Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво играете в момента?

Featured Replies

Tomb Raider, която навърши 20 години преди 4 години.

• Отговори 363
  • Прегледи 68,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Control

Plague Tale Innocence. This I don't like it 

• 2 месеца по-късно...

A aз застъпих пак кампаниите на Heroes 3. Само че този път с  The Wake of Gods модификации. Съвсем друго преживяване е...

А, и Sniper Elite 4 през Google Stadia.

преди 16 минути, Tommygun написа:

A aз застъпих пак кампаниите на Heroes 3. Само че този път с  The Wake of Gods модификации. Съвсем друго преживяване е...

WoG не е лош, но е доста небалансиран. А като знам мисиите какви са трудни някои, просто не ми се мисли с този stack experience колко ще са зле. Stack както помага, така и може много да пречи. Добре, че в настройките може да се прави колко бързо противниците да го качват (без това да влияе на трудността на мисията, картата и т.н.).

Аз за последно почнах да цъкам на HotA, но още си чакам града BASTION. Има го ама само на полски език засега. За съжаление.

Аз съм направил неутралните да бъдат на easy иначе понякога на първи ден влизам на пиксита с по 200 живот и ме смазват. Така пак качват но няма такива изцепки като да влеза на аутокомбат и да ме пита дали иска да бягам.

HotA съм пробвал в началото ,но имаше много работа и се отказах. Сега може да погледна като свърша кампаниите. На предпоследната на Armagedons Blade съм.

In Death Unchained: Last Stand

Защитавам Небесните подстъпи от нашествието на зомбита и корумпирани души на изчадия.
Физически е много, много изморително, но пък изключително удовлетворяващо.

на 14.01.2021 г. в 20:02, Tommygun написа:

HotA съм пробвал в началото ,но имаше много работа и се отказах. Сега може да погледна като свърша кампаниите. На предпоследната на Armagedons Blade съм.

Cove градчето не е лошо. Малко в стил "Карибски пирати". :D

• 1 месец по-късно...
на 20.01.2021 г. в 8:55, Пилешка Завист написа:

Iconoclasts

Хах, мислех, че само аз я оценявам тая игра. Опитах се да запаля аверите по нея, ама нещо не я долюбват 😄 сега от една година съм се запалил малко и по покер. Джиткам го главно отлайн неангажиращо, ама нещо напоследък ме блазни и да започна да играя с истински пари. Но си падам малко шубе от тая страна, затова съм намислил да пробвам като дръпна някое начално бонусче, че да си спестя едно евентуално разоряване 😁  Гледам, че повечето онлайн казина предлагаt подобни оферти. Стискайте палци жената дан ме изгони след това 🤫

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.