Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво играете в момента?

Featured Replies

World of Warcraft в battle.net. Стандартната версия за 15 евро, нямам идея кой експанжън е това. Някой ми го каза, но го забравих. :) До 100-ия левел е.

• Отговори 363
  • Прегледи 68,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всички без Легион ^^

Аз пък се зарибих по Wolfenstein II. Mного добра игрица с интересна инсценировка. Бърз шутър но и елементи на RPG от едно време. Сиреч ,колкото повече правиш нещо ,толкова повече бонуси свързани с този стил на игра получаваш - автоматично...

Малей, много здрава игра :) Тъкмо ми отрязаха главата...обаче ми я монтираха пак :shock11::ph34r::) И за разлика от много игри, където филмчетата ми стават досадни и ги прескачам, тия ги гледам.

За момента - Quantum Break. Една не лоша игрица. Накупил съм една камара ААА заглавия, които така си и стоят от месеци, че и от години. Време е вече да ги "подкарвам".

Новия Assassin's Creed Origins , системата за бой е напълно преправена а и е по RPG от всякога , скочиш ли на някои противници дето са по-голямо ниво от тебе те разкатават от 1-2 удара , някои и от една стрела , огромния свят е доста интересен лично на мен много ми допада и някак напомня на първата игра от поредицата , няма разни изгъзици , пушки пистолети и тем подобни историята за сега не е кой знае какво.

• 1 година по-късно...

Metro Exodus, харесва ми, обаче не могат да се прескачат филмчетата, или аз не откривам как :)

споделете какво си цъкате по цял ден на коя игра ,да по играя и аз.какви игри ви харесва да играете.

преди 7 часа, didikavi написа:

споделете какво си цъкате по цял ден на коя игра ,да по играя и аз.какви игри ви харесва да играете.

В момента цъкам яко Dragon City с емулатор и FIFA 19. На другите, засега, съм им дал почивка.

https://www.youtube.com/watch?v=ime72qZvq94

• 4 седмици по-късно...
преди 6 часа, YelloWonKEY написа:

Предложете игра с джойстик?

Мортал Комбат 11

на 13.05.2019 г. в 0:03, YelloWonKEY написа:

Предложете игра с джойстик?

всяко indie, на което пише action/acrade/platformer/metroidvania :biggrin:

аз сега играя Shantae Half Genie Hero и Freedom Planet и много се ядосвам :no-no:

• 1 месец по-късно...

предложете някоя добра стратегия онлайн ,че империя вече ми втръсна 

а и 6 версия не ме кефи 

преди 2 минути, Kim. написа:

предложете някоя добра стратегия онлайн ,че империя вече ми втръсна 

а и 6 версия не ме кефи 

дота 2

старкрафт 2

ако станеш добър 

може и кинти да изкараш

• 1 месец по-късно...

Аз пак се върнах на Star Wars Battlefront II. За убиване на времето - ReVolt ... сега обаче ме вдъхновихте да сваля Vice City. 

• 1 месец по-късно...

В момента играя един мод на S.T.A.L.K.E.R. - Золотой Шар Завершение. Модът е много интересен, но малко бъглив и заради това трябва да се играе с голяма доза внимание. За втори път го започвам, в рамките на 2 години, и този път съм се заинатил да го врътна до край! Естествено цъкам и нон-стоп Dragon City!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.