Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

Леле - рано-рано в неделя колко народ се е събудил :)

Аз се чудя сега дали да не отида на църква ? Ама пък не съм се бръснал - мязам на сгоден циганин ;)

Е, това точно се чудя и аз.

Първо църквата, но после трябва да се прибирам , за да сменям тоалета, че смятам веднага след това да се покрия под някой чадър на плажа.

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

• Автор

Леле - рано-рано в неделя колко народ се е събудил :)

Аз се чудя сега дали да не отида на църква ? Ама пък не съм се бръснал - мязам на сгоден циганин :)

Давай, то в тъмното не си личи

Първо църквата, но после трябва да се прибирам , за да сменям тоалета, че смятам веднага след това да се покрия под някой чадър на плажа.

Плаж ?!

А,а,а ....

Така се изложих миналото лято и сега се смея да ходя там по къси панталони, направо развалих службата една неделя, бабите не престанаха да ме гледат и одумват :) Плажа на Белово ми е на 2,5 км.

за да сменям тоалета

Да, внимавайте какво ще облечете, че в един манастир бяха отпратили колегата по къси панталонки....:)

Така може :) Разрешавам ти :) А аз сега трябва да се обадя по телефона на всичките си Марии :) и след това ще реша какво да правя - може би след църквата ще започна да свалям лак от скрина и гардероба....Разправях ли ви,че в наследство получих един много стар скрин и гардероб към него ? масивна дървесина - предполагам, че е бук. Трябва да ги реновирам - да сваля старото лаково покритие, да фугирам цепнатините и да ги лакирам наново. майсторът, дето ми цикли фюшемето ми показа всичко как се прави : трябва да шкуря с виброшлайфа с няколко шкурки - първо се започва с 80, след това 120, накрая се финосва със 180.После си купувам смола за фугиране, бъркам смес от ясенови стърготини със смолата, фугирам, след това отново шкурка 180, после - три ръце полиуретонов лак. Абе - заминаваки разни си намарим май, а ?

Бойко ще идва във Варна по повод празника на града!

Така може :) Разрешавам ти :)

А аз сега трябва да се обадя по телефона на всичките си Марии :) и след това ще реша какво да правя - може би след църквата ще започна да свалям лак от скрина и гардероба....Разправях ли ви,че в наследство получих един много стар скрин и гардероб към него ? масивна дървесина - предполагам, че е бук. Трябва да ги реновирам - да сваля старото лаково покритие, да фугирам цепнатините и да ги лакирам наново.

майсторът, дето ми цикли фюшемето ми показа всичко как се прави : трябва да шкуря с виброшлайфа с няколко шкурки - първо се започва с 80, след това 120, накрая се финосва със 180.После си купувам смола за фугиране, бъркам смес от ясенови стърготини със смолата, фугирам, след това отново шкурка 180, после - три ръце полиуретонов лак.

Абе - заминаваки разни си намарим май, а ?

Днес бива на мързелуване да се отдадеш, работата остави, няма да избяга.

Това горното ще си го запазя. Имам подобни виенски бюфет и тоалетка които ги чака същата реставрация.

Стъклата на бюфета са кристални мисля, когато слънцето грее в тях цялата ми кухня е в разноцветни дъги, просто прелест. :)

Готова съм. Олио, кърпа и букет за църквата.

Бръмбар в мравуняка, очили, сандвичи, праскови, фрапе и сок за плажа.

Ако не избягам рано, рано довечера ще се видим пак. :wors:

Весел празничен ден за вас.

Таратор :ph34r:

Мислех си го, дааа :biggrin:

Стана тя ,каквато стана...

Признавай си веднага как си се прибрал с чужда жена :headphones:

Испаноговорящата Галя дали мога да я сгащя Публикувано изображение да ми преведе какво значи това

Не мога да ти го преведа много точно, но в първото изречение се казва горе-долу, че нещо си (някакво ястие в ж.р. явно, което не е оказано какво точно е) съдържа нещо вкусно и плънката става много по- шуплива :ph34r:

Във второто се казва: "правя риба треска и си я оставям да престои един ден"

Ама първото ми е малко объркано :headphones:

п.п. :biggrin:

п.п.2.ако държиш на точен превод, ще питам сестра ми :biggrin:

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

ана мен ми свършва ергенуването и отпуската ( точно в този ред)

затова му казват брачен хомот...

затова му казват брачен хомот...

мда.не знаеш ли, че жененият мъж прилича на магаре, вързано цял живот за една слива ? :sausage:

Имам празник! :wors:

Честито де - няма ли да почерпиш ?

хах - познайте какво си мисля за този аватар :

Публикувано изображение

хах - познайте какво си мисля за този аватар :

Публикувано изображение

горчиво и до дъно?

мда.не знаеш ли, че жененият мъж прилича на магаре, вързано цял живот за една слива ? :wors:

Публикувано изображение

Мисля си колко лесно се впускам в дълги обяснения и подробности...започна да пиша за едно определено и конкретно нещо и в процеса се сещам за оше 100 неща и ги вмъквам в писаниците. Абе....блоговете имат ли ограничения на символите? :wors: Че почвам да се притеснявам :sausage:

мерси : )

честит Имен Ден Публикувано изображение

Мисля си колко лесно се впускам в дълги обяснения и подробности...започна да пиша за едно определено и конкретно нещо и в процеса се сещам за оше 100 неща и ги вмъквам в писаниците.

Абе....блоговете имат ли ограничения на символите? :wors: Че почвам да се притеснявам :sausage:

имат, ама не ми се вярва да го изпълниш :cookies:

p.s. хи-хи-хи :bday3:

Абе....блоговете имат ли ограничения на символите? :wors: Че почвам да се притеснявам :sausage:

имат...

и до 35 изображения, ама се колебае емотките как да ги тълкува...

Честито!

Допи ти се червено вино?

"жаден идвай, нацоцан оди си" - народна песен... :cookies:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.