Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо няма бог

Featured Replies

преди 7 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Ти си долна лъжкиня . Айде намери къде съм казал че съм изоставил децата. Ама няма да намериш , защото ти си фантазьорка и с налудни мисли .

Защо си изтрил темата за анжелизма?

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 308,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз не знам. Но предпочитам да не знам и да гледам на нещата непредубедено, без да им слагам определения. Нещата, които не познавам, са неща, които не познавам. Мога да говоря само за това, което съм п

• Бог, както и да го наричат, при всички случаи "рекетира" хората, като проявява известна "милост" спрямо тези, които му се молят, а когато нещо не му отърва грабва бухалката, кибрита, лейката или някак

• Проява на лош вкус е да наречеш един от най-великите умове в историята "пълен кретеноид". Проява на още по-лош вкус е да твърдиш неща, в които няма как да си сигурен. Виждаш резултата? Горял в "пъкала

Публикувани изображения

преди 7 часа, Solly написа:

Защо си изтрил темата за анжелизма?

Защото някои неща трябва да се останат в тайна . Примерно като : Пътя към Бога и Райската Вечност . Тайните трябва да останат тайни . 

За бог Прометей чувала ли си ? - защото подарил знанията за огъня,  боговете са го приковали към една скала за вечни времена като наказание .

И аз съм забелязал същото спрямо мен - като разкривам тайни и помагам безкористно Висшите Спиритуални Сили ме наказват . Ама винаги се случва така , помагам безкористно и след това беда , и отгоре на всичкото на тези на които съм помагал пък и злорадстват по мой адрес .

Затова изтрих темата .

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Защото някои неща трябва да се останат в тайна . Примерно като : Пътя към Бога и Райската Вечност . Тайните трябва да останат тайни . 

За бог Прометей чувала ли си ? - защото подарил знанията за огъня,  боговете са го приковали към една скала за вечни времена като наказание .

И аз съм забелязал същото спрямо мен - като разкривам тайни и помагам безкористно Висшите Спиритуални Сили ме наказват . Ама винаги се случва така , помагам безкористно и след това беда , и отгоре на всичкото на тези на които съм помагал пък и злорадстват по мой адрес .

Затова изтрих темата .

Ти не си казал някаква тайна, която никой да не знае. Във всички религии се казва почти същото което казваш ти, така че това което си казал не е никаква тайна.

преди 1 час, Solly написа:

Ти не си казал някаква тайна, която никой да не знае. Във всички религии се казва почти същото което казваш ти, така че това което си казал не е никаква тайна.

Имаше едни разлики , които бяха доста съществени между моята и другите . Обаче най хубавото е че всички имат къса памет и безплатното знание се изгубва лесно .

преди 2 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Имаше едни разлики , които бяха доста съществени между моята и другите . Обаче най хубавото е че всички имат къса памет и безплатното знание се изгубва лесно .

След като твоята не е успяла да събере достатъчно последователи и дори тук я закри, следва, че не е била толкова убедителна колкото другите.

преди 10 минути, Solly написа:

След като твоята не е успяла да събере достатъчно последователи и дори тук я закри, следва, че не е била толкова убедителна колкото другите.

От една дейност ако не се делегират доходи - то тя неминуемо изчезва . Така и стана с религията ми , фалира ,защото ме изтощи с тази безкористност .

преди 2 часа, Anzhel Dimitrov написа:

От една дейност ако не се делегират доходи - то тя неминуемо изчезва . Така и стана с религията ми , фалира ,защото ме изтощи с тази безкористност .

Ти безплатно не можеш да намериш последователи, ако е платено , не знам кой ще ти се хване.

• 4 седмици по-късно...
на 26.12.2024 г. в 21:58, Solly написа:

Ти безплатно не можеш да намериш последователи, ако е платено , не знам кой ще ти се хване.

Имам си последователи .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.