Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Присъединявам се към многобройните благодарности!!! Благодаря ви от сърце мили момичета, страхотни сте! Много се радвам, че ми дадохте възможност да прочета тази книга, която след страхотните коментари на Боби чаках с нетърпение. Пожелавам ви все така да продължавате да ни радвате с много нови книжки.....

• Отговори 2k
  • Прегледи 320k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Момичета за трети път в последните 5 дни не достъпвам калдата .Излиза ето това

www.kaldada.com Driver Error

There appears to be an error with the database.

Понякога е за 10 мин, в събота почти за 50, а току-що в рамките на 2мин.случвало ли ви се е,при мен ли е само?!

Същата история и при мен!!!

Благодаря за книжките :yanim: От първата (Изгубени вещи), обаче, липсват страниците 196-197. Има ли някаква възможност да бъдат сканирани?

img007.pdf

Да си призная.... Прочетох я...... Като гледам следващите заглавия от поредицата май ще стане като с Джоана Линдзи и Малори. Ох, много ги обичам!!! Та кога да чакаме следващата????? Не се сърдете, де! Просто питам - шегувам се! Знам огромния труд за да се преведе и редактира една книга - ама малко открехнете завеската, моля! :P:);)

Да си призная....

Прочетох я......

Като гледам следващите заглавия от поредицата май ще стане като с Джоана Линдзи и Малори. Ох, много ги обичам!!!

Та кога да чакаме следващата????? Не се сърдете, де! Просто питам - шегувам се! Знам огромния труд за да се преведе и редактира една книга - ама малко открехнете завеската, моля! :P:);)

Следващата е за най-големия брат Антъни и вероятно ще я започнем другата седмица, ако не ни мине котка път. Кога ще стане готова ... от много работи зависи, но да се надяваме да е скоро, със сигурност ще се постараем. Щом питаш значи ти е харесала, а от това по-голям стимул за нас няма.

Редактирано от julie81 (преглед на промените)

Да си призная....

Прочетох я......

Като гледам следващите заглавия от поредицата май ще стане като с Джоана Линдзи и Малори. Ох, много ги обичам!!!

Та кога да чакаме следващата????? Не се сърдете, де! Просто питам - шегувам се! Знам огромния труд за да се преведе и редактира една книга - ама малко открехнете завеската, моля! :down::ph34r::halloween10:

Както каза и Джул ето такива отзиви са най-силната ни мотивация. Сега да открехна аз малко завесата. Джул няма са сърдиш. Ами нашата преводачка ша става и мамче и освен, че ражда таквиз убавини ша чакаме всички с трепет и новото бебче, та така погледнато Антъни ще го започнем ама как ша го свършваме ще видим. Ако сколасаме сколасаме, ако не после някой от екипа ша дава рамо, за да може щастливата мама с Божията помощ да си гледа бебчето. Но Антъни ще ви навести със сигурност за нова порция смях и либовни трепети. Само че преди това имаме да ви запознаем с един друг герой. Тоз път Маркиз. И още коледни изненади крием в ръкава си. Молим за малко търпение ако може.

Джулка, леко раждане и спокойно бебче ;)

Джулка, леко раждане и спокойно бебче ;)

Благодаря, Гане.

До март има време така че току-виж сме сколасали и с още някое книжле докато чакаме.

Много моля Мери /Мария/ Христова да ми драсне едно ЛС. Важно е!

Влязох малко да разузная. Винаги са ми харесвали поредиците. Та ето - открих родословното дърво на на Бриджъртън. За мен беше интересно и предполагам, че и за вас ще е. За сега книгите на Куин са осем, свързани с Бриджъртън. Благодарение на нашите момичета, вече познаваме Дафни.

Благодаря, момичета, че все пак повдигнахте малко завесата.

post-189668-0-16327200-1290782847_thumb.

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Влязох малко да разузная. Винаги са ми харесвали поредиците. Та ето - открих родословното дърво на на Бриджъртън. За мен беше интересно и предполагам, че и за вас ще е. За сега книгите на Куин са осем, свързани с Бриджъртън. Благодарение на нашите момичета, вече познаваме Дафни.

Благодаря, момичета, че все пак повдигнахте малко завесата.

Аз кат една Любопитка Нестърпимова туй добре огледал ототдавна, ама откакто им гледам сеира като че ли Колин ша са окаже мойто Джереме, а Хаясинт мойта Ейми. Не знам наизуст говоря, но до тук Антъни си е същото магаре квото очаквах от него. Бенедикт си е тъмна индия ша трябва са взра, а Колин определено ша е приятен вей хайвей особено като се има предвид коя навзима. Да се надяваме Грегъри да не замеря майка си с грах и като поотрасне хихи.

Много благодаря за книжката на Джулия Куин,нямам търпение да я видя най-сетне тази авторка какви ги върши :( Страхотни сте,дами,много,много,много ме зарадвахте!При първа възможност я захапвам!

Заглавието е "Against The Odds" и наистина е новелка, 37 страници в пдф формат.

Мими, радвам се, че Клейпас те е пленила така, както мен, и то точно с тази поредица. Аз лично съм възхитена и от двете книги ("И тогава ти дойде", "Мечтая за теб"), така че ще очаквам с интерес коментара ти за втората. ;)

С ясното съзнание,че може да прозвучи нагло,но ако на някой преводач му се почива от много работа,предлагам да обърне внимание на новелката. Да не загуби тренинг де.А пък ние ще сме му мноооого благодарни.

С ясното съзнание,че може да прозвучи нагло,но ако на някой преводач му се почива от много работа,предлагам да обърне внимание на новелката. Да не загуби тренинг де.А пък ние ще сме му мноооого благодарни.

Гале, трябва да ти кажа, че аз поради същата причина като теб /страдам от нетърпение спрямо издателствата и искам да прочета всички книжки от някоя поредица/, успях да си изпрося да я преведат. От достоверен източник знам, че е вече започната, но ще трябва търпение, поради натоварената програма на преводача. И наистина ще бъдем благодарни.

Дотогава... очакваме другите изненади от Дрийм тийм, които са нарамили сума ти дини под мишниците си - то Малори, то други Джоанки, маркизи разни, Маклийн... и още... в нетърпение сме всички, но трудът и насладата да го четем си заслужава.

Дотогава... очакваме другите изненади от Дрийм тийм, които са нарамили сума ти дини под мишниците си - то Малори, то други Джоанки, маркизи разни, Маклийн... и още... в нетърпение сме всички, но трудът и насладата да го четем си заслужава.

Страхотно!Аз честно да си река, много се радвам на новите авторки.Ама си тръпна за 1 и 2 книга от поредицата на Джули Гарууд. Щото много си ми е на душа Брачната авантюра.

Момичета, имам удоволствието и привилегията да предоставя на вниманието ви поредния разкошен роман реализиран с желанията и усилията на нашия Dream Team. Използвам възможността да благодаря - ся ша прозвучи малко като на оскарите, ама тъй са чувствам - на първо място на преводача. Джул за кой ли пореден път да кажа уникална, перфектна, съвсем заслужена отлична оценка за професионализма и уменията ти. Беше удоволствие да работя по тази книга с теб. Крис, Яне нямам думи за старанието, с което направихте така щото тази книга да не се чете, а да се лее както си казваме ние. Торка душо, не че съм се съмнявала, но голямо блг за скорострелната редакция и торента. Знам, че ти е във възможностите, но благодаря, че изтърпя нетърпението ни да я видим ако може вчера тук. И накрая на всички момичета от екипа едно голямо благодаря, защото няма такъв, който да не е помогнал поне с едно изречение, по-добра идея или дори пропусната запетая. То затова сме такъв разкошен екип. Това е от мен. Остава да ви пожелая приятно четене и очаквайте и други разкошоти скоро от нас. Пекат са на висок градус в куфнята вече хихи.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=755

Току що свърших книжката, и още съм в еуфория! ;) Беше истинско удоволствие!

Слънце, ти си абсолютно права - не просто се чете, а направо се лее! Преводът е ... просто великолепен!!!

На Джул, Крис, Яни, и на всички останали момичета от екипа, както и на теб, Слънце - :wors::wors::wors: и БРАВО!!!

В момента съм размазана от кеф, и се доразмазвам при мисълта, че благодарение на Вас и ще прочетем и останалите книжки от поредицата на български език, и то с такъв прекрасен превод!

Специално на Джули - леко бременеене, много спокойствие и крепко здраве! ;)

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Много моля Мери /Мария/ Христова да ми драсне едно ЛС. Важно е!

Здравей,NELG!

можеш да ми пишеш на [email protected]

Следващата, която "издирвам" е Вержиния Попова. Много моля да ми пише лс, или да драсне тук някой ред.

Браво, Джулс! Поздравления за Крисето и Янетоq разбира се! Наистина страхотна работа сте свършили, момичета! :angry: Джулс, поздравелния и за невероятния избор на корица! Направо е трепач! :speak: (като знаеш моето мнение за онез полуразголените, полуприпадащите...)

Браво, Джулс! Поздравления за Крисето и Янетоq разбира се! Наистина страхотна работа сте свършили, момичета! :angry:

Джулс, поздравелния и за невероятния избор на корица! Направо е трепач! :speak: (като знаеш моето мнение за онез полуразголените, полуприпадащите...)

За корицата тоз път бяхме единодушни въпреки че последната дума си беше на Джул. Напраила си ни нещо сигур щото единодушно го разкарахме онзи разголения батко. Пък беше убав да му се не види.

За корицата тоз път бяхме единодушни въпреки че последната дума си беше на Джул. Напраила си ни нещо сигур щото единодушно го разкарахме онзи разголения батко. Пък беше убав да му се не види.

:yanim: пфу! разголен!!! :no-no: (puke)

Значи, още веднъж - браво, Джулс, за оригиналната и нетрадиционна корица, която си избрала!!! :)

И аз да кажа едно голямо браво, Джул. Сега след като вече съм си вкъщи, предвкусвам удоволствието да прочета последните глави които пропуснах.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Eто няколко книжки от мен, от Арлекин, серия Изкушение.

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=771

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=776

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=777

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=778

Нагласила съм за бърз скан от серията и следните номера - 5/7/8/10/12/13/14/16/20/21/23/26/30/32/34/36 + Птиците умират сами.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.