Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 3)

Featured Replies

Скоро нямах възможност да влизам във форума и преди малко като успях да стигна до интернет подскочих от радост. Благодаря за всички новокачени книжки. Джулс, специално на теб, защото съм се убедила каква дарба имаш, просто ти си уникална :) . Благодаря и на всички момичета за положеният труд. Усмихнахте денят ми http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 326,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да ти кажа чесно - съгласна съм напълно с брата на Мими, не само защото с мен нито си го обсъждала предварително, нито ми поиска мнението дали да ме пишеш или не - вярно имам само една глава и не отри

• Аве вие скайп нямате ли. А ти от кво си обидена точно от помня ли дестина страници дето пренаписах? И от уважение към труда ти не казах нищо щото пък никой не е длъжен да може, но това трябва се чете?

• Т.к. съм на всяка манджа мерудия, айде и аз да се нахакам с двата крака в епицентъра на бойните действия. Georgina_Malory, невероятен си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#

Публикувани изображения

Здравейте,още две нови книжки от мен. Емили Гифин - Нещо назаем и Нещо синьо.Освен че ви пожелавам приятно четене,искам да помоля ако някой има третата книга от поредицата - Нещо ново,да се обади,за да попълним колекцията.Усмихнат ден на всички!

Мерси много за синята серия. Отдавна им се каня, но напоследък купих доста книги и вече няма къде да ги държа, та тези бяха от пренебрегнатите. Харесаха ли ти? Резюметата са обещаващи, но все пак да питам. За мен е важен стила.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Мерси много за синята серия. Отдавна им се каня, но напоследък купих доста книги и вече няма къде да ги държа, та тези бяха от пренебрегнатите. Харесаха ли ти? Резюметата са обещаващи, но все пак да питам. За мен е важен стила.

Да,допаднаха ми,но определено предпочитам първата,втората е малко....разводнена според мен

Една книжка от огромната торба с книжки, която ми даде Мария Varnam

http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=845

Оууууу, със сигурност ще падне веселба Публикувано изображение Романите, които съм опоскала до момента на Сабрина Джефрис, смело и без капка колебание наредиха авторката в гилдията на тачените любимки Публикувано изображение Даже и в момента съм здраво обсебена от поредния й неустоим роман To Pleasure a Prince - втора книга от друга нейна поредичка Royal Brotherhood Главния е вечно намръщен, намусен,сърдит мечок, дето ръмжи на всеки, който му се изпречи пред очите и в същото време е един неустоимо чаровен и мнооого опасен мъж-разбивач на дамски сърца. Главната е лъвицата на сезона в Лондон, която сключва облог с брат си, че за един месец ще превърне мечока-бродяга в светски паркетен лъв... И се почва едно пилене на нервите - докато той й ръмжи насреща, дамата-непукист го хока и се опитва да го превъзпитава, ама засега доста неуспешно Публикувано изображение Разнася го, горкия по разни балове, соарета, за да го култивира, а той й прави напук кат се държи още по-гаменски, за да я откаже от налудничавото желание Ох, романа е невероятно завладяващ и на фона на всички изключителни благинки дето смотах последните четири месеца, коя от коя по-забавна и интересна, в тази има и страшно затрогващи моменти. Главната не желае упорито да се жени, т.к. страда ужасно, че не може да чете. Оказва се, че още от малка й е поставена такава диагноза и за нея четенето е непосилна задача, който й недъг, тя пази в дълбока тайна от всички. И изпада в тих ужас да не бъде разкрита и обявена от обществото за ненормална и малоумна. Заради това е твърдото й решение да не се жени и създава деца, които може да ги сполети същата участ. А главния боготвори книгите и всякакъв вид литература...Което прави един брак между тях, в нейните очи невъзможен. Ужасно ми е интересно как ще се съберат и чий инат ще надвие... Отгоре натова като бонус, главния има по-малка сестра, влюбена в брата на главната и направо се тръшкам от нетърпение как ще го изрендоса сладурката.Публикувано изображение Но книгата за тез двамцата Only a Duke Will Do е втора книга от поредицата School for Heiresses ,в която Не дърпай лъва за опашката е четвърта книжка. Уф, доста оплетено се получи, но при Сабрина Джефрис поредиците й са свързани помежду си и героите от едната поредица Royal Brotherhood се появяват най-спокойно и в романите от другата й поредица - School for Heiresses.;)

Оу, как ни бъзна!!! Сега как ще намерим тия книжки? А сто процента не са и преведени!!!!Трябва да си направим отделна тема за тези които отлагаме във времето. После ще ни е по-лесно да ги открием. Чела съм на Сабрина Джефрис нещо, ама като не си спомням какво. Но ясно помня, че ми хареса авторката - леко и приятно се четеше и май и с нея си осъмвах.

Чела съм на Сабрина Джефрис нещо, ама като не си спомням какво. Но ясно помня, че ми хареса авторката - леко и приятно се четеше и май и с нея си осъмвах.

Пиратска целувка :sobbing:

Пиратска целувка :ph34r:

Сега си спомних!!!! Йе........даже и в книжен вариант я имам! Ще си я преслушам тия дни, ако ми остане време. Нещо напоследък уж си лягам по-раничко да почета... ама страница не съм отворила!

А, на мейла ми е дошла месечната сводка на читанката. Има едно интересно заглавие, и смятам да го прегледам. Турмс Безсмъртния на Мика Валтари.Преди времче съм чела "Синухе Египтянина" и много ми хареса. Лошото е, че пише че историята е в десет книги и не съм сигурна, дали изобщо са издадени. Ето анотацията - копирах я направо от читанката.

Мика Валтари повтаря с „Турмс Безсмъртния“ огромния успех на световния бестселър „Синухе Египтянина“. В този роман класикът на финландската литература се обръща към мистицизма и вярата в прераждането. Съчетанието на тези теми с увлекателния сюжет превръщат „Турмс“ в динамичен исторически роман с примеси на зараждащия се по времето на написването му жанр „фентъзи“.

Пети век преди Христа. В центъра на драматичните събития, свързани с гръцко-персийските войни, се явява загадъчната фигура на Ларс Турмс. Турмс се счита за йонийски грък, но няма представа за истинския си произход. По време на странстванията си Турмс, „Синът на мълнията“, кръстосва почти целия познат в древността свят, съпроводен от верни приятели и красиви жени. Избран да се преражда и връща отново и отново на земята, Турмс въплъщава вечния кръговрат на живота, определящ мистерията на човешкото битие…

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Пиратска целувка :ph34r:

Честно казано тази "Пиратска целувка" на Сабринка не ме впечатли въобще на времето като я четох или поне не ме грабна чак толкова, че да захапя здраво авторката и да ми се доще да оглозгам някоя и друга нейна книжка. :P Обачееееее, откакто й се метнах и изръфах поредичката й Swanlea Spinster направо не мога да се спра да не се връщам на тази авторка в моменти, когато ми се чете нещо хем забавно,хем затрогващо до сълзи http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Та сега ми е една от най-любимите авторки. Според мен, от всичко прочетено нейно, смело мога да заявя, че преведената й книга на БГ е една от най-слабите й. Същото се получи и с друга авторка - Мери Балоу. Какво да кажа, освен, че преведените й на БГ са най- посредствените й и невпечатляващи. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif От нея през последния месец осветках доста материал просто защото като я захапеш и няма пускане - сграбчва те с невероятно-силните герои , например поредичката й Huxtable Quintet ме остави бездиханна от емоциите, които предизвика бурно в душата ми и след нея няколко дни не исках да подхвана абсолютно нищо за четене. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Много рядко така силно, до пълен потрес ме е докосвала книга, но тази поредица направо ме поболя ;) И започвам да се чудя защо на БГ не се издават най-интересните, най-затрогващите романи, които са есенцията в творчеството на едан авторка, а може би на случаен принцип се хваща първата книга, която попадне пред издателството за ушите http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif И в крайна сметка си казваш, о, боже, тази авторка пише готино, ама не си заслужава да продължиш с нея. Абсолютна заблуда, поради която толкова дъго стоях далече от тези две авторки и само благодарение на прекрасните отзиви в руските форуми за тях, реших да ги подхвана и сега съм ужасно доволна, разбира се. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Така че да живеят форумите за любовни романи :P

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ох, Боби направо ме докосна по сърцето. На мен Мери Балоу ми стана любим автор, дори и с тези, които са преведени на български. Е, може би за Хариет беше по-слаба книга, но имаше нещо особено в цялата история и в самия разказ. И се ровех из руските сайтове да прочета нещо на руски, но да си призная - не ми върви нещо с преводите, а ми се чете страшно много. Рускините пишат хубави работи за нейните книжки и съм сигурна, че са страхотни. Така, че момичета, ако подхващате някоя друга авторка - нека да е Мери Балоу :);)

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Момичета,как се казваха книгите на Нора,за братята Куин.Дето преведохте "Коледата на Куин/епилог/" Нали ги имаме,ако не напомнете ми заглавия та Моляяя

уф оправих сее

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Момичета,как се казваха книгите на Нора,за братята Куин.Дето преведохте "Коледата на Куин/епилог/" Нали ги имаме,ако не напомнете ми заглавия та Моляяя

уф оправих сее

Пристанище за мъже

Самотни пясъци

Нежни урагани

Заливът на тайните

Коледата на Куин (епилог)

Я вижте,Ибис щели да си пускат книгите в електронен формат. Скоро?????

Издателство ИБИС.htm

Някой чел ли е нещо от Мишел Куна?Пише чиклит и то доста забавно,та ме хвана чуденката.

От Мишел Куна съм чела "Размерът има значение" "Вдигно го" и "Мъж и обувки по мярка" Пръвите две съм ги чела по три пъти. Много са забавни. И много ме е яд, че ги нямам. Но винаги когато ги улуча в библиотеката ги вземам. За тези със сигурност знам, че са хубави. Ако има други, не съм разбрала.

Аз прочетох само първата.Ужасно забавна.Имам някои резерви към чиклита,но тази авторка опеделено ще я следя.Някакви подобни книги да сте чели?

Аз прочетох само първата.Ужасно забавна.Имам някои резерви към чиклита,но тази авторка опеделено ще я следя.Някакви подобни книги да сте чели?

Ще кача и "Размерът има значение" когато ми остане време,за съжаление другата "Вдигни го" я нямам и не съм я чела.Ако някой я има и я сканира,ще е чудесно.

Що се отнася до други подобни книги,бих ти препоръчала Мариан Кийс /Бар "Последен шанс",Суши за начинаещи,Мъжът на най-добрата ми приятелка/ , Софи Кинсела/Можеш ли да пазиш тайна,Пожелай ми слънчогледи,Във вихъра на двайсетте/,както и Александра Потър - Внимавай какво си пожелаваш,Без гордост и предразсъдъци и Да върнеш времето назад.На мен поне те ми допадат много и винаги ги чета с удоволствие.

Що се отнася до други подобни книги,бих ти препоръчала Мариан Кийс /Бар "Последен шанс",Суши за начинаещи,Мъжът на най-добрата ми приятелка/

Тези ми изглеждат интересни.тенкю.

Според мен Софи Кинсела е най-добрата в жанра. Пише адски забавно и историите и са многа приятни. С две ръце ти препоръчвам - "Повелителката на метлата" "Можеш ли да пазиш тайна" "Във вихъра на двайсетте" и "Пожелай ми слънчогледи" не е лоша на на последно място я слагам. Другото предложение - Александра Потър, чела съм и нейните книги и много ми допаднаха. Ако изчетеш това и ти хареса, прехвърли се на Катрин Елиът, всичките и книги са супер. Мариан Кийс ми е доста по назад в класацията, но в Бар последен шанс имаше една сцена с тоалетна хартия на която съм се смяла със сълзи.

Не съм любител на обсъждания жанр/меко казано/,но Линдзи Келк с нейните "Аз обичам Ню йорк" и "Аз обичам Холивуд" ми допадна.

Момичета така и така обсъждаме чиклита ще може ли някоя от вас да помогне - преди време гледах филм наречен Флирт с четиридесетгодишна!Знам че е екранизация по доста популярен чиклит роман който май е и издаден на бг!Дали някоя от вас знае откъде мога да си го намеря за прочит в е вариант! ;)

Някой има ли Божествено зло на Нора Робъртс? Една от малкото й книги, които не съм прочела, а скоро не се очертава да стигна до нея в книжарниците.

Книгите на Софи Кинсела са много добри, особено на "Можеш ли да пазиш тайна?" съм се смяла със сълзи на очите, също така и една моя приятелка така. Наистина Кинсела пише много забавно. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Почнах книгата с метлата или както там бе. за сега ми харесва. Преди време четох една много тъпа книжка,та сега питам и разпитвам по хиляда пъти.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Щом си почнала с Метлата, няма начин да не се прехвърлиш и на останалите. Та ако решиш да продължиш, избери "Можеш ли да пазиш тайна", наистина е... супер забавна.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.