Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Здравейте мили момичета!

Отдавна не съм писала във форума,но това е така ,не защото не искам ,а защото все нямам време за това!Но сега излизам в отпуск и нещата се променят.Веднага намирам време за писане,четене и даже предлагам услугите си за редактиране на преводите /ако има нужда, разбира се/.Момичета на Ваше разположение съм!Използвайте ме,максимално за редакции!Мисля си, че това го умея - все пак съм бивша учителка.Като си помисля колко двойки съм написала за това,направо ме хваща срам!Но това беше отдавна...

Виждам, че доста неща са се променили - "Фанагория" не публикува вече книжки за сваляне, има други външни линкове за това.И затова питам как и къде сега става публикуването на книжките?Не успях да си сваля първата книжка от серията за МакЛийн и много ще бъда благодарна, ако някой ми предостави тази възможност!Предварително БЛАГОДАРЯ!

Има я в замунда.

• Отговори 2k
  • Прегледи 320,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Благодаря, момичета, за отговорите :) Значи правилно съм останала с впечатлението, че любовните романи не са толкова на мода - или поне сред издателите. Като ги четях на времето, пускаха толкова романи накъп, че се чудех кой по-напред да си купя :) Аз повечето неща на Джоан Линдзи, Хедър Греъм и още няколко съм ги чела. Но тотално съм ги забравила. Но си спомняма, че книгите им много ми харесаха. Ще пробвам някои от новите авторки, които споменавате. Особено тази с фантастичния сюжет. Тъкмо се канех да питам, няма ли някоя книга с мистерии и магии. Обожавама комбинацията между любовни романи и роман тип "Властелинът на пръстените" :) Но има много малко такива. Последния роман от този тип, който четох беше Мъглите на Авалон. Страхотна книга, препоръчвам горещо. Мога да се пробвам да я сканирам и да я кача някъде за теглене. Доста старичка е. Но не съм много наясно как става прехвърлянето на скан-файловете :yanim: Иначе аз напредвам с ШАНА. Сега, като я чета, е съвсем различно усещането...

Редактирано от veselina_s_p (преглед на промените)

Благодаря, момичета, за отговорите :)

Аз повечето неща на Джоан Линдзи, Хедър Греъм и още няколко съм ги чела. Но тотално съм ги забравила. Но си спомняма, че книгите им много ми харесаха. Ще пробвам някои от новите авторки, които споменавате. Особено тази с фантастичния сюжет. Тъкмо се канех да питам, няма ли някоя книга с мистерии и магии. Обожавама комбинацията между любовни романи и роман тип "Властелинът на пръстените" :) Но има много малко такива. Последно роман от този тип четох Мъглите на Авалон. Страхотна книга. Препоръчвам горещо

Надникни тук:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=141453&st=0

Обсъждали сме книги точно с "магическа" тематика :yanim:

Здравейте мили момичета!

Отдавна не съм писала във форума,но това е така ,не защото не искам ,а защото все нямам време за това!Но сега излизам в отпуск и нещата се променят.Веднага намирам време за писане,четене и даже предлагам услугите си за редактиране на преводите /ако има нужда, разбира се/.Момичета на Ваше разположение съм!Използвайте ме,максимално за редакции!Мисля си, че това го умея - все пак съм бивша учителка.Като си помисля колко двойки съм написала за това,направо ме хваща срам!Но това беше отдавна...

Виждам, че доста неща са се променили - "Фанагория" не публикува вече книжки за сваляне, има други външни линкове за това.И затова питам как и къде сега става публикуването на книжките?Не успях да си сваля първата книжка от серията за МакЛийн и много ще бъда благодарна, ако някой ми предостави тази възможност!Предварително БЛАГОДАРЯ!

С удоволствие ще се възползвам от услугите ти на редактор. В момента се работи по пет май беше шест книги и нужда от още едни очи винаги има. Колкото до МакЛйин ако не можеш си я дръпна от замунда веднага ще ти я пратя. Просто пиши едно лс.

МНОГО БЛАГОДАРЯ!Веднага ще дръпна книжката.

Здравейте, много се радвам и благодаря за всички прекрасни книги. За момента няма как да дам своя принос със сканиране, но ще пусна тези дни списък с книгите, които имам и не съм срещала в линковете и може да се разберем с някой от вас, който може да ги сканира :yanim: Искам също така да питам, някой дали се сеща за заглавието на две книга, които съм чела преди и много искам пак да прочета. В първата главния е сценарист, а главната актриса и преди време са имали връзка. Тогава той я е изоставил. След години се срещат отново и тя приема да играе роля в новата му пиеса, както и подновяват връзката си. Тя забременява, но той не вярва, че детето е от него, защото преди години са му казали, че не може да има деца. Тя е отчаяна, мизерства и единствено е подпомагана от друг актьор (много добър приятел), за когото главния си мисли, че детето е негово и приятелката си. Във втората книга се разправя за едно момиче, може би беше сираче отглеждана от семейство с няколко сина. Става голяма красавица и всичките синове са влюбени в нея и я носят на ръце. Тя обаче е влюбена в най - големия. Успява да спечели любовта му, но имаха някакви дразги с техен съсед, който се опитваше да се домогне до нея. Братята се занимаваха май с контрабанда, тя ги изнудва един път да отиде с тях, но ги преследват и при бягството тя прескача една стена с коня или я прострелват(не си спомням) и съседът я намира, докато братята си мислят, че е мъртва. След известно време случайно я вижда някъде, тя май е метреса или е женена за съседа или той я беше продал на някой, който я бие с камшик и заплашва, че знае за дейноста на главния и тя за да го спаси (най - големия брат) не смееше да му каже, че е жива, но той я проследява и й помага да избяга. Това е което си спомням и много се надявам някой от вас да знае как се казват и да ги има разбира се! До скоро от мен. :yanim:

Редактирано от capnemo
заглавието (преглед на промените)

Много моля,веднага предложение за весела,хумористична книга /на български/,че в момента рева кат магарица.Сега изгледах последните минути от сериала "Синьо лято".След 26 години успях да чуя финалната песен.Винаги когато съм я търсила,я видеото е свалено,я направо сайта се е скапал....Песента би била страхотен фон за край на някоя от нашите книги,ако на някой му се реве /евентуално/,моля

stasunger,вдяваш ли от текста душко? Че испанския ми е на нивото на английския

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Много моля,веднага предложение за весела,хумористична книга /на български/,че в момента рева кат магарица.Сега изгледах последните минути от сериала "Синьо лято".След 26 години успях да чуя финалната песен.Винаги когато съм я търсила,я видеото е свалено,я направо сайта се е скапал....Песента би била страхотен фон за край на някоя от нашите книги,ако на някой му се реве /евентуално/,моляhttp:

Гале чела ли си "Софи" на Хедър Кулман?

Гале чела ли си "Софи" на Хедър Кулман?

Да мила и за съжаление не съм особено прехласната.

Здравейте, много се радвам и благодаря за всички прекрасни книги. За момента няма как да дам своя принос със сканиране, но ще пусна тези дни списък с книгите, които имам и не съм срещала в линковете и може да се разберем с някой от вас, който може да ги сканира :cool: Искам също така да питам, някой дали се сеща за заглавието на две книга, които съм чела преди и много искам пак да прочета.

В първата главния е сценарист, а главната актриса и преди време са имали връзка. Тогава той я е изоставил. След години се срещат отново и тя приема да играе роля в новата му пиеса, както и подновяват връзката си. Тя забременява, но той не вярва, че детето е от него, защото преди години са му казали, че не може да има деца. Тя е отчаяна, мизерства и единствено е подпомагана от друг актьор (много добър приятел), за когото главния си мисли, че детето е негово и приятелката си.

Във втората книга се разправя за едно момиче, може би беше сираче отглеждана от семейство с няколко сина. Става голяма красавица и всичките синове са влюбени в нея и я носят на ръце. Тя обаче е влюбена в най - големия. Успява да спечели любовта му, но имаха някакви дразги с техен съсед, който се опитваше да се домогне до нея. Братята се занимаваха май с контрабанда, тя ги изнудва един път да отиде с тях, но ги преследват и при бягството тя прескача една стена с коня или я прострелват(не си спомням) и съседът я намира, докато братята си мислят, че е мъртва. След известно време случайно я вижда някъде, тя май е метреса или е женена за съседа или той я беше продал на някой, който я бие с камшик и заплашва, че знае за дейноста на главния и тя за да го спаси (най - големия брат) не смееше да му каже, че е жива, но той я проследява и й помага да избяга.

Това е което си спомням и много се надявам някой от вас да знае как се казват и да ги има разбира се!

До скоро от мен. :)

Втората прилича на Тъмна луна на Карен Робърдс. Много я обичам, обаче нещо финала ми се губи, затова не е съвсем сигурно, че е тя.

Много моля,веднага предложение за весела,хумористична книга /на български/,че в момента рева кат магарица.Сега изгледах последните минути от сериала "Синьо лято".След 26 години успях да чуя финалната песен.Винаги когато съм я търсила,я видеото е свалено,я направо сайта се е скапал....Песента би била страхотен фон за край на някоя от нашите книги,ако на някой му се реве /евентуално/,моляhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=e8wnnPSQUoo&NR=1

Тъкмо като видях, че си се обърнала към мен и веднага ти го преведох. Може да е малко груб превода, но си признавам, че не си играя чак толкова литературно. То не, че има голяма нужда де... Заповядай! :cool:

Лятна любов

Краят на лятото дойде

и ти ще си тръгнеш.

Аз не знам докога

ще си спомняш тази любов.

Но знам, че в моите ръце

те имах вчера,

това, да, никога, никога не ще забравя.

Кажи, кажи, кажи, кажи, любов,

кажи, кажи, че е истина,

това, което чувстваш в твоето сърце

е любов в действителност.

Никога, никога, никога, никога повече

ще почувствам толкова вълнение

както когато се запознах с теб

и лятото ни свърза.

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Тъкмо като видях, че си се обърнала към мен и веднага ти го преведох. Може да е малко груб превода, но си признавам, че не си играя чак толкова литературно. То не, че има голяма нужда де... Заповядай! :cool:

Лятна любов

Краят на лятото дойде

и ти ще се разделеш.

Аз не знам докога

ще си спомняш тази любов.

Но знам, че в моите ръце

те имах вчера,

това, да, никога, никога не ще забравя.

Кажи, кажи, кажи, кажи, любов

кажи, кажи, дали е истина,

това, което чувстваш в твоето сърце

дали е любов или действителност.

Никога, никога, никога, никога повече

ще почувствам толкова вълнение

както когато се запознах с теб

и лятото ни свърза.

Благодаря ти.Разбираемо,че е за любов предвид филмчето,макар за мен да е свързана с нещо съвсем друго,но е хубаво да знам смисъла.

Благодаря ти.Разбираемо,че е за любов предвид филмчето,макар за мен да е свързана с нещо съвсем друго,но е хубаво да знам смисъла.

Между другото, малко съм се едитнала горния коментар, защото си пооправих едно-две изречения. Но иначе моля и пак заповядай. :cool:

Да мила и за съжаление не съм особено прехласната.

Изгубих съзнание за няколко минути и в момента се въстановявам...Публикувано изображение

Аз сега чета "Правилата на капитулацията" на Кристина Дод и доста се забавлявам, но съм до средата, не мога да кажа как ще е докрая.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Момичета, помагайте, че от напъване ми изгоряха половината мозъчни клетки. Реших, че ми се чете нещо по-така. И под по-така ми дойде на акъла един сюжет от книга, ама не мог да се сетя каква беше книгата. Главната и още няколко момичета се бяха засилили и пропътували сумати километри за да си избират между куп мъжаги, все заселници, за които да се оженят. Главната се беше оженила за главния и с едни кервани почнаха да пътуват за някъде си да се заселват. Общо взето не помня много, ама ми се ще да я прочета пак. Ако случайно се сетите за книжката или за нейна подобна, МОЛЯ ВИ споделете, че вече цял ден се чудя.

Ине, на прима виста се сещам за следните романи с подобна тематика:

"Пламък", Кони Мейсън

"Отвъд хоризонта", Кони Мейсън

"Търсещи сърца", Дороти Гарлок.

И тринките са ми ужасно любими http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif, но по това, което разказваш си мисля, че може би става въпрос за "Търсещи сърца". В този роман главната заедно със сляпата й приятелка, заедно с много други жени направиха керван, разноските за който бяха заплатили мъжищата от Дивия Запад, с цел да си намерят съпруги. Главната се беше кандидатирала за мястото на учителка за това далечно място, а главния беше водача на кервана. Горкичкия, как се отговаря за куп женища, които трябва да преведеш невредими през пустошта, като отгоре на това умираш по една от тях - червенокоса проклетия. Публикувано изображение

Надявам се да съм ти помогнала. Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравейте, много се радвам и благодаря за всички прекрасни книги. За момента няма как да дам своя принос със сканиране, но ще пусна тези дни списък с книгите, които имам и не съм срещала в линковете и може да се разберем с някой от вас, който може да ги сканира :biggrin: Искам също така да питам, някой дали се сеща за заглавието на две книга, които съм чела преди и много искам пак да прочета.

В първата главния е сценарист, а главната актриса и преди време са имали връзка. Тогава той я е изоставил. След години се срещат отново и тя приема да играе роля в новата му пиеса, както и подновяват връзката си. Тя забременява, но той не вярва, че детето е от него, защото преди години са му казали, че не може да има деца. Тя е отчаяна, мизерства и единствено е подпомагана от друг актьор (много добър приятел), за когото главния си мисли, че детето е негово и приятелката си.

Във втората книга се разправя за едно момиче, може би беше сираче отглеждана от семейство с няколко сина. Става голяма красавица и всичките синове са влюбени в нея и я носят на ръце. Тя обаче е влюбена в най - големия. Успява да спечели любовта му, но имаха някакви дразги с техен съсед, който се опитваше да се домогне до нея. Братята се занимаваха май с контрабанда, тя ги изнудва един път да отиде с тях, но ги преследват и при бягството тя прескача една стена с коня или я прострелват(не си спомням) и съседът я намира, докато братята си мислят, че е мъртва. След известно време случайно я вижда някъде, тя май е метреса или е женена за съседа или той я беше продал на някой, който я бие с камшик и заплашва, че знае за дейноста на главния и тя за да го спаси (най - големия брат) не смееше да му каже, че е жива, но той я проследява и й помага да избяга.

Това е което си спомням и много се надявам някой от вас да знае как се казват и да ги има разбира се!

До скоро от мен. :)

Втората книга със сигурност е "Тъмна луна" на Карън Робърдс. Главната е крадла, която главния залавя на улицата и я прибира. В началото братята му й се подиграват, но после наистина си я обичат. А те са нещо акто Робин Худ в ирландски вариант. А гадния, след като я мислят за умряла, наистина я малтретира само като я заплашва, че иначе ще навреди на нейния любим. Една от любимите ми книги е.

Първата също съм я чела, обаче... кой знае кога точно ще ми светне за заглавие и автор. Имам чувството, че става дума за Театър "Капитол" на Лайза Клейпас... но... не съм сигурна в това.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Втората книга със сигурност е "Тъмна любов" на Карън Робърдс. Главната е крадла, която главния залавя на улицата и я прибира. В началото братята му й се подиграват, но после наистина си я обичат. А те са нещо акто Робин Худ в ирландски вариант. А гадния, след като я мислят за умряла, наистина я малтретира само като я заплашва, че иначе ще навреди на нейния любим. Една от любимите ми книги е.

Първата също съм я чела, обаче... кой знае кога точно ще ми светне за заглавие и автор. Имам чувството, че става дума за Театър "Капитол" на Лайза Клейпас... но... не съм сигурна в това.

Звучи интересно резюмето. Ели, обаче не я виждам сканирана в линковете. Дали я имаш ти или не е сканирана?

Звучи интересно резюмето. Ели, обаче не я виждам сканирана в линковете. Дали я имаш ти или не е сканирана?

Ами като не съм в кондиция, как да я намериш. Объркала съм името - луна е, а не любов. Ето я.

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=1700

Ами като не съм в кондиция, как да я намериш. Объркала съм името - луна е, а не любов. Ето я.

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=1700

Ааа, тази ли, имам я в библиотеката на компютъра си. :biggrin:

Здравейте, много се радвам и благодаря за всички прекрасни книги. За момента няма как да дам своя принос със сканиране, но ще пусна тези дни списък с книгите, които имам и не съм срещала в линковете и може да се разберем с някой от вас, който може да ги сканира :cool: Искам също така да питам, някой дали се сеща за заглавието на две книга, които съм чела преди и много искам пак да прочета.

До скоро от мен. :cool:

Първата книга за която питаш е част от поредицата Арлекин Страст,не си спомням кой номер но провери темата Линкове към Любовни романи,там има доста внушителен списък със сканирани книги от тази поредица!Дано тази информация ти помогне!P. S.Книгата е Омагьосани от любов на Даяна Палмър - Арлекин Страст № 45!Наслади се на четенето!

... Искам също така да питам, някой дали се сеща за заглавието на две книга, които съм чела преди и много искам пак да прочета.

....

До скоро от мен. :cool:

Точно тя е: Даяна Палмър - "Омагьосани от любов"

Ето резюмето: "Бет Кембридж е млада актриса, посветила се на театъра. Нейната голяма мъка е несподелената й любов към известния драматург Едуард Макълоу – Къл. Отблъснал Бет в зората на кариерата си, сега той й възлага главната роля в новата си пиеса. Театърът ги събира, ала Къл не иска да се обвързва с Бет и грижливо пази ужасната си тайна от нея… Дори когато всеотдайността на актрисата преодолява всичките му задръжки, той продължава да отхвърля любовта й… Но докога?"

А ето и линка: http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=2196

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Ине, на прима виста се сещам за следните романи с подобна тематика:

"Пламък", Кони Мейсън

"Отвъд хоризонта", Кони Мейсън

"Търсещи сърца", Дороти Гарлок.

И тринките са ми ужасно любими http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif, но по това, което разказваш си мисля, че може би става въпрос за "Търсещи сърца". В този роман главната заедно със сляпата й приятелка, заедно с много други жени направиха керван, разноските за който бяха заплатили мъжищата от Дивия Запад, с цел да си намерят съпруги. Главната се беше кандидатирала за мястото на учителка за това далечно място, а главния беше водача на кервана. Горкичкия, как се отговаря за куп женища, които трябва да преведеш невредими през пустошта, като отгоре на това умираш по една от тях - червенокоса проклетия. Публикувано изображение

Надявам се да съм ти помогнала. Публикувано изображение

Мерси мило, за жалост не е никоя от тях, Помня, че главната още като пристигна, имаше няква палатка, там почнаха да се "избират" жените си харесваха мъжете и след кратък разговор един свещеник ги женеше. Главната си ареса главния, ама той май не беше там за жена, а само от любопитство, ама като я видя и се ожени за нея. :baby: Ама нищо, ще хвана да препрочета и тея дето ми каза, поне ще е нещо от жанра.

Мерси мило, за жалост не е никоя от тях, Помня, че главната още като пристигна, имаше няква палатка, там почнаха да се "избират" жените си харесваха мъжете и след кратък разговор един свещеник ги женеше. Главната си ареса главния, ама той май не беше там за жена, а само от любопитство, ама като я видя и се ожени за нея. :baby: Ама нищо, ще хвана да препрочета и тея дето ми каза, поне ще е нещо от жанра.

Да не е Спазарената невеста на Кони Мейсън,една от малкото нейни които съм чела :doh:

Редактирано от viks (преглед на промените)

Аз пък търся друга книга, която съм чела преди известно време и помня сюжета много добре, но не си спомням нито заглавието, нито от кого е.кратка книга е , навярно арлекинче. Та тя е адвокат и то доста успешен, но с ниско самочувствие, а трябва да се срещне с хора от детството си и иска да е придружена от някого . И когато е изоставена от приятеля си, докато тича се запознава с главния, който е много богат и привлекателен естествено, но в момента на срещата е е неглиже и тя си мисли , че той се занимава с озеленяване. Кани го да се занимава с нейния двор и той привлечен от нея се съгласява без да разкрива кой е всъщност. Тя решава да го покани на срещата....... А имаше и някакъв скандал в детството и, майка и е била наркоманка и ми се върти някакъв израз" киселинно бебе". А и тя си мисли , че не може да забременее, но разбира се забременява от главния , който пък вече е имал жена , която се е опиивала да махне негово бебе. И когато главната забременя , но започна да кърви , тя не му каза и си беше насрочила час за кюртаж, той разбра и побесня и т. нМоля ако някой се сеща за заглавието или автор , а може и да е част от сборни книжки , да ме насочи. Благодаря предварително!

Аз пък търся друга книга, която съм чела преди известно време и помня сюжета много добре, но не си спомням нито заглавието, нито от кого е.кратка книга е , навярно арлекинче. Та тя е адвокат и то доста успешен, но с ниско самочувствие, а трябва да се срещне с хора от детството си и иска да е придружена от някого . И когато е изоставена от приятеля си, докато тича се запознава с главния, който е много богат и привлекателен естествено, но в момента на срещата е е неглиже и тя си мисли , че той се занимава с озеленяване. Кани го да се занимава с нейния двор и той привлечен от нея се съгласява без да разкрива кой е всъщност. Тя решава да го покани на срещата....... А имаше и някакъв скандал в детството и, майка и е била наркоманка и ми се върти някакъв израз" киселинно бебе". А и тя си мисли , че не може да забременее, но разбира се забременява от главния , който пък вече е имал жена , която се е опиивала да махне негово бебе. И когато главната забременя , но започна да кърви , тя не му каза и си беше насрочила час за кюртаж, той разбра и побесня и т. нМоля ако някой се сеща за заглавието или автор , а може и да е част от сборни книжки , да ме насочи. Благодаря предварително!

Това е "Даровете на любовта" на Катрин Стоун.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.