Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Това е полезно и без това скоро ще ми трябва :rolleyes:

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чудя се някой интересува ли го тая тема :) Получавам доста съобщения за правилата на стената и гледам с право хората ме питат клиповете ги няма ... Михнев моля те прикачи поне тези в шапката http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=162258&view=findpost&p=1833888 Благодаря ! Ако трябва ще направя и други :yanim: Моля някой ако има всички клипове нека ги сподели с нас че съм отделил 12 часа да се занимавам а нещо и на тия клипове ме дава грешка ... Ванка имаш и блог къде са клиповете ? Имаш ли ги :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз ще се опитам да ги кача някъде . Имам ги всички клипчета , които Пламен беше направил.

Редактирано от vankatacop (преглед на промените)

Аз ще се опитам да ги кача някъде . Имам ги всички клипчета , които Пламен беше направил.

Качи ги моля те че да ги сложим в шапката и хората да се ориентират...

Ако трябва ги качи тук http://dox.abv.bg/files/share и постни линкове аз ще ги кача някъде другаде където ще стояг и няма да ги трият ...

Качи ги моля те че да ги сложим в шапката и хората да се ориентират...

Ако трябва ги качи тук http://dox.abv.bg/files/share и постни линкове аз ще ги кача някъде другаде където ще стояг и няма да ги трият ...

Ами вече съм качил почти всички в 2Shared.com. Ако има проблеми там , ще ги кача и в http://dox.abv.bg/files/share , но това мога да го направя по-късно , че сега имам ангажимент.

Ами вече съм качил почти всички в 2Shared.com. Ако има проблеми там , ще ги кача и в http://dox.abv.bg/files/share , но това мога да го направя по-късно , че сега имам ангажимент.

Оше по добре че си ги качил там -върви си върши работата пък когато имаш време само дай линковете за сваляне ...
http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=gqNOa8vpFNbRKKuP Я пробвай ти как е станало и дали може да се тегли от там , че нали знаеш какъв съм ;)

За нищо пич, както казваш Ти - "Нали сме тук за да си помагаме!" , а ти си го правил нееднократно за мен. Аз изчезвам след малко . Радвам се , че успях да бъда полезен.

Здравейте! Днес ivan_baroveca ми изпрати лиценз за NIS 2011, но когато опитам да го сложа, ми дава грешка Публикувано изображение

Искам да попитам - трябва ли да изчакам да изтече 30-дневния пробен период,за да въведа ключа или самият лиценз вече не е актуален?

Надвишен е броя на инсталациите с този ключ....

Искам да попитам - трябва ли да изчакам да изтече 30-дневния пробен период,за да въведа ключа или самият лиценз вече не е актуален?

Васето е прав те следят всеки ключ по колко пъти активира програмата... И забрави за този ключ съжалявам...

Иване, как може да дадеш на момчето пиратски ключ.Направо ти се чудя!

Темата за ключовете ,е за ключове от промоции.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Автор

Иване, как може да дадеш на момчето пиратски ключ.Направо ти се чудя!

Темата за ключовете ,е за ключове от промоции.

Какъв пиратски ключ те гони? Тези ключове са мои, които съм взимал от промоции!!!Явно са ги блокирали! Аз какво съм виновен в този случай?!?!?

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Искам да попитам сега като ми изтече ключа дали ще мога да инсталарим NIS2011 където е с 90дневен лиценз.Деинсталирам сегашната и инсталирам тази с 90дн. лиценз.Дали ще стане.

Какъв пиратски ключ те гони? Тези ключове са мои, които съм взимал от промоции!!!Явно са ги блокирали! Аз какво съм виновен в този случай?!?!?

Когато говориш с мен, ще те помоля да вдигнеш малко летвата, и да си оправиш речника.

Факт,че на момчето не му работят!

Можеше да ги провериш.

• Автор

Когато говориш с мен, ще те помоля да вдигнеш малко летвата, и да си оправиш речника.

Факт,че на момчето не му работят!

Можеше да ги провериш.

Извинете г-н Президент..ще вдигна летвата.... Не съм ги проверил, защото в момента не ползвам НИС 2011, а и нямам намерение само заради един ключ да го инсталирам и да проверя!!!!

Искам да попитам сега като ми изтече ключа дали ще мога да инсталарим NIS2011 където е с 90дневен лиценз.Деинсталирам сегашната и инсталирам тази с 90дн. лиценз.Дали ще стане.

Да ще може ...Слагай смело :yanim:

Три снимки с три различни лиценза и то промоционални и не дотам....

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Интересна работа при мене всички промо-лицензи работят,всички са налични и активни в акаунта ми и всички мога да ги активирам колкото пъти пожелая стига да не е едновременно. :yanim:

Този лиценз който има превишено количество активации,е подаряван най вероятно многократно и се ползва в момента. :)

Баровец сигурен ли се че този не е някой подарен? Защото всички лицензи работят и то не само при мене.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Интересна работа при мене всички промо-лицензи работят,всички са налични и активни в акаунта ми и всички мога да ги активирам колкото пъти пожелая стига да не е едновременно. :yanim:

Този лиценз който има превишено количество активации,е подаряван най вероятно многократно и се ползва в момента. :)

Точно и Васко и аз казахме че ключа не е блокиран а просто са надвишени броя на активациите за този лиценз ,което значи че е активен и на друг компютър !

Ама явно никой не чете ...

• Автор

Баровец сигурен ли се че този не е някой подарен? Защото всички лицензи работят и то не само при мене.

Ами не си спомням..малко ли подарих,че да помня кой съм дал и кой не... И при мен работеха за последно. Сигурно съм го подарил и забравих да го изтрия! Сега дадох на момчето друг ключ да видим дали ще стане!

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Точно и Васко и аз казахме че ключа не е блокиран а просто са надвишени броя на активациите за този лиценз ,което значи че е активен и на друг компютър !

Ама явно никой не чете ...

Васето е прав те следят всеки ключ по колко пъти активира програмата...

Васко,много ясно се изрази,докато твоето мнение не беше такова. :yanim:

Имаш два вариата:

- За спорта ако имаш подръка виртуална машина,активираш OEM версия,регистрираш си акаунта и после влизаш в него и копираш кода. него вече спокойно можеш да активираш в нормална версия.

- Ако не ти се играе на стражари и апаши и желаеш по дълъг период ми пишеш - получаваш този от първата снимка.

Васко,много ясно се изрази,докато твоето мнение не беше такова. :yanim:

Следят всеки ключ по колко пъти е активирал програмата -това казах и ако не го правят как ще разберат че е надвишил лимита ?

Следят всеки ключ по колко пъти е активирал програмата -това казах и ако не го правят как ще разберат че е надвишил лимита ?

Тези лицензи са активирани сигурно по десет пъти. Няма ограничение колко пъти,ше се активира програмата стига да е редовен лиценза.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тези лицензи са активирани сигурно по десет пъти. Няма ограничение колко пъти,ше се активира програмата стига да е редовен лиценза.

На 10 различни компютъра или само на един? Аз също имам работещ ключ който също съм го активирал десет пъти ,но като го дадох на друг той не успя да го активира :)

vankatacop нещо линка с клиповете е невалиден що стана така не знам я ако обичаш ги качи в dox.bg :)

Михнев ми се смее че рекламирам хостинга :rolleyes:

Като кликнеш на линка и то верно се появява само хостинга :(

Когато имаш време и постни линковете тук аз ще ги кача някъде другаде после ...

Благодаря ти пак

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.