Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Слаб филм да Ви кажа - НЕ ми хареса

Публикувано изображение

Не мога да си спомня този филм, дали съм го препоръчвал тук...върнах назад няколко страници, но не го видях.

Затова ето още един задължителен филм за гледане от мен - филма е НЕвероятен:

Публикувано изображение

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 171k
  • Създадено
  • Последен отговор

ПИАНОТО (1993)

Публикувано изображение Публикувано изображение

В немотата няма думи, които да нагрубяват, нито думи, които да стоплят и ласкаят,

няма "недей!”, нито "обичам те" - звучи само музиката на сърцето.

Средата на деветнадесети век. Шотландската вдовица Ада (Холи Хънтър) е престанала да говори още като 6 годишно дете и основната й форма на изразяване е свиренето на пиано. Тя пристига с деветгодишната си дъщеря (Анна Пакуин) от Шотландия в пустошта на Нова Зеландия, за да встъпи в уговорен брак, който започва зле – бъдещият й съпруг Стюарт (Сам Нийл) отказва да превози пианото и го продава на Джордж – местен бял, живеещ с туземците маори (Харви Кайтел). Очарован и привлечен от нямата жена, Джордж се съгласява да й го „продаде“ отново, в замяна на уроци, които имат травмиращи последици.

Филмът е носител на 3 награди Оскар плюс 57 други награди и 27 номинации.

Неповторима атмосфера, страхотен актьорски състав, целият филм е като поезия в кинокадри.

Сценарист е Джейн Кемпиън - единствената жена носител на "Златна палма"

Ae Fond Kiss...

Публикувано изображение

Един невероятен филм, който показва ограниченията на религията, но въпреки това силата на истинската любов!

Публикувано изображение

Real Steel/Жива стомана

На мен ми хареса,много. Надявам се във втората част,Атом да стане шампион! :clap:

Публикувано изображение

The Vow - Обетът -> Много ми хареса!

Immortals! Струваше си определено,на моменти ефектите бяха леко изкуствени но пък за сметка на това битките и като цяло повечето ефекти бяха на много високо ниво. Аз лично съм доволен и оценката ми за филма е 8/10

Става дума за 2 част, филма има и първа, но не съм я гледал,като цяло доста добър,заслужава си.

Публикувано изображение

Страхотен филм,много ми хареса актьорската игра,особено от страна на Чанинг :)

Края не ми хареса въпреки,че е доста реалистичен.. очаквах тя да си спомни!

Хареса ми толкова,че ме вдъхнови да гледам още такива филми,в момента свалям "С дъх на канела" и се надявам да ми хареса поне наполовина колкото този.Довечера ще пиша пак :)

Личната ми оценка за филма е 8/10

С дъх на канела.. Очаквах много повече,ама много повече!Даже не очаквах това,което видях и се изненадах,но не приятно... :D Оценка 4.5/10

Гледах го само заради Гай Ричи,има няколко сцени,които си заслужават,но определено не е моят филм!

Публикувано изображение

Тетрадката... Е от кога му се каня на тоя филм... Определено отново не е това,което очаквах и ми идва малко прехвален но не мога да отрека,че края е невероятно трогателен,успя да ме просълзи! Оценка 10/10 заради края,но като цяло филма не е кой знае какво.

Crazy,stupid,love! НЕВЕРОЯТЕН,ВЕЛИКОЛЕПЕН... Много разпускащ и в същото време поучителен и смислен филм,нямам думи!Много,много,много ми хареса и не съжалявам,че ще спа само 3 часа сега,заради филма... Оценка 100/10 :D

"Remember remember the fifth of November

Gunpowder, treason and plot.

I know of no reason why gunpowder, treason

Should ever be forgot…"

Редактирано от ToDiR0S (преглед на промените)

"Remember remember the fifth of November

Gunpowder, treason and plot.

I know of no reason why gunpowder, treason

Should ever be forgot…"

Невероятен филми! Оставащ следа в съзнанието, кара те да се замислиш.

Не бях го гледал, но това се случи след като случайно го срещнах в Замунда .

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

http://www.google.bg...29,r:1,s:0,i:65

колкото и пъти да го гледам винаги плача :(((

Sherlock Holmes - A Game Of Shadows / "Шерлок Холмс - Игра на сенки"

Публикувано изображение

За прочутия детектив и неговия помощник д-р Уотсън са правени много филми, в една или друга степен следвайки литературния източник. но ако Сър Артър Игнейшъс Конан Дойл знаеше до каква степен в Холивуд - в случая, на два пъти Гай Ричи, ще се изгаврят (тук без колебание ще добавя и версията от 2009 г) с произведенията му, вероятно бая би се замислил дали да вземе перото.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Макар, че филма е от 2007 днес чак го гледах и мисля, че това е един от най-добрите филми на Кейдж. Горещо препоръчвам.

Публикувано изображение

Sherlock Holmes - A Game Of Shadows / "Шерлок Холмс - Игра на сенки"

OFF Отдъхнах облекчено от мнението ти... След всички суперлативи, които изчетох за този филм и след като дори не можах да го изтърпя до края, за момент се замислих за вкуса си, но... сега вече ми е спокойно... :)

OFF Отдъхнах облекчено от мнението ти... След всички суперлативи, които изчетох за този филм и след като дори не можах да го изтърпя до края, за момент се замислих за вкуса си, но... сега вече ми е спокойно... :)

От дете съм фен на Холмс и д-р Уотсън, чел съм сигурно 20 пъти почти всичко, което може да се намери у нас, гледал съм сума ти и версии на разкази и 3 от 4-те романа, но, както и при филма от 2009 г експериментите на Гай Ричи определено ме подразниха.

Гледах го само заради Гай Ричи,има няколко сцени,които си заслужават,но определено не е моят филм!

И аз подходих по същия начин, но след "Две димящи дула" и 'Гепи" най-интересното в биографията му май е вече приключилият брак с Мадона.

http://www.google.bg...29,r:1,s:0,i:65

колкото и пъти да го гледам винаги плача :(((

Публикувано изображение Публикувано изображение

Втората част на изключително популярния филм – „На три метра над небето“ , ще бъде представена на 22-ри Юни.

Името на продукцията този път е “TENGO GANAS DE TI“ (Желая те)

да знам с нетърпение го чакам :)) а Марио е .. охххх :D :D :D :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.