Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво играете в момента?

Featured Replies

https://eu.survarium.com/eu-en Пичове , давайте да влизаме! 

• Отговори 363
  • Прегледи 68,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сезон 4 го играх 5 дена. 600 парагона ,грифт 60 ,и край .. чакам сезон 5 :)

С верните хора става. Аз почнах една седмица по-късно и още наваксвам. Вчера чукнах парагон 500 и мисля че 57-58 е постижимо. 55 го направих относително лесно и то с криви мобове. Само че в момента монка има 3 билда и 4 екипа които си заслужават и отнема време докато човек събере всичко. Дай Battle Tag ако искаш на ЛС да те добавя.

В момента World of Warship :)

https://eu.survarium.com/eu-en Пичове , давайте да влизаме! 

Мале,сървариума е Уикална!!Страшна е :) Баннаха над 1000 хакера вече ,прилична графика,интересна и сравнително реалистична като за шуутър :)

Clash of Clans 

Clan Name: Movers Project 

Присъединете се!

World of Tanks, Mad Max с джойстик през лаптопа на ТВ-то - голям кеф. След Kingdom of Amalur: Reckoning е една от любимите ми игри за геймпада.

P.s. Споделете ако играете нещо различно от футбол/баскет или рейсър с джойстик на PC. Лично аз съм играл доста Kingdom of Amalur, GTA IV, NFS-та, Grid, Grid2, Devil May Cry, Spintires и сега доста Mad Max.

Баси клишето, но е факт: BattleField 4 & Call Of Duty Ghost.  :D

От няколко месеца цъкам яко FIFA 15 онлайн. За момента нищо друго не играя, защото скоро ще ъпгрейдвам сериозно компа и чак тогава ще се развихрям.

Мале,сървариума е Уикална!!Страшна е :) Баннаха над 1000 хакера вече ,прилична графика,интересна и сравнително реалистична като за шуутър :)

Само да не крашваше като ненормална тази игра на Windows 10 ... 

От няколко месеца цъкам яко FIFA 15 онлайн. За момента нищо друго не играя, защото скоро ще ъпгрейдвам сериозно компа и чак тогава ще се развихрям.

Така си е за компа, само да не стане като при мен - всеки нов ъпгрейд показва ново слабо място на системата, което също се ъпгрейдва рано или късно. Например сега взех всичко най-модерно и изведнъж харда ме подпря. Взимам SSD утре, но почва да ме дразни бавничката GTX970,  а Pascal  е далече. Нищо чудно след някой друг месец да бодна още една GTX970, докато чакам NVIDIA  да се наканнят. 

Иначе сега играя...нищо. Само стоя и гледам заглавията на игрите. Аха да щракна с  мишката и се сещам за нещо лошо в играта. та така докато се чудя, реших да убия времето тук. 

Rainbow 6 Siege Beta. Много добра! Мултиплейър PVE & PVP. Не съм спал нормално от миналия петък. :wink12:

Има малко бъгове при свързването, но на фона на останалото това си е дребен кахър. Нямам търпение да излезе официално - тази зима ще падне игра. :whist:

https://www.youtube.com/watch?v=iV-RJIgJB2M

• 3 седмици по-късно...

Metal Gear Solid (1998) с PSX емулатор и Xbox 360 контролер - голяма зарибявка, за 2 дни я изиграх.

• 2 години по-късно...

Diablo II (класиката си е класика)
World of Warcraft vanilla (няма нужда дори да го казвам)

И от време на време Team Fortress 2 и League of Legends.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.