Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България е най-тъжното място на света

Featured Replies

Браво деди,  продължавай да споделяш брътвежите на агент Димитър и чакай да поумнееш.  Да беше прочел малко по горе за същия доносник,  доказан лъжец,  категорично отрекъл нещо, доказано след това с документи от ДС,  с основен принос за дезинформацията по телевизиите в първите години на прехода.  Робът обаче си сака хомота,  явно сме някакъв народ от мазохисти. 

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 164,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А осъзнавате ли, глупоста на тази тема? И особено на заглавието? Сами си вкарваме такива определения - най-тъжно място, най-лошо място. Явно обичаме, да се правим на жерви и да се саможаляваме. Нито с

• Уфф, от доста време следя темата, макар и да не бях писал до снощи в нея. Та ти не щеш и не щеш да вденеш какво ти се пише от сума ти хора тук и това си е. Мразили са те и сигурно и още те мразят чак

• Страната на излишните хора Дори в Индия и Китай, държавите с най-многолюдно население на земята, няма излишни хора! В България обаче има! Те са: -         Българите! – В собствената си държава те са п

Публикувани изображения

Кеворка е избрал стила на Карбовски за "тая шибана държава".. бла бла... защото е най лесно.

Плюенето е най лесното нещо на света. Дори по положителни новини и събития.  И винаги ще намериш "логика" . Неговите пасквили в различна степен важат за всяка демократична държава.

Винаги може да се намери недостатък , няма нищо идеално .

Дефакто агент Димитър не е слизал от червена служба ....  :)  

пп

image.png.bffeb21e30cf42aa6b2b80a5337621d0.png

Оф... проверявайте си малко фейкометите...

https://bultimes.bg/ima-edna-durjava-v-koyato-raboteshtite-sa-bedni-a-kradtsite-bogati/

Последно кой  е автора  :)

То това е и целта на всички фейкомети де... овцете да ги копират....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И ко сега,  агент Димитър ще се окаже и преписвач? Или Гунчева от него?  Да не се окаже, че заедно са "работили" над тая творба.  Самата Гунчева е често цитирана по сайтове,  наричани от някои потребители "червени трибуни", но информация за нея като цяло липсва.  Ако знаеш нещо сподели. 

Фейкомети. Нищо повече :)

Иначе стила на Кеворка е подобен. И очевидно някой спекулира и нагнетява хейтърски "настроения" в тази посока .

Но то точно това е целта на фейкометите. Да вържат шарани които да ги цитират като тези тук :) 

преди 7 минути, miro20 написа:

Фейкомети. Нищо повече :)

Иначе стила на Кеворка е подобен. И очевидно някой спекулира и нагнетява хейтърски "настроения" в тази посока .

Но то точно това е целта на фейкометите. Да вържат шарани които да ги цитират като тези тук :) 

Виж какво ще ти кажа . Абсолютно прав си че Кеворкян спекулира защото се опитва да метне всички грехове върху сегашното управление. Горчивата истина е обаче че всичко което е написано в този материал е самата истина и никое правителство включително и сегашното не направи нищо за да се променят тези факти. Ако не съм прав кажи къде. Стара максима е че най добрата лъжа се прави от част от цялата истина и тук Кеворкян се е справил блестящо. Ако се абстрахирам кой всъщност е автора не мога да намеря нещо от написаното което може да бъде оборено . Факт е че тези неща са се зародили и коренът им е в едно време към връщането на което теглят някои тук и самият автор, но неоспорим факт е и че минаха доста години и трябваше досега нещата да бяха променени а те остават така.

Е колко да са " истини" ?? Повечето е клишета. Прочети хубаво текста и виж че текста важи за една камара още други държави. Даже може да се каже за повечето които са извън цивилизования свят.

И те емигрират с милиони , и те са с малки пенсии и заплати, граничещи с прага на бедност, и те нямат супер  мощна и независима армия, и те нямат независими управници, и за тях може да се спекулира от кого са повече зависими - от западни или източни "господари"  и т.н. и т.н..

Затова този шаблон го наричам  спекулативно клише , за подсилване на хейтърство и нихилизъм у овцете.

Сравнението с Венецуела пък е тотална тъпня. Страна която се самосъсипа  не заради външна намеса а изцяло и едиснтвено заради некадърното си цоциалистическо управление и абсолютно некадърна национализация !

Очевидно автора /който и да е той/   идея си няма какво е да живееш под диктатура. Парадокса е че в такава никога нямаше да има подобни  хейтърски клишета, а автора и медиите които го препечтват - в занданите за дълги години.

преди 2 минути, miro20 написа:

Прочети хубаво текста и виж че текста важи за една камара още други държави. Даже може да се каже за повечето които са извън цивилизования свят. 

Е това ме вбесява като се вади като аргумент. Докога!!!

Тези които почнаха с лустрация са в пъти по добре.

И мен ме вбесява когато виждам как държави  от нашия бивш блок са в пъти по добре, защото направиха тази най необходима първа стъпка .

А ние ще си продължаваме да хейстим, да ревем колко сме зле, и да лсушаме такива като агент Димитър.

Докога ?

преди 42 минути, lsmurf написа:

Горчивата истина е обаче че всичко което е написано в този материал е самата истина и никое правителство включително и сегашното не направи нищо за да се променят тези факти. 

Да де,никой не е казал че е лъжа.  Но тези истини са всъщност факти, които всички знаят,  без обаче да се повдига въпроса за причините.  А точно агент Димитър знае много по въпроса, но няма да тръгне да разяснява как се стигна до тук 30 години да тъпчем на едно място. 

Създава илюзия за свобода на словото в медиите,  за свобода за критики.  Критики към управляващите, но не и към системата.  Той самия е част от системата. 

преди 29 минути, miro20 написа:

Тези които почнаха с лустрация са в пъти по добре.

И мен ме вбесява когато виждам как държави  от нашия бивш блок са в пъти по добре, защото направиха тази най необходима първа стъпка .

А ние ще си продължаваме да хейстим, да ревем колко сме зле, и да лсушаме такива като агент Димитър.

Докога ?

Това че не сме направили лустрация затова сме по зле е самата истина но факт -вече е късно ,ако разбира се не я направим с днешна дата. :)

Иначе те си подготвиха нови "кадри" окопаха се на стратегически позиции и лустрация на хората отпреди 1989 ще бъде смехотворна.

Ако мислиш че рева напразно а не се сравнявам колко по - добре съм от страните от третият свят не си прав защото задължително трябва да се сравняваме с европейските държави защото сме част от ЕС. На агент Димитър не вярвам разбира се и го казах още в първият си коментар опитва се да манипулира с част от истината.

преди 19 минути, Michigan111 написа:

Да де,никой не е казал че е лъжа.  Но тези истини са всъщност факти, които всички знаят,  без обаче да се повдига въпроса за причините.  А точно агент Димитър знае много по въпроса, но няма да тръгне да разяснява как се стигна до тук 30 години да тъпчем на едно място. 

Създава илюзия за свобода на словото в медиите,  за свобода за критики.  Критики към управляващите, но не и към системата.  Той самия е част от системата. 

Съгласен съм - така е. Трябва да се критикува системата като цяло . За момента смяната на една от популярните партии с друга няма да доведе до решаване на проблемите защото всичките са част от системата.

Велислав Минеков получил нова сериозна заплаха

Цитат

След като преди две седмици запалиха колата на скулптора Велислав Минеков, сега професорът е получил поредна ”съществена и значима” заплаха към него и семейството му. Скулпторът е с активна гражданска позиция и критикува гафове и решения на властта.

Ето целия пост на професор Велислав Минеков във "Фейсбук":

"Нищо неочаквано.

Получих последния удар, поредната заплаха към мен и моето семейство. Отнася се към свободата на моето мнение и гражданско поведение. Този път заплахата е твърде съществена и значима. Периодичните заплахи през изминалите години изглеждат шега пред последния жест на насилие. Подробности ще споделя след съвет от юристи.

Възнамерявам да потърся съдействие от организации защитаващи човешките права и гражданска свобода. Възнамерявам да споделя всичко случило се през последните години след молба за среща с омбудсмана и президента. Възнамерявам да потърся съдействие от политически партии, граждански организации, личности известни със свободното си мнение, колеги и дори лични приятели. Възнамерявам да споделя пред ЕС, ЕК, и парламентарни представители в ЕП, репресиите, на които бях подложен от лица представляващи българското правителство и парламент.

Нямам намерение да се превърна в желан пример за жертва и поука за инакомислещите.

Мога да ви уверя, че оставам същия."

Велислав Минеков, фейсбук

Държава, в която населението живее в несигурност и страх е тъжно място за живеене, че и опасно.

Никога не е късно за лустрация,  но има един проблем - няма кой да я направи.  Защото би означавало всички тея във властта да вземат силата от себе си и от господарите си.  Това е и работата на медийните подлоги като агент Димитър,  да бълват кьорфишеци и да занимават популацията с проблемите на деня,  тоест симптомите.  А тези, които биха могли да направят лустрация по телевизиите няма да ги видиш,  нито по  вестници,  сайтове.  Чат пат някое блогче,  сайтче,  с 30-40 читатели и до там. 

89та година беше времето,  когато народът се беше настроил за промени,  но И тогава западът ни предаде и ни остави под комунистическо робство,  а такива като агент Димитър скриха истината от народа и оставиха ченгета,  доносници и агенти да поведат хорото на демокрацията.  И днес Кеворк критикува същото това хоро. 

току-що, Мойра написа:

Велислав Минеков получил нова сериозна заплаха

Държава, в която населението живее в несигурност и страх е тъжно място за живеене, че и опасно.

Ми то населението си живее в страх от 44та год до днес.  

преди 8 минути, Michigan111 написа:

Никога не е късно за лустрация...

Ми то населението си живее в страх от 44та год до днес.  

Сега е време за борба, а след това може да се мисли за лустрация.

току-що, Мойра написа:

Борба за какво? Да махнем гербавите кърлежи и да ги сменим с автентично червените кърлежи ли? 

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Борба за какво? Да махнем гербавите кърлежи и да ги сменим с автентично червените кърлежи ли? 

С кого ще ги сменим избираме ние, и ако изборите са честни, нещата ще се променят според волята на народа.

преди 12 минути, Michigan111 написа:

Никога не е късно за лустрация,  но има един проблем - няма кой да я направи.

Това че няма кой е така само че поясни обаче след като смяташ че не е късно ако все пак се намери кой как може да се случи. Кого ще премахнем от постове във властта . Хора които са вече в пенсионна възраст и отдавна са си подготвили свои "достойни" заместници ? На каква база ще го направим след като позволихме голяма част от досиетата да бъдат прочистени и унищожени. Ще бъде поредната имитация. До гуша ми дойде от имитации.

току-що, Мойра написа:

С кого ще ги сменим избираме ние, и ако изборите са честни, нещата ще се променят според волята на народа.

Еми. .. Успех тогава, избирайте си ги.  Това, че смяташ, че волята на народа има някакво значение,  показва колко добра работа са свършили агентите като Димитър. 

преди 4 минути, Мойра написа:

Сполучлива шегичка.

току-що, lsmurf написа:

Това че няма кой е така само че поясни обаче след като смяташ че не е късно ако все пак се намери кой как може да се случи.

Може би трябваше да се доизразя,  не е късно на теория,  като казах че няма как да стане мисля че се подразбираше

Четейки постовете преди моя, оставам с впечатлението, че двамата съфорумци ни съветват да си кротуваме и да чакаме мястото България някак си да престане да бъде тъжно и опасно.

Ами чакайте си, все нещо ще дочакате, а пък тези, на които им е омръзнало да чакат, знаят какво да направят.

Ми като знаеш, добре, айде кажи ни.  Кой ще дойде на мястото на гербавите и ще промени системата.  Отвори очите на заблудените съфорумци. 

Е точно с това ни излъгаха сдсарите, които чак сега разбрахме че са били проядени и контролирани от същите комунисти, които ти например искаш да върнеш под фалша наречен "смяна на системата" .
Ми няма как да стане след като толкова са ви изпрали главите.
Ми като знаеш, добре, айде кажи ни.  Кой ще дойде на мястото на гербавите и ще промени системата.  Отвори очите на заблудените съфорумци. 
Тия които и наливат пропаганда с "гласове" Дачковци, Дъреви, и др. цоциалисти.

преди 7 часа, miro20 написа:

Е точно с това ни излъгаха сдсарите, които чак сега разбрахме че са били проядени и контролирани от същите комунисти, които ти например искаш да върнеш под фалша наречен "смяна на системата" .
Ми няма как да стане след като толкова са ви изпрали главите.Тия които и наливат пропаганда с "гласове" Дачковци, Дъреви, и др. цоциалисти.

А любимецът ти Сашко Йорданов, нали беше от лидерите на СДС ?

Пак ме разсмя!

преди 15 минути, dedidi написа:

А любимецът ти Сашко Йорданов, нали беше от лидерите на СДС ?

Пак ме разсмя!

И с какво е различен Александър Йорданов ? Беше ли председател на народното събрание? Беше. 

Можеше ли да внесе законопроекта за отваряне на досиетата ?  Можеше. 

Внесе ли го? Не го внесе.  Защо не го внесе?  Защото такива са били нарежданията. 

Този за теб е Антикомунист и демократ ли? За мен не е. 

Колко да ми е "любим" ? толкова колкото някои изказвания и възгледи съвпадат с моите.

Относно действията му /или бездействието/ докато е можел, това го е писал в книгите си :

Цитат

Книгата съдържа примери от времето преди Великото народно събрание и подробности от кухнята за различните опити за отваряне на досиетата на ДС.

https://news.bg/politics/aleksandar-yordanov-kam-deputatite-pishete-poveche.html

Аз не съм ги чел, така че ще се радвам и аз да науча от този който ги е чел :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.