Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво играете в момента?

Featured Replies

Left 4 Dead 2 multiplayer 20/20 + Cs Source = Steam :)

• Отговори 363
  • Прегледи 68,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

World of Tanks днес си взех Chi-Nu Kai защото дава повече пари и съм доста доволен по принцип цъкам с 30.02 М.

• 9 месеца по-късно...

df7jtv_small.jpg

Става ли? За малко да си купя pre-order  преди 1-2 месеца, но дадох парите си за друго. Никога не съм играл Wolfenstein, само клипчета съм гледал. Нещо ме съмняваше цената, която бе доста ниска. Къде е уловката?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Counter-Strike: Global Offensive

Call of Duty: Modern Warfare 3

GTA V

Battlefield 3 и 4

Редактирано от wASSabi (преглед на промените)

Изпуснал си :)

Не, но имам 130 игри на PC, Половината от които подобни на тая игра. А гледам само 6 игри съм минал над 100 часа, от които половината рейсъри. Бих си я купил и дори бях поръчал на няколко пъти, преди да се откажа с натискането на последния бутон в последния момент. Специално пък тая не я купих, защото не знаех дали не иска някаква друга игра. Беше доста по-евтина от предната, та ми се завъртяха мухи в главата, да не би да е някакъв мод и след това да се налага да купувам друго. Случи ми се веднъж това с FEAR. Купих си мод, без да знам това и...се наложи да инсталирам пиратска версия, та да видя дали ще тръгне оригиналния мод. Е, тръгна. Та такива ми ти работи. Гледам Wolfenstein  на клипове в тубата и се чудя. Аха да си я купя, но си дадох някаква граница за парите, които бих дал. И понеже долара скокна изненадейно, играта с игрите малко загрубя. Оказа се, че 130 игри чакат да ги играя. Е, някои ще чакат още дълго, а може и да не дочакат. В крайна сметка съм забелязал, че само две, максимум три игри на даден етап привличат вниманието. А това означава поне 1-2 месеца загубени само с тия 2-3 игри. Общо взето системата ми е един рейсър и един шутър. Щото омръзва само да въртиш геврека, омръзва и само да пуцаш. Ако се появи някоя нова звезда, добре дошла. Следва примера на предните 2-3 игри. За жалост 90% от игрите при мен имат нещастието да ги забравя още, преди да съм минал първото ниво.  

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Delta Force Black Hawk Down

• 2 седмици по-късно...

Witcher 3 Wild Hunt... Не съм впечатлен от играта...

900р High графика, Post Processing всичко Off, не пада под 55fps, но играта ми е умопомрачително скучна...

pinball fx2 дето има много маси на Star Wars.
+ония от Саут Парк и други джунджурии :)

Metroid Fusion, близо до края съм вече. Не е чак толкова добра, колкото Super Metroid, но бива. Преди това играх Ori and the Blind Forest та се настроих на метроидванийска вълна. Castlevania: Symphony of the Night съм също донякъде, може би около 30%. На телефона пък разцъквам Ittle Dew (нещо като инди Zelda), ама съм до един boss fight дето е доста неудобен на тъчскрийн да се победи. Пак на телефона малко по малко напредвам с Chrono Trigger, прекрасно JRPG, срамота, че за първи път го играя. Hearthstone не го броим, играе си се редовно. Чат-пат Heroes of the Storm, че много ме мързи да играя доти. От дъжд на вятър по някоя карта на SC2, че и там много почна да ме мързи. Ако сглобя малко по-добро PC от сегашното сигурно ще се забия в Witcher 3.

Witcher 3 и за разлика от колегата психо аз я намирам за страхотна. След като се излезе от първата зона няма такова нещо като скука. Даже има прекалено многи работа. Куестовете до момента не съм видял нито един да се повтори и са супер интересни и увлекателни. Единственото което е, че иска свикване със системата на боя иначе нон стоп се захапва дървото.

За графиката - става само с виждане. Дори и нормалната графика на ултра е уникално красива а вече има и модове. От друга страна изключително оптимирана откъм използване на процесора и като цяло на ресурсите. По мое мнение един FC4 примерно изглежда смешен откъм графика , сравнен с уитчера. Skyrim с модовете също е много красив , но размазва хардуера а и на мен стилът на уитчера ми харесва повече. Малко Game of Thrones го раздава. Аз съм до момента на към 40 часа игра и не съм мърдал от първата основна зона а е пълна с въпросителни по картата. Един приятел на над 120 часа игра 20 лв и каза ме края му се не вижда.

Определено игра която си заслужава всеки цент който дадох за нея. Дори и без детинските финишъри в битка или секса ;).

• 3 месеца по-късно...

След като отново врътнах първия Вещер, сложих втория, за да си го припомня преди да подкарам третия. Обаче се счупва да крашва целия комп и само с рестарт се оправя :(

Преди 3-4 дена почнах Skyforge. Да видим ще я бъде ли :)

Диабло 3 сезон 4 до припадък когато не съм на работа...

Сезон 4 го играх 5 дена. 600 парагона ,грифт 60 ,и край .. чакам сезон 5 :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.