на тоалетна хартия като антикризисна мярка.

Но все си мисля, че сме си избрали ченге-мутра за държавен глава, а не маймуна от Южна Африка (то верно, че много разлика няма).

Чак такава малоумщина...съмнява ме. :cool:

Ние пък ще затворим Kaldata!

...сакън, недейте...Аз на работа не ползвам комп и 8 часов работен ден си ги уплътнявам...tongue.gif

-това -истина ли е за фейсбук- ? на мене не ми харесваше- начина по койито са направени- опциите- много са сложни и не са на подходящото място

Ако оставим настрана, че тази новина (според мен) е някакъв фарс, нека поне за секунда приемем, че е истина.

Въпросът не е в това на кой му харесва и на кой не му харесва facebook.

Проблемът, е че подобно действие е в разрес с правата и свободите ни. Подобно поведение не е типично за държавно управление, смеещо да нарече себе си демократично.

Да не говорим, че социалните мрежи се позлват и от много компании за реклама и прочие други неща свързани с работа.

Новината е комично -абсурдна и дори да имаше такава идея - мисля, че всички сме наясно, че е абсолютно неосъществима. Вече не сме просто България, а сме България в ЕС, така че шанса да ограничат достъпа на гражданите до каквито и да било социални мрежи е невъзможен.

Абе хора, не ви ли е ясно, че това е майтап? Вижте раздела, в който е темата... Стига сте се тръшкали :eek:

• Автор

и аз се притесних за кравичките ми ... викам си " Отидоха ти свИнИте бат Митко " ;) !

Блазе ти,Митак,ще се облажиш със свинско по Коледа

:eek:

Абе хора, не ви ли е ясно, че това е майтап? Вижте раздела, в който е темата... Стига сте се тръшкали :eek:

Е то е ясно, че е майтап.

Въпроса е принципен.

Много от хората, които не знаеха, че е майтап (не визирам специално Калдата) реагираха с нещо от сорта "еее, голяма работа, аз така или иначе не го позлвам и т.н.".

• Автор

а ши ти пратим колет Бени ! Луканка ... туй - онуй !

А мерси,жив и здрав да си,и млекце от кравичките да пратиш за ангорката,кат ги издоиш

;)

Адреса го знаеш - улица"Кукуригу" номер намери го

:eek:

А мерси,жив и здрав да си,и млекце от кравичките да пратиш за ангорката,кат ги издоиш

:P

Адреса го знаеш - улица"Кукуригу" номер намери го

:cool:

Амчи кЪ мислиш ти ... ши пратим ! А с Док ша нарежем идна тънко мизе ... винцето от него cool.gif

П.П. Оспамихме темата ... хихихихи !

Амчи кЪ мислиш ти ... ши пратим ! А с Док ша нарежем идна тънко мизе ... винцето от него cool.gif

П.П. Оспамихме темата ... хихихихи !

Да и да пратиш колета през прокси

че иначе няма да може да го получи.

:wors:

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.