Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Познай на кого е коментарът

Featured Replies

• Автор

"Любов и грях" няма да го хваля, само ще ти кажа, че Ели я изтормозих, докато не го сканира. Даже, милата, преди да си купи скенера така й досаждах, че беше кандисала да го преписва Публикувано изображение

Накратко: главната управлява замъка на чичо си, като в същото време има нестандартно хоби - изучава всякакви видове кристали. Главния е железен (и в същото време много нежен :)) рицар, който търси един зелен кристал, част от легендата за неговото имение. Този кристал е бил у главната, но й е откраднат няколко дни преди да се появи Хю. Тя му обещава помощта си да го намерят в замяна на две условия: той да финансира обучението на брат й, а на нея да й осигури зестра, за да постъпи в манастир. Където има много богати библиотеки и на воля мадамата да се образова... Да ама главния има по-различно мнение по отношение на второто условие - съгласен е да й осигури зестра за булка, като поиска и самата булка...

• Отговори 468
  • Прегледи 35,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Момичета, много се забавлявам, като чета тая тема! Мене хич ме няма в отгатването (не памет, а решето е то мойто... ), и се включвам късно, пък и ме мързи да се ровя (то и не знам къде, де! ), ама и

• Голата Маха
    Голата Маха

Ето едно цитатче и от мен: И мен ме зарибихте с "Тъмна любов"-то такъв мъж хич,ама хич не е за изпускане А аз сега се заплеснах по Лоис Макмастър Бюджолд - "Споделящият нож". От две нощи не съм спа

• Голата Маха
    Голата Маха

Явно трябва да пусна още едно цитатче от същата дама!!!

Единствено Бобчо тормозеше за Аманда, докато не ги изтормози да й сканират липсващите. Тъй че, те това е Боби.

• Автор

Единствено Бобчо тормозеше за Аманда, докато не ги изтормози да й сканират липсващите. Тъй че, те това е Боби.

Те това е Боби, а сега си ти, Гане :P

Прочетох "Драконът със зелените очи" на Тереза Медейрос Публикувано изображение Ле-ле,каква книга!В близките месеци не бях чела нищо от авторката и може би това ми се е отразило в преценката,но този роман ме остави без думи просто.Невероятен!Толкова въздействащ и оригинален,а каква прекрасна история...като приказка.Публикувано изображениеНапълно лишен от сякакви отегчаващо безсмислени сюжетни линийки...авторката просто си е започнала разказа,без да се отклонява от пътя и да вкарва допълнителни истории с цел да направи книгата уж по-интересна...Ето това за мен е един разкошен роман - от началото до края.Нарочно не искам да разказвам за какво става въпрос,защото ще разваля приятната изненадата,затова ми остава само да ви я препоръчам горещо и да ви обещая,че ще си прекарате страхотно в комапнията на този роман.Оценката ми е 10.Книгата определено попадна в личния ми топ 5 за най-добро попадение от жанра до този момент.Наистина една омайващо красива приказка,която разсмива,просълзява и кара сърчицето да тупка по-бързо!Публикувано изображение

Следващата загадка:

Имам толкова много любими съвременни любовни романи, че се чудя от къде да започна... Може би все пак с тези, които вече сте споменали до тук - на Макнот харесвам почти всички, но най-любим ми е "Спомни си кога" - Даяна и Коул определено са ми любимци!

Съвременни на Клейпас издават съвсем от скоро, та още не мога да реша коя ми е по-любима (критерий за любим роман ми е колко пъти съм го препрочитала) - и "Захарче" и "Синеокият дявол" ми харесаха много като книги , но като мъж - определено Гейдж ми е фаворит за сега!

И в тази връзка - едни от най-любимите ми герои-мъже са Джейк Малори от "Кехлибарения бряг", Шейн Танънхил от "Да бягаш от страх" и Ерик Норт от "Подвижна мишена" на Лоуел! И самите романи са великолепни, и главните героини в тях също! Особено Джейк и Онор - такава невероятна комбинация от страст, страх, остроумие, предпазливост, уязвимост, лоялност ... И "Кехлибарения остров" също е много вълнуваща, а останалите две от поредицата ги четох на руски - ох, огромна е загубата ни, че още не са преведени на бг! Донован са просто върха! Напомнят ми на една от първите ми много-много любими книги на Е.Лоуел/А.Максуел/ - "Диамантения тигър" - ако още не сте я чели, непременно го направете! Изобщо - ако обичате силните страсти - по-старите съвременни на Лоуел са препълнени с тях - "До края на света", "Истинска любов", "Където е сърцето", "Жена без лъжи" и "Песента на гарванa". И да не забравя да спомена поредиците за Макензи-Блякторн и Макколс - макар и кратки, са много завладяващи!

Е, за останалите ми любими автори, романи и герои май ще пиша пак по-нататък ...

P.S. Съжалявам, че просто изброявам любими автори и книги, без да описвам нещо по-задълбочено, но не си падам много по описанията, а и ще трябва да изпиша километри за горните книги... ако някой се интересува по-подробно от някоя книга - да ми пише - ще се опитам да дам по-подробен коментар конкретно за нея.

Толкова много съвременни любими трябва да има Ивето Игнатова

Oх, не не, мамка му, ти направо ме одряза. Ще хващам да го продавам тоя "Бяс", стига бе, главната толкоз ли е разпасана. Направо думи нямам. А аз се надах да е нещо от калибъра на "Като цвят по течението" на Катлийн Удиуиз, нали там главната също беше осъден и пратена в колониите, ама къв хубав роман стана. Тоя няма въобще да го почвам, на мене си им е терсене, като главния изневерява, а за главната просто и дума не може да става, кво да се прави двоен стандарт, макар и да не ми се ще да го признавам, хората са си го казали, мъж с много връзки: Мъжкар, жена с много връзки: К..ва. В неше време може да не е така, и да си се намира за нещо обикновено, ама много тъп роман става на тая тема. Нищо чудно, че тая чафка Дженифър Уайлд има всичко на всичко 5 книги издадени.

:blink::ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Правилно го намекваш :lol6:

таз чафка си беше мега жокер. Само да засипя чаша винце и пущам

минала съм на францужки та Воала:

Просто не мога да се сдържа да не драсна нещо. Та започнах Роуз и бях доста скептично настроена въпреки хвалбите за поредицата. УНИКАЛНА е :biggrin::yanim: ! Съвсем в началото съм и не съм се спряла да се хиля на "стадото диваци" и горкичката Роуз. Нямам търпение да започна за малкия Зак и Джеф(усещам, че ще ми станат любимци).

сряда, 21 часа :rolleyes:

айде следващата загадченка:

Абе,не са много историческите книгите,където главните герой да са с някакви дарби.Иначе за онова време си е задължително да присъства я гадател,вещер,магьосница.....Та значи, трилогията на Лоуел е супер,там мистичното присъства много ярко.Здраво са преплетени реалното с необяснимото.Моя личен фаворит е Среднощен бродник на Йохансон-главната въпреки способностите си,някак примирена с реалността и отнощението на околните,докато не среща НЕГО.Той,абе я веднага да я прочетете,ако сте пропуснали! ;););):wub::wub::wub:

Ми честно ли е да кажа, че съм аз?! Ку ни е подсказка за следващия

Честно е, разбира се, даже заслужаваш похвала, че си се позна :rolleyes: Ти си

В оригиналния текст няма удебеление,ама ме кефи

Четох я наскоро.Братът на главния не му беше близнак..и не си и приличаха-беше по-дребен и набит.Тя рабзра мисля още в началото,че те са братя,заради един годежен пръстен.

Иначе за споделянето на леглото...тя беше спала само в началото с мъжа си,за да го заблуди,че детето е от него.После пак спаха заедно...за да го заблуди за същото нещо.Спомням си,че и беше много гадно,повръщаше на сутринта.

Аз също много я харесвам,но и давам 8,заради тези прекалено религиозни елементи...много ме дразнеха.Там с това явяване на Дева Мария.А и хич не ми се връзваше тя като е толкова набожна да е и голяма мръсница в леглото :cool:

Галеееееееееееееееееееееееййййййййййййййй, кажи ся - да познавам ли, какво ли. Макар че и без да беше забравила да изтриеш името от цитата, бих го познала, щото е от същата тема, откъдето копнах и твоя цитат. Ако искаш дай ново цитатче.

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

оххххх,ми твой си е късмета

Наистина прекрасен роман! Не очаквах заради ужасното, отвратително начало- онези гадняри, какво се случи с мъжа й, детето, отношението на града към нея... А после пък главния все й викаше бабичка, не искаше да я знае, едва го убеди да й помогне. Но както казваш после се почнаха едни приключения, имаше хумор, много емоции. След кошмарната случка Чарити доста си промени характера, стана по-твърда, а после Люк промени виждането й за любовта, за живота. Чела съм книгата ооооотдавна и то назаем, но обичам да си спомням за нея. Давам 10 разбира се.

• Автор

Пете,ти с твоите коментари винаги привличаш вниманието и аз реших да прочета книжката Големият лош вълк :cool:

Касво да кажа,определено ми хареса,наистина сюжетът беше нещо различно сред морето н еднаквостта,а и имаше доста забавни моменти когато Улф накара приятелят си да изпробва жена му,стана ми доста смешно,а накрая и обвини човека,че не се справил добре :beat: не си и помислям как щеше да реагира ако се беше справил добре :idea: Главната обаче ми се стори доста плаха,накрая,когато се върна в Мейн чак тогава прояви характер,поначало не ми харесват такива героини,правя връзка със Скандал,там определено ме завладя,но пък беше доста сладка,което компенсира,Улф милия доста нерешителен :) ,тая любов доста трудно да не кажа невъзможно му излезе да си признае :rolleyes: но накрая беше идеално ;) Затова давам 8 и препоръчвам за четене :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.