Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Що е то Духовност

Featured Replies

Кришнамурти не е манггал браткиш. Забележи и името му. Предполагам, че знаеш произхода му (предвид твоята интелигентност). Хайде сега моля те прочети първото изречение от куотата - 'Truth is a pathless land' -

браткиш. Защото ти се движиш по твоя path в through Иксон организацията. Да не обсъждам догмите-чекмеджета, с които боравиш ежедневно.

http://s.ytimg.com/yt/swf/cps-vfl87635.swf

"Истината е Земята чрез Безпътие" е изключително опасна заблуда от Луцифер.

Днес Луцифер действа чрез т.нар. движение "New Age". Те прокламират МАЙА-вади философия и непресоналност на Бога.

Т.е. всеки може "сам да стигне до Бога"....който не Го знае. Публикувано изображение

Това е изключително грешна заблуда, опасна за тези, които търсят Духовно освобождение от матрицата! :ph34r:

МАЙА! ;)

PS: От негър в национална носия и негър в костюм: по-изкуствен ми се чине втория... не е важното дали си дравид(мангал), важното е да не следваш дравидските си самозаблуди, прокламирани от 'бяло лицемерие'. ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Jiddu_Krishnamurti

Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

• Отговори 352
  • Прегледи 36,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Истината е Земята чрез Безпътие" е изключително опасна заблуда от Луцифер.

Днес Луцифер действа чрез т.нар. движение "New Age". Те прокламират МАЙА-вади философия и непресоналност на Бога.

Т.е. всеки може "сам да стигне до Бога"....който не Го знае. Публикувано изображение

Това е изключително грешна заблуда, опасна за тези, които търсят Духовно освобождение от матрицата! ;)

МАЙА! ;)

PS: От негър в национална носия и негър в костюм: по-изкуствен ми се чине втория... не е важното дали си дравид(мангал), важното е да не следваш дравидските си самозаблуди, прокламирани от 'бяло лицемерие'. ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Jiddu_Krishnamurti

:lol6: Хехехе, браткиш, ще ме умориш от смях. Аз и "New Age"? :help wanted: Пак ме сложи в чекмедже (догма)... Абе затвори ги тези чекмеджета - поне от време на време. И какво "грешно" намираш у Кришнамурти? Аааа, да бе - "пропуснал" да спомене НемаТод (или май Кришна исках да кажа :laughing5: ) в изказванията си. Щото пък и бил син на брамин, пък не признавал Кришна. А пък и често казвал (е, повтарял думите на Гаутама) - Не ми вярвайте, нито на мен, нито на гурулиците (гурутата) - убедете се сами.

Вие сте привикнали към авторитета, или към атмосферата на авторитета, който си мислите, че ще ви води към духовността. Вие си мислите и се надявате, че някой друг може би чрез своите изключителни сили, чрез чудо, ще ви пренесе до тази област на вечна свобода, която е щастието. Целият ви възглед върху живота е основан на този авторитет.

Без да искам да му ставам за адвокат на Кришнамурти, нито да съм напълно убеден в много неща, които той е казвал, нито даже и да съм ги изпитал, ще кажа, че интуицията ми никога (до сега) не ме е лъгала. И тази моя интуиция ми казва, че много от нещата, които Кришнамурти говори трябва да се изпитат. Не казвам, че са истина (той прекрасно каза какво представлява истината), защото веднъж изказана гласно Истина се профанизира в много кратки срокове. Впрочем мисля, че човешкото мислене трябва да минава през сърцето.

защото считам, че единствената духовност е неизкривеното себе, което е вечно, хармонията между разсъдъка и любовта.

защото Истината е във всекиго; тя не е далече, тя не е наблизо. Тя е вечно тук!

Аз поддържам, че истината е земя без пътища и вие не можете да подходите към нея по никоя пътека, чрез каквато и да е религия или секта.

Ако бъде създадена някаква организация с такава цел, тя става протеза, слабост, заробване и би осакатила индивида, пречейки му да расте, да утвърждава своята уникалност, която се съдържа в откриването за самия него на тази абсолютна, необусловена Истина.

Изложих тезата си. ;)

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Хехехе, браткиш, ще ме умориш от смях. Аз и "New Age"? :P Пак ме сложи в чекмедже (догма)... Абе затвори ги тези чекмеджета - поне от време на време. И какво "грешно" намираш у Кришнамурти? Аааа, да бе - "пропуснал" да спомене НемаТод (или май Кришна исках да кажа :P ) в изказванията си. Щото пък и бил син на брамин, пък не признавал Кришна. А пък и често казвал (е, повтарял думите на Гаутама) - Не ми вярвайте, нито на мен, нито на гурулиците (гурутата) - убедете се сами.

Без да искам да му ставам за адвокат на Кришнамурти, нито да съм напълно убеден в много неща, които той е казвал, нито даже и да съм ги изпитал, ще кажа, че интуицията ми никога (до сега) не ме е лъгала. И тази моя интуиция ми казва, че много от нещата, които Кришнамурти говори трябва да се изпитат. Не казвам, че са истина (той прекрасно каза какво представлява истината), защото веднъж изказана гласно Истина се профанизира в много кратки срокове. Впрочем мисля, че човешкото мислене трябва да минава през сърцето.

Изложих тезата си.

Царю, аз няма нищо напротив да ме сложиш в чекмеджето на Бога... Кришна Публикувано изображение Какво срамно има да принадлежиш Някому,който си си избрал?.. По ти харесва илюминатския призив 'Аз принадлежа на себе си' ли?... Публикувано изображение

Царю, забелязвам, че уж критикуваш илюминати и абрахамизмът, а ползваш някои техни приьоми... Публикувано изображение На илюминати "be yourself', 'trust yourself", etc. а на абрахамизмът уникалното 'анти-идолопоклонничество' , а пък не знаят Кой е Бога?... Публикувано изображение

"Бог е идея", казва Люцката. Публикувано изображение ...и аз бих допълнил в такъв случай, че ние сме-- 'идиоти'... Публикувано изображение

"Какво лошо има Джиду Кришна-мурти"?.. няма нищо лощо, Царю. ..........И в Майа няма нищо лошо- омайва те- хубаво ти става на ума, а егото, дори понякога ако си в кондиция - на грубо-матерното телце... Публикувано изображение

Майа е почти също толкова силна по привличането, както Кришна. Само, че Майа си е за матерното битие, с алкохолно питие... Публикувано изображение

Освен, че трябва да се придържаме към Арйанството

....помни, че Луната ми в Козирог ще търси това, което Е АВТЕНТИЧНО ВЪВ ВРЕМЕТО. 'Нововъведения в религите' е УПАДЪК на Съзнанието.

Какви АРии те гонят бе браткиш? В Манггалистан са само манггалистанци и само тифутоиди© могат да излезат от там. Даже и Кришнамурти се е поомешал с тях - при все, че е бил син на брамин, и съвсем не мяза на манггалистанец като Прав-Ху*-Пада :)АРиите ногу отдавна са избегали от манггалоидната смрад.

А относно луната ти в Козия Рог - ами да - много методична е, само ръчка с рога (лошо няма) и докато не си изпълниш задачката не те оставя на мира. До тук добре, ама е Луна (психе), а психето не може да разсъждава. Пък и рогата нямат интуиция, най-малко козите. Твоята луна говори за методичност и е в такива "изчукани" аспекти, че не ми се отваря дума за това, щото Прав-Ху*-Пада :P Виж, ако беше скорпионска луна - това за АВТЕНТИЧНО ВЪВ ВРЕМЕТО щеше да ти покаже подсъзнателно точно кога и в какво те лъжат - при скорпитата в това отношение няма мърдане - да знаиш...

'Нововъведения в религите' е УПАДЪК на Съзнанието.

Анджък де - нали за Иксон говорим. И за Далаверата. И като стана въпрос за Далаверата, да те питам нещо. Този Прав-Ху*-Пада дали му е било рязано пластелинчето? Сериозно те питам. Щото нещо ногу colour го раздава.

За Сантана - не знам дали въобще се е интересувал от Манггалистан въобще. Но за Джорж Харисън мога да ти кажа. След посещението на Бръмбарите в Манггалистан и похарчването на намсиколко стотинхиляди парици Джордж хвана една Ситра, после посвири на Вина -Бин (профанизирана - с един резонатор), написа 3 свястни песни на кръст, помогна на тифутоидката© Линда и Маккартни да разбият Бръмбарите, и се пресели в тифутоидния© LA. Ако искаш да си хортуваме за Джон Маклафлин, Рави Шанкар, и Шакти - нямам нищо против. И когато става въпрос за автентични АРийски маками и свиренето на тях (в днешен Манггалистан са непознати) слушай Рави Шанкар, и Шакти. И "Махавишну"... :friends1:

Царю, аз няма нищо напротив да ме сложиш в чекмеджето на Бога... Кришна Публикувано изображение Какво срамно има да принадлежиш Някому,който си си избрал?.. По ти харесва илюминатския призив 'Аз принадлежа на себе си' ли?... Публикувано изображение

Царю, забелязвам, че уж критикуваш илюминати и абрахамизмът, а ползваш някои техни приьоми... Публикувано изображение На илюминати "be yourself', 'trust yourself", etc. а на абрахамизмът уникалното 'анти-идолопоклонничество' , а пък не знаят Кой е Бога?...

"Бог е идея", казва Люцката. Публикувано изображение ...и аз бих допълнил в такъв случай, че ние сме-- 'идиоти'...

"Какво лошо има Джиду Кришна-мурти"?.. няма нищо лощо, Царю. ..........И в Майа няма нищо лошо- омайва те- хубаво ти става на ума, а егото, дори понякога ако си в кондиция - на грубо-матерното телце... Публикувано изображение

Майа е почти също толкова силна по привличането, както Кришна. Само, че Майа си е за матерното битие, с алкохолно питие... Публикувано изображение

Не браткиш, ти ме слагаш в догматично чекмедже. Но това е (на пръв поглед) нормална човешка психология. Когато не разбираш нещо и се опитваш да го вместиш в рамките (ограниченията) на това, което разбираш. И не ме слагай в чекмеджето "New Age", че ми се повръща от менталните им спекулации.

А относно Мая - ами тя си има своето предназначение. Иначе не би трябвало да съществува. А ти принадлежиш на Себе си и Бога. А дали Кришна му е името - това е обект на огромни спекулации и (основно) манипулации. И точно там те подвежда твоята Луна - някой ден ще ти напиша ЛС специално за нея, за това, кой и какво си бил в последните ти 3 инкарнации, и какво и кой ще бъдеш в следващите такива. Не си въобразявай, че ще хванеш "трансцеденталния асансьор" за в лоното на Кришна - това даже и на се ментални спекулации, а пропуснати доводи в логическото мислене. Публикувано изображение

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

И точно там те подвежда твоята Луна - някой ден ще ти напиша ЛС специално за нея, за това, кой и какво си бил в последните ти 3 инкарнации, и какво и кой ще бъдеш в следващите такива.

Че ти това можеш ли го? А с методите на астрологията ли го разбираш или по други канали?

И да те питам пак - по какво ми личи, че асцендентът ми е Скорпион? Кажи!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Какви АРии те гонят бе браткиш? В Манггалистан са само манггалистанци и само тифутоиди© могат да излезат от там. Даже и Кришнамурти се е поомешал с тях - при все, че е бил син на брамин, и съвсем не мяза на манггалистанец като Прав-Ху*-Пада ;)АРиите ногу отдавна са избегали от манггалоидната смрад.

А относно луната ти в Козия Рог - ами да - много методична е, само ръчка с рога (лошо няма) и докато не си изпълниш задачката не те оставя на мира. До тук добре, ама е Луна (психе), а психето не може да разсъждава. Пък и рогата нямат интуиция, най-малко козите. Твоята луна говори за методичност и е в такива "изчукани" аспекти, че не ми се отваря дума за това, щото Прав-Ху*-Пада :help wanted: Виж, ако беше скорпионска луна - това за АВТЕНТИЧНО ВЪВ ВРЕМЕТО щеше да ти покаже подсъзнателно точно кога и в какво те лъжат - при скорпитата в това отношение няма мърдане - да знаиш...

Анджък де - нали за Иксон говорим. И за Далаверата. И като стана въпрос за Далаверата, да те питам нещо. Този Прав-Ху*-Пада дали му е било рязано пластелинчето? Сериозно те питам. Щото нещо ногу colour го раздава.

За Сантана - не знам дали въобще се е интересувал от Манггалистан въобще. Но за Джорж Харисън мога да ти кажа. След посещението на Бръмбарите в Манггалистан и похарчването на намсиколко стотинхиляди парици Джордж хвана една Ситра, после посвири на Вина -Бин (профанизирана - с един резонатор), написа 3 свястни песни на кръст, помогна на тифутоидката© Линда и Маккартни да разбият Бръмбарите, и се пресели в тифутоидния© LA. Ако искаш да си хортуваме за Джон Маклафлин, Рави Шанкар, и Шакти - нямам нищо против. И когато става въпрос за автентични АРийски маками и свиренето на тях (в днешен Манггалистан са непознати) слушай Рави Шанкар, и Шакти. И "Махавишну"... :friends1:

Не браткиш, ти ме слагаш в догматично чекмедже. Но това е (на пръв поглед) нормална човешка психология. Когато не разбираш нещо и се опитваш да го вместиш в рамките (ограниченията) на това, което разбираш. И не ме слагай в чекмеджето "New Age", че ми се повръща от менталните им спекулации.

А относно Мая - ами тя си има своето предназначение. Иначе не би трябвало да съществува. А ти принадлежиш на Себе си и Бога. А дали Кришна му е името - това е обект на огромни спекулации и (основно) манипулации. И точно там те подвежда твоята Луна - някой ден ще ти напиша ЛС специално за нея, за това, кой и какво си бил в последните ти 3 инкарнации, и какво и кой ще бъдеш в следващите такива. Не си въобразявай, че ще хванеш "трансцеденталния асансьор" за в лоното на Кришна - това даже и на се ментални спекулации, а пропуснати доводи в логическото мислене. Публикувано изображение

Браткиш, не мога да те сложа някъде, ако не изповядваш това съзнание. "Ню Ейдж" е събирателно понятие на 'Еволюция на Човечеството'. И същото проповядва Дж.Кришнамурти, за това са го харесали Ледбитър и Безан. Това е илюминизъм или социализъм. Направи справка и ще видиш, че архетип 'Телец' е бащата на духа Илюминати( 1 май) и на Социализма и Комунизма, който ще дойде. Публикувано изображение

Същото проповядват и ония гЮровци от моята публикация и за това са слуги на Илюминати чрез ООН. Публикувано изображение

Обръщам ти внимание, че Кришна-съзнание не е само СУХА философия и знание, а Служене на Бог Кришна. т.е. Философията не е суха а напоена. Служене на Кришна се нарича 'бхакти-йога'. Разбираш ли разликата?.. Публикувано изображение

Браткиш, не мога да те сложа някъде, ако не изповядваш това съзнание. "Ню Ейдж" е събирателно понятие на 'Еволюция на Човечеството'. И същото проповядва Дж.Кришнамурти, за това са го харесали Ледбитър и Безан. Това е илюминизъм или социализъм. Направи справка и ще видиш, че архетип Телец е бащата на духа Илюминати и на Социализма и Комунизма, който ще дойде.

Същото проповядват и ония гЮровци от моята публикация и затова са слуги на Илюминати чрез ООН. Публикувано изображение

Обръщам ти внимание, че Кришна-съзнание не е само СУХА философия и знание, а Служене на Бог Кришна. т.е. Философията не е суха а напоена. Служене на Кришна се нарича бхакта-йога. Разбираш ли разликата?..

Публикувано изображение Безант, мезант, и останалите магьосници ги слагам в кюпа от всякъде. Както и ти казах - не му ставам адвокат на Кришнамурти, нито съм кришнамуртиец, нито блаватскиец - просто не се вмествам в рамките и чекмеджетата - Това Е. Браткиш, когато един лъжец те лъже, покрай лъжите му пробутва и някоя и друга истина - да хване дикиш. Та, събирам си зрънцата на Истината оттук-оттам. И им се хиля на акъла - що си губят времето да лъготят и се правят на "пророци". А пък за дънофф и последователите му - голям майтап ги правя на темата им. :laughing5: Щото са много босички горкичките откъм информационната им страна - и те като мормоните - само цитират лекциите му, и само да ги барнеш в нещо навън от тях - и са капо. Голям майтап става - даже и не са дочули (и те като библиоверващите), че тифудоидите© са първи "братчеди" с манггалоидите© - майтап г-жа Петрова :)

А това за службата и служенето Прав-Ху*-Пада го е копнал от свидетелите - да знаиш... Щото (нали той е писал "заръките" под линия?) като прочетох (отново - заради теб го направих браткиш - щото си сладкиш Публикувано изображение ) Гитата, и отново ми направи вЧепетление за това колко много си приличат "заръките" под линия с "вярната линия на партията" при свидетелите - ама яко крадене е ставало. Пък ти си знаеш кои имат таланта за крадене - да не ги споменавам. В организации не влизам ако ще и в затвора да ме тикнат (няма - Плутон ми е лично приятелче - зная си хороскопа), като малък за малко да ме изхвърлят от пионерче - тогава не успяха, но от комсомола се самоизключих сам - престанах да им плащам данък "Комсомол", за което пък ме изключиха от школото - че трябваше да го завършвам - - абе да не ти обяснявам тези работи - Всякакви Организации без Оргазми ми докарват алергически пристъпи. А пък червения цвят направо кара Овенската ми Луна да наведе единия рог - и да стане една... Работа в офис не трая, а 8 до 5 като работно време не искам да знам какво е.

Тукси, нито ще ти правя хороскопа ти, нито ще ти отговарям на нвастойчивите астро въпроси - ей го на . нета е широк, програми колкото щеш, и астролози бол. За архитипите питай Пип - той ги разбира тези неща. В оградена ливадка не влизам - ногу ми се стеснява пространството и лунния ми Овен го избива на агресия. :yanim:

Недей така бе Люси, недей хока наш Пип, че ще му убиеш "майната" в него. :) И ще вземе да се метне на трансцеденталния (х)асансьор - директно при кравата на Кришна.

От кога чакам да видя кришнар на асансьор. :laughing5:

Ейго на - Прав-Ху*-Пада готов за доенето на Кравите:

Няма да ми закачаш либоффта на живота! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Абе модераторите, защо ми затрихте вчера превода, който направих от Кришнамурти в отдела за НемаТод? И този ли превод е бил СПАМ? Сигурно даже не сте прочели за какво иде реч. Публикувано изображение

Който трябва го е прочел, не бой се. Публикувано изображение

Царю, аз няма нищо напротив да ме сложиш в чекмеджето на Бога... Кришна Публикувано изображение Какво срамно има да принадлежиш Някому,който си си избрал?.. По ти харесва илюминатския призив 'Аз принадлежа на себе си' ли?...

Царю, забелязвам, че уж критикуваш илюминати и абрахамизмът, а ползваш някои техни приьоми... На илюминати "be yourself', 'trust yourself", etc. а на абрахамизмът уникалното 'анти-идолопоклонничество' , а пък не знаят Кой е Бога?...

"Бог е идея", казва Люцката. Публикувано изображение ...и аз бих допълнил в такъв случай, че ние сме-- 'идиоти'...

"Какво лошо има Джиду Кришна-мурти"?.. няма нищо лощо, Царю. ..........И в Майа няма нищо лошо- омайва те- хубаво ти става на ума, а егото, дори понякога ако си в кондиция - на грубо-матерното телце...

Майа е почти също толкова силна по привличането, както Кришна. Само, че Майа си е за матерното битие, с алкохолно питие...

А ти с Кришна как си - айде, разкажи, омайва ли те и как го прави, ахаха, от кришното ли?

Ако само можеш за малко да излезеш от това, с което се идентифицираш и мислиш, че е твоя същност и да се погледнеш отстрани...

Престани да виждаш демоните си в хората, защото накрая ще останеш сам.

А ти с Кришна как си - айде, разкажи, омайва ли те и как го прави, ахаха, от кришното ли?

Ако само можеш за малко да излезеш от това, с което се идентифицираш и мислиш, че е твоя същност и да се погледнеш отстрани...

Престани да виждаш демоните си в хората, защото накрая ще останеш сам.

Люцка, с 'Кришна ли ще остана сам'?... Публикувано изображение Салам съм други не ядам?.. Публикувано изображение

Много бих искала да не ги виждам демоните в хората, но за съжаление докато не започнат да виждат Кришна демоните ще ги владеят.

Както виждаш аз не съм монах?.. просто виждам и 2 и 200. Публикувано изображение

Но, съм ти казал, че с 2 не ходя на паша.. Публикувано изображение

Люцка, с 'Кришна ли ще остана сам'?... Публикувано изображение Салам съм други не ядам?.. Публикувано изображение

Много бих искала да не ги виждам демоните в хората, но за съжаление докато не започнат да виждат Кришна демоните ще ги владеят.

:angry:

Както виждаш аз не съм монах?.. просто виждам и 2 и 200.

Виждаш много несъществуващи неща. ;) Е, те съществуват във въображението ти. :grimace:

В наталната ти карта също пише, че си много склонен към самозаблуди. И аз ще ти кажа, ако се доверяваш на моята тъй наречена Скорпионска интуиция или пък просто на моите наблюдения, а и в наталната ти карта го видях, ама чак след като лично си направих изводите, че ти си склонен към крайности и към самозаблуди, относно другите хора. Наистина виждаш само демони в тях, ама това е от влиянието на Кришната.

Каруцаря и той също слага щампи на някои хора и много бързо ги преценява, ама понякога грешно.

С две... какво? :jeer:

Много бих искала да не ги виждам демоните в хората, но за съжаление докато не си махна тенекиените очила демоните ще ме владеят. :laughing5:

Ааа, Пип, това е култово. :ph34r: Ама Прав-Ху*-Пада :blink: да не ви кара да си сменяте пола (и да ходите с пола - като шотландците)? То сигурно на Прав-Ху*-Пада затова от прав Х.Й му е паднал... :lol6: - само като е видял вимето на кравата - и хоп - паднал му... :laughing5: Щото то бива, бива крави, ама цял вол за мезе не бива.

От кога чакам да видя кришнар на асансьор.

Ама Люси, те в (х)асансьора имали webcam - пердекириз - в трансцеденталния (х)асансьор - така ги е учил Прав-Ху*-Пада докато е доял кравите. Майтаааап госпожа Петрова - майтап :help wanted:

Че ти това можеш ли го? А с методите на астрологията ли го разбираш или по други канали?

И да те питам пак - по какво ми личи, че асцендентът ми е Скорпион? Кажи!

Асендент Скорпион имат издължени фалос и нос. :)

Асендент Скорпион имат издължени фалос и нос. ;)

Аз отдавна знам за връзката между дължината на носа и тази на фалоса. Просто такива слухове се носят, де. Публикувано изображение

Аз като съм с издължен нос сигурно това е от влиянието на Скорпиона.

А това за фалоса ще го имам предвид. ;)

А ти защо носиш египетски кръст на врата си?

Публикувано изображение

Много бих искала да не ги виждам демоните в хората, но за съжаление докато не започнат да виждат Кришна демоните ще ги владеят.Както виждаш аз не съм монах?.. просто виждам и 2 и 200. Публикувано изображение

Браткиш , Пиппик аз нямам нищо против да си кришнар,да си Го уважаваш ,да си се молиш и почиташ ,това си е твой живот и ти си Го живей ,както намериш за добре!

Но ,ти в момента си в публиката и един вид пропагандираш живот Си за правилен и нападаш другите заради техния така ,че няма да се сърдиш !

Мдаа

Когато липсват аргументите ,почват обидите и квалификацийте ,и тази стратегия не е твоя ,а си е на Кришна съзнание!

Обаче омразата поражда омраза!Не може този ,който я използва да не остане незасегнат!

Понеже видях ,че се присмиваш на мохамеданите ,как се молили

видях нещо което ме изненада

хе виж:

Публикувано изображение

Тва ша е нова мода нещо,откога са Го въвели на въоръжение,Исксони-те?

Ти ,така ли Го ,ВИЖДАШ?

Редактирано от camarero (преглед на промените)

Браткиш , Пиппик аз нямам нищо против да си кришнар,да си Го уважаваш ,да си се молиш и почиташ ,това си е твой живот и ти си Го живей ,както намериш за добре!

Но ,ти в момента си в публиката и един вид пропагандираш живот Си за правилен и нападаш другите заради техния така ,че няма да се сърдиш !

Мдаа

Когато липсват аргументите ,почват обидите и квалификацийте ,и тази стратегия не е твоя ,а си е на Кришна съзнание!

Обаче омразата поражда омраза!Не може този ,който я използва да не остане незасегнат!

Понеже видях ,че се присмиваш на мохамеданите ,как се молили

видях нещо което ме изненада

хе виж:

Публикувано изображение

Тва ша е нова мода нещо,откога са Го въвели на въоръжение,Исксони-те?

Ти ,така ли Го ,ВИЖДАШ?

Е, че не ми се прави на ощипана мома с тези свои заключения. Кой тръгна с обидите за 'секта' не си спомням?... :rolleyes:

Аз не съм на мнение, че когато критиката е резонна е обида. ;) Но в случая ти си се хванал за твоя светски начин на живот, който е ГРЕШЕН, а го наричаш 'християнски', а той не е. Публикувано изображение ....и с това с грешния си начин на живот започваш да си прехвърляш критиката към тези, които те критикуват за това. Примерно; 'кришнарите'.... ма далеч не са само те, които ти 'мътят водата'?...

Запомни от мене: Ти, Люцката, Царят, т.нат. водите илюминатски начин на живот, което иде от светоусещането ви. Публикувано изображение

Аз ви критикувам, за илюминтастките ви въжделения и не намирам думата 'секта' за обидна. Щом има илюминатски комунизъм думата 'секта' за мене е спасение. Публикувано изображение

А ти нали знаеш кои са ил' минатите?.. Публикувано изображение

Е, че не ми се прави на ощипана мома с тези свои заключения. Кой тръгна с обидите за 'секта' не си спомням?... :rolleyes:

Аз не съм на мнение, че когато критиката е резонна е обида. ;) Но в случая ти си се хванал за твоя светски начин на живот, който е ГРЕШЕН, а го наричаш 'християнски', а той не е. Публикувано изображение ....и с това с грешния си начин на живот започваш да си прехвърляш критиката към тези, които те критикуват за това. Примерно; 'кришнарите'.... ма далеч не са само те, които ти 'мътят водата'?...

Запомни от мене: Ти, Люцката, Царят, т.нат. водите илюминатски начин на живот, което иде от светоусещането ви. Публикувано изображение

Аз ви критикувам, за илюминтастките ви въжделения и не намирам думата 'секта' за обидна. Щом има илюминатски комунизъм думата 'секта' за мене е спасение. Публикувано изображение

А ти нали знаеш кои са ил' минатите?.. Публикувано изображение

Хе ,браткиш не се измятай приятелю !!!

Посочи ми един пост в който ,аз те наричам с обиден епитет!Това може да се случи ,само след ТВОЙ такъв!

Ти нямаш аргументи за ПРАВОТАТА си ,тази праведност или правилен начин на живот ,аз я ЗНАМ до къде води(на практика)не на теория!

На мене не ми мъти водата никой, ти не можеш да ми повлияеш по никакъв начин,но можеш да го направиш това с някой млад и неопитен ,и да Го объркаш тотално!

Има много ,които са се отказали от кришната ,и после са асоциални,демек ,не могат да се оправят сами!

кажи ми един лекар във Вашето съзнание(ок да не е секта ,както искаш)какво ще прави ?

Ще яде по една шепа ориз на ден и ще бачка на фермата или на къра ,и ще повтаря по ен*пъти мантрите !

Това ли е ПРАВЕДНИЯ живот , а?

Хе ,браткиш не се измятай приятелю !!!

Посочи ми един пост в който ,аз те наричам с обиден епитет!Това може да се случи ,само след ТВОЙ такъв!

Ти нямаш аргументи за ПРАВОТАТА си ,тази праведност или правилен начин на живот ,аз я ЗНАМ до къде води(на практика)не на теория!

На мене не ми мъти водата никой, ти не можеш да ми повлияеш по никакъв начин,но можеш да го направиш това с някой млад и неопитен ,и да Го объркаш тотално!

Има много ,които са се отказали от кришната ,и после са асоциални,демек ,не могат да се оправят сами!

кажи ми един лекар във Вашето съзнание(ок да не е секта ,както искаш)какво ще прави ?

Ще яде по една шепа ориз на ден и ще бачка на фермата или на къра ,и ще повтаря по ен*пъти мантрите !

Това ли е ПРАВЕДНИЯ живот , а?

Публикувано изображение

Даааа, снимката у култова :go ahead: Също като тази:

Публикувано изображение

А браткиш Пип страда доста към логически аргументи в дискусиите. И за по-лесно натиква чуждите аргументи по догматичните ИКСОНски чекмеджета. Което както и да го погледнеш си е чисто матричарство (не го знам браткиша кой разряд има в матричарския занаят).

Не съм сигурен, че ако признаем, че Кришна за бог и Прав Хуй Пада ;) за негов пророк браткиша ще се успокои. Техниката за промиване на мозъци се знае не от вчера (и проф. Золотов е неин пророк), и масово се използва не само в религиите, както и в рекламите. Впрочем абсолютно сериозно си мисля, че браткиша Пип му е повлияно ментално по някакъв начин. Пък и поведението му през последните няколко години го доказват. Индикатор за това е подчертаното му чувство за "превъзходство" над останалите, които не са кришнати. Това "чувство за превъзходство" се наблюдава, и е типично за всички религии, религийки, и секти. А кришнаизма по поведение не се различава съществено от мюсюлманството или юдаизма:

Публикувано изображение

Първата фотография просто доказва моята теза, че след напускането на АРиите в Индия са останали само манггалистанци - навирените кришнаитски дупета красноречиво я доказват.

Публикувано изображение Браткиш Камареро, откъде я изрови тази снимка? :handshake:

Впрочем абсолютно сериозно си мисля, че браткиша Пип му е повлияно ментално по някакъв начин. Пък и поведението му през последните няколко години го доказват. Индикатор за това е подчертаното му чувство за "превъзходство" над останалите, които не са кришнати. Това "чувство за превъзходство" се наблюдава, и е типично за всички религии, религийки, и секти. А кришнаизма по поведение не се различава съществено от мюсюлманството или юдаизма:

Чувството за превъзходсто над всички е породено от чувство за малоценност. Ама Пиппито не признава психологията. Може пък да са го учили в Кришната, че психологията е лошо нещо, измислено от илюминатите, за да не се поддават кришнарите на мръсните провокации на хората, които с разумни аргументи и с методите на психологията биха се опитали да им покажат, че са с промити мозъци.

Първата фотография просто доказва моята теза, че след напускането на АРиите в Индия са останали само манггалистанци - навирените кришнаитски дупета красноречиво я доказват.

Публикувано изображение Браткиш Камареро, откъде я изрови тази снимка? ;)

Смешни и жалки са!

Изходът от самсара /матрицата/ е през канализационната система, както добре бе показано в "Матрицата". Или в "Изкуплението Шоушенг" Обикновенно в отходните канали виждаме само отпадъци и гнусотии. Но може би идва момент, в който там виждаме и Свободата. Да не наричаме глупаци тези, които може би вече са я видели. Там.

Царският пак не е внимавал в картинката. Публикувано изображение

Сумалъка публикации имам в блога си на тема 'мюсли'-плагиата от ВЕДА, по-специално превръщане на 'санатана-дхарма' на Шива от Висш лунен кълт към Низш лунен култ на 'пишача-дхарма' от млечха.

Ти не можеш да направиш разлика между тези, та камо лиу да направиш разлика между Висш Лунен кълт на Шива и Слънчевия кълт към Крсна! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Едно от нещата, по които ти си приличаш с мюслитата е яденето на месо. ;)

http://u-ra.blogspot.com/2008/10/1-9.html

http://u-ra.blogspot.com/2009/02/you-tube-...clip-board.html

....ма 'сефте' за Царят да съди по външни белези, без да вниква. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Даааа, снимката у култова :go ahead: Също като тази:

Публикувано изображение

А браткиш Пип страда доста към логически аргументи в дискусиите. И за по-лесно натиква чуждите аргументи по догматичните ИКСОНски чекмеджета. Което както и да го погледнеш си е чисто матричарство (не го знам браткиша кой разряд има в матричарския занаят).

Не съм сигурен, че ако признаем, че Кришна за бог и Прав Хуй Пада ;) за негов пророк браткиша ще се успокои. Техниката за промиване на мозъци се знае не от вчера (и проф. Золотов е неин пророк), и масово се използва не само в религиите, както и в рекламите. Впрочем абсолютно сериозно си мисля, че браткиша Пип му е повлияно ментално по някакъв начин. Пък и поведението му през последните няколко години го доказват. Индикатор за това е подчертаното му чувство за "превъзходство" над останалите, които не са кришнати. Това "чувство за превъзходство" се наблюдава, и е типично за всички религии, религийки, и секти. А кришнаизма по поведение не се различава съществено от мюсюлманството или юдаизма:

Публикувано изображение

Публикувано изображение Браткиш Камареро, откъде я изрови тази снимка? :handshake:

..Индикатор за това е подчертаното му чувство за "превъзходство" над останалите, които не са кришнати. Това "чувство за превъзходство" се наблюдава, и е типично за всички религии, религийки, и секти. А кришнаизма по поведение не се различава съществено от мюсюлманството или юдаизма

Ми според мене ,царю това превъзходство дето казваш е КУХО!

Те защо са се изнесли саките,видели са с какъв матреал трябва да работят , хехехе

Те затова повтарят непрекъснато за кастово разделение ,щото така са били третирани от тях(саките)и те(мангталитанците) са се опитали да го продължат,но за сега вече повече от 3000г.неуспешно!

Аз не знам какво са копирали сичките от ВЕДА , като Пип не иска да каже основополагащото ,че във Ведите НЯМА НИЩО за Кришна!

новите писанки не са интересни(манипулирани са от илюминатите???),пък от старите данни липсват!

Пък за снимката какво,рекламна е!

От храма ,ама виж тези хорица си вярват ,няма нищо лошо!В радиус от 10 километра от храма ,могат да закусят спокойно и безПЛАТНО,т.е. можеш да получиш шепа ориз без да плащаш!

А пък в центъра на Мадрид ,ще те праснат с 6-7 евро за същата шепа ориз с малко тревица или марулки

-е сега на това :

кастово разделение ли му викаш или илюминатско присъствие в матреалното,не били в мая

хехехехее

Редактирано от camarero (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ми според мене ,царю това превъзходство дето казваш е КУХО!

Те защо са се изнесли саките,видели са с какъв матриал трябва да работят , хехехе

Те затова повтарят непрекъснато за кастово разделение ,щото така са били третирани от тях(саките)и те(мангталитанците) са се опитали да го продължат,но за сега вече повече от 3000г.неуспешно!

Аз не знам какво са копирали сичките от ВЕДА , като Пип не иска да каже основополагащото ,че във Ведите НЯМА НИЩО за Кришна!

новите писанки не са интересни(манипулирани са от илюминатите???),пък от старите данни липсват! Пък за снимката какво,рекламна е!

От храма ,ама виж тези хорица си вярват ,няма нищо лошо! В радиус от 10 километра от храма ,могат да закусят спокойно и безПЛАТНО,т.е. можеш да получиш шепа ориз без да плащаш!

А пък в центъра на Мадрид ,ще те праснат с 6-7 евро за същата шепа ориз с малко тревица или марулки -е сега на това : кастово разделение ли му викаш или илюминатско присъствие в матриалното,не били в мая

хехехехее

Ама във Ведата (щото тя е една - Рик Веда - другите са мингиянски фалшификати) не пише за негативите фотографски ни дума. Кришната е ногу интересна фигура - активен обратен пластелин. Опъвали си ластиците с Арджуната дет им падне. Това си е мингиянска практика от тогава. Пък като му писне Арджуната кришната разтягал (или май опъвал - не му знам точно мингиянската терминология) де що мърда - оффце, кози, Крааави - по тях май най-ногу си падал. И по виметата им Публикувано изображение Голямо разтягане падало... След кравите следвали краварките - абе да му се чуди човек с тази малка флейта-пиколо как си е свършвал работата. Браткиш Камареро - можеш ли да си представиш каква смрад се е разнасяла наоколо? Тя и до днес се носи из катуни и маали мингиянски. Изглежда накрая кришната "видял голата истина" - не го бивало в оплождането на кравите. И отсекъл - от тук нататък - никакъв секс. След което Арджуната горко заплакъл. Щото знаел, че с хормоните шега не бива. Ама кришната нищо не казал за хормоните - те и за това днешните кришнаитски мингияни имат проблеми с психиката - някои се изпедерастяват (ама на тайно), лидерите като кастов връх стават педофили (в пансионите за деца), а за кръшнатките нищо не знам - дали им е разрешено да ползват помощни средства (вибратори). Щото като питаш такива неща и те затрупват с фантазии от Шива, през Рома, до йехова - хрупкат си марулки с чесън (щото на мингияните само чесъна им бил позволен за папо) - и харемаре рибатон. За Кастовото разделение - прав си браткиш - нямало го е като наследствено, пък и никога не се е спазвало стриктно преди мингиянските конски мухи да накацат в манггалистан. :)

Ама във Ведата (щото тя е една - Рик Веда - другите са мингиянски фалшификати) не пише за негативите фотографски ни дума. Кришната е ногу интересна фигура - активен обратен пластелин. Опъвали си ластиците с Арджуната дет им падне. Това си е мингиянска практика от тогава. Пък като му писне Арджуната кришната разтягал (или май опъвал - не му знам точно мингиянската терминология) де що мърда - оффце, кози, Крааави - по тях май най-ногу си падал. И по виметата им Публикувано изображение Голямо разтягане падало... След кравите следвали краварките - абе да му се чуди човек с тази малка флейта-пиколо как си е свършвал работата. Браткиш Камареро - можеш ли да си представиш каква смрад се е разнасяла наоколо? Тя и до днес се носи из катуни и маали мингиянски. Изглежда накрая кришната "видял голата истина" - не го бивало в оплождането на кравите. И отсекъл - от тук нататък - никакъв секс. След което Арджуната горко заплакъл. Щото знаел, че с хормоните шега не бива. Ама кришната нищо не казал за хормоните - те и за това днешните кришнаитски мингияни имат проблеми с психиката - някои се изпедерастяват (ама на тайно), лидерите като кастов връх стават педофили (в пансионите за деца), а за кръшнатките нищо не знам - дали им е разрешено да ползват помощни средства (вибратори). Щото като питаш такива неща и те затрупват с фантазии от Шива, през Рома, до йехова - хрупкат си марулки с чесън (щото на мингияните само чесъна им бил позволен за папо) - и харемаре рибатон. За Кастовото разделение - прав си браткиш - нямало го е като наследствено, пък и никога не се е спазвало стриктно преди мингиянските конски мухи да накацат в манггалистан. :speak:

Царю, не знам за 'Кришна'-та но ти ми се чинеш по-потентен не само от Азис, който може да оплоди, целият китайски народ, но - и от самият Шива-Линга. Публикувано изображение Комбинация от Лъвски и Скорпионски архетип ти дава още 2 допълнителни бромо-зони "Y", знакът на древните БългАрийци, част от змийското потекло на хазарите. :clap:

В Риг(Rg) Веда се вижда още влиянието на архетип Скорпион-Стрелец(Шива и ИндРа). Освен, че не е пълна картника на МАТЕРИАЛНИЯ космос, но и вредна от гледна точка на Бога и Трансцеденталния Му свят.

:clap:

За тебе със СИГУРНОСТ- 100% мога да каже, че се стремиш към материалния свят и нямаш и clue за Трансцеденталният. . :clap:

http://www.topreferats.ru/history/table4366_1.html

Българите са АВАРИ, част от Тюркси племена, обожавали Полумесецът и Тризъбеца на Шива. Обърни внимание, че за тази картинка на аварите(кланът Дуло) стои думата ХАЗАР. Да ти поприпомня, че днепната юдеомаснска илюминатска конспирация на злите сили използват умовете и грубите тела на ХАЗАРИТЕ. Така, че товоята глупост и упорство за 'спасението ти на родният ти ген' от невежство служи на КОНСПИРАЦИЯТА. :huh:

А с това се занимават НАГИТЕ, не само за бългАрийците. ;)

Публикувано изображение

Булгарская царская династия Дуло, основанная шаманом, сделала трезубец своим гербом под названием "балтавар" - т.е. "топор" (балта) - лук (вар) ". В булгарском государстве топор и лук были атрибутами царской власти, а кроме этого символизировали лесные территории (топор) и степные (лук) . Своим гербом булгарские цари подчеркивали, что они - правители бескрайней лесостепной Евразии. В царствование булгарского кагана из династии Дуло Курбата Кюнграта ("Курбата") территория Иделя действительно простерлась от Балкан до Алтая и получила название Булгарии (Великой Булгарии) . В конце VII в. Великая Булгария разделяется на Северную Булгарию (Черную Булгарию с центром в Башту - Киеве) , Южную Булгарию (Хазарию) и Западную Булгарию (Дунайскую или Балканскую Булгарию) . Но и в Черной Булгарии, и в Хазарии, где правили представители династии Дуло, государственным гербом оставался герб Дуло трезубец.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bulgars

Публикувано изображение

Victorious Bulgar warrior with captive, featured on the ewer from the Treasure of Nagy Szent Miklos.

Публикувано изображение

Avar Armoured Nomad Cavalry

---------------------------------

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Българите са АВАРИ, част от Тюркси племена, обожавали Полумесецът и Тризъбеца на Шива. Обърни внимание, че за тази картинка на аварите(кланът Дуло) стои думата ХАЗАР. Да ти поприпомня, че днепната юдеомаснска илюминатска конспирация на злите сили използват умовете и грубите тела на ХАЗАРИТЕ. Така, че товоята глупост и упорство за 'спасението ти на родният ти ген' от невежство служи на КОНСПИРАЦИЯТА. :clap:

А с това се занимават НАГИТЕ, не само за бългАрийците. ;)

Ехехехееее Браткиш с този "пРост"изтрепа рибата,и уволни най-големия браХман ли беше,хехехе

Виждам ,че ползваш руския клон на кришнаитите и радио "кришналок"

да ти препоръчам един автор ,той е писал преди (Прахпудата пак да му падне , когато е нямал ни" пута идея"ни за българи ни за Арийци,)

така ,че този руснак се казва Державин!

Може и на ингилизки да прехвърлиш ,щото ще ти звучи по Академично и по БраХмански!

За рода "ДУЛО" няма да ти казвам нищо ,щото не си българин,или майка ти не е(както казват твоите приятели)!

За артефактите са създадени мого теории ,които да си противоречат,но никой не може да се припознае в тях!

И почват да им измислят разни имена "(незнам ква си )култура"

Тва с аварите е голяма простотия ,Пипик (също като Гита-та)пуснах си кушията да я чета,не е за мен

тя е само за Кастови Мозъци ,хахахахаааааа

Ти за проф.Ив.Добрев чувал ли си?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.