Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Познай на кого е коментарът

Featured Replies

• Автор

Без да ровя и да търся казвам, че това е Гането http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Отговори 468
  • Прегледи 35,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Момичета, много се забавлявам, като чета тая тема! Мене хич ме няма в отгатването (не памет, а решето е то мойто... ), и се включвам късно, пък и ме мързи да се ровя (то и не знам къде, де! ), ама и

• Голата Маха
    Голата Маха

Ето едно цитатче и от мен: И мен ме зарибихте с "Тъмна любов"-то такъв мъж хич,ама хич не е за изпускане А аз сега се заплеснах по Лоис Макмастър Бюджолд - "Споделящият нож". От две нощи не съм спа

• Голата Маха
    Голата Маха

Явно трябва да пусна още едно цитатче от същата дама!!!

• Автор

Ще откарам до малките часове тази вечер,заинтригувахте ме с тази книга Твой завинаги изтеглих я и започвам да чета.А иначе за Покорителя и от мен една голяма 10 както и за цялата поредица за Малори страхотни са и най вече любимия ми Антъни невероятен е :)

Следваща загадка:

"Веднага се разписвам. Дори и да не харесвате кой знае колко книги с пътуване във времето, просто не трябва да пропускате "Тес" на Ейми Фетцър. Това е книга трепач, безпелационно я оценявам с 10-ка. Тес е решена да помогне на приятелката си, която е изнудвана заради компроментиращи материали от някакъв гадняр. Затова се вмъква в къщата на въпросния и взема плика със снимките, но всъщност това е клопка, тъй като при компроматите има и скъпоценни камъни, за да може като я хванат да я обвинят в кражба. Тя успява да се измъкне, а по-късно се качва на презокеански лайнер. Оказва се обаче, че мутрите са по следите й и Тес скача през борда. Точно тогава се появява портал във времето и неусетно се оказва 200 години назад, като е спасена от главния. Той милия в началото я смяташе за луда, защото тя твърдеше, че е от бъдещето, но затова пък беше привлечен от нея. Големи сладури са и двамата. Да не говорим, че Тес тотално удивляваше с дръзките си думи и авторитетното си мнение по военни и политически теми. Упорито настоява да помогне на Дан в отмъстителната кампания, която той бе поел срещу мъжа убил сестра му, а той се чуди как да я откаже, също и как да стои далеч от нея, за да не накърни честта й.

Обожавам момента, когато се ожениха, как се гониха и караха из улиците, докато най-добрия му приятел и част от екипажа му ги следваха. Беше страшно романтично! :speak: "

Ето и мойта загадка.

хахахах Ей това се казва яко антиреклама. Аз не съм я чела, но ще ти се доверя и аз не ги обичам тия полигамии и изнасилвания.

Наскоро четох една такава даже да не кажа, че беше и по-брутална. Казва се Робиня за любов на Бъртрис Смол. Та значи тук историята на главната започва, когато е на 13 год. Да, не се бъркам ТРИНАДЕСЕТ!!!! Та един път я изнасилват, пращат я в манастир, там пак я изнасилват, и пак там я продават робиня някъде за арабските страни беше. И после решават че ще я правят робиня за любов и ще я подаряват на халифа - 50 годишен чичка! Та тоя дето я обучаваше за робиня, е главния. И се влюбват ама той продължава да я обучава, ЩОТО ИМАЛ ЧЕСТ и трябвало да я даде на халифа. И естествено я дава. Айде секс и с чичката, после я прехвърлят на личния лекар на халифа, после я отвличат, намираят я, и през цялото това време всеки я минава!!!! И, еле, накрая се жени за главния и си раждат дечица... Абе голяма идилия! Не знам как съм я прочела, явно съм била на някаква мазохистична вълна, защото от такива книги бягам!!!!!!!!

• Автор

Аз след Аркейн,се чудих ли чудих какво да захвана и се сетих за

"Мъжът от сънищата" на Линда Хауърд и естествено не ме разочарова .

Главната, Марли има паранормални способности да "вижда"през очите на убиец.

Преди години при един случай преживява срив и си мисли,че дарбата и е загубена.

Но тогава виденията започват отнвово.

Така се запознава с главния,страхотен мъжкар,детектив Дейн,който в началото е леко казано скептичен към нейните способности.

Книгата е изпълнена с напрежение,страст,нежност и дори хумор,направо обожавам моментите когато Дейн и партньора му се дразнят.

А на края просто съм се скъсала от смях,няма да казвам защо,за да е интересно на всички,

които не са я чели.

Сега мисля да мятам на Нора "Островън на Трите сестри"-хем са три книги ,че и с вещици ,какво му е нужно повече на човек :biggrin:

:question::question::question:

Романът,който най ми харесва на тази тематика е "Изпепеляваща жарава" на Каси Едуърдс.Страхотен роман,бях го чела преди години и немирясах докато не го намерих.главната героиня е бяла,която е избягала от домаси,след като е била изнасилена от съдружника на баща си,Франк,но преди избяга прибира от сейфа голяма сума пари и успява да се качи във един фургон,където,един мъж на педсет години,я открива.Няколко седмици по-късно установява,че е бременна и се жени затози който е открил.Към края на бременноста,мъжът и умира и тя тръгва към място където може да роди детото,където ще и помогнат.По време на пътеществието тя среща Ловен сокол.коато той я вижда веднага я пожелаваТя му разказва историята си без да му споменава изнасилването и това,че е бременна.Той и предлага да я заведе до племето сикогато стигат там разбира,че е бременна и се ядосва,че не му е казала.Тя ражда момиченце,което кръщават Небесно очи,малко по малко тя започва да възприема индиянските обичаи,трудно и е,но свиква.Една от индианките които желаят нащия се опитва постоянно да я злепостави,но не успява.Нащите се женят по индиански обичай.Свидетел на сватбата става Франк,който е проследил нашата до тук,за да си върне парите.Той залавя гадната и я кара да му доведе нашата и тя вижда начина да се отърве от нея и детето.Чрез някакво опиятно растение успява да я доведе до гаднаря.Той я заплашва,че ако не му върне парите ще убие детето.тя съгласява и отива за парите като се надява Ловен сокол,който в момента отсъсътва нищо да не разбере,но тъкмо когато изравя парите,той я сварва и я пита какво прави.Тя му разказва какво става.Тогава той поема всичко в свои ръце и измисля план,как да спаси и двете.Планът му успява и гаднаря е мъртъв те се прибрат живи и невредими.Тя му разказва всичко от край до край без премъчава нищо и те се сдобравят.Май се олях,но книгата е прекрасна и ще си я препрочета отново.Оценка-10 :cool:

dani_kostadinova? :whist:

:hush:;);)

колежката се къпе в северното Черноморие :cool:

Редактирано от rumi_1461 (преглед на промените)

• Автор

Ето ме и мен най-накрая на линия :baby: Ще започна с

"Чаровникът, който я укроти" на Джоана Линдзи

Изключително свежарски и приятен сюжет,не съм чела предишната от поредицата, но мога да кажа, че тази определено ме грабна, особено любима ми е една сцена, където главните си играят в снега :clap: Много сладко... въобще цялостно като замисъл и развитие книгата е доста добра, заслужава си ;)Давам 10.

"Сега и завинаги" на Джудит Макнот няма нужда от коментар :biggrin: Всичките исторически на Макнот нямат грешка и тази не прави изключение :)Силна любов, страхотна история и запомнящи се герои.Оценявам с 10.

"Скандал" на Бренда Джойс ме изненада приятно...С Петето я четохме по едно и също време и както при нея, така и при мен това беше първата книга на авторката, която прочетох. Много, много яка книжка...Това бяха едни от най-въздействащите отношения между главните герои, за които някога съм чела, просто по перфектен, направо разкошен начин се развиват нещата между тях. Лично на мен ми беше изцяло по вкуса, затова я перепоръчвам на всички вас, които не сте я чели :) Единственото, което леко ме подразни, бяха прекалено многото интриги и сплетни към края на книгата, според мен авторката беше претрупала малко историята и някои неща бяха излишни, но аз съм си почитател на по-сухарските сюжети, без много "убийци, мистерии и т.н.", така че е разбираемо, но въпреки това книгата си е чиста 10 :) А моментът в Шотландия е великолепен ;)

Абсолютно вярно, Пете :cool: Ти си :)

Следващата загадка:

Точно онзи ден набарах/ама че дума :D / един форум и там превеждат цели 3книжки в тоя стил. Поне така се очертава де. Засега има само по една-две глави,но аз залепнах!!!Резюметата са грабващи. А вече просто нямам нерви с ИБИС. Да казват дата,че подлудих околните :)

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.